2388
-
#2028 tud valaki segíteni?
honnan szedtétek ti le? -
balint08 #2027 nem, akkor sem megy -
balint08 #2026 tehát, mikoe bejön az hogy kérem az xy .001-es fájlát akkor ott ugye az van hogy ult-xpr3.001, akkor a 3-ast írd át kettesre vagy egyesre attól függően melyik cd-t csomagolod ki... -
#2025 Nem kell crack, csak ne legyen "bemountolva" semmi a Daemon-ba. Ha jól emlékszem... -
#2024 HELP ME!!
nekem az a gondom hogy leszedem warezről és megpróbálom kicsomagolni, de nem engedi. A warezon 2cd van de ő a kicsopmagolásnál egy harmadik CD partját kéri mi lehet? help me -
balint08 #2023 szevasztok srácok!
most sikerült végre leszednem a játékot, és nem tudom elindítani...
Segítsetek!
akkor akad meg a folyamat , mikor az exe fájlt indítom... crack kell?
Ultima-a a verzió -
#2022 nade, milyen géppel? ;) FRAPS mennyi FPS-t ir rá ? -
#2021 nagyon ritkán belassul,de nem szaggat -
#2020 800×600 medium simán megy az xpand -
#2019 hát, sztem inkabb egy flatout arra a gépre ... az xpand gépigénye elég durva, ha látványt is akarsz. erre meg a celeron+gef4mx sajnos kevés :(
flatout viszont tuti csodásan fog menni! 1700+ amd és gef2mx en az lazán elfutott. -
#2018 én küldeném Msn-en,ha be lennél jelentkezve! -
RENOVACOACH #2017 HI tudna valaki küldeni egy exe fájt mert letőrőltem, valszeg crackelt kéne
[email protected]
kőszi ugyan ez a messengerem is -
#2016 Köszi.Csak mert karácsonyra lesz egyik haver öccsének azt nem ám akadni fog neki. -
#2015 akkor simán megy 800×600 mediumon,vagy tán még 1024-be is -
#2014 Nem tom nem az én gépem.
Asszem 2.x-es cerka és 512ram. -
#2013 Milyen a géped az mx 440-en kivül?? -
#2012 MX 440-en megy a game?ha igen nagyon akad? -
#2011 De azert latom te is tudsz okosakat kerdezni link -
#2010 jah ilyen bena vagyok ..kosz a segitseget
csak megjegyzem hogy a felette levo szamsortol kifagy...ezert mertem a masik szamsoral probalkozni..
megegyszer koszi ......
-
#2009 omg ilyen béna vagy?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ott van fölötte hogy mit kell beírni bazmeg LOL! -
#2008 készül valami 8-12 plajeres multi kieg. mód ... de majd csak a peccs kiadása után jelenik meg :( -
#2007 1997 hozzaszolasba is kerdeztek -
#2006 na azt en se ertem hogy miert van 2 szammal kevesebb az aktivation kodba
-
#2005 de úgylátom,hogy hamar elszállt ez a játék is,mert nem nagyon jáccik vele senki :( -
#2004 na,rávettem magam,hogy ujjra felrakom a játékot,legalábbis megpróbálom.Mivel a régi verziót,amit leszedtem,az már letöröltem,ezért letöltöttem az Ultima verziót,hátha.Nos sikerült feltelepiteni,semmi cd-t nem kellett tenni a meghajtóba,csak beirni az activation kódot,és ment.
Szal nagyon bejön ez a játék,szerencsére nem olyan szar az irányitása,mint a demóban volt,és az is tetszik,hogy az ÉN szar videókártyámon is koszolódik a kocsi.A grafika meg egyszerüen gyönyörü,colin nyomába sem érhet. -
#2003 váá vaze feláll a szőr a hátamon a "helyesírásodtól". -
#2002 Ekkora beégés után már el sem árulom, hogy tényleg Jimmy Hendrixet raktam a meghajtóba :))) -
#2001 A #1997 sz. hozzászólás nem létezik, kérem tekintse mindenki töröltnek :) -
[Walaki]D`Lair #2000 Leszek....
#2000 [b][brutalnagy]TÉK -
[Walaki]D`Lair #1999 ehe ehe ehe...legyek geci? -
[Walaki]D`Lair #1998 Már segítettem neki...;)) -
#1997 Bocs, hogy tökhülye vagyok, de valahogy még felinstallálni sem tudom, kettővel kevesebb az activation kód mint az input mező :(
Szóval valaki árulja el, hogy mit kell oda az XR alá írni!
ezen a képen jól látszik a szóban forgó -
#1996 Hát nem tudom,de nekem semmilyen fájlt nem írt felül.Meg nekem sem jönnek be a többi pályák. -
Sanya52 #1995 Nekem megy a leírás szerint....
"Unpack the included rar file (debugconf.scr) into your Xpand Rally /data/ directory
and overwrite file, if asked
In the menu press F12 to activate the God Mode which gives you maxmoney, cars, tracks. (money does not update immediately)"
-
#1994 Új pályák -
Tockos #1993 Hogy nyillik ki az osszes pálya,már mindkét cheatet lehuztam de a pályák megse akarnak kinnyillani.Légyszi segítsetek vagy elfogadnák egy jo savy-t is Koszi
-
Tockos #1992 Hogy nyillik ki az osszes pálya,már mindkét cheatet lehuztam de a pályák megse akarnak kinnyillani.Légyszi segítsetek vagy elfogadnák egy jo savy-t is Koszi -
#1991 A jatek dobozan rajta van a W2000 tamogatas is, vagyis elofordulhat hogy megy. Persze, ez az eredetire igaz, hogy warez-ben mukodik-e, azt nem tudom... -
#1990 Egyáltalán van olyan, akinek Win 2000 SP3-mal megy ez a szemét?? -
#1989 hc.gameren eltt egy leirás a gémről, de ezt már nem birtam ki komment nélkül. az rbr és a flatout még elment, de ez ...