2388
-
clio1616v #547 szerintem arra épül
van lengőkar rugó gátló minden
és feltűnő hogy ugyanúgy ugrál nálam billentyűvel -
#546 Igy is jo;) THX!! -
clio1616v #545 mind1
most 640
-
#544 Az SL-hez ne hasonlisd:) Ez egy fostalicska autofizikaban ahoz kepest. -
#543 700 pix szelesre!! -
clio1616v #542 pill lekicsinyítem
-
clio1616v #541 ops
Kib@szott széép
csak billentyűvel nekem az irányítás nem jó
olyan mint a SL Redline ugrál az autó.
iszonyat sok pálya van... -
#540 Basszus!!!! Torold mar le innen ezt a batar nagy alat kepet!!!!!!! -
clio1616v #539 -
#538 nem érzékeli
igen MS, nagyon szeretem :-)
de a logitech gamepadot sem -
#537 Nem irja ki hogy van-e kormany. Ha rakattintasz valamelyik irany-beallitasra, es preselsz egyet a pedalon, vagy forgatsz egyet a kormanyon, akkor abszolut nem is foglalkozik vele?
Amugy MS kormany? Ha igen azzal lehetnek gazok, mert a driver nem az igazi. Az uj progik mar direkt DX-bol probaljak meghivni, es az nem biztos hogy osszejon. -
#536 nekem a beállításnál nem jelzi hogy látna a kormányom
de még a sidewinderem se
ezért kérdem
a beállító gombok meg nem élnek -
K.András #535 Ilyenkor tudnék gyilkolni,bármelyik axeleros vezért...
Remélem jön majd egy nagy külföldi cég és tönkre vágja összes magyar kizsákmányolo szutykos céget... -
#534 oké kinek a papp kinek a pappné
csak sajnos van tapasztalatom róla miért nem szabad ilyeneket használni
de ez már másik fórum...
ugye FRankie fiu? :-)
-
#533 Az sem rossz:) -
#532 Hogy allitom be a kormanyt? A Controls-nal. Nincs vele semmi trukk. -
K.András #531 Dehogy nincsen,de most inkább másra költöm :DDD
-
#530 tvnetwork -
#529 Gondolom TV-Net? Ok oltak az egyetlen korrekt ceg. Vannak mge egyaltalan. -
#528 Ezzel nincs is gond, zene tenyleg nincs is mar a neten:(( Hianyzik is. De DC-n van, azt elismerem. De sajnos nekem abszolut nem jo. Szeretem rendbe tartani a "kis" vinyomat, foloslegesen nem fogok tartani rajta semmit. Nem fogom bekapcsolva hagyni a gepem (pedig ugy lenne korrekt), mert orulok ha az alap villanyszamlat kifizetem 3 havonta. Raadasul, sokszor "fontos" hogy teljes savszelessegem legyen, vagyis az is gaz.
De aki tudja hasznalni, annak biztos OK. Nekem jo a fizetos cucc. Ritkan szedek valamit, ha kell azonnal fent van, nem kell keresni, es jon gyorsan.
ON -
#527 hat ha 8k+fa annak szamit:) -
#526 az nem az en gepem volt. -
#525 akkor nemtudom az ftp-n hogy volt de fullon jött 60kval -
#524 megnéztem a fényképedet
nincs annyi pénzed PPPPPPPPP
különbenis én a csajokat csípem :-) -
#523 és hogy állítod be? -
#522 Az meg milyen kabel vazzer?! ;)) Gondolom aranyaron van? :P -
#521 teljesen nem értek egyet
én nem csak játékokat töltök, főleg zenékben utazok,
be van tárazva több ezer órányi és lejön amikor lejön.
Ezeket ilyen fizetős szarokról nem is nagyon tudnám leszedni.
JA és nem magyar hubokon kell a jó dolgokat keresni, és érdemes HUB SEarchet is használni.
Van olyan svéd hub ahol 150 giga a minimum lol
DE ott minden megvan.
Az új cuccokat a legkönyebb leszedni. Régieket már macerásabb - talán ezértis szedik sokag a gpl ISO-t.
És simán megosztom a zenéim és már mehetek is.
Amúgy sok embert ott ismertem meg akiktől aztán 60kval lehet tölteni az ftp-éről még nekem is.
NAjó nem flamelek tovább -
#520 mondjuk en kicsit csalok, mert 512k a feltoltesem, de akkor se rossz, foleg,hogy az elso ember akinek tovabbadtam egybol le is lepett :P -
#519 Es azert ebbol latszik, hogy eleg korrekt volt, mert egy futam 4-4,5 oras, es azert volt mit keresztul tolni magan, es problemak nelkul ment. -
#518 Nekem is Axelero Kabelem volt. Ment rendesen. Eredetileg 512/128, de lefele 75-80 ala nem ment, felfele meg 20 ala nem. Jo is volt, Nascarban en voltam a szerver 11-12 embert korrektul elvitt, azon futottuk a bajnokikat:))
-
K.András #517 Enyém olyan 15-el nyomja,pedig 512/128-as axelero,multkor viszont egy dvd film 60%-át leszedtem 4 perc alatt(2MB/s-el jott 4 percig a cucc)! -
#516 Egy jo kabelnet (Axelero) 20k-val tud tolni, azzal ez a file 2,5-3 ora. Vagyis tenyleg jo ha 7 ember leszedte! -
#515 Hmm nemrossz dolog ez a bittorrent 4 oraja raktam ki es mar 7 ember teljesen letoltotte a 205 megat ugy hogy sima otthoni kabelneten ulok. -
K.András #514 Nincsen T3-ad?Akkor azért kapd be :P -
#513 Megy kormannyal. -
#512 A DC eleve baromsag az otthoni felhasznaloknak. A legkisebb ertelmes cucc is min 1 CD de inkabb 2. Ha elkezdenek rolam tolteni 2 CD-t, az ~40 ora! Ha az ember korrekt akar lenni es nem lep le, ertelmes dolgot tart a gepen stb., akkor ejjel nappal ugy marad a gep, es hasznalhatatlan masra. Nem hiszem el, hogy ez megeri valakinek. Akkor inkabb heti 200 forint, es nulla problema.
A DC es tarsaik, foleg a sok penzueknek vagy kolegistaknak valo, ahol ott fityeg ejjel-nappal tobb gep, atomalat nettel, ingyen. Betaraz 20 igat, aztan beleszarik, ott a masik gep. Ha valaki esetleg megszakad, lelep stb., azt meg elatkozzak, pedig szerencsetlen orul ha 20k-val tolt.
Esetleg amire meg elmegy, az a kicsi utility-k leszedese. De en azert az egy-ket programert meg nem toltom tele a vinyom baromsaggal, hogy felengedjenek. -
#511 ADSL-em van
nem kapom P -
K.András #510 T3-ad van?Kapd be...:) -
#509 na de térjünk vissza a Rally-ra
Lehet kormánnyal vagy sem? -
#508 BCDC-vel hivatalosan 8-ra lekorlátozhatom
persze nem T3-asként