4140
  • Braveheart
    azt szedtem le!!! az lett nekem corrupt!!!
  • CarajoEsp
    Gyere fel mikor sok magyar van. Nekem csak 384mega ram van(igaz néha swappol) ,de annyira jó a játék ,hogyha lesznek magyarok én biza ezért lehet kiperkálom a haviu 3 rugót.
  • [HUN]PAStheLoD
    nah de jó van szerver :) amiről le lehet húzni :))
  • [HUN]PAStheLoD
    ahogy olvasgatom egyre inkább akarok menni és változtatni azon a térképen :))
  • Blasta
    Háááááát nemtudom.

768Mega ramom van. Terveztem 1 gigára bővülni, de hogy nem e miatt a játék miatt teszem meg, azt biztos. Egyszerüen a kaotikusság a legjobb szó az első érzéseimre.

Védjük a bázist mint az állat, de mindenféle taktika vagy egyéb szabályosság nélkül. Jó, nem mikrofonoztunk.

A Vanu-k meg olyan szinten erősek, hogy teljesen felesleges ellenük játszani. Úgyis elfoglalják a bázisokat, mégha kevesebben is vannak.

Az épületek védőágyui szerintem járművek ellen használhatatlanok. Pláne repülők ellen.

Szintén így vagyok az alap kézifegyverekkel.
    Játszom majd még vele, de engem a tegnapi játék abszolute nem szórakoztatott...
  • Lifeforce
    Bazz direkt raktam fel a szerverre.
    Vedd elő a wincommandert (totalcommander)
    És FTP-vel szedd le.Ne bénázz már.
    Szervercím: hungs.hu:1357
    Felhasználónév: planetside
    jelszó: planetside
  • [HUN]PAStheLoD
    110/114 haladunk :)
  • Blasta
    Én flashget-tel szedtem a fileplanet-től...
    Nemtudom mi lehet a gond nálad, de nekem fél nap alatt lemászott...
  • Braveheart
    Ami viszont érdekes: nem értem, miért volt korrupt az installation fájl, amikor egy szálról, egy szerverről töltöttem megszakítás nélkül...
  • Braveheart
    Én mást ajánlanék... a fileplanet eddig sem tetszett, de most egyenesen utálom! Azt írja, hogy 5 perc van hátra, de kb. 10 percenként megy le egy percet!
  • [HUN]PAStheLoD
    nah ma reggel flashgetet beízzítottam mingyá berombolok fileplanetékhez! :))
  • Braveheart
    hmm? vki?
  • Braveheart
    Ti honnét szedtétek le?
  • Braveheart
    Na, elkezdtem megint tölteni, a változatosság kedvéért nem flashgettel, és 600 mb-nél lefagyott.... most vagyok idegileg a béka segge alatt...
    honnét érdemes leszedni? A fileplanet meg a hozzá hasonló szemetek szóba sem jöhetnek.
  • I.C.ram
    Nekem sem tetszett az elején, de miután bekerültem egy nagyobb csatába 1gb rammal teljesen szagattásmentesen, (ramtól nem lesz gyorsabb a játék viszont egy kumila szaggatás nem lesz benne!!) ja és persze minden maxon 1280*1024*32-ben, utána már marhára élveztem, főleg, ha majdmegtanulsz saját járművet vezetni.

Scythe: A GAL-od seggében tarts fenn egy üreshelyet nekem és a Lightingomnak! :D
  • I.C.ram
    Én is meglepődtem, mert összvisz legyaktam max 5 ellenséget :) Viszont marhasokat szerelgettem. Ja és az is furcsa volt, hogy 3 pontom volt, azt elköltöttem Mosq.-ra, de az marha gyenge, egy rohadt kis Mtank lekapott pár lövésből. De az a vicc, hogy kiírta ugya, hogy 24 óra mire leadom, sőt el is kezdett visszafelé számolni, de valamiért rögtön visszakaptam a 3 pontot, amit el is költöttem Lightingra. Ki is próbáltam, el is ütöttem vele egy havert sajna :D. Meg valamiért az ANT kocsira is odadta automatán a jogsit, pedig nem akartam megtanulni, viszont gondolom akkor le is adhatom, tehát +2 pont megint lesz ma :D Szvsz én egy nagy BUG szerencsés tulajdonosa vagyok :D
  • Lacc
    Na felvettem a snipert. Akkora mákom volt, hogy egy hátsó, üres kék bázis környékén találtam egy, azaz 1 darab kék manust, gyalog, hogy mit csinált ott fogalmam sincs :D Nyílt terepen ment, és mikor rázoomoltam sniper puskával még meg is állt nekem :P Meglőttem, 10% hp-je maradt. Erre beszaladt az egyik kék toronyba ami ott volt, felment a tetejére és beült az egyik ütegbe, és vaktába lövöldözött mindenhova, de nem vett észre. Gondolom azt hitte tiszta a terep, nyílt az üteg ajtaja, szállt ki a fószer, és akkor... BANG! :DD Kaptam érte 140 xpt is, nem rossz ez a sniper csak jó helyet kell találni hozzá.
  • Lacc
    Tyíí bazeg... Délután 6 körül lefekedtem szunyálni hogy majd 8 körül feljövök online és milyen jót csatázok, és... most keltem fel! :DDD Hát emberek az esti partiról ezért maradtam le :P Na mindegy ma már jövök és valszeg már mikrofon is lesz nekem bizony.

