320
Breed
-
#120 Nekem olyannak tűnik mint a BF, tehát mint6ha a multira lenne kihegyezve... -
#119 Jah, és az AI meg nem számít a multiban.. -
antijedi #118 tényleg ez ugyan olyan mint bf hogy csak multi és singleben max botok vagy van rendes single rész? -
#117 Sziasztok...a játékról
kicsit harsány, de meglehet szokni. Talán Halo-s a külleme, bár nem sokat játszottam vele.
Nem a legújjabb FC grafika, de a game ettől még lehet nagyon ütős.
Simán ment a majdnem legjobb beállításokkal. (ATI 8500 a gyenge láncszem)
Sztem a multi eldönti. Szinglibe meg lehet gyakorolni..
-
Bat #116 Hiába szólják le néhol a grafikáját és/vagy az AI-t.
A BF sem túl fényes egyikben sem mégis mennyien játszák.
Elsősorban az eddigi leírások alapján talán a járművek használata, a nagy pályák teszik hangulatossá. Márpedig a BF-t is ez dobta meg a többi FPS-hez képest, az UT2004-et pedig sok ismerősöm csak onslaught módban játsza...
-
#115 Ejha, a grafix alapjan elitelni egy jatekot!En a starcraft al is jokat jatszom a mai napig. -
#114 erre én is kíváncsi vagyok -
antijedi #113 királyos, remélem menni fog a multi... :)
amugy emg djcom-nak: ha a far cry lenne az etalon akkor szvsz lehet temetni a pc-s játékipart... -
Lifeforce #112 Nah gyerekek ez kész :))
Kipróbáltam multiban...
Hatalmas pályák és a készítők nem a gyalogos harcra helyezték a hangsúlyt hanem az eszközökre :)
Így megpróbálom a netes szervert megoldani mert aki csipázza a járműharcot annak be fog jönni ez a játék multiban...
ha nincs benne pályánként 30-40jármű akkor semmi :),
És abból is vagy 10 fajta. -
#111 Na 5.9 a ratio jelenleg. Majd szedem mert a demó tetszett. -
Gear #110 Nem csalódtam. Amit a demó alapján vártam. Szerintem a járműkezelés se olyan rossz , sőt a tankvezetést nagyon élveztem. A repülő is jó csak annak több idő kellett mire megszoktam.Kicsit talán túl nyomulós , vagy csak nekem kellett volna taktikásabban nyomni az első pályát?
Nekem tetszik a gama , a painkiller szintjét megüti (nem grafikusan persze;)).Mindenképp érdemes vele foglalkozni. -
#109 Na nekiallok szedni. -
Lifeforce #108 Kipróbáltam... :)
Valóban a grafika nem egy mai, de nem rossz.
Hasonló a lenti shotokhoz.
Azoknál egy kicsivel jobb.
Persze nem azért mert javítottak rajta, hanem mert azóta a grafikus vezérlők sokat fejlődtek.
1CD letöltését mindenféleképen megéri...
Nem lessz az év játéka, de elütni az időt vele nem rossz.
Ilyen StarWars szerü robikat kell irtani.
Nos egy pár szó a környezetről és a járművekről.
A környezet grafikája nem rossz de aljnövényzet semmi, azonban rombolható.
Szétrobbantható fák, és épületek.
Az eszközök vezetése nem egyszerü mert megpróbálták realisztikusan megcsinálni.
A tank vezetése nagyon jó, viszont a többié nehéz.
Úgy kell elképzelni, hogy billenteni kell a hajtóművet,futómű és miegymás..., és ez mellett a gyorsítás lassítás, és még irányítsd is :)
persze el lehet viselni nem rossz...
Multiben nem volt alkalmam kipróbálni mert 1 szerver van és arra sem kapcsolódik, de majd megoldjuk.
Mindenesetre töltöttem már le 3CD-s játékot ami szar volt, úgyhogy 1CD-t megér.
-
PrOceSs #107 Aki kipróbálta, írjon már véleményt a játékról! Gépigény, grafika, hangok..stb!
thx -
Lifeforce #106 Mint tudod engem nem érdekel a grafika, mint inkább a nagyon jó játékmenet , játszhatóság és multi esetében a netkód.
Szerintem aki játszani szeretne egy játékkal és nem kipróbálni az velem egy véleményen van.
Lásd CS, COD, BF ...stb.
Ezeket Magyarországon annyian játszák mint a világon a Far Cryt.
