4140
  • guardian hero
    Megvettem a Core Combat-ot, de így elsőre nem világos, hogyan is kell a barlangokba eljutni. Úgy tűnik a HART nem repül be a földkéreg alá :).

Life, most hány Hungarian Elite szokott online lenni esténként?
  • Lifeforce
    Értettem amit írtál, hogy hozzánk nem veszünk be külföldieket, azért csinált mégegy outfitet.
    Én csak az értelmét nem értem.
    Miért jobb egy állndóan változó csapat, merthogy a külföldiek ide állnak aztán oda ahol a saját országbelie áll,
    Mint egy stabil Magyar játékközösség.
    Ld: WWII
  • Lifeforce
    Eszemben sincs melre szívni... :D
    Eddig is elvoltam, most is el leszek.
    Maradok a magyar outfit tagja, és ha kevesen vagyunk bent, akkor beállunk egy külföldi squadba.
    Erről beszélek éppen.
    Nagyon szomorú, hogy Asfor létrehozott mégegy outfitet.
    Nem ismerem egyáltalán ki ő, de a gondolkodás módjáról ítélve igen tizenéves lehet...
    Ezzel nincs is semmi baj mert már megszoktuk a Magyar rambómestereket :D.
    Megértem...
    Olyan szép, hogy az outfit létrehozója Asfor.
    Ott a neve elötte.
    Ennyi értelme volt, és az, hogy most nem 8-9-en fogunk játszani, hanem 3-4 4-5-en
    Külön természetesen...
    Jó Magyarokhoz híven. :D
    A baj majd a saját bázis felálításánál kezdődik.
    Lehet hogy brutálisan hülye vagyok, de még mindíg nem értem az összefüggést, hogy Magyar outfitben miért nem lehet sqadba állni a külföldiekkel és együtt játszani.
    Miért kellett mégegy outfitet létrehozni, amikor az egyet is alig bírjuk fenttartani...
  • guardian hero
    Azért nem kéne ennyire mellre szívni. Szerintem mindannyian szívesen játszanánk magyar outfitben, de mikor ti "pihenésképpen" eltűntök néhány hónapra, az ugyanúgy "kibaszás" az outfit többi tagjával, mint a mi kilépésünk. Persze, lehet úgy is együtt squadozni másokkal, csak sokkal körülményesebb a kapcsolattartás, illetve kevésbé várhatunk segítséget tőlük. Egyébként az ASFOR vezetője is magyar, ez is egy komoly érv volt a váltás mellett. Annyi a különbség, hogy innen nincsenek kizárva a külföldiek, mert az outfit nevében nincs benne, hogy magyar.
    Ezzel együtt én hajlok arra, hogy a Hungarian Elite outfitben játszunk, de nem tudom, hány aktív tag van ott. Csak pár napig játszottam a kiválás előtt, addig szinte csak azokat láttam, akik most az ASFOR-ban vannak. Néha látok olyan magyarnak látszó játékosokat is, akik egyik outfitben sincsenek benne (pl. volt egy aki "MAGYAR" néven nyomult :)), őket is jó lenne elérni.
  • Lifeforce
    De szerintem nem értéd miről beszélünk.
    Majd amikor az outfit "építhet" saját bázist, akkor majd nem fogunk tudni, mert nehogy a Magyarnak jó legyen címszóval inkább a külföldiek pontszámait nyomjátok.
    Erre mondtam, hogy tipikus Magyar.
    Minden ország összefog, csak mi vagyunk balfékek, hogy kibaszunk saját magunkal anélkül, hogy tudnánk róla. (Sajnos az életre is nagyon igaz...)
  • Lifeforce
    Az jó...
    Ingyen? :D
    Tessék: (és így vagyun mindannyian)

