Planetside

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CsabSz
Látom, Petko segített megoldani és fel is vett az Outfitbe. :)
Esténként fent vagyunk.
Petko, Dilmor, Jtamas, Benedek, Mystyxx, CsabSz ez már fél squad...
:P

mistixx
Sziasztok!
A tököm teli van a Sony entertainmentel!
Az Istennek sem birok fizetni padig az otp azt mondja hogy minden rendben a webkártyával nem nálluk van a hiba.
Na most lenne e köztetek olyen "irgalmas szamaritánus" aki hajlandó lenne nekem segíteni lebonyolítani a fizetést mert nincs senki az ismeretségemben akinek van megfelelõ hitelkártyája.
Ha van vki akkor kérem írjon a [email protected], ez egyebként az msn cimem is.
Köszönöm!
Bye

mistixx
Remélem csak az abaj hogy nem érkezett meg a pénz átutalás a webkárya számlájára...:)
Na ha rajta lessz a lé majd megpróbálom..:)

mistixx
Credit card rejected, but due to system problems.
Ezt írja ki mikor kitöltöm a fizetési ívet?
Mit csináljak neki?

CsabSz
Most egy darabig fent leszünk, keress, ha feljössz...

CsabSz
Ez aztán gyorsan ment. :)
Gratula ;)

mistixx
Hi!
Nem kell már szorítani!Kösz a szorítást..:)!
Örülni viszont lehet mert megvan a Webkártyám..!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elméletileg ma este már leszek Werneren! Majd megadom a kari nevet ha már lesz!
Bye

CsabSz
Kell még szorítani?
Vagy már elengedhetjük ?

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys

guardian hero
Hajrá! :)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

mistixx
Hi!
Én még májusban a CDgalaxys ból rendeltem meg akkor volt..most nem tudom van e,sztem érdemes megpróbálni.
Ja Emberek holnap vizsgázom...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...!
Szorítsatok nekem pls:))!
THx!
Bye

guardian hero
Hi! Lesz internetkártyám, amivel tudok majd fizetni a játékért. Sajnos csak egy-másfél hét múlva kapom meg, így a 10 dolcsis akcióról lemaradok :(. Szétnéztem pár boltban (MM, 576), de nincs Planetside sehol...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Köszi de elõbb szétnézek. Jól jönne a 30 nap ingyenjáték...

DarkHorSe
en eladom neked az enyemet ha kell.

Swedish people are albino monkeys

CsabSz
Hogy most be lehet-e, azt nem tudom, de kapható volt...

guardian hero
Hétfõn elmegyek MKB-ba, és megpróbálok egy internet kártyát csináltatni. Elvileg azzal tudok majd fizetni. Nagyon jó lenne, ha sikerülne azonnal elintézni ezt, hiszen a 10 dolcsis akció már csak szerdáig tart... Ha mégsem jön össze, dobozos formában be lehet szerezni Mo-n a játékot?

guardian hero
Az végül is nem is olyan vészes... Na majd meglássuk.

mistixx
2730Ft 1 hónap ha 210Ft-os USD vel számolom :)

guardian hero

Pedig szívesen Planetside-oznék, nagyon jónak néz ki! Egyébként a havidíja mennyi HUF-ban?

CsabSz
Én úgy emléxem, az elektronikus számlacsomag havi 1200.
Intézni még nem voltidõm, úgyhogy nem tuti az infó.

CsabSz
Mindenki, aki úgy gondolja, úgyis kevesen vagyunk,
jöjjön ma este 8 körül, hátha leszünk elegen...

mistixx
passz

guardian hero
Ugye havi 900 pénz egy ilyen kártya?

basszus kifagytam libbel
na mind1 egyenlore ugy is kevesen vagyunk sajnos a tulerovel szemben
mistixx
Hi!
Ehh már megérte megházasodni..:)
Na voltam az OTPben azt mondták jobb ha nem várom meg még kiértesítik õket az internetes rendelésemrõl és intézzem el itt helyben mert akkor 1,5 hét kb. és megvan a kártya.
Úgyhogy ha minden jól megy jövõ hétvégén joinolok..)))!!!!!

CsabSz
Feleségem Mastercard-jával fizettem... ;-)

mistixx
Hali!
CsabSZ ha nincs kártyád hogy tudsz játszani?
Mert én néztem a download trialt és ahhoz is visa vagy mastercard kell v. most vettél 1 dobozos PSt v. valaki más számlájáról fizetsz?

CsabSz
Dilmor már fent van, én is megyek nemsokára.
Akinek van kedve és lehetõsége, jöjjön...

CsabSz
Mást is el kéne intéznem, ami miatt mindenképp be kellene mennem, de nem tudom még, idõm mikor lesz rá.

mistixx
Hali!
CSabSz mondtad hogy a héten intézed te is a Webkártyádat.
Ezzel kapcsolatban akarok annyit kérdezni tõled hogy neten intézed (én az otp honlapon csináltam) vagy bemész egy otp fiókba?
Ha az utóbbi légyszives mond már meg mnnyi idõ még regisztrálják és teljesítik a kérést.
Én megadtam a tel számomat de még nem szóltak semmit.
Elõre is thx!
bye

CsabSz
Ejnye bejnye, ma is jöhettél volna, fent voltunk 5 órát egy kis szünettel.
Jtamas és Dilmor, köszi elõre is.
Este várunk. Majd bedobom ide, ha kezdünk.
yoccakát

Hmuda
Már láttam õket de egyelõre a Movies "fontosabb" (a PS-hez képest).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

majd szólj kik akkor akiket még invitolni kell... ha már vagyunk négyen akkor én is megyek
Lacc
Hmuda csekkold ezeket a képeket: itt. És gondolkodj el megint van-e rá zseton :DD
Hmuda
Például. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

muviz directors cutra pl?:)

Debob - Lvl 2 Wizard

Hmuda
Ó bárcsak ne kellene kuporgatnom a pénzem minden másra. :-(((

CsabSz
Az túlzás. Egyelõre 3an vagyunk, ha Petko is jönne, akkor négyen lennénk. Mistixx lesz az ötödik...
Tessék, csak tessék, gyertek, van már kivel vállat vetni.

