4140
-
#827 ok majd keresgélek -
#826 de ez az a tréningbe ott volt hogy medium armor meg ilyenek és meg lehetett tanulni utána meg kiválasztani.. de nem tom megtanulni :/ -
Xboxman #825 Ott van a Shuttleban mind2 -
#824 Odamész egy equipment-pulthoz és az armour rész (a 2.). Kiválasztod az Agile Exo Suitot, és ha összeállítottad a felszerelést, mentsd el egy favouritesbe. -
#823 tudom hogy nézni az a gép aminél lehet tanulni de a játékba sehol nem találtam .. -
#822 Akkor mégegyszer: szerintem csináld meg a tutorialt, és olvasd amit írnak................................ -
#821 báááá hol tudok felszedni páncélt ??? illetve hol tudok tanulni ?? elmentem aszzem a főbáisra de ott se találtam ilyen lehetőséget..
-
#820 Csinálj egyet? -
#819 Vki léci küldje már ekla kódot. Már megesz az ideg!!! -
Xboxman #818 Csak az a problem ,hogy nemtom az oldal címét ahol:/Valaki? -
KisKolok #817 Nekem -és szerintem mindenkinek- üres fehér mappa volt az ikon :(
De hátha...
-
#816 Hááát.... :D -
Braveheart #815 Bár ahogy elnézem most egy számítógép az ikonja a install fájlnak és nem egy üres fehér mappa, ami általában jó jel szokott lenni... :) -
#814 Még a kari is megmarad?? Ez komoly?? -
Braveheart #813 Szerintetek jó lesz így a letöltés, ha azt írta ki hogy hibás a letöltött fájhl de tudta folytatni a ? -
Petko #812 ha lejárt az 1 hét, egyszerüen csinalsz még egy fiktív filplanet accountot (NEM STATIONT!), és azzal is csinaltatsz kódot, beirod a launchpadba, ahova a dobozos verzió kodját kéri, és elfogadja... és a karid is megmarad -
Braveheart #811 És mit ír ki?
Ez nevetséges mindenki itt játszék én meg nemtom letölteni ezt a kib@szott 1.45 GB-s fájlt... Felrakhatták volna több részletben is, mert így nekem 4-szerre szakad meg 600 MB-nél... -
#810 Mondjatok még ötleteket, mik kerüljenek bele a Planetside kalauzba? -
Braveheart #809 Megált a letöltés! Azt írja, hogy hibás a letöltött fájl! Na most mivan, Lifeforce? Nem értek semmit! Asszem holnap szedem csak le a fosplanetről. -
#808 thx -
Xboxman #807 Bazzeg lejárt az 1 hetem:/ -
#806 Amit írnak. El kell menteni a favouritest. -
#805 én is ott akadtam el :) -
#804 Második tréningnél mit kell csinálni,amikor már mindent bepakoltam invertoryba,van fegyverem,életmentő csomagom,de nem enged tovább menni? -
#803 Vki küldje már el nekem a 7 napos trial kulcsot. regisztráltam megegy station-t és kellene a kulcs. ;) -
#802 ja és eddig 2 csávót öltem meg :)) -
#801 na nem csináltam meg a tréninget mert nem tetszik stb.. elkezdtem inkább játszani :) már nagyából értem 1-2 dolgot de azt a 'gépet' ahol lehet tanulni na azt nem találom sehol :/merrefele keressem ? -
Braveheart #800 Akkor rendben... 5 perce el akartam indítani egy játékot, és kékhalál lett, nemtom miért... rámentem hogy a megszakadt letöltés folytatása, és megy is, de ugye nem lesz ettől corrupt installation file mert akkor kivágom a gépet az ablakomon. -
Lifeforce #799 Igen 100%-os.
Az összes CB-s onnan szedte és müxik. -
Braveheart #798 NA ahogy elnézem jeléenleg a terület 28%-a, az Ishundar meg a Forseral sziget a mienk. -
Braveheart #797 Hú szívesen megnéztem volna azt a jelenetet :) -
Braveheart #796 Jó de én egyszer kérdezek vmit legalább :)
És van már magyar squad? -
#795 Inkább elkezdek írni egy Planetside-fakkot, mert így nehéz hogy mindent 5x el kell mondani.
Majd szólok, ha kész :)
Outfit: egy olyan csapat, amibe ha belépsz, akkor a játékba csatlakozás után a /o -val minden online tagnak rögtön tudsz üzenni, nem kell squadot alapítani. Akárhol is játszanak a többiek, tudtok beszélni stb.
Szóval olyan mint egy klán, csak egyelőre kötetlenebb, és akármennyi tagja lehet. -
Braveheart #794 mi az az outfit pontosan? -
#793 Ki mikortól ér rá? Kicsit összejátszanánk, elmagyaráznék pár dolgot, ilyenek, aztán ha megjönnek az outfit veterán tagjai, mehetünk írtani is :-) -
Braveheart #792 valszeg... -
Braveheart #791 Este valszeg én is megyek! A nevem valszeg Templar lesz! -
KisKolok #790 Ma megyek gépért :)
Abit NF7
2x512 PC3200-as Ram :))))
2600+ Barton
Este találkozunk...
Felvehettek "Dantor" néven a csapatba!
Mit tanuljak ki Terran-tól?
Szerintem valami Tankot vagy a dzsippet kéne a Medium Assault mellé... -
#789 Terranokkal -
#788 Az elején kihezm álljak ? kikkel vagytok ?