Xpand Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hentes Bill
nekem is bejön a demo, lengyel pálya nagyon tetszik, nagyon frankó a grafika, törés is rendben, fizikával sincs bajom, hang szódával elmegy, nekem teccik a game, lehet, hgoy most sok ellenséget serzek magamnak, de nem baj :P

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
ok :)

Boldog Karácsonyt!

karikusz
Nekem egyre megy...autó ...autó

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Hentes Bill
hgoy jön ide a juiced? mert az egy árkád autóverseny, ez meg gondolom egy raliszimulátor akar lenni :)

Boldog Karácsonyt!

karikusz
Van egy új salakmotoros játék?

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Szerintem a semmi baj nincs a gaméval...jobb mint a Juice az biztos...én nyomni fogom a gamét...csak valahogy a hangot kellene megvarázsolni..

Az a motoros hulladek, jo lett volna ha normalis fizika van alatta. En imadom a salakmotor sportot, jarok versenyekre is. Eleg nagy csalodas volt nekem is :(

Alexease
Ez tenyleg egy Engine Demo:))) Csak az a baj, hogy "ezek" csak Engine Demo-t gyartanak, kulonfele jatekokkal:) Ott volt a motoros hulladek, utana valami FPS - az is bukott - es most itt van ez:))
Pedig a grafikai engine tenyleg szep es jo lenne, az efektek is nagyon jok, a kornyezeti fizika, tores, koszolodas is tuti, de hat a lenyeg az nulla:)) Szokas szerint.
Esetleg, ha olcson adnak az engine-t, talan egy normalis csapat tudna kezdeni vele valamit;))
Hentes Bill
hmmmm, pedig elég ígéretesnek tûnt a játék.

akkó marad a ricsárd börnsz ralli?

Boldog Karácsonyt!

Alexease
Nahh, en is kiprobaltam:)) Nalam ment a hang es a kormany is... de minek:)
A grafika, efektek es talan a hangok is jok, de azon kivul egy fostalicska az egesz. Uninstall.
Tudod ha a 2000 teszter közel egyforma hibákat ír a hivatalos fórumba, akkor talán azon már érdemes elgondolkodni.
Igazából az a gond, hogy minden teszter azonos észrevételeket írt le, de mintha nem is olvasták volna a készítõk a beta teszter fórumot.
Illetve olvasták mert én az elsõ demóhoz képest azért látok komoly változásokat.
Abban még fék sem volt és az autók is elég érdekesen repkedtek :)))

Szerintem ez is inkább egy engine demó lesz mint játék :)))

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

M. Tibor
Nálunk 2000 fõs tesztelés nem lesz. :)"Szerintem nincs értelme 2000 emberrel tesztelni pont egy kocsis játéknál" Mi kb. 10-15 fõs kis brigádra számolunk tesztelésre és így is pont elég lesz rá odafigyelni a millio kis mondani- valójukra!

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Tipikus példája annak, hogy kell 2000 teszter sírásait semmibe venni és sz@rni az igényekre.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Jacek
egy mondat jelen allapotaban ez egy moslek.

M. Tibor
Orulj neki, hogy minel lassabban jon lefele a demo, igy te kesobb kapsz majd hogutat a progitol. En most inkabb bele dugom a legkondiba a fejem, egy kis hutest adok, mert tul felmelegedett az agyam a latottak alapjan.

Amse
Király!Fel se rakom akkor.

M. Tibor
:)

Egyszeru elemzes: Grafika szep, a tobbi fos. Igy kell tobb eves munkat elkurni.

CSOCSO
hangnak nalam semmi baja...
CSOCSO
nalam se megy a kormannyal:((
bill el probaltam.. ne kovezzetek meg de szerintem uberfosh volt!!
de majd megprobalom maskor.. most nincs is kedvem annyir jatszani vele
JCSR t0Mi
Nekem az h most töltöm.. :D Fizikája jó?

karikusz
Na kiprószáltam.:))...mind a 3 pályát...