Az, hogy mi több mint 1 éve nyomjuk, és pihenés képpen nem játszottunk egy pár hónapja, semmit nem jelent.
    Hogy külföldi csapatba játszál, nem kell kilépni az outfitből.
    Tegnap mivel még kevesen voltunk bent, mi is beálltunk egy külföldi squadba, de nem léptünk ki az outfitből.
    Mind1 ti tudjátok.
    Hétvégétől ismét teljes lesz a Magyar outfit nélkületek is...
  • guardian hero
    Pont azért jó ez az outfit, mert minden este van fenn 10-15 ember, akik közösen akcióznak. Én amikor elkezdtem játszani, mindig csak azokat láttam a magyar outfitben, akik aztán átmentem az ASFOR-hoz. Ha tényleg összejönne 15 aktív magyar játékos, lenne értelme az outfitnek, de nem tudom, erre mennyi esély van.
  • CsabSz
    Egyáltalán nem tipikus magyar. A tipikus magyar sajnos az, aki addig játszik, amíg ingyen van, még akkor is, ha jó a játék és tetszik neki.
    És rambós fajta sem vagyok. Sőt egyikünk sem az.
    Ezt talán Petkó tudja. Mert ő játszott velünk az elmúlt 1 hónapban.
    Szerintem ez a beszólás egyáltalán nem volt jogos...
  • Lifeforce
    Igen jó a gondolkodásotok...
    Még szerencse, hogy van outfit és squad.
    Pont azért találták ki, hogy más outfitbe tartozó emberek is lehetnek 1 squadban :)
    Tehát számomra érthetetlen..
    Ahoz, hogy külföldiekkel játszál egy csapatban, nem kellett volna kilépni az outfitből.
    Ha csak nem saját outfit készítése és rambózás volt az indok.
    Mind1.
    Most vagyunk mi 4-en, ehez még a hétvégén jönnek vissza a régiek még 4-5-en, ti meg külön 4-en rambóztok majd a saját outfitetekben.
    Gratulálunk.
    Tipikus Magyar...
  • guardian hero
    Hmm, úgy látom a BFR-ekhez mindenképpen kell a Core Combat... muszáj lesz beszerezni :).
  • guardian hero
    A Core Combat árát levitték 9.99$-ra, vagyis kb. 2000Ft-ért be lehet szerezni a Direct2Drive-ról. Nekem még az alapjáték is elég új, de a veteránokat biztos érdekli az ajánlat :). Esetleg valaki tudna mesélni, hogy milyen a CC?
  • CsabSz
    Nem biztos, hogy jó húzás volt, hiszen tényleg jó lenne egy full magyar Outfit.
    Akikkel esténként együtt játszunk, folyamatosan agitáltak, hogy menjünk hozzájuk és a többség hajlott rá. Talán kicsit elhamarkodtuk a döntést, két Outfitben is játszhattunk volna együtt, de akkor, hirtelen, ez tűnt logikusnak. Akárhogy is, remélem állunk majd még egymás oldalán sok nagy csatában...
  • guardian hero
    Jó lenne egy full magyar outfit, de 4-5 emberrel nem sok értelme van...
  • Petko
    mert nem volt elég élet az outfitben, és játszanak inkább külföldiekkel
  • mistixx
    Hali!
    Most láttam hogy Dilmor meg Csabsz kiléptek az outfitból....:((
    Miért???
    Egyebkent a suli miatt nem tudok fenn lenni...sajna.
  • guardian hero
    Akkor még sosem jutott el egyik fél sem valamelyik sanctuary-ig? Bár ebből kiindulva csak akkor lenne lehetséges ilyesmi, ha két fél összefogna a harmadik ellen. Lehetne ilyen diplomácia is a játékban, békeszerződés, aztán jól felrúgni és hátbatámadni a korábbi szövetségest, stb :)
  • Petko
    LLU latice module, egy adott bazis befoglalásához szükséges cipelni

azok nem SOE emberei hanem csak CR5 ős játékosok

Az összes kontinensen nem lehet átvenni csak úgy az irányítást egyszerre, mert csak a linkek mentén lehet haladni. Persze hajnalban mivel kevesebb a létszám meg lehet csinálni hogy valami barom csapat unalmában befoglal valami hátország beli kontinenst de semmi érdelme, tiszta időelba***ás, se pont se játékélmény. Az egészet ugyse tudják, mert ha kicsi is a létszám a többi birodalom valahol öszpontosulni fog és leállítja.
    Egyébként meg erről jut eszembe hogy még valamikor tavasszal voltam ezen teljesen kiakadva hogy csomo marha állat terrán miatt folyton csak kivertek minket, ugyanis voltak olyan barmok akik hajnalban befoglaltak egy csomó kontinenst harc nélkül, aztán amikor meg csúcsidő volt szépen azt lehetett csak végignézni hogy visszafoglalják tőlünk akárhogy próbáltuk megvédeni.
  • Hmuda
    Egyensúly: elvileg ha valaki megszerzi az összes létező bázist akkor megnyílnak az ellenségek sanctuary teleportjai és be lehet támadni. Ha ott is megvan minden, akkor elvileg resetelik a szervert és az aktuális oldal nagyon büszke lehet magára, de nagyjából ennyi (legalábbis a trial idején még ez volt az álláspont, most nem biztos, hogy ez).
  • guardian hero
    Na, így pár napi játék után megfogalmazódott bennem néhány nagyobb lélegzetvételű kérdés:

Először is, szoktam látni, hogy mindenféle LLU meg egyéb unitokat hoznak-visznek emberek, meg ezek szállítását próbálják koordinálni a parancsnokok, ezek mire jók?

