Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gerger
na végre sikerült egy jobb képet beállítani névnek és az a vicces, hogy innen föntrõl töltöttem be itt van fönt baloldalt, hogy sg és onnan szdtem le haha

RaveAir
Kötözködésképpen az D&D nem Dungeons and Dragons-t jelent?
Az swd20 pedig nem Star Wars Dice 20-at?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

gerger
vhogy gagyi ez a kép lol

gerger
looool hát ez lol már mondtam, hogy ez lol? nem de már mondtam, hogy ez looooooooooooooooooooooool! lol
így most már másodszorra tök gyorsan lehet haladni a jatekkal de azér egyszer nem kétszer belenéztem amagyarositasba, hogy biztos oda kell menni ahova gondoltam de oda kellet menni ahova gondoltam tehát lol

Hmuda
Jójó, tudod mire gondoltam. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ollie
akkor most én szõrözök 😊)))))

nem rögtön lesz ott a sugár, hanem fénysebességgel 😊))))

Egyébként meg az tény, hogy a lézernek is van szórása, bár sokkal kisebb, mint mondjuk egy zseblámpának, szal bizonyos távolságra már nem igazán jut el (bár ez szerintem inkább 25km, mint 25m). De a 25m-et lehet arra fogni, hogy az ürge addig tud vele pontosan célozni.

Hmuda
Fogjuk rá arra, hogy egy idõ után eloszlik a lövedék energiája. Mondjuk megnézném, hogy mikor raknak már bele játékba IGAZI lézerfegyvert (tudjátok, ahova célzol, akkor tögtön ott is van a sogár és addig ott is marad, amíg ki nem fogy az energiából a stukker).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ollie
Hmmm, az tény, hogy az íjak a valóságban több száz méterre ellõttek. Az már más kérdés, hogy a játékban lekorlátozták a lézerfegyvereket, aminek viszont nincs valóságalapja.

[NST]Cifu
Nem igazán tudom mondjuk, mi értelme van azon vitatkozni, mennyire D&D3E alapú a játék. Amikor próbáltuk a D&D3E-t, az amúgy nem túl ügyes (Dex:10) harcosunk is képes volt 200 méterrõl eltalálni egy varázslót visszacsapó íjal. Ehez képest is a legtáposabb lõfegyver is max. 25 méterre képes ellõni... Kérek is azonnal egy visszacsapó íjat ezen sz@r blaster fegyverek helyett....

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ollie
jaj ne is mond

Hmuda
Ej ej, gyerekek. Látom van forgalom, csak így tovább (egeytken délelõtt 100 üzi 😄).

ollie
pc-re meg még korai gondolkodni

ollie
de xboxra csak nem lesz kiegészítõ 😊)

Amiga
Ikszbokszon már nyáron...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
ember, még csak most jelent meg a gém

Kandurex
Naaa? senki nem tud semmit folytatásról, kiegészítõrõl?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ollie
nem is.
te fáracc el mindentõl! 😊

Amiga
Húúú de fárasztók vagytok! :-)

ollie
De pont az a lényeg, hogy nem hasonlít, hanem ugyanaz. De mindegy.

jó de akkor ne hívjunk valamit máshogy mert hasonlít arra, ha van annak saját neve is 😛

ollie
Ja az lehet, de az egy az egyben D&D3E.
Olyan különbségek vannak csak, hogy mások a skillek, a varászlás helyett erõ van, stb. De az alap telejsen 100%-ig ugyanaz.

ja és swd20 = star wars d20 rpg, vagy errõl még nem hallottál?

nem jáccottam vele, csak tom h mind2 d20-on alapszik...

ollie
ha jáccottál volna D&D3E-vel, akkor rögtön feltûnne, hogy ugyanaz

ollie
mi az a swd20?

azé D&D3E, mert az

mér mondja mindenki h dnd3e, amikor swd20...

ollie
amúgy is D&D3E a rendszer, tehát nem is a bioware találta ki

Amiga
Minden képzettség nagyon fontos. Nem a Bioware lenne, ha a képzettségek kétharmada csak parasztvakítás lenne.

