Xpand Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Xpand Rally játékos módra

<2004-07-12 @ 21:22 - Mantis>

Az Xpand Rally fejlesztõi úgy vélik, hogy sokat dobhat játékuk népszerûségén az, hogyha rali-szimulátorukat ellátják egy tool-csomaggal, melyben a játékosok saját maguk alakíthatják át ralibárkájukat és még más, igény szerint alakítható tartozékaikat is.

A Techlandesek ötletérõl bõvebben itt olvashattok

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Alexease
Le van vedve eleg rendesen, hogy csak a tesztelok tudjak futatni, vagyis nincs ertelme letolteni.
En leszedtem speciel, de mivel csak a korites valtozott, az automozgas "koncepcio" nem, igy toroltem is azonnal:)) Bar, elinditani sem nagyon tudtam...;))
[HUN]FaTaL
Le lehet valahonnan tölteni a második bétát?

http://goo.gl/gd6Zi5

Nos, sokat finomítottak a gémen, mezei billentyûzettel is lehet érzékelni az irányításbeli különbséget. Bõvült a választék egy három fokozatban állítható opcióval, amiben az autó sérülését szabályozhatjuk. Egy meglehetõsen "gépi" hangon szóló férfi codriver is jelen van, hallgathatjuk a navigálást. A megjelenést is fokozták, egészen pofás kis fõmenüt kapott a gém. Multiban két szerver is elérhetõ, bár egyelõre mindkettõ üres. Egyelõre ennyi

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Alexease
Hivatalosan a keszitok is megerositettek megint, hogy ez inkabb egy szep fun-, free-race lesz;)) Nem baj, kell ilyen is, de akkor mar a RBR legyen jo:))
Tucat Rally-nak jon a Colin5, mas autokkal, mas palyakkal, de ugyanolyan alapokkal. Lesz meg egy EuroRally, de az is eleg "gyanus":)) Bar a grafika meg nem jelent semmit:)
Nyers
Egy tetszetõs XPand Rally movie a Gamershellrõl. Szépnek szép, de az irányításról és a fizikáról nem tudhatunk meg semmit.

My Life for Freedom!

Eisenhower
sajna:( pedig azért nem lenne rossz több rally-s gamét a tûzben tartani^.^ Akkor bízzunk az rbr-be ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Alexease
Koszi! Akkor felejtos a dolog.;)
ibronk
Nem tudja megnézni aki nem hivatalos bétateszter, 2 féle kódot meg nevet kell beirni mikor elinditod a programot, gondolom odafigyelnek már.
Az elõbb a mailjükbõl idéztem hogy minden példány digitálisan aláirt, rákeféltek meglátjátok :P
Amugy Alex annyi szót érdemes rá pazarolni kb. mint amennyit én írtam. Tényleg 0. Szomoru, de ez van.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Alexease
ftp.techland.nl, ftp, dc++, bitorrent stb. Sorry de nem. Nincs privat ftp-m, meg eleve 200 mega, meg nem is szabad:PPPPPPPP
grebber
Honnan lehet leszedni????
Nem akarod feltenni privát ftp-re?? :))

Alexease
Gondoltam lesz valami komolyabb:)) Mondjuk Norbi normalis es SIM-es, vagyis valszeg tenyleg gazos lett megint:(((((
Mondjuk 5 perc meg, aztan kiprobalom, de hat a turelem...:))))))))
grebber
Már lentebb van róla irva némi info! #715

Alexease
Esetleg valakitol egy BETA2 elmenybeszamolo?! :)) Kivancsi vagyok mit csinaltak az autoval.
Eisenhower
én meg nem^.^ na jó toca 2-õt igen ^^

grebber
Én meg azt akarom hogy Törjék már fel a Soldiers-t a TOCA2-öt és a Panzers-t!

Eisenhower
nem akarom ^.^ richard burns rally-t akarom^^

ibronk
Bocs, nem neked szántam, hanem a készítõknek :)

grebber
Le ne basszál wazzeg én csak mondtam hogy a szépségre összpontosítottak.
Én is tudom hogy a fizika meg az irányitás számít.
De mint mondottam már megszoktam legalábbis remélhetõleg :)

ibronk
Ja, hát majd ha szépet akarok látni akkor bekapcsolom a TV-t, aztan megnézem a wrc összefoglalókat, vagy kimegyek egy magyar futamra, ha meg játszani akarok, akkor meg a fizika meg az irányítás a mérvadó.

grebber
Engem nem nagyon érdekel hogy szar az irányitás mert a béta 1 ben megszoktam anyira hogy elegendõ legyen a végigviteléhez.
Egyébként én mondtam régebben már, hogy ebben csak a grafra törekedtek ezerrel.

ibronk
Szal szentem ez felejtõs, nem igen hiszem hogy évek alatt ki tudnak hozni ebbõl valami szimulátor szagú dolgot... Imádkozzunk a RBR-ért inkább.

ibronk
"Before the game will be launched you HAVE TO enter your first and last name and code you already got. PLEASE use the info that you have entered when registering to the beta. It also means that every beta in this stage is digitally signed so we will have no problems to track the leak source."