Vélemény:

- nagyon jó a grafika pedig a kártyám nem is támogatja a directx 9-et.
- az irányítása jó billel (közelebb áll a CMR2 höz mint a többi ratyi részhez)

és jönnek a gáz dolgok:

- motor hangom nincs. Megnéztem az írja : "Sound card DX 9.0 compatible " no az mi a manó?.. nekem egy SB live 5.1-em van. (na nehogy már ne legyen jó neki??)
- Be akartam üzemelni a kormányommal de az se ment.:(...akárhogy állítottam mindig csak jobbra akar menni, pedig a setup-jába amikor a holt teret meg ilyeneket kell állítani akkor mutatja hogy balra tekerem a kormányt.

Nektek mi a tapasztalatotok?

karikusz
na nekem már lejött..))...most települ..)

karikusz
123k..:)

Alexease
Nekem 25-tel:((
karikusz
na ma se sokat alszom!..)))

karikusz
Nekem 120-szal.))

Amse
Nekem 70kval jön.Néha felmegy 80-90re de le nem esik. :D

Alexease
De csak modjaval, mert nagy belassulasok vannak:)))))))))
Amse
Na szedem én is.
Végre vmi.

Alexease
THX!
http://www.watch.impress.co.jp/game/docs/20040805/XRSPDemo.exe

Alexease
Le tudta tolteni valaki, mert a linket mar leirtottak?:((
XPand Rally Demo

http://www.bhmotorsports.com/board/viewtopic.php?t=21338&sid=70

JuanG
a bhmotors-ról letölthetõ egy RBR vs. XpandR videó...hát mit mondjak, az Xpand engem a vrally-ra emlékeztet...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

En mar orulnek egy olyan rally gamenak, ahol a nullarol kell megepiteni egy autot (olyan stilusban mond az SL) es aztan fasza fizikaval rallyzni. Jo kis magyar stiluso NO MONEY feeling lenne. De sajnos ez csak alom.

M@TriX
A Törésteszt:

Szerintem nem lesz egy rossz játék, ha másra nem roncsderbire feltétlen jó lesz, mondjuk szerintem az autó sem mozog annyira bénán...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Alexease
Ez inkabb arkados lesz, a keszitok is azt celoztak meg. Ha normalisabb, vagyis inkabb szim-esebb rally-ra vagysz, akkor talan a RBR lesz a nyero (remelem).
Remélem a colin fizikáját felülmúlja majd a játék.
Jó lenne már egy normális rally, szerintem sokan értékelnénk.

12346
nem nagyon foglalkoztam még a game videókkal, de ezt a damage múvit meg kellett lesnem.
hát nem lesz egy vérbeli rally game:)) már ami azt a robbanós részt illeti a végén. de remélem élvezetesebb lesz a cmr-nél..

we must travel in the direction of our fears

karikusz
No meg utána se...

karikusz
Addig nem is alszunk!!..:))

A videok magyar mirrorrol.

Xpand Rally videok (6db, kb 66MB)

we must travel in the direction of our fears

Nyers
Új képek és néhány videó a Gamershell-en!

My Life for Freedom!

Glpetyus
Aug 24

Nyers
Xpand Rally Multiplayer Demo Soon (pc)
"Techland informed us they will release on August 12th the official Xpand Rally multiplayer demo which will feature one car model and two tracks. The players will have the choice of two different car handling models: simulation and arcade. Besides of normal rally (time attacks) and head-to-head (with collisions) races, the demo will also feature the Free Style mode allowing for competition on the whole terrain with no restrictions to one set up track. Xpand Rally is expected on store shelves on August 24th." - Gamershell.com
Aug 12.-én multi demo - 1 kocsi, 2 pálya, 2 mód (simulation, arcade). Idõ elleni küzdelem, egymás ellen és free style-ban nyomulhatunk.
Játék egjelenése aug 24.
Kiváncsi vagyok, hogy csak a látványra fognak utazni, vagy meglepnek minket valami jó irányítással (ennek kevés az esélye)

My Life for Freedom!

toMpEr
hat...kivancsi leszek! :)

Eisenhower
Xpand Rally' - Demo Coming!
Posted by Judy on Friday, July 23 @ 08:22:15 PDT
Techland, the developer of Xpand Rally, has today announced that the official multiplayer demo of the game will be published on the Internet on August 12th. The demo will feature one car model and two tracks and the players will have the choice of two different car handling models: simulation and arcade. Rev up those engines!

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]