Lacc
Csapat? Van élõ magyar csapat most?
CsabSz
Akkor drukkolunk, hogy nehogy meghúzzanak és vár Téged a csapat!

mistixx
Szia Csabsz!
Megrendeltem az elektronikus számlát még tegnap:)!
Remélem mûködni fog a cucc csak még nem kerestek az OTP-tõl.
Az a baj hogy az ismeretségemben nincs senkinek megfelelõ kártyája úgyhogy max ha rendben lesz a webkártyám leghamarabb akkor tudok erõsítést biztosítani..:9
Ja meg van még 1 vizsgámm:((( 7.én letudom és akkor már csak a kártya kell..:)
Bye

CsabSz
Az bizony nem tegnap volt, de ugyanez jutott eszembe nekem is, ahogy az elmúlt pár hét hozzászólásait olvastam.
Pontosan ezért döntöttem úgy, hogy ha már akkor nem tudtam megvenni a játékot, most kapok az alkalmon. A havidíjat meg majd kigazdálkodom valahogy, ha lesz csapat...

Krinyo
hát azért én emléxem olyanokra amikor harcoltunk keményen és olyan volt kb a hozzáállás hogy "hagyjuk a faxba ennek a bázisnak már annyi"

Hú eszembe jutott milyen elkeseredett ahrcokat vívtunk a trial idején a vanuk ellen! :) De ne madtuk föl SOHA! :D
Ennek a játéknak megvolt a feelingje...

War. War never changes.

CsabSz
Szia!

Nekem OTPnél van folyószámlám, ott lehet igényelni WEBkártyát. Ez tulképp egy "virtuális" kártya, ami netes fizetésekkor dombornyomásos kártyával egyenrangú. Összeget Te magad helyezhetsz át rá a Visa Electronhoz tartozó számláról (nekem is ez van), mindíg annyit, amennyit épp szeretnél fizetni online. Én is a héten fogom elintézni, ha érdekel, szólj és küldök bõvebb infót.

Addig meg kérj meg valakit, hogy utalja el helyetted és fizesd ki neki kp-ben, mert mára sikerült a két komámnak is aktiválnia az elõfizetését, need reinforcements. Ezt a Vanut meg azonnal tessék megöngyilkolni!

Esténként (kb. 7 felé) már valószínûleg fent leszünk Werneren.

Terranok! Recall!

mistixx
Jónapot kívánok tisztelt PS fanok! Nagy örömömre szolgál hogy megtaláltam ezt a fórumot mert azt hittem nincs is más rajtam kívül aki PS-ozik kis hazánkban!
Jelenleg nem vagyok aktív gamer mert lejárt az 1hónapos hozzáférésem és még nem sikerült megoldanom a havi törlesztés gondját mert csak Visa electron kártyám van az meg max a Global Collect lehetõséghez lenne jó de abban kis hazánk nem szerepel.Visat meg mastercardot meg nem igényelhetek mert nem jön rendszeres fizetés a számlámra mer csóró egyetemista vagyok..:)
Ha esetleg tudna vki valamilyen megoldást javasolni erre a tarthatatlan hehyzetre azt nagyon megköszönném!
Jó lenne végre honfitársaimmal harcba szálv irtani az ellent:) !
Ja a karim neve ugyan ez csak 1 probléma van hogy én Vanus vagyok...ehh!
De ezen lehet segíteni..
Na eleget dumáltam. Lényeg a lényeg hogy nagyon szeretnék újra résztvenni a csatákban fõleg olyean emberekkel akikkel esetleg 1 outfitbe tartozunk.
CSak ezt a törlesztést sikerülne megoldanom!

CsabSz
Köszi my boss, jó volt újra látni a "gázálarcodat".

Hmmm. Tényleg dolgoztak rajta az elmúlt pár hónapban, mióta nem jártam fent.
Összeszedtem a "kötelezõ" cert pont alapot a training fieldben, hogy egy keveset tudjak variálni, meg benéztem pár percre egy csatába. Máris visszajött a régi feeling.
Remélem a komáimnak is tetszik majd és megint összejövünk páran.

jaja hatha vagytok mar 3 an ugy lenne ertelme, ugyanis tolunk meg vagyok en, life, winters, scythee, krinyo, esetleg tyler... szoval beindulhatna valami
ha valamikor most fel tudnal jonni online be tudlak rakni outfitbe
CsabSz
Igen, látom, sajnos.
Két komám is jön velem, már töltik õk is.
Remélem, összejövünk páran, mint a régi szép idõkben...

ok termeszetesen, bar tudod az outfit eleg inaktiv, nem jatszik senki... nekem csak standby uzemmodban folyamatosan van accom, es neha benezek