4140
-
#787 Akkor király,ezt is már csak akkor élvezhetem ha bővítem a gépet,persze addigra a trial már rég lejár. -
#786 "Reset egyszerűbb"
:DDDD -
#785 Ja én is rájöttem tudnak ugrani.
TEGNAP gyalogolok a hóban, egy dombon, vki jön mögöttem. Megfordulok, és két MAX trappol utánam! 2nd fire punisherből, rohantam egy szikla mögé, kétségbeesetten lőve a gyökereket. Erre mint a FILMEKBEN felemelkedik a hátuk mögött egy Reaver és fossá lövi őket! :DD Kegyetlen király! :D -
KisKolok #784 Egy szóban? NEM :)
Nagy csaták elején vagy 5 percig swappelni fog (kilépésről nem beszélve, reset egyszerűbb) míg betölti az összes ellenséges egységet. Utána már viszonylag játszható. De addig... -
#783 Nem. -
#782 Nah,végre nekem is bejött,mindjárt csinálom is a trainingeket.256ddr ram elegendő az élvezhető játékhoz? -
KisKolok #781 Rájöttem a Vanu MAX miért volt a levegőben!
Azok a mocskok tudnak repülni!!!!!
Ahogy a Terran-ok megduplázzák tűzerejüket, ezek repülnek. Ugrás gomb folyamatos nyomásával.
NC MAX-eknek meg pajzsa van, ha nyomod az ugrást, amit ha lőnek, nem a hpból és pajzsból veszi, hanem úgy általában kivéd mindent :)
De ha nyomod a tüzet akkor természetesen nincs pajzsod se :) -
#780 Szerintem inkább mégiscsak végezd el a traininget, és olvass szorgalmasan mindent, amit kiír.. -
#779 hogy lehet páncélom ? itt is szinteket kell lépni ? -
#778 Nem kell. De szerintem érdemes. Ez nem az a MOHA vagy méginkább BOHA/projectIGI (bemegyek oszt hent) game. -
#777 a tréning el kell végezni ? mert nekem nem sok kedvem van hozzá .. -
#776 WERNER európa. -
Braveheart #775 Egyébként melyik szerveren szoktatok játszani? -
#774 Hát szerintem az is leveszi a hudot :D Valahogy kapcsold ki akkor arra az időre :) -
#773 Nem, a capture. -
Braveheart #772 a Printscreen veszi le a hudot? -
#771 A játékbeli capture gomb leveszi a HUD-ot. Nekem kéne az is, mivel nyomjam? Vmi ilyen hypersnap, vagy mit javasoltok? -
Braveheart #770 Most szedem onnét amit Lifeforce modnott, ha megint rossz akkor elküldi nekem cd-n, mert 3-szor nem fogom leszedni :) -
#769 Szerintem ha én Vanu lennék, kb. ilyen egyszerűen lelőne egy Terran is. Azért nincs mindenkinek olyan kurva erős fegyvere náluk sem.
Ott dől el a dolog, hogy ha összekerülsz egy közel ugyanolyan erős emberrel, akkor neki nagyobb az esélye.
Márpedig mi még lámák vagyunk, alig pár nap játék után, ő meg lehet a béta óta tolja. Két hónap múlva talán 5x olyan erős leszel mint ő a két hónap alatt, de még lelő..
Az erőfölény legszemléletesebb példája egy torony bevétele. Nekünk 30-40 ember kell ahhoz, hogy 10-15 perc alatt a folyamatosan respawnoló embereket egy sima pöcs kis toronyból kitakarítsuk. Ők 15-en bevágnak pár lashert és mindenki megpusztult :D -
Braveheart #768 Nekem is lejött VOLNA csak nem vártam meg az 1 órát... -
#767 Nekem még Chello-val is lejött jól a fileplanetről :) -
#766 Hát erre a játékra rá kell érezni, plána ha még nem volt dolgod ehhez hasonlóhoz... A Vanukat pedig simán el szokták söpörni a Terranok egy nagyonn hadjárat sirán, csak az ilyen határvillongások alatt érezni annyira, hogy erősebb cuccaik vannak.
