Breed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Van egy jatek Ps2-re aminek a neve Sphinx es abba szvsz kurva jo a fizika. Ilyan hogy elsetals kicsit rohanva egy virag cserep mellet es az leesik majd eltorik es tok fasz hogy a viragokra lepve latszik hogy szijel lehet oket tapisni. Tele van a gama ilyen cuccokal. Kar hogy az nem gyutt ki Pc-re.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Nekem bejöttek a multi pályák, szépek, hangulatosak és van köztük nagy-kicsit változóan, de fõleg jármû-hentre vannak kiélezve.
Azért azt a full-armoros karaktert kipróbálnám szivesen.
AMint lesz idõm :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

arty
far cry-t végigtoltam, nagyon tetszett, még ha bizonyos tárgyak irreálisan viselkedtek is 😊 legalább érezni lehetett, hogy az adott tárgyra, testre hatott valami, hogy mi, azt sosem tudjuk meg...

a bf ben ellenben a talajtol függetlenül csuszik a dzsip, idönként idétlenül viselkedik a tank a lejtön, stb... sehol semmi érzés 😞 hagyjuk ... totál FC fikázás volt amit irtál 😊

Forza.

mert rossz helyen keresgélsz javaslom az #ofp.hu csatit ircneten és meg találod a scenet😊

ere csak azt tom mondani hogy akkor te nem jáccotál farcry-al... 😊
vanak bene jó részek de vannak botrányosak is...
bf legalább egy folyamatos közepesen gyenge... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

arty
lesz=elsz

Forza.

arty
antijedi: ha szted a fizikaja a bfnek jobb volt mint a far cry, akkor te valoszinuleg egy, a foldetol jelentosen eltero fizikaju vilagban lesz 😄 flame-fetisiszta 😄 vagy lehet csak felnottel, es mar egy katek sem jo neked, csak letoltod, negyedora game, aztan DEL, ezismegvolt ...

breed kuszik lefele, kap egy eselyt a szornyu masodik demo utan 😊 a multi palyakrol irjatok! jok ? sok jarmuvel? stb. ?

Forza.

Lacc
Én szeretem az OFP-t, csak nincs kivel játszani, nem nagyon van neki scene 😞
Én a maiakhoz viszonyítottam, de igaz,a resistance kiegészítõ után nagyon szép lett. Akkor te legalább megértetted a mondandóm lényegét. Végre valaki

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

nem azért modnom de a grafikájának nem kell ellene lenni mert a maga idejében azis tarolt midnent...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

És ott volt az Operation Falashpoint is, amiben igen jó volt coop-hentelni. Bár a hentelés szó az ofp-nél nem fedi a valóságot, a játék jellege ugyanis a megfontoltságra,csapatjátékra volt kihegyezve, és nem a eszement ugrabugra lövöldözésre. Nem akarom senki önérzetét bántani, de az etalon az én ismeretségi körömben az OFP, és nem az ut,hl,bf bár a bf már közelít, de csak egy kicsit. Kár volt az ofp-t megkedvelnem, mert azóta nem gyakorol semmi hatást rám az olyan fps, amiben nevetségesen kicsi mapokon kell mászkálni, és célkeresztet használnak. A mókás power,health,armor stb. marhaságokról már nem is beszélve. Aki játszott vagy még most is játszik vele, az tudja mirõl beszélek, aki meg nem az tegyen egy próbát megéri. A grafika nem egy nagy szám, bár nem is csúnya csak kicsit más mint a többi játéknál. De az élmény fenomenális, óriási bejárható terület, sok harci egység, de a legfontosabb : nem kell egy tárat,3 gránátot,5 rakétát stb. az ellenfélbe belepumpálni ahoz hogy megfeküdjön. Ezért nálam ez az etalon(a grafikája ellenére) és nem az azóta kijött csodálatosan kinézõ, de játékélményt nem nyújtó játékok akármalyike.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

tibor16
Jahh, köszi, rájöttem közben. Akartam repkedni egy kicsit, gyakorlás képpen. Valahogy úgy mint a BF instant mapjaiban, de itt nem találtam ilyent. Ha vki tud vmit errõl, ne tartsa magában.....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Igen???
Húú... hát azt akkor elénztem nagyon. Multiplayerjében volt olyan?
Ez az a kibaszott nehéz játék, hogy picit belémlõttek már feküttem, meg szûk alagutakba mászkálva "Damn punji"-kat óbégattam csapdákra lelve?
Tibre
vietcong

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Én elsunnyogtam alatta a hegy lábánál
De ha jól emléxem talán van a squadba egy raksis majom is
de van rálátása pont a lövöldözökéje alá célozz nem látszik fde ha odalõssz emghal asszem 😊

Lacc
Na kipróbáltam én is. Hááát... Nem olyan rossz mint vártam, de annyira nem is jó. Fõleg az irányítással és a fizikával van bajom. Mert az emberünk elég darabosan mászkál. Fõleg ha jön egy 2 fokos lejtõ, akkor. Hát de egye fene, meg lehet szokni. Még az elsõ missiont sem fejeztem be, szóval nagy véleményt még nem akarok nyilvánítani, de úgy látom azért néhány napig el lehet vele szórakozni.

Btw, itt az elsõ missionben nem tudtja valaki, hogy lehet leszedni a hegyrõl az artilleryt? Mert a snipernek nincs rálátsa a kezelõre, a toronyra meg nem tudok felmászni mert szétlövik alattam.
Mármint melyik?
Titan
Ez nem igaz! ott van pl. a VIETNAM...

