2388
-
ateszm #1108 Nemtudom van e jogsitok, de ha igen, biztos nem billentyűvel vezetsz!! -
#1107 Off:
billel ne is akard irányítani...Rbr-hez kormány kell.
nem tudom hányat pördül, mert nem is arra áll rá a szemem, tény hogy nehéz játék...ezért imádják annyian..nálam nagyon ott van.
pedig lehet bent kellett volna tartani, mert már leírta mi van a kategoriákkal.
/Off
szvsz hülye vita kerekedne ebből...nem kell szidni ez a lényeg.
-
Gear #1106 OFF
Nem akarom agyatlanul szidni az RBR-t , de azért nem kéne 4 et pördülnie a kocsinak ha 15KM/h-val belemegyek az útszéli 25cm mély gödörbe... ettől nem lessz szimulátor. Meg attól sem hogy billentyűzettel csak 100 emberből 2 atomtehetséges tudja csak elirányítani.
Sry de nembírtam mbentartani
On -
#1105 nem szebb, csak jobban csillog, az RBR fotorealisztikus probál lenni :) - az xpand teljesen müanyag.
djcom: kösz! -
#1104 Nincsenek liszenszelt, pontos, eredeti autok, csak nagyon hasonloak (pl. Focus, Peugeot, Pajero stb.)
-
#1103 Mielott nehany agytroszt belemenne mas programok szidasaba, jobb gyorsan tisztazni. 3 rally-s jatek keszult, szerencsere 3 stilusban, kategoriaban:
- a RBR szimulatornak
- az Xpand fun-race-nek
- a Colin az arkad kedveloknek
Mindegyik a maga nemeben nagyon jo lett, leszamitva a kisebb-nagyobb hibakat.
Nem mas programok ertelmetlen, agyatlan, logikatlan szidasaval, velemenyezesevel kellene foglalkozni, hanem annak orulni, hogy elvileg mindenki megkapta a maga stilusahoz illo rally-s jatekot!!
Aki megprobal hasonlitgatni, vagy itelkezni, szerintem elobb gondolkozzon el egy kicsit, mert csak sajat magat jaratja le vele.
En elsosorban szim-es vagyok, de pl. ha lenne idom, normalisabb gepem, tobb penzem az Xpand-dal is szivesen elautokaznek, mert ez nekem hasonlo kikapcsolodast jelentene, mint pl. egy GPL, NR, netKar, LFS utan egy kis TRD2-ot nyomni;) -
zsoleer #1102 ha jo game akkor megveszem már a warez se a régi -
zsoleer #1101 meg tudnád mondani nagyábol milyen autok vannak benne?? -
djcom #1100 Amugy nagyon jó a játék.
Megéri a pénzét hamár warezen meghalt... -
djcom #1099 Azért nem volt hülyegyerek aki kitalálta ezt na starforce-t.....Bár sose született volna meg.
Most képzeljétek ha minden gamma ezzel jönne ki..... -
djcom #1098 Itt mindent meg tudsz nézni
Amugy meg itt a verzioszám:
StarForce 3.04.049.001 -
#1097 Nem vagyok vagyok nem keveset toltam vele.De ez nem az a topic na léptem. -
Gear #1096 Nézd meg mégegyszer -
#1095 Én nem vettem észre benne.Meg a vékony tábláknál sem. -
Gear #1094 A demó alapján már van rendes útszéli tuskó döntögetés. -
#1093 Nekem a Colinban az nem tetszik hogy már egy műanyag szar is megfor az út mentén meg a hangok annál sem igazán jók. -
Gear #1092 Én gyorsan letettem az RBR-ről. Egyet értek "valotlan borulásokkal megspékelt, okádékhangú RBR". Én várom a Colin5-t meg az Xpand ot. -
#1091 Semmi baj csak azt a fáradt semmiből előtűnő emberes, valotlan borulásokkal megspékelt, okádékhangú RBR-val van oda mindenki.
Ez szebb,könnyebb irányitani és a hangok is jobbak mint az RBR-é. -
Gear #1090 Miért ? Mi a baj vele? -
#1089 nem -
#1088 Elvileg ez működöképes verzió mert mellékelve van a mini image is.
Valaki leszdte már? -
zsoleer #1087 az xpand rally kinek van meg?? tényleg olyan jo game mint aminek mondják érdemes megvenni? -
#1086 Csak a menü teljes szövege magyar, a navigátor angolul beszél. -
#1085 Minek szeditek, ha védelem van rajta? -
#1084 colin5?? na ne röhögtess :) az mi? árkádnak ittvan ez, szimulátornak a richard burns... azt a szutykot felejtsük már el :) mellékesen az is starforce3 védelmü, remélem sosem törik fel :D -
zsoleer #1083 fel lesz valaha törve a game és mi a helyzet a colin 5-el??
amugy a magyar verzioba a navigátor is magyar? -
#1082 1 szivességet megtennél? innen leszeded valamelyiket és ráereszted az xpand rallyra? kiváncsi lennék az sf3 verzioszámára ....
kösz -
#1081 esetleg lesz mini image ... de lehet a mostani sf3mon az sem fog mar ki :) -
djcom #1080 Nekem megvan a magyar,sf3,szal ne nagyon reménykedjetek....(
Probáltam mindenhogy lecopizni 4 cd íróval is,de nem jött össze,,,
LOL -
#1079 hát a magyar verziót nem hiszem hogy feltörik. bár ha a lengyelt feltörték miért ne -
Gear #1078 Már erősen ideje lenne. De állítólag boltokban a magyar. Az sem lenne rossz , bár ez egy rally-nál mindegy. -
#1077 most nézem suprnovan lengyel verzió van. remélem akkor hamarosan jön az angol is. -
#1076 töltöm én is. én is remélem hogy nem fake... -
#1075 Remélem nem fake mert akkor mérges leszek. -
#1074 Nekem 8 kb/s-el jön :( -
davos80 #1073 alcoholos verzió, friss. -
davos80 #1072 suprnováról -
#1071 Crackereknek? No de nem baj az a lényeg hogy jöjjön már. :) -
dashed_ #1070 hackereknek? -
#1069 Az nagy szó lett volna ha megoldja mert eddig a hackereknek sem sikerült.