Planetside

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
Planetside homepage

Ez a 10 napos trial úgy néz ki, hogy egy aktív játékos igényelhet úgynevezett "Buddy-key"-t, vagyis 10 napos próbakulcsot egy barátja részére. Mivel letöltési lehetõséget nem biztosítanak a játékhoz, kölcsön kell kérni az install CD-ket is egyúttal. Mivel én netrõl direktletöltéssel vásároltam meg a játékot, nincs hozzá install CD-m, de ha valaki meg tudja szerezni más forrásból a PS-t, szívesen igénylek neki 10 napos trial kulcsot.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Na, örülök hogy tisztázódtak a dolgok. Természetesen én is visszamegyek a magyar outfit-be (ha lehet), tényleg elhamarkodtuk a döntést, ahogy CsabSz is írta. Szeretném azért egy kicsit megvédeni CommanderASFOR-t, mert teljesen normálisnak ismertem meg, és jól összefogja az outfitjét. Nem hiszem, hogy haragudnunk kéne rá.
Egyébként szerintem tehetnénk kicsit többet a közösségformálásáért, hogy a jövõben ilyen malõrök ne forduljanak elõ. Gondolok itt elsõsorban egy magyar PS HQ weboldal létrehozására, ami toborzás céljára is kiválóan alkalmas lenne. Ha áldásotokat adjátok rá, és lesz egy kis idõm, szívesen összedobok valamit, aztán majd közösen frissítgetjük. Persze ha más szeretné csinálni, csak hajrá! :)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Tudnal adni egy linket en is kiprobalnam a TRIALt.

Thx elore is!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Mert a cél a háborus filing volt.
Most gondold el, ha 1-2 lövéssel el lehetne intézni a másikat.
nem lennének nagy összecsapások.
De én útálom ha egy fegyver fél képernyõt szór (pláne ha nem sörétes :).
Elsõ triálos élményeim egyike az volt, hogy a 10 méterre álló ürgét állva nem tudtam lelõni, mégha a célkereszt a homloka közepén is volt...
Grrr....
De akkor a triált majd megfontolom!
CsabSz
Na jó, azt hiszem, mindent tisztáztunk.

Petko, mint Outfitleader állítsa fel a kivégzõosztagot, sortûz, azután respawnolunk (ha nincs köztetek egy Adv. Medic) és elballagunk a toborzóirodába, ha mindenki egyetért velem. Természetesen a lefokozás, futkosó, csizma- és krumplipucolás is mind a mi feladatunk.

Guardian Hero:

Te is gondolkodj el rajta, én meg felhívom Dilmorékat.

De amikor azt írtam nem tudtam, hogy te-ti miért mentetek át.
Van Triál (10nap)
Ez jóval olcsóbb mint az nc2. (10$ és van benne 1 hónap)
Mondtam neked, hogy ha kijavítják a drónokat akkor oda is befizetek, de adig nem.
Gyere te is PlanetSideozni :)
Akkoriban kevesen vették meg az ára miatt.
Viszont a karakteredet vihetted tovább, mert mindíg rá lehetett tenni 1 hetet.
Így játszottunk még vagy fél évig.
Aztán jött az, hogy ha regisztrálsz, és "befizetsz" 1 hónapot akkor ingyen odaadják a játékot.
Akkor vették meg a többiek (én is).
Most hogy olcsóbb lett, mégtöbben megveszik tõlünk.
És még a CC-t is hozzácsapják.
A CC-t én is tegnap elött vettem meg.
CsabSz
Ja, a "nem fûlik a fogunk"-hoz...
Ha ez így lenne, nem is reagáltam volna.
Szerintem amit elmondtam, abból kivehetõ, hogyan gondolkodom.
Fordított esetben valószínûleg nem is reagáltam volna, mert nem érdekelne, az ASFOR tagjai mit gondolnak, de mi azért ne ítéjük el egymást egy-egy ballépés, vagy félreértés miatt, még akkor sem, ha nem találkozuk a szerveren.

Utálom a plésztésönt :)
De ha van trial akkor ismét lehet megnézem...
Demár fizetve vagyok a másikra, ahová visszavárlak :p
CsabSz
Petko valóban mondta, de az az igazság, hogy nem nagyon hittem.
Emlékszem rá tavalyról, mennyien mondták neki, hogy lejárt a trial, de sebaj, veszik és jönnek. Aztán azt láttam a fórumon, hogy csupán töredékük cselekedett szavai szerint.
Attól tartottam, ez most is így lesz. Örülök, hogy tévedtem és egyúttal bánom is.

