320
Breed
  • antijedi
    az nfo szerint tényleg lesz single :)
  • NeoMaN
    Te meg ájjál neki Painkillerezni. Az game.
    Totál egyetértek antijedivael, pedig én jedi vagyok...
  • Bat
    Csak félősen tenném hozzá az előbbi témához, hogy a fc-ben inkább a grafikusokat illeti dícséret. Hogy a Breednek nincsenek olyan jó grafikusai az sajnálatos, de egyszer talán majd valahol összejön egy játékban minden. A fizikája szentem meg a painkillernek jobbabb mint az fc-nek :) Legalábbis ott jobban kijön. Különbenis mindegyik Havok már majdnem akkor mér nem azt dícsérjük? :)
    Számomra meg az hogy egy játék jó, azt jelenti, hogy kevésbé felejthető, és/vagy többször is végjátszom.
    FC-vel ilyen nem fordult elő. HL-l igen :) Nemtom, lehet már túl sokat játszunk, és immunisak leszünk... igazán nagy változások kellenek, hogy újból örömet okozzon egy-egy játék... vagy jó sztori...
  • antijedi
    és itt tényleg lezárom részemről msotmár türtőztetem magam :)
    kb 11 file + install + kiprobálás mulva majd irok ide ujra :)
  • antijedi
    én nem a breedet védem csak bejött közbe ez az fc téme... :)
    breedet még nem is láttam szal...
    amugy elöbb modntam hogy én veteránon nyomtam ameddig nyomtam...
    és mellesleg a + nehézség nem feltétlen az ai-t hozza ki lásd ut :)))(1 rosszpont az utnek fujj.... :P)
    a far cry technikai okatit meg szvsz már egy év mulva elvaultnak fogják tekinteni... 5.1es hang meg ma már követelmény nem pedig + dolog...
    az emg hogy a fizika miylen nem fikázás csak jó ha van az embenrek szépézéke..., bf se oylan mitn egy szim mégis jó votl de ez még azt a szinvonalat se hozza...
    a külső/belső teret belátom ott a pont de grafikában egyátalán nem oylan nagy áttörés mitn ahogy a marketingesek beállitják, de szajkózátok csak ezt sok sikert hozzá, ugynézki a kiadonál értik a dolgukat reklám szempontbol :)
  • insp
    A nehézségben mutatja meg az AI is magát igazán, meg a hangulat is akkor az igazi, ha nem egy halhatatlan Rambo vagy. (pl)

P.S: én nem olvastam vissza a topicban, Te most a Breed-et véded?

