11368
-
Hoz_Hun #7304 Én most (már x karakter) lettem épp jedi, így 2 scout és 6 Jedi Consular. Úgy csináltam (lehet már le volt írva), hogy egyszerűen nem léptem meg a szintet (XP azt kapom), így 2 szinten (azt kötelező) nyomtam végig Tarist (csak a vulkán base gáz egy kicsit, de ott is mindenkit letettem).
Most szokatlanul sok erőpontal és jártasságal indítok mint Jedi (a játék végére így 18 szintű Jedi leszek 2 szintű scout). :) -
#7303 Nekem sem volt semmi a 9600-ommal patch nélkül, már a vége felé jártam mikor felpecseltem. -
#7302 Milyen ötlet? Már elfelejtettem... -
Demeter #7301 Csak egy gyors kérdés, mit javít az 1.1-es patch? Amúgy csatlakoznék az elöttem szólóhoz, mivel nálam sem volt gond a futtatással (HIS Radeon 9800 3.10-es driver) még akár 1600-as max felbontás mellett full detail-ben (max AA/AF). Amúgy az egy más kérdés, hogy ilyen felbontás mellett már egy kicsit "erőltetni" kell a szemet az olvasásnál. :) -
BBking #7300 A fél játékot patch nélkül játszottam 9500Proval, és semmi gondom nem volt. -
Drizzthsz #7299 Miért? Hogy érted te ezt? Szaggatni nem szaggatott. Milyen gondra gondolsz? -
#7298 1,01-es patch nélkül neki se kezdj a játéknak ATI kártyával, mert az kész katasztrófa lesz :) -
Drizzthsz #7297 Igen? Kipróbálnám, de most küldtem szervízbe a radeonom, riva128-cal meg ugyebár(jó kis Diamond VIPER V330)... -
#7296 főleg ATI zsukákon :)) -
#7295 De van krekk az alapjatekhoz, de az benne van a 4cd egyikeben. Amit nem tettek bele, az majd csak a 101hez a krekk, csak valami modon krekkfix neven lett kozismert. Egyebkent igencsak javallott felpeccselni a jatekot, sokat segit... -
#7294 akkor nem is kell hozzá megnyugodtam kösz! -
#7293 Talan mert az a krekkfix amirol beszelsz nem mas mint egy sima krekk a 101hez, es mint peccs, semmi koze az alap 4cdhez ;] Keves jatek van - de letezik persze - amely mar a megjelenesekor peccselve jon ki. Na ez nem olyan. -
#7292 Ha letöltöm a 4cd-t akkor miért kell hozzá a crackfix?
Miért nem tudták beletenni a 4cd-re? -
#7291 bazz izé kűködött az ötleted intel asszem te írtad a gta3omhoz az ötletet, hogy, hogy kell megjavítani.
hehh most elkezdek játszani vele (nem mintha vice cityzni nem szivesebben vice cityznék de az most épp nincs meg)
:D a hehh helyett elsőnek lolt írtam de gyorsan kitöröltem: ) -
#7290 nah tödődjünk a jatekkal ha meg vki a helyesírással akar az nyisson egy külön topicot magyar helyesírás néven :DD -
#7289 Bazz tudok én de itt most nemfogok a helyesírásra koncentrálni most ha nem rakok ki egy vesszőt vagy egy szót így írok: bleviathan attól még eltudjátok
olvasni nem? -
#7288 Nem kell leszarni, látod tudsz te! nem lekicsinylően mondom: ha így folytatod oké!!! -
Revenge #7287 akkor szerintem valamelyiket nem találtam meg:(megyek keresgélni,köszi -
#7286 A starforge rendszer is egy bolygóként jelenik meg a hídon levő térképen, de csak miután már minden bolygón megtaláltad a starmapot. -
Revenge #7285 voltam mindenhol ahol csak lehetett,de ha a hídra megyek ott csak a bolygókat tudom váltogatni -
Revenge #7284 és oda hogy tudok menni? -
#7283 Akkor menj a starforge rendszerbe -
Revenge #7282 már voltam mindegyiken -
#7281 menj arra a bolygóra, ahol még nem voltál -
Revenge #7280 a játék elején egy-két elakadást követően belelendültem(az elakadásnál ti segítettetek:D) eljutottam a leviathanigés teljesítettem is azt,de a leviathan után mit kell csinálni? a kashyyyk-ra lkerültem -
#7279 az escape alatti gombot kell nyomni -
Netpeti #7278 Sziasztok!
Légyszi segítsetek:
Sehogyse tudom beírni a kódokat a KotOR-ba :( (Néha jól jönnének :D). Pedig beleírtam az swkotor.ini fájl [Game Options] részébe az EnableCheats=1 -et... és nem jön elő a konzol :'(. Vagy rossz billentyűt nyomok (nulla 0)?
Légyszi segytsetek!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ezer köszönet
Netpeti -
#7277 úristen, hogy visszacsúsztunk.
Grr nemtok eljutni a media marktba.
Nah mind1 pedig ott van 1 két jó dolog ami nem ártana nah mind1 -
#7276 De már kép is volt róla!!! -
#7275 köszi! -
#7274 Gerger: Ez a GTA - Sin City ez egy kamu hír volt, melyet a RockStar erősen cáfolgatott.
bár lehet, hogy később lesz ilyen game, mivel a Rockstar levédette a nevet (másik 4-el együtt), de úgy nyilatkoztak, hogy a köv. GTA címe vmi. San Andreas, vagy mi lesz. -
#7273 bezárták a topicját.
GTA: Sin City -
maxius #7272 Mijabajod? -
#7271 Bazzeg ki a fakszom moderálta le a témám most honnét veszik, hogy nem is létezik ilyen jatek??! (Gta: sin city).
Még nem adták ki de már csomóan beszéltek róla tehát nem értem ezeket!!! -
#7270 És használok vesszőket ha látnátok bazz nektek indulni kéne egy helyesírási versenyen!!!
A nyelvtan tanárotoknak is ezt mondjátok (vagy mondtátok)?????? HA??????
most már ez tényleg csak az olvasáson és szövegértésen függ és aki legközelebb is evvel jön, azt már tényleg le fogom szarni!!!! -
#7269 ha ez már neked nem egész kerek mondatokt:D (ahogy te írtad) akkor már tényleg nem tudtok olvasni!! -
Drizzthsz #7268 Hehe, én már 7. szint után Jedi GUARDIAN lettem...
Direkt nem léptem a 8. szintre... -
#7267 Nem te vagy az első aki ezt kérte tőle, de nem is te vagy utolsó sem, akinek a kérésére magasról fog sza*ni. Úgyhogy sok értelme nem volt eheh... -
#7266 gerger: elméletileg az install cd-n rajta van a fix is, legalábbis így emlékszem. -
#7265 Echo Base -> SW fanlap, kicsit borsos az ára, és nem is tudom milyen lehet, egszer küldtek nekem róla tájékoztatót.
Probe Droid -> ha OHCSE klubtag vagy (amit nem tudom hogy érhetsz el, rákérdeztem, de nem válasoltak még) akkor ezt a lapot kapod ajándékba. Részletes info a lenti linken. SW Forever