Azok az ágyúk a bázis falán pedig leginkább a gyalogságra vannak tervezve, azok ellen pedig elég jól használhatóak. Tankok, meg páncélozott szarságok ellen használj páncéltörő lövedéket, de jobb ha aknavetővel leövi az akinek, van, és szokott lenni általában valakinél a közelben :) Repcsik ellen már a páncéltörő lövedék is elég, ha többen lövitek egyszerre. Szóval gyakorolj, próbálj ráérezni :) De majd délután/este úgyis felmegy a legtöbb magyar, majd akkor talán lesz néhány eredményes bázisfoglalás. -
Braveheart #765 Axelero ADSL -
#764 Chello? -
#763 A csapvíz nem ioncserélt, így a válasz: nem :) miért lenne az :DDD -
Braveheart #762 MErt már egyszer leszedtem és corrupt installation file-t írt ki... -
#761 Páncél nélkül? :)
Te figy már, menjünk most be a játékba, tudsz jönni, vagy dolgozol? Elmagyaráznék pár dolgot. -
#760 LOL!
De csak ioncserélt viz csöpögött ki, nem? -
#759 Működiiiik! :DDD
Tegnap egész du. a linuxos gépet szereltem, ahogy már említettem, és most bekapcsolom, és megy faszán! :DD már azon keresztül netezek.
A számítástechnika csodálatos. A PC moduláris, és még vízálló is! -
#758 Igen, lehet, hogy nem egy erős VANU báziselfoglalásba kellett volna csöppennem egy nyamvadt smg-vel, vagy sniper-rel, páncél nélkül :-)) -
#757 Én úgy gondolom, hogy Lifeforce letöltötte magának, felrakta, majd ezt a file-t osztotta meg.
MIÉRT NE LENNE JÓ????? -
Braveheart #756 Sztem Te csak rosszkor voltál rossz helyen rossz emberekkel körűlvéve :) -
#755 Értem én, de a Vanuk erőfölénye, a kezdő kaszt gyenge fegyverei, meg az épületvédés, eléggé SUX!
3-4 fővel kommandózni meg biztos fasza, de ez még várat magára...
Meglássuk. -
Braveheart #754 Lifeforce 100% hogy jó az az install fájl? Mert elkezdtem szedni megint, hátha... -
#753 Az ANT-ra mindenki rögtön megkapja a jogsit amint letette valami másra. Szóval nem bug :P -
Braveheart #752 Hú én nemrég kaptam meg a jogsim, kb 2 hete :) -
#751 Hánytól lesztek fent? mert addig tanulnom kéne a Kreszt. Csak ha tudom ,hogy a Bajtársak fentvannak úgy nehéz:D -
#750 Blasta végül is teljesen természetes ám az első impresszió. Nem tom CSztél-e már, de ha most felmennél akárhova, fossá lőnének. Itt miért lenne máshogy?
A játék egyedül JÓ. 10-ből 6-os, maximum. Csapatban viszont kurvaJÓ! 10/10.
Én is egyedül kezdtem szaladgálni, úgy is tetszett, de egész más volt amikor 3-4 fős magyar squad kommandózott egy teljesen elhagyatott szigeten!
ICram: amikor leadod a certet, feljön egy ablak. Namost ha elolvasod, nem csak leokézod... akkor megtudod, hogy ugyan 24 óránként csak egyet tudsz forget-elni, de a cert pontokat azonnal megkapod, és el is költheted. Ergo semmilyen bug nem volt a játékban. Ennyi. -
Braveheart #749 Én is kiperkálnám csak nincs még bankkártyám:( -
Braveheart #748 Biztos jó az a fájl? Nem néznéd meg, hogy elindul-e? Vagy te máshonnét szedted?