éberség meg arra kell h észrevedd az aknákat, mer hiába jó magas az egyik társadnak, ha te mész elöl 😛

....bummm..... 😄D

ollie
nem kéne neked egy kicsit magyarul tanulni?

amúgy meg a bölcsességtõl függ az erõ pontok száma

gerger
Hát még szép, mert még kell elötte vmit csinákni és csak akkor enged be amúgy ha beengedne akkor teljesen feldõlne a pálya ez így van megtervezve, hogy ne engedjen be de úgyis van 1 maximum fokozat aminél tovább nemtod már fejleszteni magad

gerger
én a perschuadere megyek most újból kezdtem a jatekot ottvagyok még a tarison és már majdnem 10es szinten van a számítógéphasználatot meg másik karakteremnek fejlesztem nekem nem kell és milyen hülyeség az, hogy éberség bölcsesség azok mire a francra jók?? Ja meg az egészségápolás is de az nekem nem túl magas de mégis simán kilehet nyírni malakot elég könnyû fõgonosz és mondom az a tanítványa akit a 3. bolygón rád uszít az már döfi azt azt csak egy szaros jatekhiba miatt tudtam kinyírni!

[NST]Cifu
Engem az dûhít, hogy a Persuade-m a bónuszokkal együtt 27 (skill: 22, +2 a Cha-ból, +3 FEAT-bõl), mégis egyes esetekben egyszerûen nem lehet meggyõzni embereket - pl. Korriban-on nem tudtam meggyõzni a Sith õrt, hogy ugyan engedjen már be az ajtón, mert nekem be kell mennem 😊)

Adam5
Bastila már beszélnekem a sötétoldalról hogy milyen rossz stb..
én meg erre honnan tudod hogy olyan rossz?
na ez elég 1értelmü

Adam5
bocsi nem fénykardomat hanem fénykardjaimat

Adam5
lehet hogy a sith maszkot is felrakom és akkor az már vitathatatlan
azt birom hogy ha megyek a jedi tanácshoz látják a fénykardom szinét a pofámat a ruhámat a viselkedésemet és mégsem esik le nekik 😊))

Amiga
A Computer skillem 20-on van, legnagyobb megdöbbenésemre lehet magasabb is. Mondjuk itt már nem kell spike a loginoláshoz, és az interakciók némelyikéhez sem. Pl. több barakkot ingyen árasztottam el gázzal.

A repair képességem is 10 felett van, nagyon megéri, mert egy rendbehozott droid után már akár 1000 XP felett is kaphatok.

Persuade 10 körül, sérülésgyógyítás 14-en áll. Ezeket tápolom most. A karakter 18. szintû és még elõttem van Korriban, de visszalátogatok Tatooine-ra is.

Adam5
Nekem most egy Sith ruhám van+ Sith kard(piros) és a másik kezemben egy lila kard nagyon sithes a hatás 😊

[NST]Cifu
LoL

Amiga
Engem biztos átvernek, hiszen még a két swoop összdíjazását sem tudtam kiszámolni... ;-)

ollie
De mentsél elõtte, mert ki tudja...

Amiga
Király, megyek Tatooinra, ott azt hiszem 140 C körül vissza lehet vásárolni a race bondokat. Meg a hülye holocront is meg kéne keresni.

Amiga
Az máris 200 C. :-)

ollie
olvastad Amiga, 240-ért veszik Yavinon a race bondokat.

[NST]Cifu
Jah, Tatooine-on és azthiszem Manaan-on is az elsõ nevezési díjat le lehet alkudni, de ennyi...

Adam5
bocsi barlangokban

Adam5
de egyébként bányákban?

Amiga
Feltéve, ha a persuade-t vagy a force persuadet nem használod, mert azzal a nevezési díjakat némileg meg lehet úszni. Bár FP azt hiszem Dark pontot vonhat maga után.

[NST]Cifu
Hát igen, ebben az egyben jó vagyok...

ollie
na, te aztán tucc szõrözni 😊)