CsabSz
Persze, veszekedni nincs értelme, de az (nekem) fontos, hogy a félreértéseket tisztázzuk.

A kommunikáció nehéz, ebben egyetértünk, viszont számomra másodlagos, a hadjárat mérete meg harmadlagos.
Az outfitváltásról elismertem, hogy balga dolog volt, tudjátok be amatõrségemnek. Ha a töredelmes vallomás nem elég, csinálok 100 fekvõtámaszt is...
Talán úgy tudom a leginkább megmagyarázni a ballépésemet, hogy úgy éreztem, nincs 2 választási lehetõségünk. Vagy megyünk, vagy magunkban maradunk...

Hi.
Jössz te is PS-ezni? :D
Tegnap 3-an voltunk, ma 5-6-an leszünk.
A barlangokba csak kapukon keresztül tudsz lejutni, bizonyos szigeteken.
Aha...
Hát idebujtok :-)
Aszem ez tisztességes válasz volt.
te is meglátod, hogy 1 év játék után a játékkedv alábhagy egy kicsit. (nem félreérteni és nem meguntuk).
Arról van szó, hogy amíg nem csináltak valami újat, kezdtek "kihalni" a külföldi játékosok is.
Már nem voltak akkora harcok, csak helyi kis összecsapások.
Ezért pihentettük.
Most, hogy levitték az árát, (Planetside 10$ + Core Combat 10 $)
És kezdenek belerakni új cuccokat, sok trialos megvette és ismét nagy harcok vannak.
Visszajöttek a régiek is, csak úgy mint mi.
Amúgy Petko elmondta nektek, hogy megyünk mi is játszani (1-2hét) tartsatok ki, ezért nem értem.
Ma már 5-6 ember jön jászani tõlünk, és még a hétvégéig csatlakoznak.
Lehetett volna egy jó csapat, erre egy .... kitalálja, hogy csinál mégegy outfitet csak azért, hogy az õ neve mellé fûzõdjön az outfit létrehotzása, és az, hogy a pontszámai gyorsan menjenek felfele a külföldiek vezetésével.(Az MMO-nak nem ez a lényege és így gyorsan megunható.)Volt rá precedens.
Lássuk be más értelme nem volt, de hátránya annál inkább.
"...teljes lesz a Magyar outfit nélkületek is"
Ezzel azt akartam mondani, hogy ha nektek nem fûlik a fogatok csak Magyar csapatba tartozni, az egyéni szociális probléma, és ha még engem valahol bosszant is ettõl még a HEB hatalmasakat és jokat fog játszani.:)
Most ténleg.... teljesen felesleges összeveszni ebben is amikor vagyunk itt vagy 3an 4en.
Az outfit váltást én se értem, mert akkor ennyi erõvel mehetetek volna több száz taggal rendelkezõ külföldi outfitbe is, ahol aztán ténleg van nagy hadjárat stb. Én csak azért nem játszom külföldiekkel mert marhára megnehezül a kommunikáció, Voice chat kizárva, írásban meg mindet 2x kell leírni (feltéve ha tiszteletben tartjuk hogy a másik is megértse). Meg persze tényleg más kaliberû egy öszeszokott egynyelvû csapat, aki voice chaten nyomul mint ahogy a kezdet kezdetén ez meg is volt.
Az ASFOR engem is hivogatott, nem akarok elõítéletekkel lenni, de én már sokmindent láttam ebben a játékban, sok emberrel is játszottam, és azt tudom hogy aki 2 hét alatt felgrindeli magát br20-ra abbõl semmi jó se sülhet ki. Nem ezt a formáját folytatom én a játéknak, ugyanis akik eddig éjjel nappal eszetlenül nyomták rá 1 hónapra tuti megunták aztán ennyi volt. Én meg a szépen beosztott, meg az egykoron összehozott tartalmas csapatjáték miatt nem tudtam megunni egy pillanatra se a PS-t. (már több mint 1 éve)
CsabSz
Nem az a lényeg, hányan szoktak lenni.
Az a lényeg, hogy ott lenne a helyünk nekünk is, nem egy international zsoldoscsapatban, csak ezt pár napja még nem láttuk ilyen világosan.
Szépen besétáltunk a kezdõk csapdájába.

CsabSz
Na kezdjük elölrõl, mert ez így nem vezet sehova.

Nem akarok külföldiekkel játszani.
Ha visszaolvasol, látod, többször sírtam, hogy gyertek.
Még csak nem is válaszolt senki, Petkón kívül.
Azt sem, hogy majd késõbb, mert pihen, azt sem, hogy már nem érdekli. Halottnak látszott minden.