Én vártam már ezt a játékot is, de a Far Cry szerintem technikai szempontból (grafika, 5.1 hang) mindenképpen etalon marad jó sokáig. A játékdesignon el lehet vitatkozni, de amiről Te beszéltél (járművek fizikája stb...) az enyhén szólva fikázás kategória.
    Ez a játék hozta először a komoly külső/belső tereket+tuti víz+járműveket és Te leragadsz azon, hogy nem olyan, mint egy szimulátorban? Khm...
  • FREAK
    de ez nem jelent semmit, láttam én már falon pókot :)
  • FREAK
    a weboldal szerint deathmatch, team deathmatch, assault, szóval nem :/
  • antijedi
    nah én megyek is inkább kicsit el mielött ujrakezditek, majd ha lejött a game akkor visszanézek :)
  • antijedi
    amugy tényleg zárjuk már le itt ezt a far cry témát nagyon nem ide tartozik..., és amugyis kinek a pap kinek a papné... :) van akit bel lehet hülyiteni ezzel az amerikai stilusu tömény reklámszlogenekel van akait nem ez van :)
  • antijedi
    ebben egyetértünk én összesen nyomtam fél órát a boxosat és a pc-set és még sok is volt belőle :)))
  • antijedi
    nem igy lesz mivel a hl2 és társai egyátalán nem fc-t akarják überelni mivel nekik nem a grafika lesz a lényeg hanem a játékmenet és egyebek... ha emg azokis iylen stilusuak leszenk hogy csak a grafikába nyomnak bele midnent akkor meg tökmind1 tényleg bukás lesz mind :)
  • antijedi
    jah igen szar..., max grafon 1280*1024 ben max grafon élsimitásal midnenel reccenés nélkül futott szal erről enyit, nem ezzel kéne mindig védekezni... :)
  • antijedi
    a maga idejében hl votl de egy mai jateknak oylan szinvonalat adni azért már tulzás... jó tudom a hasonlat tul erős volt de más game nem jutott eszembe és azért mariohoz mégse hasonlithattam :)
  • antijedi
    mi köze a nehézségnek ahoz hogy egy game jó vagy nem? amugy ameddig én vittem veteranon nyomtam de azórta még az iso-t is letöröltem a gépemről :)
  • insp
    jedi bakker, ha szar a géped a Far cry-hoz, akkor ne a játékot fikázd.
  • Blasta
    Az meg a másik igaz!
    Lehet, hogy nekem azért tetszik mert mindent a legnehezebben tolok? :-DDD
  • insp
    Aki a FAR CRY-t fikázza, az ugorjon már neki Veteran fokozaton. Az az igazi játékélmény.
  • Blasta
    Hát ha a FC hozza a HL1 színvonalát játékmenetben, akkor az nekem már régen elég! És tényleg elég! :-D
    Lévén eddig az volt az etalon :-D
  • Blasta
    Nemtom, Haloval csak egy fél pályát nyomtam, elég volt annyi, azt is BOX-on :-)
  • Blasta
    HL2, Doom3, Stalker.
    Nagy nevek, amiket régeb óta fejlesztenek mint a FC-t és még nincsenek készen...
    Viszont graf terén a FC eléggé megközelítette ezeket.
    Mire ezek megjelennek pont a FC (és pl. Painkiller) miatt nem lesznek akkora durranások mint mondjuk egy éve lettek volna ha időben megjelnnek...
  • antijedi
    halo? jajj ahoz képest a farcry az übermegaistencsászár game :)
    remélem nem oylan lessz...
    amugy szvsz a halo és a far cry népszerüsége a tökéletesen felfujt reklámkampányokban rejlik meg az emberek csordaszellemében :D
  • antijedi
    hl-nél amugy hl1re gondoltam mert játékmenetben még az is simán hozta ezt a szinvonalt :D
  • Blasta
    Szerintem HALO-szerü játékmenete van.
    Mész a srácokkal, akinek a magazinok szerint elég tré AI-ja van, de bármelyikbe át tudsz "ugrani" (álá Hidden & dangerous) és úgy kell telejsíteni a missönöket...
    Szóljatok, ha rosszul tudom
  • antijedi
    melyik konkurenciára gondolsz? hl? ut2k3/4 ? vagy bármelyik egyébb fps-t ami többet hozzott játékmenetben? :)
    sorry de engem nem tud a grafika anyira elkápráztatni hogy egyébb dolgokat ne vegyem figyelmebe :)
  • Blasta
    "amugy az hogy felváltva van külső és belső tér tényleg egy jó pont na de ettől nem lesz egy game világmegváltó"

Tény. Viszont legalább szórakoztató és ami maximálisan mellette van a konkurencia ellenében:
    MÁR MEGJELENT!!!!! :-DDD
  • antijedi
    hmm lehet én nem jáccotam akkor lehet tibor16-ot értettem félre :)
  • antijedi
    igazad van énse értek már egyet mert 4 évvel ezelött is votl oylan game ami grafot leszámitva játékmenet ai stb terén simán verte a gamet... :)))
  • Blasta
    Pedig a demóban volt single mission. Legalábbis nekem nem BF szintü játékmenet ugrott be róla...
  • antijedi
    amugy az hogy felváltva van külső és belső tér tényleg egy jó pont na de ettől nem lesz egy game világmegváltó... :)
  • Blasta
    "és a grafikán kivül semmiben nem nyujtott többet mint bármelyik game mongyuk 2 ével ezelött is akár"

ezzel maximálisan nem értek egyet, de ne itt csináljuk a feszkót :-DDDDD
  • antijedi
    szvsz elöző hozzászolások alapján nicnsenek is single missionok, elgalábbis ha jól értettem :)
  • Blasta
    Pontosan!
    Nem a graf miatt jó a Far Cry KÍZÁRÓLAG!
    Jó a pályatervezés, felváltva külső-belső helyszíneken harcolhatunk, fasza a dzsungel, jók a járművek, az AI teljesen jó, nem a legjobb, de élvezetes!
    A fegyverek is jól ellettek találva!