IC grats, jó sokat fejlődtél akkor, én vagyok rank 6os, mindjárt lehagysz!

Valami implatot is nézek már, úgy tudom br6-on lehet már egyet berakni. Meg szerintem felveszem a sniper szakmát is, de azt még majd meglátom, a Harassert meg gyorsan leadom mert sokra nem megyek vele azon kívül hogy lehet vele száguldozni off-road :))
  • Blasta
    Háááááát....

Így első játék után annyit mondok, hogy lehet, hogy ez nem az én játékom...
    Majd meglássuk.
  • I.C.ram
    Na már 5. rank vagyok :) Van Lightingom is.
  • Lazarus
    Na végre el tudtam kezdeni tölteni :P
  • Lazarus
    Úgy ahogyvan pusztuljon el az egész kurva fileplanet! >:(((((((((((
    Másodszorra kezdek el szarakodni és még nem töltöttem a játékból egy bitet sem
  • KisKolok
    Hmm. Chello? :)

Ha akcióra vágysz, katt a menüben Instant Action-ra. Általában egyből meghalsz, de feltámadásod után bosszút állhatsz, és nem kell portálozni vagy repülőzni ;-)
  • Blasta
    Jaaa jóvan!
    Akkor megyek pilótázni!

(amúgy már 2-szer pocket lost volt a gémben, ami nem is oldódott meg, így ki kellett lépnem....remélem nem lesz ez állandó)
  • Hmuda
    Na én is húztam hajcsizni. Joccakát.
  • Hmuda
    Nem várhat, mert azért is kapod ax XP-t.
  • Blasta
    A tréningen már túl vagyok, csak repcsiket nem vezettem még, de az asszem várhat...

Most ölni kéne ellent...:-DDD
  • Hmuda
    Na akit érdekel a képgyüjteményem, az megtalálhatja ITT.
  • dikki*yysw
    :DDDD inkább ne, tényleg... :D
  • GregSB
    Uhm, akkor asszem a 192MB ramommal nem kezdek neki :DD
  • dikki*yysw
    "ez az optimális"

imho*
  • dikki*yysw
    P4 2.4/AMD 2400+ and up ||| Radeon 9700/GFFX5800 and up ||| 1 gb ram and up

ez az optimális. A procit, vidkarit egészen le lehet nyomni kb. 1.3 ghzig, gf2/gf3ig, de a giga ram alatt swappolni fog.
  • Hmuda
    Nekem GF4-el 5XXRammal minmumon fut jól. Nagyon ramfüggő.
  • Hmuda
    Én most a rakétavetős certtel szemezek. :D
  • dikki*yysw
    Na mentem fekünni, remélem ma kevesebbet forgolászom mint tegnap (2 óra+) és holnap találkozunk! :D
    11-kor már játszani szeretnék. Aztán este 11-ig :D
  • GregSB
    Hmm. KB milyen a gépigénye ennek a játéknak? Titeket kérdezlek, hogy mi a tapasztalatotok, a hivatalos szövegnek nem hiszek :)
  • Hmuda
    Hát én még csitekröl a sony egyik serverén se hallottam soha. Túl nagy ott a biztonság. A karikat a servereken tárolják, nem a felhasználónál, oda meg nehéz lehet betörni és túl sok munkával járna, egyszerűen nem érné meg.
  • dikki*yysw
    Végül is.. certpontot nem tudjuk megmondani, neked mire lesz szükséged. Igazából mindenre lenne, de annyi meg nincs, szal gáz.
    Ami viszont megkönnyíti: vissza is lehet adni a cert pontot! Ugyan 24 óránként csak egy ability-t lehet felejteni, de így lebonthatod magad (bejelentkezel vagy nem jelentkezel be! lebontalak!) és vehetsz mást, ha nem jött be a vásárlás.

Nekem harasser jogsim van még, hasznos az AMS, ANT, Reaver, Lightning jogsi. De ezekkel nem fogsz az elején túl sok sikert, így újabb cert pontokat aratni...

A special assaultnál van egy jó fegyver, a grenade launcher, én most azért fogom kitanulni ezt. Aztán jöhet egy engineer vagy inkább hacker cert, utána egy reaver...
  • Hmuda
    Kezdésnek menj el tréningezni. Ahonnan kijöttél először, azon az épületen van egy hátsó rész. Oda be és kedj el minden fegyvert kipróbálni, aztán ha MINDEN fegyver minumu egyszer volt a kezedben, mehetsz kocsittréningre. A kezdésnél az összes kocsi, aztán mind a 4 repülő (galaxy, liberator, mosquito, reaver).
  • TheGOro
    Joh persze én nem arra gondoltam, hogyha valaki zsinórban TK-zik akkor az kap valami büntit, hanem ugyebár minden játék rákfenéje a cheaterek, s ezek szűrésére nem elég 1 pb meg 1-2 admin, de most hogy már tudom hogy a szervereket maga a kiadó felügyeli, így gondolom jó pár ember rá van állítva akik folyamatosan figyelemmel kisérik a játék menetét...