320
Breed
  • tibor16
    Nekem olyannak tűnik mint a BF, tehát mint6ha a multira lenne kihegyezve...
  • tibor16
    Jah, és az AI meg nem számít a multiban..
  • antijedi
    tényleg ez ugyan olyan mint bf hogy csak multi és singleben max botok vagy van rendes single rész?
  • tibor16
    Sziasztok...a játékról
    kicsit harsány, de meglehet szokni. Talán Halo-s a külleme, bár nem sokat játszottam vele.
    Nem a legújjabb FC grafika, de a game ettől még lehet nagyon ütős.
    Simán ment a majdnem legjobb beállításokkal. (ATI 8500 a gyenge láncszem)
    Sztem a multi eldönti. Szinglibe meg lehet gyakorolni..
  • Bat
    Hiába szólják le néhol a grafikáját és/vagy az AI-t.
    A BF sem túl fényes egyikben sem mégis mennyien játszák.
    Elsősorban az eddigi leírások alapján talán a járművek használata, a nagy pályák teszik hangulatossá. Márpedig a BF-t is ez dobta meg a többi FPS-hez képest, az UT2004-et pedig sok ismerősöm csak onslaught módban játsza...
  • Evil
    Ejha, a grafix alapjan elitelni egy jatekot!En a starcraft al is jokat jatszom a mai napig.
  • zaki
    erre én is kíváncsi vagyok
  • antijedi
    királyos, remélem menni fog a multi... :)
    amugy emg djcom-nak: ha a far cry lenne az etalon akkor szvsz lehet temetni a pc-s játékipart...
  • Lifeforce
    Nah gyerekek ez kész :))
    Kipróbáltam multiban...
    Hatalmas pályák és a készítők nem a gyalogos harcra helyezték a hangsúlyt hanem az eszközökre :)
    Így megpróbálom a netes szervert megoldani mert aki csipázza a járműharcot annak be fog jönni ez a játék multiban...
    ha nincs benne pályánként 30-40jármű akkor semmi :),
    És abból is vagy 10 fajta.
  • grebber
    Na 5.9 a ratio jelenleg. Majd szedem mert a demó tetszett.
  • Gear
    Nem csalódtam. Amit a demó alapján vártam. Szerintem a járműkezelés se olyan rossz , sőt a tankvezetést nagyon élveztem. A repülő is jó csak annak több idő kellett mire megszoktam.Kicsit talán túl nyomulós , vagy csak nekem kellett volna taktikásabban nyomni az első pályát?
    Nekem tetszik a gama , a painkiller szintjét megüti (nem grafikusan persze;)).Mindenképp érdemes vele foglalkozni.
  • DONGUBA
    Na nekiallok szedni.
  • Lifeforce
    Kipróbáltam... :)
    Valóban a grafika nem egy mai, de nem rossz.
    Hasonló a lenti shotokhoz.
    Azoknál egy kicsivel jobb.
    Persze nem azért mert javítottak rajta, hanem mert azóta a grafikus vezérlők sokat fejlődtek.
    1CD letöltését mindenféleképen megéri...
    Nem lessz az év játéka, de elütni az időt vele nem rossz.
    Ilyen StarWars szerü robikat kell irtani.
    Nos egy pár szó a környezetről és a járművekről.
    A környezet grafikája nem rossz de aljnövényzet semmi, azonban rombolható.
    Szétrobbantható fák, és épületek.
    Az eszközök vezetése nem egyszerü mert megpróbálták realisztikusan megcsinálni.
    A tank vezetése nagyon jó, viszont a többié nehéz.
    Úgy kell elképzelni, hogy billenteni kell a hajtóművet,futómű és miegymás..., és ez mellett a gyorsítás lassítás, és még irányítsd is :)
    persze el lehet viselni nem rossz...
    Multiben nem volt alkalmam kipróbálni mert 1 szerver van és arra sem kapcsolódik, de majd megoldjuk.
    Mindenesetre töltöttem már le 3CD-s játékot ami szar volt, úgyhogy 1CD-t megér.
  • PrOceSs
    Aki kipróbálta, írjon már véleményt a játékról! Gépigény, grafika, hangok..stb!
    thx
  • Lifeforce
    Mint tudod engem nem érdekel a grafika, mint inkább a nagyon jó játékmenet , játszhatóság és multi esetében a netkód.
    Szerintem aki játszani szeretne egy játékkal és nem kipróbálni az velem egy véleményen van.
    Lásd CS, COD, BF ...stb.
    Ezeket Magyarországon annyian játszák mint a világon a Far Cryt.
    Ami nem jelenti azt, hogy ez egy jó játék... :)
    Most telepítem és kipróbálom, és szúrok be shotokat is.
  • Gabe18
    Az 5. hozzászólásban van pár kép,annak van valami köze a valósághoz?
  • djcom
    Aki nem szedte még le az neki se álljon
    1-2 éve még ütős lett volna,de most amikor a Far Cry az etalon...
    Hát most mondjak...Nagyon gyenge...
    Hangulat az megvan,de látszik:nem mai gyerek....
  • Lacc
    Hát a demo alapján nem sok jót várok tőle. De 1 cd... Kipróbálom :D
  • antijedi
    szvsz nem sok értelme adni arra hogy másnak hogy teccet a game, ki kell probálni és meglátjuk :)
  • Dynamic
    Az régen volt.Már csak 5.6 :DDD
  • Gabe18
    Nforce-on most 6.1-re értékelik...
    1 cd ez akkor?Ha igen egy próbát megér.
  • Dynamic
    A ratio jelenleg 5.4-en áll.Akkor annyira rossz nem lehet
  • antijedi
    hát ha halohoz hasonlo akkor már jo nem lehet... :) amugy még lehet jó :)
  • davos80
    Mitől lesz jó ez a gém?Graf?Játékmenet?Halo-hoz hasonló?Gépigény?
  • Gear
    Végre !! :)
  • Dynamic
    2004-04-18 Breed (c) CDV 50x15 MB DEVIANCE 8.0
  • arty
    lekaptam a német verzsönt, de install után kéri az origi korongot, hiába a gamecopyworldös breed.exe ...
  • Blasta
    Namivan, vanmá bríd?
    Nincs?
    GOndoltam :-DDDD
  • arty
    Hm. Nem talalok a fullrol reviewt :) A tavalyi demo alapjan egy 4.5 es egy 5.9est talaltam :O

