Rayman 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megtudná mondani valaki,hogy a Rayman3 iso-t mejik védelemmel kell kiirni.Az iso megvan csak sajnos az nfo file-t sikerült letörölnöm.
Elöre is köszönöm.
Amikor a fõgonosz az elsõ etap után kidõl és még nagyobb lesz belõle, na akkor mit kell csinálni?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Siman veszed a kek konzervet kikerulod a villamokat (amiket melesleg ugy kell hogy mindig a becsapodas elott egy masodpercel megmutatja hogy hovi is fog) es odamesz kozel majd szepen ralosz olyan lanccal es nyomod a gombot hogy aramot kuldjon a pajzsra ami azutan megszakad es gyorsan kell piros konzerv es azzal megutni. Aszem 2x sikerult is. Mi volt ebbe oly nehez?
Eddig ez volt a legkonnyeb Rayman 😊
Csak nekem nem megy a Balra+Fel+Space kombinacio egyszerre es csak nekem all le a billentyuzet is futyul?
Eljutottam egy olyan pályaszakaszra, ahol Globox-szal együtt egy kis rakéta hajtású jármûben száguldozunk, ,aminek a hátuljára egy ágyú van felszerelve és azzal kell irtani a kalózokat
`Take a look to the sky just before you die`
Eljutottam egy gyárig, aminek az alja lávatenger. Ez már a vége felé van?
Köszi a segítséget srácok, a hevy metal ököllel sikerült elintéznem a fickót. Innen már nem volt gond, a koronákat sikerült összegyûjtenem, egészen a kalózhajóig jutottam, kihajóztam a tengerre, és mindjárt el is süllyesztettek, csak most sok a meló, azóta még nem tudtam tovább vitorlázni. Még egyszer köszi
Hat baszak meg. Tobb mint 4 bilentyut nem enged egyszerre lenyomni mert akkor lefagy az egesz es sipol a gep. Kurva eletben emiatt halok meg ma 7 edszerre a lavas palyan bent a gyarba. Egyszeruen nem lehet repules kozben iranyitani rajjmant 😞(( nem lehet valahogy kiszedni hogy ne fagyon igy le a bilentyuzet?
hiába lövök bele, még a piros konzervdobozból felszedett hevy mateal ököllel is, meg sem érzi. Nem fájlalja magát és páncélt visel. Ez azon a pályán van, ami az égbenyúló üveglépcsõ után van. Miután az összes manót kiszabadítottam, az utolsó visszarepül az erõdhöz, pontosabban ez inkább egy fából készült kapuszerûség és mindegyik kalózt elintézi egy villámmal. Kivéve ezt a pofát. Elõjön és egy huzogatós szerkentyû van a jobb vállára szerelve, sisakot és páncélt visel és tûzgolyókkal elkergeti ezt a villámszóró manót. Jellegzetes kopogó hangot ad ha rálövök a páncéljára. Csak akkor jön elõ, ha az üveglépcsõs helyen már mindenkit kiszabadítottál. Ha ezek után visszamész ehhez a fából készült kapuhoz (egy alagúton keresztül) a kép összeszûkül, mint amikor egy új pályát vezet be. Ha itt kiszállsz a játékból, újra végig kell menned az egész üveglépcsõs helyszínen.
Röviden ennyi. Valaki HELP ME PLÍÍÍZ! Halvány ötletem sincs, hogy itt most mi a fenét kellene csinálni. A boszorkánykonyhás résznél legalább kiírta, hogy rá kell lõni a boszira a varázsitalt, de itt semmi.
Szóval az a helyzet, hogy elakadtam. Nem tudom a pálya nevét, de úgy kezdõdik, hogy egy erõd szerû valami elé érkezik Rayman. A piros doboz felszedése után ki lehet nyitni egy fa ajtót, amivel egy másik helyszínre jutunk. Egy bazi nagy kör alakú üveg lépcsõsor vezet felfelé ki kell szabadítani a manókat. Az utolsó manó aztán visszarepül az erõdhöz és villámokkal mindenkit elintéz. Illetve majdnem mindenkit, jön egy pofa és egy huzogatós szerkentyûvel lövöldöz. Lövöm alúlról, felülrõl, kanyarban de annak a baga úristennek nem tudom kinyírni. Kinek van valami ötlete?
Köszi
Imadom egyszeruen. Grafikailag es mindehogy rulez. Most erkeztem a mocsarba a toaletben es milyen jol elvagyok banyaval de nehez megolni 😊
The SG oldest KING. xD

(a taxi 3 nekem is megvan )