A tavalyi trial idején játszottam, de én akkor nem engedhettem meg magamnak, hogy megvegyem. Most igen, meg is tettem, sõt a tegnapi örömhír hallattán az expansiont is befizettem.

Vehetjük úgy, hogy tudatlan kezdõ vagyok, fogalmam sem volt, mi a valódi szerepe a Outfitnek, illetve mi lesz a szerepe késõbb.
Egyszerûen úgy voltam vele, tartozzunk abba a csapatba, akikkel együtt szórakozunk minden nap.
Nem a kicseszés volt a szándékom, nem külföldikkel akarok egy teamben játszani, csak épp senki nem volt, aki azt mondta volna: "Ne csináld, mert nemsokára jövünk...".

Az ingyen játékot nem Rátok értettem, csupán arra próbáltam a figyelmed felhívni, hogy a "tipikus magyar játékfelfogás" szerintem egész más, mint amirõl most szó van.

"...teljes lesz a Magyar outfit nélkületek is"
Ezzel nem értek egyet és nem is értem, hogyan jelentheted ki. Ha lesz Magyar játékos, aki nem tagja az outfinek, szerintem nem lehet teljes.

Valóban nem értettem, sosem mondta senki. Pontosan azt az összefogást nem láttam, amit itt említesz. Ha a legkisebb jelét látom, eszembe nem jut kilépni. Ez az összefogás lenne a lényege számomra a multi játéknak, ami az életben nem igazán tapasztalható.

Részemrõl belátom, hiba volt, elhamarkodott cselekedet.
Neked viszont azt kéne belátnod, hogy ha a mostani bántó megjegyzések helyett egy picit segítesz korábban, erre az egészre nem kerül sor.

guardian hero
Megvettem a Core Combat-ot, de így elsõre nem világos, hogyan is kell a barlangokba eljutni. Úgy tûnik a HART nem repül be a földkéreg alá :).

Life, most hány Hungarian Elite szokott online lenni esténként?

Értettem amit írtál, hogy hozzánk nem veszünk be külföldieket, azért csinált mégegy outfitet.
Én csak az értelmét nem értem.
Miért jobb egy állndóan változó csapat, merthogy a külföldiek ide állnak aztán oda ahol a saját országbelie áll,
Mint egy stabil Magyar játékközösség.
Ld: WWII
Eszemben sincs melre szívni... :D
Eddig is elvoltam, most is el leszek.
Maradok a magyar outfit tagja, és ha kevesen vagyunk bent, akkor beállunk egy külföldi squadba.
Errõl beszélek éppen.
Nagyon szomorú, hogy Asfor létrehozott mégegy outfitet.
Nem ismerem egyáltalán ki õ, de a gondolkodás módjáról ítélve igen tizenéves lehet...
Ezzel nincs is semmi baj mert már megszoktuk a Magyar rambómestereket :D.
Megértem...
Olyan szép, hogy az outfit létrehozója Asfor.
Ott a neve elötte.
Ennyi értelme volt, és az, hogy most nem 8-9-en fogunk játszani, hanem 3-4 4-5-en
Külön természetesen...
Jó Magyarokhoz híven. :D
A baj majd a saját bázis felálításánál kezdõdik.
Lehet hogy brutálisan hülye vagyok, de még mindíg nem értem az összefüggést, hogy Magyar outfitben miért nem lehet sqadba állni a külföldiekkel és együtt játszani.
Miért kellett mégegy outfitet létrehozni, amikor az egyet is alig bírjuk fenttartani...
guardian hero
Azért nem kéne ennyire mellre szívni. Szerintem mindannyian szívesen játszanánk magyar outfitben, de mikor ti "pihenésképpen" eltûntök néhány hónapra, az ugyanúgy "kibaszás" az outfit többi tagjával, mint a mi kilépésünk. Persze, lehet úgy is együtt squadozni másokkal, csak sokkal körülményesebb a kapcsolattartás, illetve kevésbé várhatunk segítséget tõlük. Egyébként az ASFOR vezetõje is magyar, ez is egy komoly érv volt a váltás mellett. Annyi a különbség, hogy innen nincsenek kizárva a külföldiek, mert az outfit nevében nincs benne, hogy magyar.
Ezzel együtt én hajlok arra, hogy a Hungarian Elite outfitben játszunk, de nem tudom, hány aktív tag van ott. Csak pár napig játszottam a kiválás elõtt, addig szinte csak azokat láttam, akik most az ASFOR-ban vannak. Néha látok olyan magyarnak látszó játékosokat is, akik egyik outfitben sincsenek benne (pl. volt egy aki "MAGYAR" néven nyomult :)), õket is jó lenne elérni.