Amúgy nekemis bejön, de ezektõl a játékoktól legjobban mindig azt várom, hogy bárcsak raknának bele coop-ot. Úgyis általában egy squaddal mászkálok, akkor mér ne lehetne az a haverom?! Sokkal izgibb lenne...
Q2 óta nem volt coopos hentelés fps-ben..
Ha ex akkor miért hordod még a logónkat?
A választ megkaptad az elõzõ hozzászólásban.
Ebbõl az indokból nincs a multiban ilyen pálya...
Sztem azért ennyire nem elkeserítõ a helyzet, de valóban finomíthattak volna rajta...
Amikor beérsz a föld légterébe akkor nagy fény és mire visszajön a kép addigra beértél a felhõk alá.
De mint mondtam nekem az ezt követõ tankozás és repülés elég jó élményt nyújtott.
Tibor: Nálam mindig autómatikusan száll le, ha le kell szállni...
Nna, miután az este szétjátszottam magam Breedben is, azt kell mongyam, a Breed single-je fõként egy Command & Conquer Renegade.
És Halo-s szörnyek.

Az ûrhajós leszállásban viszont csalódtam.
Habár tényleg egy ûrhajóból indulok egy csapatszállítóval, viszont semmit nem kell csinálni csak a föld légterének közelébe egy wp felé menni, aztán vágás, és már a sziget fölött vagyok 😞((
SarkanyfuaRUSH
Üdv ex-klántárs!

Engem sikerült beizgatni ezzel a leszállok a földre témával. Csak ezért le is szedtem tegnap este, de már fáradt voltam elmenni a 2. pályáig. Tényleg olyan, hogy ûrhajóval indulsz az ûrben, le kell szállni majd a földön folytatni? Mert akkor nagyon állat.... Van ilyen multi pálya is benne, nem tudod? Az azért elég komoly lenne 😊

cso
Persze...
Én sem azt irtam, hogy ez a játék az év játéka...
De semmi esetre sem húznám le, mert a Halo-nál mindensetre sokkal jobb.
Iletve rosszul fogalmaztam..
Nekem jobban tetszik.
A 2.pályától amikor leszállsz a "földre" és beszállsz a tankba és azzal mész tovább, engem nagyon megfogott.
Egy pár nap szórakozás és nem több.
Erre írtam,h 1CD-t megér letölteni...
A multira lennék kiváncsi neten, mert mint írtam eszközcsatára van kihegyezve...
tibor16
Háát, eeez a sok kis ugráló kütyü, mint a Halo-ban.....pppfff.... kááár mert a training rész, fõleg a jármû rész miatt jobbnak igérkezett... de izlések és balegyenesek..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Sziasztok, -lassan becsavarodok, nem jövök rá, hogy kell az elsõ repülõvel leereszkedni (training pálya). Folyton felrobbanok, a gázkarra tettem a joyon, és hiába veszemvissza, sztem úgyanúgy lebeg tovább vagy halad a dõlés irányába. Nem tudja vki, mi a tökömet kell csinálnom.

SarkanyfuaRUSH
tud valaki gyorsan egy savegamet küldeni a 2. pályához meg szeretném nézni 😊

köszi
grebber
Elmegy.Ha unatkozom.

Next PC upgrade: 2022

vedd meg boltban és akkor jolesz...
gondolkozás rulz

magus755
szevasztok nekem miért nem indul el a játék? mindig a cd-keresi de bent van.adjatok tanácsot

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

grebber
lol nem figyeltem megvan.

grebber
😞 nekem nem kéri mért lehet ez????

inditás után majd kéri...

grebber
A cd-key-t hova kell beirni?????

insp
Azt is legnehezebb elõtti fokozaton tolom, mégis elég könnyû. Lassan a végére érek. Ennyire ügyi lennék?

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

grebber
Na most kiprobálom én is.

igen

ez má az angol?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Glpetyus
Nem tudom még nem ért le 😄

nem szar egyátalán de tetudod 😊

Glpetyus
Tényleg ilyen szar a gém?Pedig vártam mint a messiást.Akkó'meg se veszem

ratio nem sokat számit szvsz mert azt biztos ilyen okostojások alakitják mint eisenhower... 😛PP

grebber
Már 6.0 a ratio csak lassan tölti a bittorent az a baj😞

Ne csigázz, mûszak végéig nem akarok róla hallani, úgyis az ûrhajós leszállás izgatott eddig is legjobban
amugy meg szvsz akinek nem teccik és még ki se probálja az mennyen far cryozni...

ki tévedett? ez nekem szólt? 😊
amugy szvsz nem olyan rossz game, bár a heli-vadászgép combo irányitása tényleg érdekes de megszokható 😊

Na ja itt jön a poén 😊
Az 1 pálya volt a demóban.
jó-jó de nem az igazi...
Kitartásomnak köszönhetõen (márcsak azért is mert kiváncsi voltam a jármûvekre) a második pályán olyat láttam,hogy beleszerettem...
Fel akartam tölteni egy kis filmet, hogy kedvet csináljak hozzá, de a 171-es hozzászólás után nyesgem...
Elmondom, hogy a nagy anyahajóról való leszállás egésszen a földig nem semmi. na onnatól kezdve aszem elismered, hogy tévedtél a játokot illetõen és azt mondod, hogy nem semmi.
PTW
muahhaahha az egyik legviccesebb FPS amit valaha is lattam .. szetrohogtem az a agyam!!!!!

Eisenhower
hát még ekkora szutykot apám^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]