4140
  • Tibre
    Akkor király,ezt is már csak akkor élvezhetem ha bővítem a gépet,persze addigra a trial már rég lejár.
  • dikki*yysw
    "Reset egyszerűbb"

:DDDD
  • dikki*yysw
    Ja én is rájöttem tudnak ugrani.

TEGNAP gyalogolok a hóban, egy dombon, vki jön mögöttem. Megfordulok, és két MAX trappol utánam! 2nd fire punisherből, rohantam egy szikla mögé, kétségbeesetten lőve a gyökereket. Erre mint a FILMEKBEN felemelkedik a hátuk mögött egy Reaver és fossá lövi őket! :DD Kegyetlen király! :D
  • KisKolok
    Egy szóban? NEM :)
    Nagy csaták elején vagy 5 percig swappelni fog (kilépésről nem beszélve, reset egyszerűbb) míg betölti az összes ellenséges egységet. Utána már viszonylag játszható. De addig...
  • dikki*yysw
    Nem.
  • Tibre
    Nah,végre nekem is bejött,mindjárt csinálom is a trainingeket.256ddr ram elegendő az élvezhető játékhoz?
  • KisKolok
    Rájöttem a Vanu MAX miért volt a levegőben!

Azok a mocskok tudnak repülni!!!!!
    Ahogy a Terran-ok megduplázzák tűzerejüket, ezek repülnek. Ugrás gomb folyamatos nyomásával.

NC MAX-eknek meg pajzsa van, ha nyomod az ugrást, amit ha lőnek, nem a hpból és pajzsból veszi, hanem úgy általában kivéd mindent :)
    De ha nyomod a tüzet akkor természetesen nincs pajzsod se :)
  • dikki*yysw
    Szerintem inkább mégiscsak végezd el a traininget, és olvass szorgalmasan mindent, amit kiír..
  • DarkHorSe
    hogy lehet páncélom ? itt is szinteket kell lépni ?
  • dikki*yysw
    Nem kell. De szerintem érdemes. Ez nem az a MOHA vagy méginkább BOHA/projectIGI (bemegyek oszt hent) game.
  • DarkHorSe
    a tréning el kell végezni ? mert nekem nem sok kedvem van hozzá ..
  • dikki*yysw
    WERNER európa.
  • Braveheart
    Egyébként melyik szerveren szoktatok játszani?
  • Lacc
    Hát szerintem az is leveszi a hudot :D Valahogy kapcsold ki akkor arra az időre :)
  • Lacc
    Nem, a capture.
  • Braveheart
    a Printscreen veszi le a hudot?
  • dikki*yysw
    A játékbeli capture gomb leveszi a HUD-ot. Nekem kéne az is, mivel nyomjam? Vmi ilyen hypersnap, vagy mit javasoltok?
  • Braveheart
    Most szedem onnét amit Lifeforce modnott, ha megint rossz akkor elküldi nekem cd-n, mert 3-szor nem fogom leszedni :)
  • dikki*yysw
    Szerintem ha én Vanu lennék, kb. ilyen egyszerűen lelőne egy Terran is. Azért nincs mindenkinek olyan kurva erős fegyvere náluk sem.
    Ott dől el a dolog, hogy ha összekerülsz egy közel ugyanolyan erős emberrel, akkor neki nagyobb az esélye.
    Márpedig mi még lámák vagyunk, alig pár nap játék után, ő meg lehet a béta óta tolja. Két hónap múlva talán 5x olyan erős leszel mint ő a két hónap alatt, de még lelő..

Az erőfölény legszemléletesebb példája egy torony bevétele. Nekünk 30-40 ember kell ahhoz, hogy 10-15 perc alatt a folyamatosan respawnoló embereket egy sima pöcs kis toronyból kitakarítsuk. Ők 15-en bevágnak pár lashert és mindenki megpusztult :D
  • Braveheart
    Nekem is lejött VOLNA csak nem vártam meg az 1 órát...
  • Lacc
    Nekem még Chello-val is lejött jól a fileplanetről :)
  • Lacc
    Hát erre a játékra rá kell érezni, plána ha még nem volt dolgod ehhez hasonlóhoz... A Vanukat pedig simán el szokták söpörni a Terranok egy nagyonn hadjárat sirán, csak az ilyen határvillongások alatt érezni annyira, hogy erősebb cuccaik vannak.

