Planetside
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs de én írtam félreérthetõen.
3990FT a PlanetSide, ebben benne van a 1 honapnyi játszhatóság.
Tehát maga a játék 2000FT
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Ugyan is az üzletben 2000FT a PS. 😊
1havi gaméval....
Akkor számoljál csak 😊
War. War never changes.
en is jatszanek, de nem megyek mar be egyedul vagy lifeal ketten... ha egyszeruen nincs megfelelo jatekkulturaja magyarorszagon az ilyen magasabb szinvonalu cuccoknak hogy minden este osszegyuljon egy kissebb magyar csapat akkor igy jartam, en se jatszok
War. War never changes.
Jimi Hendrix
Nekem még mindig a régi hídharc az etalon. Bezzeg akkor még brutális volt a vanu ágyú és a MAX-omat egyetlen lövéssel leszedték 200m-röl.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Csak elõ kell fizessél 1 hónapra.
War. War never changes.
ár megállapodás szerint
Swedish people are albino monkeys
nincs valahol egy losta azoknak a nickjeirol akik aktivak is? 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
És ez még csak a saját csapattárs...😊
Magyarok mind Terranok.
Rambók álnak csak Vanunak vagy NC-nek...
lehet hogy én is ujra belevágok
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Egyébként ezekbe a CC-s barlangokba meg földalatti bázisokra én is be tudok menni így triallal, vagy azt csak akkor ha elõfizettem, és megvettem a CC kieget? Gondolom inkább az utóbbi 😊
meg 28ikáig még sok idõ van😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
remélme nem törölték akarim még
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
War. War never changes.
1000fos sereget meg nem nagyon tudok elkepzelni, 200fos seregnel meg nem lattam nagyobbatt anno.
Szerverlaggot még nem tapasztaltam, csak géplaggot 😊
Amikor 1000 fõ egyszerre csap össze akkor az már elég megterhelõ a VGA-nak 😊
Amúgy európai és átlag 70-130 a ping...
(Werner a szerver neve)
Meg vki leirhatna a server ip-jet, kivancsi vagyok milyen most a ping oda.
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
Swedish people are albino monkeys
Valaki egy közvetlen linkkel ki tudna segíteni ?
Köszönöm
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
http://hungs.hu
És a letöltések menü alatt megtalálod...
Vki tudna adni linket a kliensre mer nincs idom keresgelni mer mindjar zh-t irok adig viszont toltenem, kosz.