De szerintem nem értéd mirõl beszélünk.
Majd amikor az outfit "építhet" saját bázist, akkor majd nem fogunk tudni, mert nehogy a Magyarnak jó legyen címszóval inkább a külföldiek pontszámait nyomjátok.
Erre mondtam, hogy tipikus Magyar.
Minden ország összefog, csak mi vagyunk balfékek, hogy kibaszunk saját magunkal anélkül, hogy tudnánk róla. (Sajnos az életre is nagyon igaz...)
Az jó...
Ingyen? :D
Tessék: (és így vagyun mindannyian)

Az, hogy mi több mint 1 éve nyomjuk, és pihenés képpen nem játszottunk egy pár hónapja, semmit nem jelent.
Hogy külföldi csapatba játszál, nem kell kilépni az outfitbõl.
Tegnap mivel még kevesen voltunk bent, mi is beálltunk egy külföldi squadba, de nem léptünk ki az outfitbõl.
Mind1 ti tudjátok.
Hétvégétõl ismét teljes lesz a Magyar outfit nélkületek is...
guardian hero
Pont azért jó ez az outfit, mert minden este van fenn 10-15 ember, akik közösen akcióznak. Én amikor elkezdtem játszani, mindig csak azokat láttam a magyar outfitben, akik aztán átmentem az ASFOR-hoz. Ha tényleg összejönne 15 aktív magyar játékos, lenne értelme az outfitnek, de nem tudom, erre mennyi esély van.

CsabSz
Egyáltalán nem tipikus magyar. A tipikus magyar sajnos az, aki addig játszik, amíg ingyen van, még akkor is, ha jó a játék és tetszik neki.
És rambós fajta sem vagyok. Sõt egyikünk sem az.
Ezt talán Petkó tudja. Mert õ játszott velünk az elmúlt 1 hónapban.
Szerintem ez a beszólás egyáltalán nem volt jogos...

Igen jó a gondolkodásotok...
Még szerencse, hogy van outfit és squad.
Pont azért találták ki, hogy más outfitbe tartozó emberek is lehetnek 1 squadban :)
Tehát számomra érthetetlen..
Ahoz, hogy külföldiekkel játszál egy csapatban, nem kellett volna kilépni az outfitbõl.
Ha csak nem saját outfit készítése és rambózás volt az indok.
Mind1.
Most vagyunk mi 4-en, ehez még a hétvégén jönnek vissza a régiek még 4-5-en, ti meg külön 4-en rambóztok majd a saját outfitetekben.
Gratulálunk.
Tipikus Magyar...
guardian hero
Hmm, úgy látom a BFR-ekhez mindenképpen kell a Core Combat... muszáj lesz beszerezni :).

guardian hero
A Core Combat árát levitték 9.99$-ra, vagyis kb. 2000Ft-ért be lehet szerezni a Direct2Drive-ról. Nekem még az alapjáték is elég új, de a veteránokat biztos érdekli az ajánlat :). Esetleg valaki tudna mesélni, hogy milyen a CC?

CsabSz
Nem biztos, hogy jó húzás volt, hiszen tényleg jó lenne egy full magyar Outfit.
Akikkel esténként együtt játszunk, folyamatosan agitáltak, hogy menjünk hozzájuk és a többség hajlott rá. Talán kicsit elhamarkodtuk a döntést, két Outfitben is játszhattunk volna együtt, de akkor, hirtelen, ez tûnt logikusnak. Akárhogy is, remélem állunk majd még egymás oldalán sok nagy csatában...

guardian hero
Jó lenne egy full magyar outfit, de 4-5 emberrel nem sok értelme van...

mert nem volt elég élet az outfitben, és játszanak inkább külföldiekkel
mistixx
Hali!
Most láttam hogy Dilmor meg Csabsz kiléptek az outfitból....:((
Miért???
Egyebkent a suli miatt nem tudok fenn lenni...sajna.

guardian hero
Akkor még sosem jutott el egyik fél sem valamelyik sanctuary-ig? Bár ebbõl kiindulva csak akkor lenne lehetséges ilyesmi, ha két fél összefogna a harmadik ellen. Lehetne ilyen diplomácia is a játékban, békeszerzõdés, aztán jól felrúgni és hátbatámadni a korábbi szövetségest, stb :)

