Planetside
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esténként fent vagyunk.
Petko, Dilmor, Jtamas, Benedek, Mystyxx, CsabSz ez már fél squad...
:P
A tököm teli van a Sony entertainmentel!
Az Istennek sem birok fizetni padig az otp azt mondja hogy minden rendben a webkártyával nem nálluk van a hiba.
Na most lenne e köztetek olyen "irgalmas szamaritánus" aki hajlandó lenne nekem segíteni lebonyolítani a fizetést mert nincs senki az ismeretségemben akinek van megfelelõ hitelkártyája.
Ha van vki akkor kérem írjon a [email protected], ez egyebként az msn cimem is.
Köszönöm!
Bye
Na ha rajta lessz a lé majd megpróbálom..:)
Ezt írja ki mikor kitöltöm a fizetési ívet?
Mit csináljak neki?
Nem kell már szorítani!Kösz a szorítást..:)!
Örülni viszont lehet mert megvan a Webkártyám..!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elméletileg ma este már leszek Werneren! Majd megadom a kari nevet ha már lesz!
Bye
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Én még májusban a CDgalaxys ból rendeltem meg akkor volt..most nem tudom van e,sztem érdemes megpróbálni.
Ja Emberek holnap vizsgázom...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...!
Szorítsatok nekem pls:))!
THx!
Bye
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Pedig szívesen Planetside-oznék, nagyon jónak néz ki! Egyébként a havidíja mennyi HUF-ban?
Intézni még nem voltidõm, úgyhogy nem tuti az infó.
jöjjön ma este 8 körül, hátha leszünk elegen...

na mind1 egyenlore ugy is kevesen vagyunk sajnos a tulerovel szemben
Ehh már megérte megházasodni..:)
Na voltam az OTPben azt mondták jobb ha nem várom meg még kiértesítik õket az internetes rendelésemrõl és intézzem el itt helyben mert akkor 1,5 hét kb. és megvan a kártya.
Úgyhogy ha minden jól megy jövõ hétvégén joinolok..)))!!!!!
CsabSZ ha nincs kártyád hogy tudsz játszani?
Mert én néztem a download trialt és ahhoz is visa vagy mastercard kell v. most vettél 1 dobozos PSt v. valaki más számlájáról fizetsz?
CSabSz mondtad hogy a héten intézed te is a Webkártyádat.
Ezzel kapcsolatban akarok annyit kérdezni tõled hogy neten intézed (én az otp honlapon csináltam) vagy bemész egy otp fiókba?
Ha az utóbbi légyszives mond már meg mnnyi idõ még regisztrálják és teljesítik a kérést.
Én megadtam a tel számomat de még nem szóltak semmit.
Elõre is thx!
bye

Jtamas és Dilmor, köszi elõre is.
Este várunk. Majd bedobom ide, ha kezdünk.
yoccakát
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Debob - Lvl 2 Wizard
Tessék, csak tessék, gyertek, van már kivel vállat vetni.

Megrendeltem az elektronikus számlát még tegnap:)!
Remélem mûködni fog a cucc csak még nem kerestek az OTP-tõl.
Az a baj hogy az ismeretségemben nincs senkinek megfelelõ kártyája úgyhogy max ha rendben lesz a webkártyám leghamarabb akkor tudok erõsítést biztosítani..:9
Ja meg van még 1 vizsgámm:((( 7.én letudom és akkor már csak a kártya kell..:)
Bye
Pontosan ezért döntöttem úgy, hogy ha már akkor nem tudtam megvenni a játékot, most kapok az alkalmon. A havidíjat meg majd kigazdálkodom valahogy, ha lesz csapat...

Ennek a játéknak megvolt a feelingje...
War. War never changes.
Nekem OTPnél van folyószámlám, ott lehet igényelni WEBkártyát. Ez tulképp egy "virtuális" kártya, ami netes fizetésekkor dombornyomásos kártyával egyenrangú. Összeget Te magad helyezhetsz át rá a Visa Electronhoz tartozó számláról (nekem is ez van), mindíg annyit, amennyit épp szeretnél fizetni online. Én is a héten fogom elintézni, ha érdekel, szólj és küldök bõvebb infót.
Addig meg kérj meg valakit, hogy utalja el helyetted és fizesd ki neki kp-ben, mert mára sikerült a két komámnak is aktiválnia az elõfizetését, need reinforcements. Ezt a Vanut meg azonnal tessék megöngyilkolni!
Esténként (kb. 7 felé) már valószínûleg fent leszünk Werneren.
Terranok! Recall!

Jelenleg nem vagyok aktív gamer mert lejárt az 1hónapos hozzáférésem és még nem sikerült megoldanom a havi törlesztés gondját mert csak Visa electron kártyám van az meg max a Global Collect lehetõséghez lenne jó de abban kis hazánk nem szerepel.Visat meg mastercardot meg nem igényelhetek mert nem jön rendszeres fizetés a számlámra mer csóró egyetemista vagyok..:)
Ha esetleg tudna vki valamilyen megoldást javasolni erre a tarthatatlan hehyzetre azt nagyon megköszönném!
Jó lenne végre honfitársaimmal harcba szálv irtani az ellent:) !
Ja a karim neve ugyan ez csak 1 probléma van hogy én Vanus vagyok...ehh!
De ezen lehet segíteni..
Na eleget dumáltam. Lényeg a lényeg hogy nagyon szeretnék újra résztvenni a csatákban fõleg olyean emberekkel akikkel esetleg 1 outfitbe tartozunk.
CSak ezt a törlesztést sikerülne megoldanom!
Hmmm. Tényleg dolgoztak rajta az elmúlt pár hónapban, mióta nem jártam fent.
Összeszedtem a "kötelezõ" cert pont alapot a training fieldben, hogy egy keveset tudjak variálni, meg benéztem pár percre egy csatába. Máris visszajött a régi feeling.
Remélem a komáimnak is tetszik majd és megint összejövünk páran.
ha valamikor most fel tudnal jonni online be tudlak rakni outfitbe
Két komám is jön velem, már töltik õk is.
Remélem, összejövünk páran, mint a régi szép idõkben...