277
Rayman 3: Hoodlum Havoc
-
#136 szerintem is -
#135 Szal a maskalos kategoriaba ez a legjobb eddig :) -
#134 Na, orulok neki, hogy mindenkinek ennyire tetszik ez a game, allitom 2003 as ev legjobb jateka idaig... Olyan erzeseket csal ki belolem a zenejevel, es hangulataval, hogy az kegyetlen:) -
#133 ahh kurva jo ez a jatek.
Imadom egyszeruen. Grafikailag es mindehogy rulez. Most erkeztem a mocsarba a toaletben es milyen jol elvagyok banyaval de nehez megolni :) -
#132 nincs gond, majd csak rájövök valahogy hogy hogy kell továbbmenni -
#131 zaki mi a gond? -
#130 na megcsináltam a boszorkányos pályát -
#129 bazzeg és még az elején vagyok. vagy 20 percet elbasztam egy helyen mert nem tudom mit kell csinálni. és nagyon tele lett a tököm. inkább nyomok egy kis black hawk down-t -
#126 én meg még csak most installálom fel a játékot -
#125 ott még nem vgayok de már kiírottama rakétás faszit :) -
#123 én nem tom ilyen faszit kéne kicírni rakétával de nem nagyon megy -
#119 1.7 giga. -
#117 most kezdtem letölteni a 3. cdt, estére lenn lesz (a taxi 3 nekem is megvan ) -
#116 Necsodálkozz énis mindent majdnem midnent onnan töltök d elassu majd egyszer lejön énis a taxi 3 mat már 12 orája szedhetem vagy nemtom! tegnap 15 felé inditottam aszem! -
#114 az még semmi :) -
#113 nem foglak beköpni...
egyébként már lenn van az 1. cd fele -
#111 vasárnapra lenn lesz talán... -
#110 én meg még csak most kezdtem el tölteni a játékot... -
#109 Na, ma megin nyomultam a gamezzal, es egyre jobban tetszik, ez telleg uber poenos, es hangulatos. A gex 3d ota nem szorakoztam ilyen jot platform gammel..., es ez a dagadt kek beka, ez meg mindig rohadtul tetszik:) -
#108 ja nem rossz :) -
#106 és milyen a játék? -
#102 Nem tudodm ha valasozltak a problemadra mar de en ilyenkor azt szoktam hogy ramasolom a cdket a hardra mindet egy dirbe es onnan telapitem :) -
#101 Jah, inkabb errol a remek gamerol beszelgessunk:) Nekem az egyik kedvenc karakterem a kover kek beka:) Olyan beszolasai vannak, hogy agyhalott leszek toluk... Ja, a poen videokat nem neztetek? Azt, hogy hogyan banik el a gonosz raymannal. Minden bonus utan ad egy ilyen videot is a game, szal erdemes megnezni:) -
#100 erőltett egy kicsit a beszélgetés :) -
#99 az lesz -
#98 akó várjá 1 héttel többet egy gémre :) -
#97 mind1 -
#96 380 van forint nem sok érte szrtm ... -
#95 inkább pár nappal később a dcről ingyér letöltöm... -
#94 az ingyenes részre meg annyi bejutni hogy flashgetet beállítod úgy hogy 1mpenként újrapróbálja -
#93 zaki smswebes részén van
küldesz egy smt 380huf ért le van írva és töltheted kurva gyors tegnap 100-200 között töltöttem -
#92 csak 3 napja nem jutok be... -
#91 gyors nagyon -
#90 kösz... -
#89 ja, kellene -
#88 sector.warez.hu -
#87 zaki kell a cucc? -
#86 én most a DC-ről töltöm csak kibaszott lassan jön lefelé... -
#85 különben honnan töltötted le a játékot? -
#84 de különben más játékokkal nem volt gond