Planetside

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem.
Bocs de én írtam félreérthetõen.
3990FT a PlanetSide, ebben benne van a 1 honapnyi játszhatóság.
Tehát maga a játék 2000FT
Lacc
Jól.
Aha kosz. Szal 2k huf maga a jatek, amihez van 1 ingyenes honap, es utana havonta 2k. Jol ertelmeztem?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

2pénz
Es havonta mennyi a stuff?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

az se rossz, de 2 rongy tobb mint az ingyer😊 de magyaroknak ez a jatek ingyer se kell pl. akarmilyen jo. Mind1 jatszanak csak a fantasy mmokkal ha az nekik jobb😊
dronkZero
2eHUF?
Meséljetek már egy kicsit... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

De van, de van.... 😊
Ugyan is az üzletben 2000FT a PS. 😊
1havi gaméval....
Akkor számoljál csak 😊
Azért nyáron jó volt! Emlékszem, volt amikor 15 magyar harcolt együtt a vanuk ellen 😊 Még megvan az összes screenshotom, van vagy 800 😊

War. War never changes.

mar nincs, az meg telen volt a winxps akcio kereteben, hogy le lehetett tolteni a trialt 30 nappal, es utanna csak havi elofizetesi dij kellett hogy folytathasd, de ezt leallitottak... mostmar ujra lehet megvenni, meg talan van nehany ismerosnek accja aki annakidejen ezt megjatszotta de nem hasznalja...
en is jatszanek, de nem megyek mar be egyedul vagy lifeal ketten... ha egyszeruen nincs megfelelo jatekkulturaja magyarorszagon az ilyen magasabb szinvonalu cuccoknak hogy minden este osszegyuljon egy kissebb magyar csapat akkor igy jartam, en se jatszok
neten kereshetsz ideiglenesen kartyaszam generatort, ha a szam megfelel az algoritmusnak akkor ideiglenesen jo lesz..
Micsoda? 1 hónapot kell fizetni és utána ingyen van?

War. War never changes.

Ha ingyen van igy mennyiert adod el,meddig jo az account?

Jimi Hendrix

Hmuda
Kár hogy már nincs trial. A Flieplaneten zárolták. :-(((
Nekem még mindig a régi hídharc az etalon. Bezzeg akkor még brutális volt a vanu ágyú és a MAX-omat egyetlen lövéssel leszedték 200m-röl.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Az jó mert a játék már ingyen van. 😊
Csak elõ kell fizessél 1 hónapra.
Baz miket játszottam régen veletek a triallal még nyáron! Sosem fogom elfelejteni ahogy pl. 2-szeres vanu túlerõ ellen védtüka bázist meg amikor galaxyval este bekommandóztunk at ellenfél bázisaiba 😊

War. War never changes.

DarkHorSe
Planetside eladó 3cd+kézikönyv + egy account br20 cr5ös karival

ár megállapodás szerint

Swedish people are albino monkeys

Ugygondoltam hogy ha bejön a game akkor van egy honapom hogy csinaljak egy hitel kartyat..Köszi a segitséget.

Lacc
Nem nagyon van, meg majd a havidíjat is ezzel kell fizetni. Szóval szvsz mihamarabb menj csináltatni egyet, mert ahhoz is kell jópár nap úgy tudom.
Pont a hitelkártya a gond, mert az nincs. Akartam csinálni netes vásárlásra de most akkor egy okkal több, hogy megtegyem. Vagy nincs más megoldás??

ez teljesen normális, nem baszott senki se át, de ha aktiválni akarod az accod akkor ki kell töltened az adataid meg a hitelkartya adatokat is... meg kapod az 1 honapot, nem von le semmit
Lacc
Írj a tech supportjának szvsz mailt, és imádkozz hogy nem b@sztak át, és csak késnek vagy valami kis gondjuk adódott.
A játék most egy havi elõfizetésért meg lehet venni. Nem tartottam soknak igaz, hogy nem kimondottam ezért mentem, de azért megvettem. Hazavittem telepítés, regisztrálás megvolt utána fel akarok menni kipróbálni de, azt mondja, fizessek elõ. Az cdgalaxisban azt mondtak, hogy tartozik hozzá egy hónap a dobozra is, rá van írva a regisztrálás során is, kiderül hogy elkezdõdött. DE AKKOR MIERT NEM ENGED BE????? Azt írjak, hogy majd adják a belépést.. De mikor?? Adtam egy 24ó már nekik de, úgy látszik ez is kevés volt. Vagy mit baszok el????