LLU latice module, egy adott bazis befoglalásához szükséges cipelni

azok nem SOE emberei hanem csak CR5 õs játékosok

Az összes kontinensen nem lehet átvenni csak úgy az irányítást egyszerre, mert csak a linkek mentén lehet haladni. Persze hajnalban mivel kevesebb a létszám meg lehet csinálni hogy valami barom csapat unalmában befoglal valami hátország beli kontinenst de semmi érdelme, tiszta idõelba***ás, se pont se játékélmény. Az egészet ugyse tudják, mert ha kicsi is a létszám a többi birodalom valahol öszpontosulni fog és leállítja.
Egyébként meg errõl jut eszembe hogy még valamikor tavasszal voltam ezen teljesen kiakadva hogy csomo marha állat terrán miatt folyton csak kivertek minket, ugyanis voltak olyan barmok akik hajnalban befoglaltak egy csomó kontinenst harc nélkül, aztán amikor meg csúcsidõ volt szépen azt lehetett csak végignézni hogy visszafoglalják tõlünk akárhogy próbáltuk megvédeni.
Hmuda
Egyensúly: elvileg ha valaki megszerzi az összes létezõ bázist akkor megnyílnak az ellenségek sanctuary teleportjai és be lehet támadni. Ha ott is megvan minden, akkor elvileg resetelik a szervert és az aktuális oldal nagyon büszke lehet magára, de nagyjából ennyi (legalábbis a trial idején még ez volt az álláspont, most nem biztos, hogy ez).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

guardian hero
Na, így pár napi játék után megfogalmazódott bennem néhány nagyobb lélegzetvételû kérdés:

Elõször is, szoktam látni, hogy mindenféle LLU meg egyéb unitokat hoznak-visznek emberek, meg ezek szállítását próbálják koordinálni a parancsnokok, ezek mire jók?

Aztán, valamilyen szinten koordinálva van a squadok/outfitek tevékenysége? Úgy tûnik, van néhány parancsnok (pl GrandMasterEzekiel, ezt sikerült megjegyeznem :)), õk ugyanolyan játékosok, mint mi, vagy a Sony emberei?

Nameg, az egy dolog, hogy jól ki van egyensúlyozva a játék, és így nem nagyon tud egyik fél sem döntõ erõfölénybe kerülni. De gondoljatok csak bele a következõbe: mondjuk egy nagy outfit (100-nál is több tapasztalt harcossal) megszervezi, hogy hajnali 3-kor, mikor alig lézeng valaki az EU szerveren, kis csapatokat dob le az elhagyatott ellenséges bázisokra, majd egy idõben elkezdik hekkelni õket. Mire bárki is észbekapna, át lehetne venni az irányítást az összes kontinensen, visszaszorítva a többieket a saját Sanctuary-jukba. Szerintetek lehetséges lenne ilyesmi, illetve történt már hasonló egyensúlyborulás?

guardian hero
Közben megbuheráltam a training.bin-t, így nagyjából be tudtam fejezni a kiképzést. 'GuardianHero' néven vagyok a játékban.

CsabSz
Nem muszáj végigcsinálni a tréninget, majd élesben gyakorolsz ;-)

guardian hero
Csinálgatom a traininget, de Drop podos bugosnak tûnik... anélkül meg nem tudok továbbmenni. Utánanézek, hátha más megoldotta már a problémát.

jaja nekem megvan, de annakidején felesleges volt megvenni, csak a flail volt értelmes belõle... most viszont a brf-ek et csak core combatosok tudják vezetni
CsabSz
Asszem a jelenlegi aktív állományból csak Petkonak van CC.

guardian hero
Lejött a cucc, felpeccseltem, este már tényleg menni fogok! A Core Combat nektek megvan? Nekem csak az alap.

én is remélem hogy nemsokára jössz...
ha beírod a karineved, akkor be is tudlak invitolni ha valamikor fennt leszünk
guardian hero
Sziasztok! Megvettem a játékot, most töltem a Direct2Drive-ról, remélem este már én is játszhatok!

na en megnezem testserveren a bfr eket mer nem birok varni
iszonyat komoly a leiras alapjan... csomo felszerelest, loadoutot lehet rarakni, van csomo fegyver amit ra lehet szerelni, meg ntu sifon, armor sifon hacker module stb.
meg a megszerzese se olyan egyszeru hogy minden marha ilyennel maszkaljon majd, mert csomo feltétele van annak, hogy valaki ilyet kivegyen, meg sokszintes a cert is hozzá, azaz bizonyos számú killt kell produkálni elõször pilot alapfegyverrel hogy magasabb kategóriás legyen vki (és több dolgot tudjon rászerelni)
Krinyo
Van valami kipróbálható trial errõl az új pakkról?

WiNters

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu