2388
  • gates
    tud valaki segíteni?
    honnan szedtétek ti le?
  • balint08
    nem, akkor sem megy
  • balint08
    tehát, mikoe bejön az hogy kérem az xy .001-es fájlát akkor ott ugye az van hogy ult-xpr3.001, akkor a 3-ast írd át kettesre vagy egyesre attól függően melyik cd-t csomagolod ki...
  • Morpheus
    Nem kell crack, csak ne legyen "bemountolva" semmi a Daemon-ba. Ha jól emlékszem...
  • gates
    HELP ME!!
    nekem az a gondom hogy leszedem warezről és megpróbálom kicsomagolni, de nem engedi. A warezon 2cd van de ő a kicsopmagolásnál egy harmadik CD partját kéri mi lehet? help me
  • balint08
    szevasztok srácok!
    most sikerült végre leszednem a játékot, és nem tudom elindítani...
    Segítsetek!
    akkor akad meg a folyamat , mikor az exe fájlt indítom... crack kell?
    Ultima-a a verzió
  • arty
    nade, milyen géppel? ;) FRAPS mennyi FPS-t ir rá ?
  • báttyó02
    nagyon ritkán belassul,de nem szaggat
  • báttyó02
    800×600 medium simán megy az xpand
  • arty
    hát, sztem inkabb egy flatout arra a gépre ... az xpand gépigénye elég durva, ha látványt is akarsz. erre meg a celeron+gef4mx sajnos kevés :(

flatout viszont tuti csodásan fog menni! 1700+ amd és gef2mx en az lazán elfutott.
  • báttyó02
    én küldeném Msn-en,ha be lennél jelentkezve!
  • RENOVACOACH
    HI tudna valaki küldeni egy exe fájt mert letőrőltem, valszeg crackelt kéne
    [email protected]
    kőszi ugyan ez a messengerem is
  • grebber
    Köszi.Csak mert karácsonyra lesz egyik haver öccsének azt nem ám akadni fog neki.
  • báttyó02
    akkor simán megy 800×600 mediumon,vagy tán még 1024-be is
  • grebber
    Nem tom nem az én gépem.
    Asszem 2.x-es cerka és 512ram.
  • báttyó02
    Milyen a géped az mx 440-en kivül??
  • grebber
    MX 440-en megy a game?ha igen nagyon akad?
  • james-hun
    De azert latom te is tudsz okosakat kerdezni link
  • james-hun
    jah ilyen bena vagyok ..kosz a segitseget

csak megjegyzem hogy a felette levo szamsortol kifagy...ezert mertem a masik szamsoral probalkozni..

megegyszer koszi ......
  • [HUN]FaTaL
    omg ilyen béna vagy?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ott van fölötte hogy mit kell beírni bazmeg LOL!
  • arty
    készül valami 8-12 plajeres multi kieg. mód ... de majd csak a peccs kiadása után jelenik meg :(
  • james-hun
    1997 hozzaszolasba is kerdeztek
  • james-hun
    na azt en se ertem hogy miert van 2 szammal kevesebb az aktivation kodba

• báttyó02
    de úgylátom,hogy hamar elszállt ez a játék is,mert nem nagyon jáccik vele senki :(
  • báttyó02
    na,rávettem magam,hogy ujjra felrakom a játékot,legalábbis megpróbálom.Mivel a régi verziót,amit leszedtem,az már letöröltem,ezért letöltöttem az Ultima verziót,hátha.Nos sikerült feltelepiteni,semmi cd-t nem kellett tenni a meghajtóba,csak beirni az activation kódot,és ment.
    Szal nagyon bejön ez a játék,szerencsére nem olyan szar az irányitása,mint a demóban volt,és az is tetszik,hogy az ÉN szar videókártyámon is koszolódik a kocsi.A grafika meg egyszerüen gyönyörü,colin nyomába sem érhet.
  • 12346
    váá vaze feláll a szőr a hátamon a "helyesírásodtól".
  • chase
    Ekkora beégés után már el sem árulom, hogy tényleg Jimmy Hendrixet raktam a meghajtóba :)))
  • chase
    A #1997 sz. hozzászólás nem létezik, kérem tekintse mindenki töröltnek :)
  • [Walaki]D`Lair
    Leszek....

#2000 [b][brutalnagy]TÉK
  • [Walaki]D`Lair
    ehe ehe ehe...legyek geci?
  • [Walaki]D`Lair
    Már segítettem neki...;))
  • chase
    Bocs, hogy tökhülye vagyok, de valahogy még felinstallálni sem tudom, kettővel kevesebb az activation kód mint az input mező :(
    Szóval valaki árulja el, hogy mit kell oda az XR alá írni!

ezen a képen jól látszik a szóban forgó
  • kryst
    Hát nem tudom,de nekem semmilyen fájlt nem írt felül.Meg nekem sem jönnek be a többi pályák.
  • Sanya52
    Nekem megy a leírás szerint....
    "Unpack the included rar file (debugconf.scr) into your Xpand Rally /data/ directory
    and overwrite file, if asked
    In the menu press F12 to activate the God Mode which gives you maxmoney, cars, tracks. (money does not update immediately)"

• grebber
    Új pályák
  • Tockos
    Hogy nyillik ki az osszes pálya,már mindkét cheatet lehuztam de a pályák megse akarnak kinnyillani.Légyszi segítsetek vagy elfogadnák egy jo savy-t is Koszi

• Tockos
    Hogy nyillik ki az osszes pálya,már mindkét cheatet lehuztam de a pályák megse akarnak kinnyillani.Légyszi segítsetek vagy elfogadnák egy jo savy-t is Koszi
  • Alexease
    A jatek dobozan rajta van a W2000 tamogatas is, vagyis elofordulhat hogy megy. Persze, ez az eredetire igaz, hogy warez-ben mukodik-e, azt nem tudom...
  • Humesz
    Egyáltalán van olyan, akinek Win 2000 SP3-mal megy ez a szemét??
  • arty
    hc.gameren eltt egy leirás a gémről, de ezt már nem birtam ki komment nélkül. az rbr és a flatout még elment, de ez ...