Breed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Most töltöm a Kreed utolso file-ait(Vagy már meg vannak.) és kipróbálom.
Aztán lehet hogy ezt is keresgélek.Hány cd 2-3?
A játékról annyit, hogy nekem tetszett. Az elsõ pálya nem az igazi, de utánna beindul(ne add fel 😊
Van egy kis problemam a jatekkal. Akarhogy probalom, kb 2-3 perc utan szo nelkul kilep. Talalkoztatok mar ilyennel? Ha igen mi a megoldas ra?
Lehetséges, hogy még1x végignyomom a gammát.
Most nézem, hogy a magyarosítások portálon kint van a magyarítás.
Mé most?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Én asszem nem fogok még1x nekifutni 😊
Fõleg a repkedések miatt. A végén a brutál mészárlás az nagyon tetszett.
Nekem a Halo jobban tetszett.
De azé jó volt ez is!
A Star Trek II Elite Force van meg, ami FPS és ûr, de nem tom, hogy az milyen gamma.
Bár lehetséges, hogy most nem ûrbeli gammának állok majd neki.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Mondjuk én is csak a deviance-félét tudtam volna küldeni...
hmmm...hasonlót?
Tán' a Warhammer 40K Firewarrior(ez csak annyiban hasonlit,hogy ez is az ûrben játszódik😛P)
Ez nekem nagyon tetszett,kétszer is végignyomtam...
Bár meg kell adni a legtöbb ember szerint,nem nagy szám,"szar","tré",stb...
De nekem qrva jó volt...
Másik talán a Mace Griffin:Bounty Hunter...
Nekem ez is tetszett,de sztem ez a leghosszabb FPS a világon😛(csináltam vagy 3 hétig😄)
Bár egyikben sem csapattag vagy,de sztem megéri kipróbálni õket,ha szereted az "ûr-FPS"-eket...😊)
Én meg asszem lenyomom mégegyszer a BREED-et😊)
A repülés!!!
Az szerintem v.mi keggyetlen szarul va megoldva.
Fõleg most, hogy az uccsó pályán vagyok (Nemesis) és má megint repkednem kell!
Kicsit túl sok ez ebbõl és ráadásul nekem brutál módon nem megy.
Szereztem a NET-rõl savegame-eket, meg crack-et ill. újrainstalláltam a game-et.
A crack ua. volt ami nekem is van (deviance) a letöltött save game-el mentem neki újra a küldinek és hála istennek foglyul ejtettek 😊
Így hát nem tom mitõl is javult meg a game (újrainstall, vagy a savegame-tõl).
A lényeg, hogy tudtam tovább haladni, de ahogy nézem már nem sok van hátra.
Az tetszik benne, hogy törnek a fák, robbannak az épületek, stb. de a fák és növényzet grafikai megoldása ögencsak gyatra.
Nem vagyunk 1formák 😊 Számomra a Chrome nagy csalódás volt. A grafikája sem tetszett, meg a játék is ölég uncsi volt számomra. Hiányoltam a zenét, ... ja és a csapatmunkát.
Tudsz még v.mi hasonló gammát?
(Halo, Chrome, Breed)
Sztem se volt nagy szám a grafika,de a játékmenet bõven kárpótolt!
Nekem a chrome graf-ja nagyon tetszett...
A krekket elküldöm csütörtökön😊
Nem lesz vége a küldinek, nem ejtenek foglyul 😞
😊
Szerintem a crack-em szar.
Letöltöttem hozzá a patch-t, megnézem azzal mit tok kezdeni.
Játékállásokat majd megnézem hova menti, azokat elteszem.
Úgy olvastam, hogy igencsak ajánlatos felpakolni a patch-t, 1ébként. Szal pelpakolom a patch-t és megnézem hogyan mûködik, ha a crack-eltre teszem rá, ha újrainstallálom, majd patch + crack.
Ezeket ha minden jól megy ma du-n, este ki tudom prószálni.
Aszondi, hogy ma van kedd, azé küld el légyszi a Te crack-edet.
* Patch-t felpakoltad?!
Más:
A játék bejön sajnálom, hogy nem lehetett magyarítani 😞
Ami nem nagyon tetszik benne az a grafika. A Halo grafikája v.hogyan jobban tetszett. Ez olyasmi, mint a Chrome-é volt. Nem is tom, olyan túlzottan rajzolt, vagy nem is tom milyen, nem tom potosan megfogalmazni 😄
Az nálam is így volt,ott ejtenek foglyul,ezt nem lehet elkerülni!!
Amikor meglátod a rakás Breed-et akkor vége kell lenni a küldinek!
Jön egy átvezetö anim aztán börtönbe vagy...
Tölts vissza egy régi állást,ha nem jó küldök cracket...
De azt sajna csak csütörtökön tudok legközelebb...😞
Singleplayer
* Crosshair changed and adjusted
* Problems with picking up weapons that were thrown away fixed
* Breedequipment supplemented
* Problem with Buggys in Mission Stormchaser fixed
! Problem with a Cutscene in Mission Snowbird Down fixed
* Some Bugs concerning "Back to Windows" fixed
Csak azt nem tom, hogy ez a patch a crack verzióval hogyan fog 1üttmûködni :o
Elakadtam a BREED-ben, vagyis v.mi hiba van a gammával asszem.
A küldi neve: SNOWBIRD DOWN
Ott vagyok, hogy megtalálom a lezuhant szállítóhajót, hogy megnézzem van-e túlélõ.
De apuci közli, hogy ez csapda és lefújja a küldit, aszongya húzzak onnan de gyorsan.
Itt hibádzik a game.
Jön egy rakás BREED, de
1.) egyet sem tok megölni, hiába lövök beléjük,
2.) Nem ad új WP-t, marad a szállítóhajó
Van v.mi 5leted? javaslatod?
Az én gammám-hoz kellett egy crack + CD key.
Ha neked itt nem volt gond, akkor légyszi küld el a crack-ed, ha crack verziód van ide: [email protected]
Köszi!
Sztem a halo-nál sokkal jobb...
Azt is végig nyomtam,de a végefele már nagyon untam...
Monoton hentelés végig,tán' ha 3 pálya tetszett az egészbõl...
Ez sokkal sokoldalúbb játék.Az elsõ pálya nem jó,de utána...

Az nekem nagyon bejött.
Sok cejtung ahhoz hasonlítja a gammát.
Ha ismered a Halo-t és játszottál vele ahhoz képest milyen?
Nálam is lehet érdeklõdni a [email protected] címen.
Belenéztem a játékba, meg játszottam a demóval is, mi a fasznak kellett ezt a zöldes ökörséget kitalálni

Kezdtem az oktatás menüpontokkal, a basic tréning OK.
Az Advanced tréning-ben a repülõs résznél kúrva sokat szívtam és ott is hagytam abba.
Ekkora 1 ökörséget, mind ez a zöldes teszt pálya
.
Tököm tele! Olyan, mintha egy zöld maszlagban repülne az ember és még jó, hogy nekicsapódok a földnek.
Basszus vgre tök ideg voltam, me má csak 2 repülõt kellett volna leszednem asszem, de újra sikerült földnek ütköznöm és kezdhettem volna megint elölrõl a repülõs tréninget.
No, talán majd este.
Akkor is hülyeség ez a zöldes akármi

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Nekem a legfelsõ empty-be volt az összes mentés ,ez biztos...😊
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Én is ideges lettem aztán mégis ott volt...
Ha nem jön be akkor nem tom'...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"