320
Breed
-
#280 De bevált nem?:)))) -
deicide #279 megnézem ahol mondod!de azt tudom hogy mégegyszer nem kezdek bele..inkább össze töröm a cd-t!!...ja és köszi a helpet!!!:)) -
#278 Kattints a legfelső -empty- feliratra...
Én is ideges lettem aztán mégis ott volt...
Ha nem jön be akkor nem tom'... -
deicide #277 Sziasztok...!Pár hete játszottam ezzel a szarral!most megint elövettem és elünt belölle a mentésem,pedig végig szenvedtem az első küldetést!!Megint a téningelnem kell..hol ott amikor már befelyeztem akkor az ürrepülővel szálltam le akárhová!!Mit lehet ilyenkor tenni...? -
#276 Nem nagyok egy pöttyet a kutyusod, vagy nem tom mi akar lenni fülei a logódban? -
#275 Ezért tettem idézőjelbe a "megvenni"-t. -
#274 -
steweee #273 meg ne vedd !!!! a megvan ingyen, akkor úgy jó egynek -
#272 Sztem. meg... -
#271 Jó játék ez? Megéri "megvenni"? -
#270 Nekem is volt ez a dolog ott.
Úgy oldottam meg, hogy elölről kezdtem a pályát, és úgy már jó volt. Próbáld meg te is. -
Sydious #269 Kedves holgyeim es uraim...vok egy kis gebasz ..
Nemtom lehet kerdeztek mar,de most lusta vagyok 200 akarhagy commentet vegigolvasni DE!!
Elso mission Tree Tower reszenel mennek fel egy hegyoldalon es akkor az oprendszerem (win2k) beveti a legbrutalisabb varazslatat az "EXIT TO WINDOWS"-t, a kovetkezo hibauzenettel "unable to load picup".
Nemtom jelentkezett e mar vkinel ez a problema ,de ha igen akkor kerem dobjon mar ram egy mail-t [email protected], vagy firkantson ide nehany sort hogy hogy oldotta meg a problemat!
Koszonettel Sydious! -
#268 Ugy tudom, egyenlore meg nem letezik hozza megoldas, marmint a magyaritasa nem megoldott, a meglevo modszerekkel nem muxik.
Ha megoldjak ezt a dolgot, akkor szerintem rogton el is lesz kezdve a magyaritas.
Ezeket ne vedd keszpenznek, en is olvasgattam a forumot, es most ezekrol van tudomasom. Lehet, hogy azota mar a helyzet valtozott. -
#267 Hali!
Halo c. játék nekem bejött. Ezért is várom már nagyon, hogy hozzájussak a Breed-hez.
Érdeklődnék, hogy létezik a Breed-hez magyarítás, vagy lesz hozzá?
Mit tudtok erről? -
#266 pedig jó csak az utolsó 2-3 küldetés lett elég gyenge -
steweee #265 hát nem tudom ,úgy látom vkinek nagyon bejön. a halo nekem is tetszett, az új műfaht teremtett a pc lövöldözős játékokban. ez is hasonló stílus, a grafika nagyon jó, a történet is jó lenne, de vhogy nem az igazi. nem tudnám megmondani miért. nekem nagyon nem jött be -
#264 jaj lehet újra kell telcsizni próbáld meg tudod próba szerencse!!!!Nem tod de nekem minden jó de most szedtem le!!!!!!!!nekem nem nagyon a best game!!!a doom3 az igazi a fasz game!!! -
Gear #263 Lehetne hozzá valami patch mert rémesen bugos. Nem is játszok vele pedig nagyon jó a game , de olyan bugogkba ütköztem hogy inkább hagyom míg nincs javítás.
Pl.: az első küldibe fel lehet menni minden oldalról 1-1 liftel vmi teraszfélére , de mindig valaki a csapatból átesik a liften és meghal.....marha bosszantó. -
Johnny Rico #262 mar probaltam, a tank meg a repulo az ok. csak a gyalogos nem megy elore az istennek se. ugy is probaltam, hogy minden jarmunel mas legyen az iranyitas, ugy se megy:S lehet ujra kene telepiteni a jatekot? -
#261 Figyi!!!nekem 100%-ig jó de prószáld át konfigezni a billeket!!! -
Johnny Rico #260 hello! 1 kerdesem van. Deviance fele verziom van es nem megy elore a pasaskam csak hatra fele akarmelyik billre konfigolom az eloremenest:S valami crackfix vagy ilyesmi? -
#259 Hát őszintén szólva nekem ez a repdesős dolog nem nagyon jön be, egérrel tiszta kínszenvedés az irányítás, mire megfordulok az ellen hatszor körberepült, ráadásul csak a célkövetőssel tudom őket lelőni. -
Nagydög #258 Boccs Shep most neztem meg a privimet, de latom mar tuljutottal.
