4140
-
#3780 Hi!
Én még májusban a CDgalaxys ból rendeltem meg akkor volt..most nem tudom van e,sztem érdemes megpróbálni.
Ja Emberek holnap vizsgázom...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...!
Szorítsatok nekem pls:))!
THx!
Bye -
#3779 Hi! Lesz internetkártyám, amivel tudok majd fizetni a játékért. Sajnos csak egy-másfél hét múlva kapom meg, így a 10 dolcsis akcióról lemaradok :(. Szétnéztem pár boltban (MM, 576), de nincs Planetside sehol... -
#3778 Köszi de előbb szétnézek. Jól jönne a 30 nap ingyenjáték... -
#3777 en eladom neked az enyemet ha kell. -
#3776 Hogy most be lehet-e, azt nem tudom, de kapható volt... -
#3775 Hétfőn elmegyek MKB-ba, és megpróbálok egy internet kártyát csináltatni. Elvileg azzal tudok majd fizetni. Nagyon jó lenne, ha sikerülne azonnal elintézni ezt, hiszen a 10 dolcsis akció már csak szerdáig tart... Ha mégsem jön össze, dobozos formában be lehet szerezni Mo-n a játékot? -
#3774 Az végül is nem is olyan vészes... Na majd meglássuk. -
#3773 2730Ft 1 hónap ha 210Ft-os USD vel számolom :) -
Pedig szívesen Planetside-oznék, nagyon jónak néz ki! Egyébként a havidíja mennyi HUF-ban? -
#3771 Én úgy emléxem, az elektronikus számlacsomag havi 1200.
Intézni még nem voltidőm, úgyhogy nem tuti az infó. -
#3770 Mindenki, aki úgy gondolja, úgyis kevesen vagyunk,
jöjjön ma este 8 körül, hátha leszünk elegen... -
#3769 passz -
#3768 Ugye havi 900 pénz egy ilyen kártya? -
Petko #3767 basszus kifagytam libbel
na mind1 egyenlore ugy is kevesen vagyunk sajnos a tulerovel szemben -
#3766 Hi!
Ehh már megérte megházasodni..:)
Na voltam az OTPben azt mondták jobb ha nem várom meg még kiértesítik őket az internetes rendelésemről és intézzem el itt helyben mert akkor 1,5 hét kb. és megvan a kártya.
Úgyhogy ha minden jól megy jövő hétvégén joinolok..)))!!!!! -
#3765 Feleségem Mastercard-jával fizettem... ;-) -
#3764 Hali!
CsabSZ ha nincs kártyád hogy tudsz játszani?
Mert én néztem a download trialt és ahhoz is visa vagy mastercard kell v. most vettél 1 dobozos PSt v. valaki más számlájáról fizetsz?
-
#3763 Dilmor már fent van, én is megyek nemsokára.
Akinek van kedve és lehetősége, jöjjön... -
#3762 Mást is el kéne intéznem, ami miatt mindenképp be kellene mennem, de nem tudom még, időm mikor lesz rá. -
#3761 Hali!
CSabSz mondtad hogy a héten intézed te is a Webkártyádat.
Ezzel kapcsolatban akarok annyit kérdezni tőled hogy neten intézed (én az otp honlapon csináltam) vagy bemész egy otp fiókba?
Ha az utóbbi légyszives mond már meg mnnyi idő még regisztrálják és teljesítik a kérést.
Én megadtam a tel számomat de még nem szóltak semmit.
Előre is thx!
bye -
#3760 Ejnye bejnye, ma is jöhettél volna, fent voltunk 5 órát egy kis szünettel.
Jtamas és Dilmor, köszi előre is.
Este várunk. Majd bedobom ide, ha kezdünk.
yoccakát -
#3759 Már láttam őket de egyelőre a Movies "fontosabb" (a PS-hez képest). -
Petko #3758 majd szólj kik akkor akiket még invitolni kell... ha már vagyunk négyen akkor én is megyek -
#3757 Hmuda csekkold ezeket a képeket: itt. És gondolkodj el megint van-e rá zseton :DD -
#3756 Például. :-) -
Des #3755 muviz directors cutra pl?:) -
#3754 Ó bárcsak ne kellene kuporgatnom a pénzem minden másra. :-((( -
#3753 Az túlzás. Egyelőre 3an vagyunk, ha Petko is jönne, akkor négyen lennénk. Mistixx lesz az ötödik...
Tessék, csak tessék, gyertek, van már kivel vállat vetni. -
#3752 Csapat? Van élő magyar csapat most? -
#3751 Akkor drukkolunk, hogy nehogy meghúzzanak és vár Téged a csapat! -
#3750 Szia Csabsz!
