320
Breed
-
Bat #80 Ja, énis várom már, de nem értem mi van.
-
#79 Ja az jó lenne mert jó ez a game!!! -
Gear #78 Milessz már ezzel a gaméval? Írni kéne Deviance bácsiéknak.A demó óta nagyon várom. -
#77 en a demoval jol elvoltam, csak azota sokat valtoztak a jatekok ... lett HALO, FarCry, ... de ha jo jarmuvek lesznek ... :) -
#76 Dehogy parázok, csak furcsa...
Az érdeklődés is igen csekély iránta itt a fórumon.
Fura.. -
#75 Nyugalom ezt is fel fogják nem kell para!! -
#74 Ez ennyire szar progi lett, hogy szarik rá mindenki????????
ENnél suxabb játékokat hamarabb feltörnek... -
#73 Na ezt én se értem.
Már megjelent rég, itthon már kapni, de ISO-t nem látok sehol.... -
#72 Már kiadták de miért nem találom sehol a neten??
Patch is van hozzá!! -
#71 Nahh...
Ez sunyi módon elkerülte az ingyenes "próbaverziót"!:( -
#70 Breed
--------------------------------------------------------------------------------
9990 Ft
Postázás egy héten belül
Kiadó: CDV
Forgalmazó: Automex
Lokalizáció: magyar kézikönyv és doboz, angol játék
A Breed életforma hatalmas vesztességeket okozott a Földnek, de az emberiség nem akart behódolni, és kezdett felülkerekedni a betolakodókon. A besaliusi kolóniák felszabadítására tett kísérlet katasztrófába torkollott: a földi flotta csúnyán lerongyolódott és egyedül a USC Darwin volt képes megtenni a visszautat a Naprendszerbe. Időközben a Breed elfoglalta az anyabolygót és megkezdte a terraformálást. Kisebb gerillacsoportok Carla Alvarez vezetése alatt sikeresen hátráltatták az inváziós erők előrehaladását, és a USC Darwin közreműködésével a Breed megsemmisítését tervezik.
A Breed egy csapatalapú játék, egyjátékos módban eldönthetjük kinek a bőrében akarunk nyomulni. A földi hadsereg alapegysége a G.R.U.N.T. (Genetically Revived UNiversal Tactical Sentient), és más FPS-től eltérően, nem tud egy raklap fegyvert hurcolni a hátán. A csapat tagjai külön kiképzést kaptak, így minden küldetés sikeres végrehajtásához taktikáznunk kell a csapat összes tagjával.
A játékban 18 vérpezsdítő küldetést kell teljesítenünk, hatalmas és látványos pályákon.
PC Dome -
Gear #69 Tudom, de én 1 exklúzív verzsönre várok ;), ami olcsóbb kissé. -
Bat #68 Nekem teccik a leírásba, hogy az űrből lemehetsz az atmoszférán keresztül a bolygó felszínéig...WOW!
Az nagyon ütős lenne :)
Mongyuk a grafikával problémám van, sosem tetszett az unreal-os vicces karakterek, amikor a sapkámból feleslegesen szarvak állnak ki, szóval túl fantáziadús, de azért jó:)
-
#67 Hol késik már? -
#66 EU PC: BREED 19 March 2004
USA PC: BREED 30 March 2004
majd ha kijött kint, akkor lesz warez... sztem elkéstek :( a far cry előtt kellett volna, min. 1 honappal ... hiszen a demo k jo volt :)
-
#65 Helyes. -
Lifeforce #64 Ma már megvásárolható boltokban... -
Gear #63 Szerintem kár érte , mert yo kis cucc lessz. Érdekes mert valamelyik Weboldalon már láttam hogy +vásárolható(lehet hogy csak előrendelés?),de azért az érdekes hogy már kb másfél hónapja GOLD. -
#62 Van egy olyan érzésem, hogy nem kár érte... -
#61 Hát ja...
Jó nagy bakot löttem, pedig tényleg megbízható a forrás!:( -
Gear #60 Ez sajna nem jött be .Pedig má kipróbálnám. -
Gabe18 #59 Akkor már elkéstek...
Ha kinti lapok 70-80%-ra taksálták,akkor azért egész tűrhető lehet még igy is.
Bár azt nem tudom hogy a Far Cry után /de azzal nagyjából egy időben/ milyen hatást tud elérni... -
Gear #58 Már épp ideje -
#57 Titkos kémeim jelentették, hogy 6 óra mulva kint lesz az N-force-n!:D
THX! Life!:D -
#56 Német lapoktól,ha jól olvastam 70-80%-ot kapott.Azért remélem patchok formájában javítják majd a bugokat és nem csak a Solarra fognak koncentrálni a fejlesztők. -
#55 Március 19-én jön Angliában,23-án pedig az USA-ban,Németbe már kijött,a többi országban egyelőre nem tudni mikor jön.A gamespy meg sztem csak addig nem listázza amíg meg nem jelent a főbb országokban(USA,Anglia) -
Frail #54 Izé... Nem úgy volt,h már rég meg kellett volna jelennie??? Gamespy-on pl. még csak listázva sincs Tud valaki valami újat??? -
-
#52 ...dobpergés...
Aranyon van!!!! -
hagirez_melo #51 nme csúnya
-
#50 Mikor jelenik meg a teljes játék mert nekem baromira tetszik? -
#49 ezt a cikket 4-én írták -
#48 Hihetetlen, de igaz! Még tavaly december magasságában hallhattunk elõzetes ígéreteket a Breed megjelenés elõtti bemutatóját illetõen, ám a jól ismert okok miatt ez mind a mai napig teljesült. Ezek után szinte teljesen váratlanul bukkant fel néhány órája a várva-várt demo, amely a Gamershell-es kollégák révén vált publikussá. A 217 MB-t nyomó drága a játék akciódúsabb szeletébõl kínál kóstolót, hisz a USS Darwin fedélzetén a produktum címadójául szolgáló idegen fajjal vehetjük fel a harcot. Áthúzás folyamatban, addig tessenek megelégedni a külföldi mirrorral!
Info: 576 Online -
#47 Már volt régebben valami demó ebből, úgy emlékszem nem volt túl jó. -
#46 megjelent a demo, gondoltam szólok :) -
#45 Gyönyörű játék! Már nagyon várom. Szerintem qrva jó lesz, a demója tetszett nagyon. :)
-
#44 Vank KREED: Ruszkik nyomják, meg van BREED!!! Nyomtam a demóját :P -
steweee #43 grrr, akarom mondani KREED -
steweee #42 KEEED vagy inkább BREED, ez itt a kérdés? -
#41 Kipróbáltam a demó, de másodjára már nem vártam végig, míg hajlandó volt végignézetni velem azokat a rohadt reklámokat az elején. Ez még az EA kihagyhatatlan logójánál is szörnyűbb, mert az legalább pillanatok alatt lefut de ez... Ha full is ilyen lesz, akkor RIP.