Xpand Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Mondjuk a divx tök jó tömörítõ sztem a minõség is rendben van.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
De ugy nez ki meg is jo eresztes lesz rally-bol😊
- Colin4: arkados, olyan oszver tipus, mindenkinek rally
- Xpand: kifejezetten arkad, a gombokkal, kivulrol tologatos emberekne, foleg online fun race
- Richard Burns Rally: ugy nez ki szimulatorosabb lesz, vagyis valami normalisabb dolog.
Persze, ezekbol egyelore csak a Colin a biztos (a demo miatt), a masik ketto csak "talalgatas", a hirek, infok, levelek stb. miatt.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Akkor itt van 9MB-ban, szerintem jó kis videó az autók szépek, a grafika ok lesz majd megnézem biztos a játékot:
Videó in 9MB
<2004-03-11 @ 21:11 - Mantis>2004-03-11 @ 21:11 - Mantis> (kommentek: 0)
A manapság sikervárományos játékok közé mindenképp besorolandó Xpand Rally csillogtatta meg magát. Vagyis inkább õt, a Techland 😊 A szimulátorból egy egészen elképesztõ és egyben igen emberes méretû, 67 Mbyteos videó érkezett. A csodálatos Chrome motor mellé reméljük, hogy a fizikát is úgy oldják meg a srácok a teljes verzióra, ami igen csábító hatásokkal vonzza majd magához a virtuális autósokat.
Info: Gamestar!!
Next PC upgrade: 2022

A képek baromiak, a videó szuper! 😊 És végre nem autópálya széles utak vannak benne!
My Life for Freedom!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Eredetileg arkad, kulsonezetes jateknak indult, aztan multev okt. kornyeken a sok level, hozzaszolas miatt ujragondoltak. Alitolag ujraterveztek, de eddig ami meg lettt emlitve, az a grafikai motor valtozasai, es a bele kerult dinamikus kornyezet.
Azt hogy arkadnak vagy szimulatornak keszul most, azt nem tudni😞 De ha arkad is, akkor valszeg nagyon jo lesz a kategoriajaban!
Trailer ÚJ!
A játék több, mint 60 pályát tartalmaz majd öt különbözõ környezetben, mint az európai erdõségek vagy az afrikai sivatagok. A pályák összesen nyolc különbözõ típusú burkolattal rendelkezhetnek, tehát a versenyzõnek fel kell készülni akár többszöri váltásra a murva, a sár és az aszfalt és más terepek között.
Minden pálya különbözõképp néz ki és befolyásolja a látványt a napszak és az idõjárás is, sõt a Techland azt állítja, hogy óriási területek lesznek bejárhatóak minden korlátozás nélkül. Ez azt jelentheti, hogy végre vége az út két széle közé szorított rallyknak és talán az elnagyolt útszéli objektumoknak is, hiszen ha letérhetünk az útról, akkor mindenhol tökéletes minõségben kell megjeleníteni a textúrákat.
Arról nem szól a fáma, hogy milyen grafikus processzor alá írják a kódot, de mivel még nincs meghatározva a kiadási dátum, lehet, hogy már a következõ generációs chipek és a következõ DirectX lehetõségeit is kihasználják.
Most tvaszra igertek valamit, majd kiderul milesz.
Ami nem baj, biztos sokaknak tetszeni fog, csak pech.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
ugy eltülntél az lfs videod után......
nem akarsz résztvenni a köv bajnokságban ?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Szerintem most inkább a Chrome-ba ölik az energiájukat, és jól is teszik.
Riszpekk
Ha ez is olyan lesz mint a MS, rally doboz tologatoja, akkor ezek is bekaphatjak.
Nem hiszem el, hogy senki nem akar/tud csnalni egy normalis rally-t.
Szóval ennyit errõl a cégrõl..😞