Megrendeltem az elektronikus számlát még tegnap:)!
Remélem működni fog a cucc csak még nem kerestek az OTP-től.
Az a baj hogy az ismeretségemben nincs senkinek megfelelő kártyája úgyhogy max ha rendben lesz a webkártyám leghamarabb akkor tudok erősítést biztosítani..:9
Ja meg van még 1 vizsgámm:((( 7.én letudom és akkor már csak a kártya kell..:)
Bye -
#3749 Az bizony nem tegnap volt, de ugyanez jutott eszembe nekem is, ahogy az elmúlt pár hét hozzászólásait olvastam.
Pontosan ezért döntöttem úgy, hogy ha már akkor nem tudtam megvenni a játékot, most kapok az alkalmon. A havidíjat meg majd kigazdálkodom valahogy, ha lesz csapat... -
#3748 hát azért én emléxem olyanokra amikor harcoltunk keményen és olyan volt kb a hozzáállás hogy "hagyjuk a faxba ennek a bázisnak már annyi" -
Braveheart #3747 Hú eszembe jutott milyen elkeseredett ahrcokat vívtunk a trial idején a vanuk ellen! :) De ne madtuk föl SOHA! :D
Ennek a játéknak megvolt a feelingje... -
#3746 Szia!
Nekem OTPnél van folyószámlám, ott lehet igényelni WEBkártyát. Ez tulképp egy "virtuális" kártya, ami netes fizetésekkor dombornyomásos kártyával egyenrangú. Összeget Te magad helyezhetsz át rá a Visa Electronhoz tartozó számláról (nekem is ez van), mindíg annyit, amennyit épp szeretnél fizetni online. Én is a héten fogom elintézni, ha érdekel, szólj és küldök bővebb infót.
Addig meg kérj meg valakit, hogy utalja el helyetted és fizesd ki neki kp-ben, mert mára sikerült a két komámnak is aktiválnia az előfizetését, need reinforcements. Ezt a Vanut meg azonnal tessék megöngyilkolni!
Esténként (kb. 7 felé) már valószínűleg fent leszünk Werneren.
Terranok! Recall! -
#3745 Jónapot kívánok tisztelt PS fanok! Nagy örömömre szolgál hogy megtaláltam ezt a fórumot mert azt hittem nincs is más rajtam kívül aki PS-ozik kis hazánkban!
Jelenleg nem vagyok aktív gamer mert lejárt az 1hónapos hozzáférésem és még nem sikerült megoldanom a havi törlesztés gondját mert csak Visa electron kártyám van az meg max a Global Collect lehetőséghez lenne jó de abban kis hazánk nem szerepel.Visat meg mastercardot meg nem igényelhetek mert nem jön rendszeres fizetés a számlámra mer csóró egyetemista vagyok..:)
Ha esetleg tudna vki valamilyen megoldást javasolni erre a tarthatatlan hehyzetre azt nagyon megköszönném!
Jó lenne végre honfitársaimmal harcba szálv irtani az ellent:) !
Ja a karim neve ugyan ez csak 1 probléma van hogy én Vanus vagyok...ehh!
De ezen lehet segíteni..
Na eleget dumáltam. Lényeg a lényeg hogy nagyon szeretnék újra résztvenni a csatákban főleg olyean emberekkel akikkel esetleg 1 outfitbe tartozunk.
CSak ezt a törlesztést sikerülne megoldanom! -
#3744 Köszi my boss, jó volt újra látni a "gázálarcodat".
Hmmm. Tényleg dolgoztak rajta az elmúlt pár hónapban, mióta nem jártam fent.
Összeszedtem a "kötelező" cert pont alapot a training fieldben, hogy egy keveset tudjak variálni, meg benéztem pár percre egy csatába. Máris visszajött a régi feeling.
Remélem a komáimnak is tetszik majd és megint összejövünk páran. -
Petko #3743 jaja hatha vagytok mar 3 an ugy lenne ertelme, ugyanis tolunk meg vagyok en, life, winters, scythee, krinyo, esetleg tyler... szoval beindulhatna valami
ha valamikor most fel tudnal jonni online be tudlak rakni outfitbe -
#3742 Igen, látom, sajnos.
Két komám is jön velem, már töltik ők is.
Remélem, összejövünk páran, mint a régi szép időkben... -
Petko #3741 ok termeszetesen, bar tudod az outfit eleg inaktiv, nem jatszik senki... nekem csak standby uzemmodban folyamatosan van accom, es neha benezek