Azok az ágyúk a bázis falán pedig leginkább a gyalogságra vannak tervezve, azok ellen pedig elég jól használhatóak. Tankok, meg páncélozott szarságok ellen használj páncéltörő lövedéket, de jobb ha aknavetővel leövi az akinek, van, és szokott lenni általában valakinél a közelben :) Repcsik ellen már a páncéltörő lövedék is elég, ha többen lövitek egyszerre. Szóval gyakorolj, próbálj ráérezni :) De majd délután/este úgyis felmegy a legtöbb magyar, majd akkor talán lesz néhány eredményes bázisfoglalás.
  • Braveheart
    Axelero ADSL
  • dikki*yysw
    Chello?
  • dikki*yysw
    A csapvíz nem ioncserélt, így a válasz: nem :) miért lenne az :DDD
  • Braveheart
    MErt már egyszer leszedtem és corrupt installation file-t írt ki...
  • dikki*yysw
    Páncél nélkül? :)

Te figy már, menjünk most be a játékba, tudsz jönni, vagy dolgozol? Elmagyaráznék pár dolgot.
  • Blasta
    LOL!
    De csak ioncserélt viz csöpögött ki, nem?
  • dikki*yysw
    Működiiiik! :DDD
    Tegnap egész du. a linuxos gépet szereltem, ahogy már említettem, és most bekapcsolom, és megy faszán! :DD már azon keresztül netezek.
    A számítástechnika csodálatos. A PC moduláris, és még vízálló is!
  • Blasta
    Igen, lehet, hogy nem egy erős VANU báziselfoglalásba kellett volna csöppennem egy nyamvadt smg-vel, vagy sniper-rel, páncél nélkül :-))
  • Blasta
    Én úgy gondolom, hogy Lifeforce letöltötte magának, felrakta, majd ezt a file-t osztotta meg.
    MIÉRT NE LENNE JÓ?????
  • Braveheart
    Sztem Te csak rosszkor voltál rossz helyen rossz emberekkel körűlvéve :)
  • Blasta
    Értem én, de a Vanuk erőfölénye, a kezdő kaszt gyenge fegyverei, meg az épületvédés, eléggé SUX!

3-4 fővel kommandózni meg biztos fasza, de ez még várat magára...

Meglássuk.
  • Braveheart
    Lifeforce 100% hogy jó az az install fájl? Mert elkezdtem szedni megint, hátha...
  • Lacc
    Az ANT-ra mindenki rögtön megkapja a jogsit amint letette valami másra. Szóval nem bug :P
  • Braveheart
    Hú én nemrég kaptam meg a jogsim, kb 2 hete :)
  • CarajoEsp
    Hánytól lesztek fent? mert addig tanulnom kéne a Kreszt. Csak ha tudom ,hogy a Bajtársak fentvannak úgy nehéz:D
  • dikki*yysw
    Blasta végül is teljesen természetes ám az első impresszió. Nem tom CSztél-e már, de ha most felmennél akárhova, fossá lőnének. Itt miért lenne máshogy?
    A játék egyedül JÓ. 10-ből 6-os, maximum. Csapatban viszont kurvaJÓ! 10/10.
    Én is egyedül kezdtem szaladgálni, úgy is tetszett, de egész más volt amikor 3-4 fős magyar squad kommandózott egy teljesen elhagyatott szigeten!

ICram: amikor leadod a certet, feljön egy ablak. Namost ha elolvasod, nem csak leokézod... akkor megtudod, hogy ugyan 24 óránként csak egyet tudsz forget-elni, de a cert pontokat azonnal megkapod, és el is költheted. Ergo semmilyen bug nem volt a játékban. Ennyi.
  • Braveheart
    Én is kiperkálnám csak nincs még bankkártyám:(
  • Braveheart
    Biztos jó az a fájl? Nem néznéd meg, hogy elindul-e? Vagy te máshonnét szedted?