Xpand Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Boldog Karácsonyt!
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Boldog Karácsonyt!
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Pedig a grafikai engine tenyleg szep es jo lenne, az efektek is nagyon jok, a kornyezeti fizika, tores, koszolodas is tuti, de hat a lenyeg az nulla:)) Szokas szerint.
Esetleg, ha olcson adnak az engine-t, talan egy normalis csapat tudna kezdeni vele valamit;))
akkó marad a ricsárd börnsz ralli?

Boldog Karácsonyt!
A grafika, efektek es talan a hangok is jok, de azon kivul egy fostalicska az egesz. Uninstall.
Igazából az a gond, hogy minden teszter azonos észrevételeket írt le, de mintha nem is olvasták volna a készítõk a beta teszter fórumot.
Illetve olvasták mert én az elsõ demóhoz képest azért látok komoly változásokat.
Abban még fék sem volt és az autók is elég érdekesen repkedtek :)))
Szerintem ez is inkább egy engine demó lesz mint játék :)))
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)
bill el probaltam.. ne kovezzetek meg de szerintem uberfosh volt!!
de majd megprobalom maskor.. most nincs is kedvem annyir jatszani vele
Vélemény:
- nagyon jó a grafika pedig a kártyám nem is támogatja a directx 9-et.
- az irányítása jó billel (közelebb áll a CMR2 höz mint a többi ratyi részhez)
és jönnek a gáz dolgok:
- motor hangom nincs. Megnéztem az írja : "Sound card DX 9.0 compatible " no az mi a manó?.. nekem egy SB live 5.1-em van. (na nehogy már ne legyen jó neki??
)
- Be akartam üzemelni a kormányommal de az se ment.:(...akárhogy állítottam mindig csak jobbra akar menni, pedig a setup-jába amikor a holt teret meg ilyeneket kell állítani akkor mutatja hogy balra tekerem a kormányt.
Nektek mi a tapasztalatotok?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Jó lenne már egy normális rally, szerintem sokan értékelnénk.
hát nem lesz egy vérbeli rally game:)) már ami azt a robbanós részt illeti a végén. de remélem élvezetesebb lesz a cmr-nél..
we must travel in the direction of our fears
we must travel in the direction of our fears
"Techland informed us they will release on August 12th the official Xpand Rally multiplayer demo which will feature one car model and two tracks. The players will have the choice of two different car handling models: simulation and arcade. Besides of normal rally (time attacks) and head-to-head (with collisions) races, the demo will also feature the Free Style mode allowing for competition on the whole terrain with no restrictions to one set up track. Xpand Rally is expected on store shelves on August 24th." - Gamershell.com
Aug 12.-én multi demo - 1 kocsi, 2 pálya, 2 mód (simulation, arcade). Idõ elleni küzdelem, egymás ellen és free style-ban nyomulhatunk.
Játék egjelenése aug 24.
Kiváncsi vagyok, hogy csak a látványra fognak utazni, vagy meglepnek minket valami jó irányítással (ennek kevés az esélye)
My Life for Freedom!
Posted by Judy on Friday, July 23 @ 08:22:15 PDT
Techland, the developer of Xpand Rally, has today announced that the official multiplayer demo of the game will be published on the Internet on August 12th. The demo will feature one car model and two tracks and the players will have the choice of two different car handling models: simulation and arcade. Rev up those engines!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]