Ami nem jelenti azt, hogy ez egy jó játék... :)
Most telepítem és kipróbálom, és szúrok be shotokat is. -
Gabe18 #105 Az 5. hozzászólásban van pár kép,annak van valami köze a valósághoz? -
djcom #104 Aki nem szedte még le az neki se álljon
1-2 éve még ütős lett volna,de most amikor a Far Cry az etalon...
Hát most mondjak...Nagyon gyenge...
Hangulat az megvan,de látszik:nem mai gyerek.... -
#103 Hát a demo alapján nem sok jót várok tőle. De 1 cd... Kipróbálom :D -
antijedi #102 szvsz nem sok értelme adni arra hogy másnak hogy teccet a game, ki kell probálni és meglátjuk :) -
#101 Az régen volt.Már csak 5.6 :DDD -
Gabe18 #100 Nforce-on most 6.1-re értékelik...
1 cd ez akkor?Ha igen egy próbát megér. -
#99 A ratio jelenleg 5.4-en áll.Akkor annyira rossz nem lehet -
antijedi #98 hát ha halohoz hasonlo akkor már jo nem lehet... :) amugy még lehet jó :) -
davos80 #97 Mitől lesz jó ez a gém?Graf?Játékmenet?Halo-hoz hasonló?Gépigény? -
Gear #96 Végre !! :) -
#95 2004-04-18 Breed (c) CDV 50x15 MB DEVIANCE 8.0 -
#94 lekaptam a német verzsönt, de install után kéri az origi korongot, hiába a gamecopyworldös breed.exe ... -
#93 Namivan, vanmá bríd?
Nincs?
GOndoltam :-DDDD -
#92 Hm. Nem talalok a fullrol reviewt :) A tavalyi demo alapjan egy 4.5 es egy 5.9est talaltam :O
Amugy aki nagyon varja a breedet, az jatszon egyet az 1.0as demoval, amit linkeltem... en anno csak a beta demoval jatszottam, es akkoriban nagyon tetszett. Most ez a final elegge kiabrandito volt, grafikailag es ugy osszessegeben sem igazan kotott le. Agyatlan szorny rohamok, stb. A beta demo jobb volt szvsz. Bugok, leptethetetlen, gagyi atvezeto animok ... (game enginel)
En mar nem is varom annyira. Talan csak a multit, bar gyanus h az igeretek ellenere sem ujabb single demo (part2) sem multidemo nem lett azota sem.... -
Bat #91 Hát, én kapásból két review-t néztem, mindkettőn 8.5-öt kapott, szerintem az nem lehúzás. Pláne hogy a Painkiller is annyit...
-
#90 nekem kicsit olyan erzesem van, h ez az egesz game befulladt (1 eve megjelent demo a honlapon ???) es vegul minden mindegy alapon kiadtak - valamennyi visszajojjon belole... a reviewkben legtob helyen lehuzzak...
gyanus... -
Bat #89 A végén megunom a várást, és Lmegyek +venni
-
#88 uhh, ezt beneztem... 2003 aprilis 12ei a demo 1.0 :D
szorii mindenkitol :D -
#87 elviekben lesz!
KIJOTT A FINAL DEMO !!!!!!!!!!!
http://www.breedgame.de/english/index1.htm
itt a download menubol lehet szedni! :)
-
#86 Multi lesz benne???Mert ha igen én is megveszem. -
#85 megvarjuk mig jol leesik az ara es megvesszuk :) volt mar ilyen.... ;) -
Gabe18 #84 Hát igen,pl a Painkillerbő is már egyből csinált egy törést egy kiseebb /legalábbis számomra ismeretlen/ csapat,amikor még csak a francia verzió volt.
Aztán az angolt már a Deviance csinálta.
De hogy erre meg sehol senki sem csapott le,tényleg érthetetlen... -
#83 Röhely, komolyan mondom.
Most vagy olyan durván be van kódolva a játék, hogy ezen szenvednek 1-2 hete, vagy tényleg elfelejtette az ÖSSZES hekker, hogy lesz egy ilyen játék is amit még azé fel kéne törni....
Csak tényleg az a furcsa, hogy megnézed NFORCE-on és ennél jóval trágyább játékokat törnek fel hipp-hopp...
Ráadásul már itthon is kapható... -
#82 nemet verzio mar kintvan neten, emulen lattam, gamecopyworldon van hozza fixed exe is ...
en azt nem ertem, hol van egy mostani DEMO ??? vagy ugy akarnak jarni mint a CHROME gardaja ???? -
Ez meg hol késik?