Amugy lejött már kiprobáltam, és hát, ehhhh.
Nemrég lett uj gépem 3200+, 512 mb ram, ti4200, de még mindig akad mint szar, igaz egész jól néz ki. Irányitás nevetséges, nem lehet egyenesen menni. Meg se mozditom a kormányt, és egyszer erre indul meg egyszer arra. Arróé meg ahogy kanyarban megy ne is beszéljünk. Egy dolog tetszett bent eddig, hogy egy beláthatatlan kanyar kõzepén egy õz futott át a kocsi elõtt, és ugy beszartam hogy az nem is igaz :D

grebber
Majd megosztja valaki privát ftpn ??? :)

Eisenhower
akarom^.^

ibronk
73% már azóta, 25-el jön :)

bizony

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ibronk
Na megjött a második mail is, lehet letölteni. Természetesen az ftp szar megint szal egypár napban bennelesz.

ibronk
Nem IM-es épp nem voltam. MORR-os voltam, meg Copyrightos vagyok, csak inaktiv jelenleg

Eisenhower
ibronk te IM-es voltál nem? és mohaa-ztál ? asszem együtt is toltuk^.^

toMpEr
wohoo :)

ibronk
VERSION DOWNLOAD

This email will be followed with the next one covering all download details as soon as some serious hosting problems will be solved.

ibronk
Thank you for participating in the official XR beta test phase two. Please make yourself familiar with the following information relating Xpand Rally Beta Test Stage 2 Build, current stage of works on the game and about testing plans.

CONTENT:

This build has limited content compared to the full version of the game.
It contains:

1) Only 2 game modes: Single Race and Multiplayer
2) 11 different tracks (some for Rally and some for Freestyle mode, all to be used in both Single- and Multiplayer)
3) 2 different car models that with various engines make the total number of 13 cars spread over 8 groups
4) Fully operational car setup with different settings (i.e. different tires, brakes balance, weight reduction etc.) strongly influencing car handling model
5) Ability to host multiplayer games (including dedicated server)
6) Co-driver voice being still a prototype that uses speech synthesis (Microsoft Speech SDK)

Eisenhower

Xpand Rally Beta Stage 2 <02-07-2004 | JZ | Comments (0) >
Techland announced that the work on the game has reached the final stage. The list of features has been closed and now the main focus is on eliminating bugs and tweaking individual elements of the game. Pawel Zawodny, the project manager of Xpand Rally, says: “We are satisfied with the final result we achieved. We realized all guidelines that we created when we resumed the development of this game at the end of last year. It is very important to us that through the first phase of beta tests we received a lot of constructive comments regarding individual solutions. As a matter of fact, to consider all of the opinions and incorporate the good ones we had to push the release date for September, but thanks to that we are sure that the best racing game of this year will hit the market.”

The second phase of beta tests will not be dedicated (as planned) to the career mode. Grzegorz Swistowski, the lead programmer, comments on the change of plans: “In this phase of tests we decided to focus on the multiplayer mode, as one of the most important aspects of the game and also on controllers’ compatibility tests. We will get back to the career mode in the final, third phase of the tests, which will take place in 3 weeks and will be carried simultaneously with the second phase for about 2 weeks.”

The second phase launches on Monday. All official beta testers received invitations to the next phase and those that replied will be able to download the new version for testing from Techland’s server. Just as during the last phase a closed forum for beta testers will be enabled and a bug tracking system will be made available to them. Beta testers – start you engines!

Eisenhower

K.András
Kiváncsi leszek mennyit változott :D

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Alexease
Szolj ha meg van:PPP
toMpEr
Kinezettel eddig se volt baj, csak a tobbi reszevel.

ibronk
Na én kaptam is mailt, elvileg bentvagyok a második menetben is. De akkor biztos nem az egyén aktivitása alapján válogattak, mert én két napig probáltam ki :D

Glpetyus
hmmm...szvsz elég jól néz ki...

grebber
Köszi :) Jó lesz az biztos hacsak nem baszták el jobban.

robotnyk
gratulálok
grebber
Remélem kikerül a netre a béta kettõ azt megláthatjuk a változásokat.

Alexease
Kivancsi leszek;PP
ibronk
Elvileg hétfõn indula béte tesztelés második forulója.

Alexease
TRD2-ben?! Az INI-kbol tudtam allitani, az jo volt, sot meg a dinamikat is lehet szabadon allitgatni, ugy sokkal jobb, elvezetesebb volt vezetni.

Ebbol a szempontbol a LFS a legjobb, ott teljesen szabadon allithato minden, sot meg a jobb-bal kormanyzas is kattintassal;) Ki-mit szeret;))
Kepekbol mar korabban is tudtok hogy grafikailag jo lesz, de a fizikarol semmi hir? A beta az fos.

toMpEr
TD2-ben lehet mozgatni

Alexease
Sanos hasonlo igenytelen tevkepzeletei vannak mostanaban a fejlesztoknek is (Colin4, TRD2)://
De arra mar nem gondol senki, hogy esetleg lehet csinalni egy dinamikus cockpit-et, amit lehet tobbekkozott elore-hatra mozgatni, hogy ha valaki szereti mellre venni a kormanyt, akkor megtehesse.
Valen
hát nekem bõven elég, mivel igaziból sem a mûszerfalat látod telibe mikor vezetsz, hanem csak a mûszerfal tetejét. ez így élethû. a többi gémben engem csak zavart az hogy a "kidolgozott" mûszerfal miatt a képernyõ 1/2-n látom csak a pályát.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul