4140
-
Lifeforce #3860 Végre összeállt a csapat. :)
Ha ma korábban jöttök (fél 7 körül)
,akkor leszünk vagy 14-en :) -
#3859 nem tud valaki valami magyarországi cimet ahonnét letölthető a játék ? -
#3858 Bocsi... -
#3857 khm enis nyomom ezerrel :) -
Lifeforce #3856 4+8-an vagyunk Asfor jóvoltából.
Most is bent vagyunk. -
#3855 Szerintem 8-an simán megleszünk.
Lifeforce
Petko
Dilmor
CsabSz
Mystyxx
GuardianHero
+ ti ketten :) Meg még kihagytam egy csomó mindenkit sztem... -
#3854 ha lennénk min8an énis visszajönnék :o) -
#3853 hmmm, van egy lavo accom valami 14es br-ű sintia
én megvettem annó, csak eltüntek a magyarok így én is abbahagytam a befüzetét
ha lennénk 8an sztem aktiválnám megint az acot, ha le nem törölték karim, vagyunk páran?:) -
Lifeforce #3852 Azt már rég, és a hatalmas harcok a régiek.
Sőt.
Több van belőle. -
#3851 Anno a trial idején elég kafa, száz fős csatákat nyomtunk (Mondjuk hiába sunnyogtam leghátul, általában mindig engem lőttek fejbe elsőként...), de sajna a játék memóriakezelése akkoriban eléggé alátett a játékélménynek.
Tényleg, azóta kijavították ezt a memóriaszemetélési hibát? -
Bat #3850 Dánke :-]
Hamarosan sort is kerítek rá, hogy kipróbálom
-
#3849 Nemnem, nem a játékban készült screenshotokról van szó. :-)
Csinált toborzóképeket. Sztem itt a fórumban is megvan, valahol tavaly első félévben... :P -
Lifeforce #3848 Már el is ment a kulcsod privátban.. -
Lifeforce #3847 Szerintem az megvan :D
csak gyere fel majd TS-re -
#3846 Egy barát mindig jól jön :P -
#3845 Jó lenne egy kis bemutató oldal minden játékosról, ez elvileg valahogy dinamikusan is frissíthető. Beszámolhatnánk a bevetéseinkről (akár képes tudósítás formájában is), lehetne FAQ kezdőknek, kedvcsináló képek, fejlődési irányok ismertetése, taktikák tervezése, stb... Szóval jöhetnek a képek is, meg majd még gyártunk magunknak is :) -
Bat #3844 Ezexerint sürgősen kersnem kell egy barátot, hogy a triál működjön? :p
-
#3843 Persze, nincs okunk rá haragudni, de abban Life-nak igaza van, hogy felesleges és érthetetlen dolog volt részéről egy új Outfit indítása és ezzel az amúgy sem nagy PS közösség megosztása. Bár nem tudom, Commanderen kívül volt-e magyar tagjuk előttünk.
A HQ ötletet támogatom. Ha kellenek a képek, amiket Meier csinált anno, megvannak még eredetiben. :-) Kérek tőle licencet és felhasználhatók lesznek ;-) -
Lifeforce #3842 Ezt jól megfogalmaztam... -
Lifeforce #3841 A download.com -on még letölthető a játék.
A hungs.hu -n csináltam egy kis reklámot neki annak idején, és jöttek is egy páran.
Sajnos a trialnal ők sem jutottak tovább.
Valóban kellene egy jól megírt faq, hogy hogyan kezdjék a játékot.
Sokan azért nem játszottak tovább, mert nem tudták,hogy a tréningel szerezhetnek annyi pontot, hogy normálisan fel tudják tápolni a kariukat.
És ha mégis akkor nem tudták, hogy milyen elosztásban érdemes elosztani apontokat, hogy normális felszereléshez jussál. -
#3840 Planetside homepage
Ez a 10 napos trial úgy néz ki, hogy egy aktív játékos igényelhet úgynevezett "Buddy-key"-t, vagyis 10 napos próbakulcsot egy barátja részére. Mivel letöltési lehetőséget nem biztosítanak a játékhoz, kölcsön kell kérni az install CD-ket is egyúttal. Mivel én netről direktletöltéssel vásároltam meg a játékot, nincs hozzá install CD-m, de ha valaki meg tudja szerezni más forrásból a PS-t, szívesen igénylek neki 10 napos trial kulcsot. -
#3839 Na, örülök hogy tisztázódtak a dolgok. Természetesen én is visszamegyek a magyar outfit-be (ha lehet), tényleg elhamarkodtuk a döntést, ahogy CsabSz is írta. Szeretném azért egy kicsit megvédeni CommanderASFOR-t, mert teljesen normálisnak ismertem meg, és jól összefogja az outfitjét. Nem hiszem, hogy haragudnunk kéne rá.
Egyébként szerintem tehetnénk kicsit többet a közösségformálásáért, hogy a jövőben ilyen malőrök ne forduljanak elő. Gondolok itt elsősorban egy magyar PS HQ weboldal létrehozására, ami toborzás céljára is kiválóan alkalmas lenne. Ha áldásotokat adjátok rá, és lesz egy kis időm, szívesen összedobok valamit, aztán majd közösen frissítgetjük. Persze ha más szeretné csinálni, csak hajrá! :) -
Mester01 #3838
Tudnal adni egy linket en is kiprobalnam a TRIALt.
Thx elore is! -
Lifeforce #3837 Mert a cél a háborus filing volt.
Most gondold el, ha 1-2 lövéssel el lehetne intézni a másikat.
nem lennének nagy összecsapások. -
Bat #3836 De én útálom ha egy fegyver fél képernyőt szór (pláne ha nem sörétes :).
Első triálos élményeim egyike az volt, hogy a 10 méterre álló ürgét állva nem tudtam lelőni, mégha a célkereszt a homloka közepén is volt...
Grrr....
De akkor a triált majd megfontolom!
-
#3835 Na jó, azt hiszem, mindent tisztáztunk.
Petko, mint Outfitleader állítsa fel a kivégzőosztagot, sortűz, azután respawnolunk (ha nincs köztetek egy Adv. Medic) és elballagunk a toborzóirodába, ha mindenki egyetért velem. Természetesen a lefokozás, futkosó, csizma- és krumplipucolás is mind a mi feladatunk.
Guardian Hero:
Te is gondolkodj el rajta, én meg felhívom Dilmorékat. -
Lifeforce #3834 De amikor azt írtam nem tudtam, hogy te-ti miért mentetek át. -
Lifeforce #3833 Van Triál (10nap)
Ez jóval olcsóbb mint az nc2. (10$ és van benne 1 hónap)
Mondtam neked, hogy ha kijavítják a drónokat akkor oda is befizetek, de adig nem.
Gyere te is PlanetSideozni :) -
Lifeforce #3832 Akkoriban kevesen vették meg az ára miatt.
Viszont a karakteredet vihetted tovább, mert mindíg rá lehetett tenni 1 hetet.
Így játszottunk még vagy fél évig.
Aztán jött az, hogy ha regisztrálsz, és "befizetsz" 1 hónapot akkor ingyen odaadják a játékot.
Akkor vették meg a többiek (én is).
Most hogy olcsóbb lett, mégtöbben megveszik tőlünk.
És még a CC-t is hozzácsapják.
A CC-t én is tegnap elött vettem meg. -
#3831 Ja, a "nem fűlik a fogunk"-hoz...
Ha ez így lenne, nem is reagáltam volna.
Szerintem amit elmondtam, abból kivehető, hogyan gondolkodom.
Fordított esetben valószínűleg nem is reagáltam volna, mert nem érdekelne, az ASFOR tagjai mit gondolnak, de mi azért ne ítéjük el egymást egy-egy ballépés, vagy félreértés miatt, még akkor sem, ha nem találkozuk a szerveren. -
Bat #3830 Utálom a plésztésönt :)
De ha van trial akkor ismét lehet megnézem...
Demár fizetve vagyok a másikra, ahová visszavárlak :p
-
#3829 Petko valóban mondta, de az az igazság, hogy nem nagyon hittem.
Emlékszem rá tavalyról, mennyien mondták neki, hogy lejárt a trial, de sebaj, veszik és jönnek. Aztán azt láttam a fórumon, hogy csupán töredékük cselekedett szavai szerint.
Attól tartottam, ez most is így lesz. Örülök, hogy tévedtem és egyúttal bánom is. -
#3828 Persze, veszekedni nincs értelme, de az (nekem) fontos, hogy a félreértéseket tisztázzuk.
A kommunikáció nehéz, ebben egyetértünk, viszont számomra másodlagos, a hadjárat mérete meg harmadlagos.
Az outfitváltásról elismertem, hogy balga dolog volt, tudjátok be amatőrségemnek. Ha a töredelmes vallomás nem elég, csinálok 100 fekvőtámaszt is...
Talán úgy tudom a leginkább megmagyarázni a ballépésemet, hogy úgy éreztem, nincs 2 választási lehetőségünk. Vagy megyünk, vagy magunkban maradunk...
-
Lifeforce #3827 Hi.
Jössz te is PS-ezni? :D -
Lifeforce #3826 Tegnap 3-an voltunk, ma 5-6-an leszünk.
A barlangokba csak kapukon keresztül tudsz lejutni, bizonyos szigeteken. -
Bat #3825 Aha...
Hát idebujtok :-)
-
Lifeforce #3824 Aszem ez tisztességes válasz volt.
te is meglátod, hogy 1 év játék után a játékkedv alábhagy egy kicsit. (nem félreérteni és nem meguntuk).
Arról van szó, hogy amíg nem csináltak valami újat, kezdtek "kihalni" a külföldi játékosok is.
Már nem voltak akkora harcok, csak helyi kis összecsapások.
Ezért pihentettük.
Most, hogy levitték az árát, (Planetside 10$ + Core Combat 10 $)
És kezdenek belerakni új cuccokat, sok trialos megvette és ismét nagy harcok vannak.
Visszajöttek a régiek is, csak úgy mint mi.
Amúgy Petko elmondta nektek, hogy megyünk mi is játszani (1-2hét) tartsatok ki, ezért nem értem.
Ma már 5-6 ember jön jászani tőlünk, és még a hétvégéig csatlakoznak.
Lehetett volna egy jó csapat, erre egy .... kitalálja, hogy csinál mégegy outfitet csak azért, hogy az ő neve mellé fűződjön az outfit létrehotzása, és az, hogy a pontszámai gyorsan menjenek felfele a külföldiek vezetésével.(Az MMO-nak nem ez a lényege és így gyorsan megunható.)Volt rá precedens.
Lássuk be más értelme nem volt, de hátránya annál inkább.
"...teljes lesz a Magyar outfit nélkületek is"
Ezzel azt akartam mondani, hogy ha nektek nem fűlik a fogatok csak Magyar csapatba tartozni, az egyéni szociális probléma, és ha még engem valahol bosszant is ettől még a HEB hatalmasakat és jokat fog játszani.:) -
Petko #3823 Most ténleg.... teljesen felesleges összeveszni ebben is amikor vagyunk itt vagy 3an 4en.
Az outfit váltást én se értem, mert akkor ennyi erővel mehetetek volna több száz taggal rendelkező külföldi outfitbe is, ahol aztán ténleg van nagy hadjárat stb. Én csak azért nem játszom külföldiekkel mert marhára megnehezül a kommunikáció, Voice chat kizárva, írásban meg mindet 2x kell leírni (feltéve ha tiszteletben tartjuk hogy a másik is megértse). Meg persze tényleg más kaliberű egy öszeszokott egynyelvű csapat, aki voice chaten nyomul mint ahogy a kezdet kezdetén ez meg is volt.
Az ASFOR engem is hivogatott, nem akarok előítéletekkel lenni, de én már sokmindent láttam ebben a játékban, sok emberrel is játszottam, és azt tudom hogy aki 2 hét alatt felgrindeli magát br20-ra abből semmi jó se sülhet ki. Nem ezt a formáját folytatom én a játéknak, ugyanis akik eddig éjjel nappal eszetlenül nyomták rá 1 hónapra tuti megunták aztán ennyi volt. Én meg a szépen beosztott, meg az egykoron összehozott tartalmas csapatjáték miatt nem tudtam megunni egy pillanatra se a PS-t. (már több mint 1 éve) -
#3822 Nem az a lényeg, hányan szoktak lenni.
Az a lényeg, hogy ott lenne a helyünk nekünk is, nem egy international zsoldoscsapatban, csak ezt pár napja még nem láttuk ilyen világosan.
Szépen besétáltunk a kezdők csapdájába. -
#3821 Na kezdjük elölről, mert ez így nem vezet sehova.
Nem akarok külföldiekkel játszani.
Ha visszaolvasol, látod, többször sírtam, hogy gyertek.
Még csak nem is válaszolt senki, Petkón kívül.
Azt sem, hogy majd később, mert pihen, azt sem, hogy már nem érdekli. Halottnak látszott minden.
A tavalyi trial idején játszottam, de én akkor nem engedhettem meg magamnak, hogy megvegyem. Most igen, meg is tettem, sőt a tegnapi örömhír hallattán az expansiont is befizettem.
Vehetjük úgy, hogy tudatlan kezdő vagyok, fogalmam sem volt, mi a valódi szerepe a Outfitnek, illetve mi lesz a szerepe később.
Egyszerűen úgy voltam vele, tartozzunk abba a csapatba, akikkel együtt szórakozunk minden nap.
Nem a kicseszés volt a szándékom, nem külföldikkel akarok egy teamben játszani, csak épp senki nem volt, aki azt mondta volna: "Ne csináld, mert nemsokára jövünk...".
Az ingyen játékot nem Rátok értettem, csupán arra próbáltam a figyelmed felhívni, hogy a "tipikus magyar játékfelfogás" szerintem egész más, mint amiről most szó van.
"...teljes lesz a Magyar outfit nélkületek is"
Ezzel nem értek egyet és nem is értem, hogyan jelentheted ki. Ha lesz Magyar játékos, aki nem tagja az outfinek, szerintem nem lehet teljes.
Valóban nem értettem, sosem mondta senki. Pontosan azt az összefogást nem láttam, amit itt említesz. Ha a legkisebb jelét látom, eszembe nem jut kilépni. Ez az összefogás lenne a lényege számomra a multi játéknak, ami az életben nem igazán tapasztalható.
Részemről belátom, hiba volt, elhamarkodott cselekedet.
Neked viszont azt kéne belátnod, hogy ha a mostani bántó megjegyzések helyett egy picit segítesz korábban, erre az egészre nem kerül sor.