Na jó, tudom, nem FC topik.
    A Breed-et este én is lekapom.
    A kérdésem a következő lenne:
    LEHET MULTIBAN COOPERATIVE NYOMNI A SINGLE MISSÖNÖKET?

Mert az sokat jelentene az élvezhetőségében!
    SZVSZ
  • antijedi
    nah ezután már tényleg zárjuk le pls mert nagyon offtopic :) (de legalább nőtt a hozzászólás szám :P)
  • antijedi
    ja és mgé egy dolog: emlékezni eprsze hogy fogunk rá mert aki nem tudathasadásos vagy hasonlo az azért a legtöbb nem teljesen szar gamera emléxik... de már egy év mulva se ugy lesz emlegetve mint a nagy nevek... (ismétlem önmagam: bf, ut, hl stb hogy csak fpseket emlitsunk)és a grafikán kivül semmiben nem nyujtott többet mint bármelyik game mongyuk 2 ével ezelött is akár..., és az enginejét tekintve egyátalán nem oylan nagy szám a grafika mint amiylennek felfujják...
    csili vili meg minden de pl ut2004 és társai-nál nem szebb anyival mint amenyivel sokkal nagyobb a gépigénye..., és a msot megjelenő nagy nevek meg lehet hogy le fogják mosni de ha nem is max egy évet kell várni szvsz és máris nem tünik majd olyan jónak a grafikája...
  • antijedi
    amugy szeritnem ez kcsit off topic szal le kéne zárni... :)
  • antijedi
    fizika: a láncos poénokat leszámitva egy röhely jármüvek néhol még bf-el is vetekednek rossz fizikában bár a sárkányrepülö az még jó volt...
    MI: láttunk már ennél sokkal jobbakat is, értsd SOKKAL jobbakat..., a enemy karakterek mozgása meg engem főled duke nukem 3d-re melékeztetett mert kb 3 féle pozicioba jöttek ember felé, emiatt hiába votlak 3dse azt a hatást keltették mind a duke nukem 3d ellenfelei...
    amugy a az MI-ben semmi kimagasló nincs 8mondahtni max egy jó közepes) az hogy figyelnek a hangokra meg hasonlok már eléggé elvárható...
    a grafika meg nem lesz oylan sokáig etalon főleg hogy akármenyire csili vili inkább már röhelyes mint élethű..., bár szépnek szép az tény...
  • tibor16
    Azért egy kicsit vitatkoznék,
    - az FC játékmenete valóban sablonos, de
    - az MI viszont, asszem nyugodtan mondhatom, az eddigi legjobb...
    - másrészt, a tárgyak fizikája, ami lassan kötelező ugyan, de sztem az is az eddigi legjobb.
    - a grafika meg sokáig etalon marad..
    Ez alapján, nem mondhatjuk, hogy egykönnyen felejthető.
  • antijedi
    mint már sokan modnták farcry szép játék de nem jó játék..., játékmenetben sehol nincs optimalizáltásgban ugyszint,stb...
    far cry arra jó hogy emgmutatták iylen grafikát is lehet csinálni de nem hiszem hogy egy két év mulva bárki is etalonként emlegetné vagy rá hvatkozna mint pl ut-re bf-re stb...
  • Gabe18
    Hát azért a Far Cry-nak csak a nagyobb gépigényét lehet lehúzni,azon kívül nem tudom mi baja van még.
    Mert látom itt sokan lehúzzák,pedig sok tekintetben szerintem is etalon az FPS-ek között.
    Na de kinek mi tetszik.