Egyebkent a Brat-es sracok se nagyon lattak meg katonai muveletet. Atlagos kuldetes: Egy dropshippel behatolunk az ellenseges bazisra. A pilota elozoleg setarepuleseket csinalhatott leghajoval, ugyanis kenyelmesen lebeg keresztul a bazis felett, mikozben lentrol mindennel lonek, aminek a csovet az eg fele lehet forditani.(Halal komolyan a tuzerseg is lo rank. Idonkent be is talal.) A dropshippen persze az egyetlen hasznalhato fegyver a gatling, ami a tetejen van, igy foldi celok ellen nem sokat er.
Uber nagy kitolas: Mikozben a jatek megmutatja, amint egy ujabb vadaszraj indul a Darwinrol, engem lesopor valami az egrol.
En meg mar elkezdtem tanulmanyozni a keszitok listajat, hogy nev szerint szidhassam az osszes felmenojuket. -
#257 Á sikerült megcsinálnom végre, a ülye wingman egy waypont alatt repült át és nem benne így mivel én őt követtem természetesen én sem mentem át rajta és ezért lett mind] vége, ekkora egy marhaságot még nem láttam, na mindegy a lényeg, hogy siekrült. -
Rusy #256 Hú durva a gém, az embereim megszégyenítenek egy tigristankot, nehezebb őket kinyirni, jól bírják -
#255 Van benne, hogy a fene enné meg -
#254 ez a breed akko' most milyen game?
van benne repkedős rész is ? :o) -
#253 Hogy a büdös &@{&@{&@{&@{ hát nem igaz hogy ott van előttem az a trágya és állandóan wingmanz bín killdet pofáz az a majom, a szívroham elkap ha meghallom. -
#252 :)
-
#251 Vki nem tudna egy mentést küldeni? -
#250 Á hogy a budos francba már, hogy 30 m el megyek a szar wingman mögött, de állandóan kiírja, hogy a bamba meghalt, holott ott van előttem éppen és séretlenül, akkor most mi van, verhetem magam a földhöz, mert lassan már az lesz, mert a káromkodás nem segít sajnos. -
#249 Ja leesett,mekkora láma vagyok...bocsesz:D -
#248 "Versenyben van meg vele a Breed hasonlo kategoriaju forgocsovu fegyvere is."
Te miről beszélsz?? -
Nagydög #247 Apropo... a legtobb jarmuvon levo forgocsovu ubergun a legpocsekabb fegyver, amit jatekban lattam. A rombolo ereje minimalis, a szorasa akkora, hogy egy elefantot sem konnyu vele eltalalni. Versenyben van meg vele a Breed hasonlo kategoriaju forgocsovu fegyvere is. -
Nagydög #246 Thomas, es a tobbi LOCKDOWN rajongo! :)
Ez nagyjabol szopas, valami el van baszarintva a jatekban. Tehat lodd le a hidat, meg a konvoly vedelmet. Aztan lodozd le a vadaszokat. Itt kovetkezik, hogy a kiserodet eltalaljak es vissza kell kiserni a Darwinra. Lehet, hogy hulyen hangzik de durants bele raketaval, mert kulonben olyan sebessegre kapcsol a serult gepevel, hogy csak a lassan oszlo kondenzcsikjat lathatod. Marpedig ha tul messze kerultok egymastol, akkor vege a bulinak. A masik szemetseg, hogy ahogy kisered kifele a negyedik waypoint utan eleritek a menyorszag kapujat(legalabbis nagy feher kulimaszba kerultok, amiben semmit se latni. A kovetkezo waypointot sem). Itt igyekezni kell ratapadni, mert o tudja merre kell menni. Ha szem elol veszited, akkor probald a radar alapjan kovetni. Egyszer csak jol vege lesz, aztan mehetsz vissza egy dropshippel kimenteni a csajt. -
#245 Na,végignyomtam a játékot,sztem qrva jó volt.Vége kicsit nehéz,de nem vészes.Nekem a nagyon hasonló HALO-nál 100x jobban tetszett,főleg a király járműves csaták miatt.Akinek az első pályánál nem tetszik,ne adja fel,a 2.-tól nagyon beindúl.Volt pár idióta küldetés,és a grafika se a legjobb,de vétek kihagyni!!Nálam mondjuk 90% -
#244 Most én nem nyomom majd talán délután de továbbjutok akkor írok!!!! -
#243 Hát akkor komcsi nem tom!!!Nekem összes ilyen!!
-
#242 szeva sikerült továbjutni nekem nem jó a játékom!!!Mert repkedtem löten a leszálo 1-séget mentem a saját gépem után ezt kb 100x de mindig azt irta ki hogy ezt elcseszem azt kezdhettem elöröl!!!Lényeg nézd meg a játék elején a missiokat nekem volt ott 1 új!!!!!!Lehet hogy nálad is ez van!!!!!!! -
dre #241 igen ezt én is tudtam de nekem másmennyit kell egy részbe írni nem 5-5-5-5-5 hanem 5-5-5-5-4