Trialt honnan lehet megszerválni?

nah énis nekiáltam trialozni 😛
nincs valahol egy losta azoknak a nickjeirol akik aktivak is? 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Én sem számoltam még meg, de amikor a térkép teljesen elzöldül akkor az biztos nem 100 ember...
És ez még csak a saját csapattárs...😊
Terrannak álltál?
Magyarok mind Terranok.
Rambók álnak csak Vanunak vagy NC-nek...
DonPapa
hmmmm
lehet hogy én is ujra belevágok

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Lacc
Scythee 😊
DarkHorSe
mi a karid neve ?

este mek játszani

Lacc
Na már le is tudtam a traininget, kipróbáltam az új cuccokat. Azért meg kell hagyni, van fantázia ezekben az új fegyverekben meg jármûvekben, de elég hülyén néznek ki...

Egyébként ezekbe a CC-s barlangokba meg földalatti bázisokra én is be tudok menni így triallal, vagy azt csak akkor ha elõfizettem, és megvettem a CC kieget? Gondolom inkább az utóbbi 😊
😊)

Jockey
sanca: de ut, nekem 4 mmorpg all rendelkezésemre, és van amikor nem csak 1 van befüzetve egy hónapban😊
meg 28ikáig még sok idõ van😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

DarkHorSe
sztem énis benyomok még 1 hónapot 😄

l2 nemut?😊

Jockey
no kedvet csinéltatok meginbt a gamnmnához,elvuileg megvan még valkahol, lehet befüzetem 1 hónapra😊
remélme nem törölték akarim még

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Most megint van trial mód? Régen már 2X lejátszottam 2-2 hetet...

War. War never changes.

Lacc
Nah én le is szedtem, este számíthattok rám 😊 Melyik oldalon is vagyotok? Maradtatok a terranoknál ugyi? (vagy nem ez a nevük? 😄 a veresek 😊)
Az jo ha nincs lag. Nyaron pont az fps miatt hagytam abba meg akkor meg kisebb lagok is voltak. Most mar 1 fokkal taposabb gepem van, de a fel giga ram meg csunyan visszahuzza.
1000fos sereget meg nem nagyon tudok elkepzelni, 200fos seregnel meg nem lattam nagyobbatt anno.

Õszinte leszek.
Szerverlaggot még nem tapasztaltam, csak géplaggot 😊
Amikor 1000 fõ egyszerre csap össze akkor az már elég megterhelõ a VGA-nak 😊
Az egesz turhetoen hangzik koszi.

Ez nem így müxik....
Amúgy európai és átlag 70-130 a ping...
(Werner a szerver neve)
A server melyik parton van(east west)? Vagy esetleg europe?
Meg vki leirhatna a server ip-jet, kivancsi vagyok milyen most a ping oda.

koszi szepen.

Ezer hála és köszönet !!

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

DarkHorSe
http://www.fileplanet.com/betas/verify.aspx?b=800&u=http://www.fileplanet.com/betas/planetside_trial.aspx

Lehet, hogy én vagyok a béna, de tegnap és ma is átnéztem tövirõl hegyire a Planetside.com -ot és a Fileplanet.com-ot, de sehol nem tudtam magam elõizetõnek regisztrálni próbaidõre. Station acc megvan, de a játék kéri az elõfizetõi kódot is, amit a fentiekbõl kifolyólag nem tudok neki megadni.
Valaki egy közvetlen linkkel ki tudna segíteni ?
Köszönöm

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

Bocs de addigra elaludtam 😊
http://hungs.hu
És a letöltések menü alatt megtalálod...
Lacc
Hát lehet hogy én is visszatérek, ki akarom próbálni ezeket az új cuccokat 😊
Hail!😊
Vki tudna adni linket a kliensre mer nincs idom keresgelni mer mindjar zh-t irok adig viszont toltenem, kosz.