Amugy aki nagyon varja a breedet, az jatszon egyet az 1.0as demoval, amit linkeltem... en anno csak a beta demoval jatszottam, es akkoriban nagyon tetszett. Most ez a final elegge kiabrandito volt, grafikailag es ugy osszessegeben sem igazan kotott le. Agyatlan szorny rohamok, stb. A beta demo jobb volt szvsz. Bugok, leptethetetlen, gagyi atvezeto animok ... (game enginel)

En mar nem is varom annyira. Talan csak a multit, bar gyanus h az igeretek ellenere sem ujabb single demo (part2) sem multidemo nem lett azota sem....
  • Bat
    Hát, én kapásból két review-t néztem, mindkettőn 8.5-öt kapott, szerintem az nem lehúzás. Pláne hogy a Painkiller is annyit...
  • arty
    nekem kicsit olyan erzesem van, h ez az egesz game befulladt (1 eve megjelent demo a honlapon ???) es vegul minden mindegy alapon kiadtak - valamennyi visszajojjon belole... a reviewkben legtob helyen lehuzzak...

gyanus...
  • Bat
    A végén megunom a várást, és Lmegyek +venni
  • arty
    uhh, ezt beneztem... 2003 aprilis 12ei a demo 1.0 :D

szorii mindenkitol :D
  • arty
    elviekben lesz!

KIJOTT A FINAL DEMO !!!!!!!!!!!

http://www.breedgame.de/english/index1.htm

itt a download menubol lehet szedni! :)

• grebber
    Multi lesz benne???Mert ha igen én is megveszem.
  • arty
    megvarjuk mig jol leesik az ara es megvesszuk :) volt mar ilyen.... ;)
  • Gabe18
    Hát igen,pl a Painkillerbő is már egyből csinált egy törést egy kiseebb /legalábbis számomra ismeretlen/ csapat,amikor még csak a francia verzió volt.
    Aztán az angolt már a Deviance csinálta.
    De hogy erre meg sehol senki sem csapott le,tényleg érthetetlen...
  • Blasta
    Röhely, komolyan mondom.
    Most vagy olyan durván be van kódolva a játék, hogy ezen szenvednek 1-2 hete, vagy tényleg elfelejtette az ÖSSZES hekker, hogy lesz egy ilyen játék is amit még azé fel kéne törni....
    Csak tényleg az a furcsa, hogy megnézed NFORCE-on és ennél jóval trágyább játékokat törnek fel hipp-hopp...
    Ráadásul már itthon is kapható...
  • arty
    nemet verzio mar kintvan neten, emulen lattam, gamecopyworldon van hozza fixed exe is ...

en azt nem ertem, hol van egy mostani DEMO ??? vagy ugy akarnak jarni mint a CHROME gardaja ????
  • insp

Ez meg hol késik?