Aztán, valamilyen szinten koordinálva van a squadok/outfitek tevékenysége? Úgy tűnik, van néhány parancsnok (pl GrandMasterEzekiel, ezt sikerült megjegyeznem :)), ők ugyanolyan játékosok, mint mi, vagy a Sony emberei?

Nameg, az egy dolog, hogy jól ki van egyensúlyozva a játék, és így nem nagyon tud egyik fél sem döntő erőfölénybe kerülni. De gondoljatok csak bele a következőbe: mondjuk egy nagy outfit (100-nál is több tapasztalt harcossal) megszervezi, hogy hajnali 3-kor, mikor alig lézeng valaki az EU szerveren, kis csapatokat dob le az elhagyatott ellenséges bázisokra, majd egy időben elkezdik hekkelni őket. Mire bárki is észbekapna, át lehetne venni az irányítást az összes kontinensen, visszaszorítva a többieket a saját Sanctuary-jukba. Szerintetek lehetséges lenne ilyesmi, illetve történt már hasonló egyensúlyborulás?
  • guardian hero
    Közben megbuheráltam a training.bin-t, így nagyjából be tudtam fejezni a kiképzést. 'GuardianHero' néven vagyok a játékban.
  • CsabSz
    Nem muszáj végigcsinálni a tréninget, majd élesben gyakorolsz ;-)
  • guardian hero
    Csinálgatom a traininget, de Drop podos bugosnak tűnik... anélkül meg nem tudok továbbmenni. Utánanézek, hátha más megoldotta már a problémát.
  • Petko
    jaja nekem megvan, de annakidején felesleges volt megvenni, csak a flail volt értelmes belőle... most viszont a brf-ek et csak core combatosok tudják vezetni
  • CsabSz
    Asszem a jelenlegi aktív állományból csak Petkonak van CC.
  • guardian hero
    Lejött a cucc, felpeccseltem, este már tényleg menni fogok! A Core Combat nektek megvan? Nekem csak az alap.
  • Petko
    én is remélem hogy nemsokára jössz...
    ha beírod a karineved, akkor be is tudlak invitolni ha valamikor fennt leszünk
  • guardian hero
    Sziasztok! Megvettem a játékot, most töltem a Direct2Drive-ról, remélem este már én is játszhatok!
  • Petko
    na en megnezem testserveren a bfr eket mer nem birok varni
    iszonyat komoly a leiras alapjan... csomo felszerelest, loadoutot lehet rarakni, van csomo fegyver amit ra lehet szerelni, meg ntu sifon, armor sifon hacker module stb.
    meg a megszerzese se olyan egyszeru hogy minden marha ilyennel maszkaljon majd, mert csomo feltétele van annak, hogy valaki ilyet kivegyen, meg sokszintes a cert is hozzá, azaz bizonyos számú killt kell produkálni először pilot alapfegyverrel hogy magasabb kategóriás legyen vki (és több dolgot tudjon rászerelni)
  • Krinyo
    Van valami kipróbálható trial erről az új pakkról?
  • WiNters
    eeez meleg
  • CsabSz
    Látom, Petko segített megoldani és fel is vett az Outfitbe. :)
    Esténként fent vagyunk.
    Petko, Dilmor, Jtamas, Benedek, Mystyxx, CsabSz ez már fél squad...
    :P
  • mistixx
    Sziasztok!
    A tököm teli van a Sony entertainmentel!
    Az Istennek sem birok fizetni padig az otp azt mondja hogy minden rendben a webkártyával nem nálluk van a hiba.
    Na most lenne e köztetek olyen "irgalmas szamaritánus" aki hajlandó lenne nekem segíteni lebonyolítani a fizetést mert nincs senki az ismeretségemben akinek van megfelelő hitelkártyája.
    Ha van vki akkor kérem írjon a [email protected], ez egyebként az msn cimem is.
    Köszönöm!
    Bye
  • mistixx
    Remélem csak az abaj hogy nem érkezett meg a pénz átutalás a webkárya számlájára...:)
    Na ha rajta lessz a lé majd megpróbálom..:)
  • mistixx
    Credit card rejected, but due to system problems.
    Ezt írja ki mikor kitöltöm a fizetési ívet?
    Mit csináljak neki?
  • CsabSz
    Most egy darabig fent leszünk, keress, ha feljössz...
  • CsabSz
    Ez aztán gyorsan ment. :)
    Gratula ;)
  • mistixx
    Hi!
    Nem kell már szorítani!Kösz a szorítást..:)!
    Örülni viszont lehet mert megvan a Webkártyám..!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Elméletileg ma este már leszek Werneren! Majd megadom a kari nevet ha már lesz!
    Bye
  • CsabSz
    Kell még szorítani?
    Vagy már elengedhetjük ?
  • DarkHorSe
    [szorít]
  • guardian hero
    Hajrá! :)