277
Rayman 3: Hoodlum Havoc
-
#237 mind a kettőt végigjátszotam de nincs MSN-em :( írd le ide mi a problémád -
#236 Aki játszott a Rayman 2-vel az vegyen fel MSN-re: [email protected]
Mega Rayman 3-al is.Kérlek segítsetek -
#235 Sziasztok.Meglehet venni az összes Raymant......576-ban :) 3000 Ft,megéri ;) -
#234 Hát nem tom mi lehet vele de megprobálom lelassítani a vga-mat -
nkasi #233 Én elakadtam még vagy 1 hónapja, de időm azóta nem volt játszani!
Nem tudom a piros gonosz emberkét kinyírni. Mit tegyek?
Ez a boszorkányos pálya után van valamikor... -
#232 Nekem meg az lenne a problem hogy megvettem eredetiben és olyan gyorsan megy a gém mintha egy 486-os játékot futtatnék 5ghz-es gépen.
Nincs rá patch?? -
kalvin_imarow #231 Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy a barátnőm játszik a Rayman 3 -mal és elakadt. Már megszerezte az első maszkot és utánna jön az a pálya mikor a "Gobbos" házához kell menni. Kiért egy valamiféle mocsár elé, ami felett két fa ivel át. A mocsár mögött van egy rét, és egy ház. Onnan folyamatosan valami hordó szerű lény szaladgál át a mocsáron, amit le kell lőnni különben felrobban. De sehogy se tud átjutni a mocsáron. Át helikopterezni már próbált, de leesik. Ha tudja valaki a megoldást, légyszi írjátok meg. Ja és a játék ps2-es, szóval jó lenne, ha valaki olyan válaszolna, aki ps2-ön játszotta végig. Ha egyáltalán számít a megoldásban. Köszi szépen. -
Half Moon #230 és ott vok mikó azt a szar trollt kell kinyirni -
Half Moon #229 nm -
nkasi #228 VÉGRE!!!!!!!!!!!!
én hülye rossz gombot nyomtam, és azért nem lett a nyíl ferde!
Nagyon köszi a segítséget!
-
nkasi #227 Szia!
Nem ugrok át!
Amin állok annak a peremére próbálok, mert nem tudom eltalálni a kezet takarja az üveg!
Ha simán csak állok nekimegy az üvegnek!
Már 4x uninstalláltam mérgemben!
Nem ugrálok a vékony szarra!
Nem találom honnét tudom folyamatosan lőni, hogy felemelkedjek!
Mert ha egyszer eltalálom át teszi a kezet az ellenkező oldalra!
Megőrölök!!!!!
Amúgy köszi!
Neked sikerült tovább jutni?
-
Half Moon #226 DE NE UGORJ ÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!! arra a vékony szarra
-
nkasi #225 Szio
Nem megy mit tegyek? ugranum kell közben? Mert akkor meg leesek
Felkéne emelkednem ugyan úgy mint az elözö pályán ahogy folyamatosan löttem??
Köszi -
Half Moon #224 nem kell átugorni csak ott strafeval lödd -
nkasi #223 Azt hittem amin állok az egy emelő -
nkasi #222 Már csináltam olyat is, hogy eltaláltam és visszaugrottam gyorsan
-
nkasi #221 Mert akár hányszor eltalálom átvált a másik oldalra
-
Half Moon #220 nem kell arra a vékony izére átugrani! -
Half Moon #219 nem -
nkasi #218 Ok!
De nem kell semmire ráugranom?
-
Half Moon #217 Hy "STRAFE" állisd be a controlsba, és pl ha jobb oldalra kell löni akkor nyomod a strafet és a jobb gombot aztán ha elferdül a nyil a cékeresztén akkor löjj!! -
nkasi #216 Szia Half moon!
Köszi, hogy segítesz!
De nem tudom mi az a STAFE!
Hiába lövöm ha eltalálom, akkor a másik oldalon kell lőni!
Mit kell váltogatni?
-
Half Moon #215 csöcs all
most ott vok h nemtom 4-5 troll van és 1 akadáj ha átmegyek az akadájon akkor jönnek és nemtok átjutni help me pls -
Half Moon #214 Ja segítek
ugy köll h beállitod a "STAFE" v mit és oldalazol aikor a célpontnál eferdül a nyil akko tüzzz!!!!!! és igy váltogatod -
Half Moon #213 Csöcs all
sikerült a köríves, de most ott vok miko leesek 1 szakadékba ott kinyirom aszem 3-4 hapit és odamegyek ahhoz a hordóhoz a békaszerüség megisza és beleugrik a folíóba de ott nemtok tovább jutni me megakad. help me pls -
Half Moon #212 Csöcs all help me nagy rayman tudásommal elkezdtem a gamet:D de már az elején elakadtam. Ott vok mikó köriveset köll lőni de 1 kis szarra át kell ugrani és onnann help me pls. -
MagyaR #211 az elvileg van a cd-n nem? (vagy dvd, vagy ha emuláltad, akko az emulált dvd-n/cd-n) -
nkasi #210 Sziasztok!
Én már második alkalommal futottam neki a játéknak, de mind a kétszer kifogott rajtam már az elején. Ugyan ott!
Mit kell csinálni annál a pályánál, amikor ívet kell lőni?
Már eltaláltam mind a két oldalról!
Vissza kell ugrani ahonnét el kell indulni, és az visz fel?
Ha igen, Hogy kell megcsinálni?
Ha valaki itt jár, és tudja a választ légyszi üzenjen!
Köszi
-
etel80 #209 Sziasztok
Elakadtam az egyik pályán(the land of the living dead ha emlékszem ez a pálya neve), a pályára beesve le kell győzni egy ellenséget a földön, a másik kettő pedig egy fa szerkezetről sűrűn dobálja a gránátot. Egy kaput kellene kinyitni de nem tudom hogy kell, a kapu előtt piros konzervet lehet fel venni. Egy kisebb fa szerkezet van a kapu előtt,ami ponotsan szembe van a nyíto karral, de sem a dobálokat sem a kart nem veszi célba. A pálya másik felén egy átlátszó magasba szökő lépcsőn kell felmenni a kampos fogó segységével, odalent oldalt ujabb feladat van, a gyümolcsöt kellene átvinni a vizi akadályon vagy a két gombán keresztül, hogy a manót ki tudja szabadítani.Hogy lehet a kaput kinyitni és a gyümölcsot átvinni.
A választ előre is köszönöm -
lutykos #208 kösz, de honnét tölétsek le? -
MagyaR #207 Esetleg crackelni kell? -
lutykos #206 nem tudom elindítani a játékot folytonezt írja ki:
Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application
Mit tegyek? -
lutykos #205 Honnan tudnám meg szerezni? -
Peti1 #204 Hello!
nem tudjátok, hogy az egér gombjűra hogy tudok beállitani valamit?
például az ugrást szeretném, de amikor a beállitásokban lenyomom, nem érzékeli!
előre is köszi a segitséget! -
#203 / -
#202 \ -
littleboy #201 Sziasztok! Segítség kellene nekem. Még nagyon az elején vagyok, nem tudom mi a pálya neve, az egyik bemelegítőrésznél hogyan kell meglőni a célt, amit kanyarból kellene eltalálni : keep strafe button keep...nyomom....és..move on side. Biztos tök egyszerű de már belefáradtam. -
#200 na mindegy...majd még próbálkozom vele... -
#199 Akkor ott valami más hiba van mert tuti megy xp alatt!! -
#198 Nekem nem. :=(