4140
-
Braveheart #907 A fileplanetről honnét érdemes szedni? Olyan szerverről, ahol sokan vannak (talán mert jobb, gyorsabb szerver) vagy a kisebbekről (ahonnét 30-al jött tegnap) -
Braveheart #906 Ugye még fogtok egy ideig ezzel játszani? Mert csak 1-2 nap múlva lesz meg :( -
Braveheart #905 Azt sem kérdezte meg, hogy hova akarja rakni. -
Braveheart #904 7 giga a 80-ból... És hány ablak jött be? Nekem csak az a ... press ok...-os, Folyamatjelző meg ilyenek nem. -
#903 Nekem ott elkezdte felrakni a gamet. Tuti volt elég heyl a vincsiden? -
Braveheart #902 Na nekem nem ért el semmi sem 100 %-ot, mert nem is indult el semmi csak egy kattanás volt, vmilyen windowsos hang a háttérben... le kell szednem harmadszorra is :( -
#901 Én ott vártam egy kicsit és mikor elérte a 100%-ot megynomtam az OK-t. Kicsit érdekes installja van. Már nem emlékszem, hogy pontosan hogyis ment, cak mindig szót fogadtam az installnak. -
Braveheart #900 Aszem holnap maradta Fileplanet, de onnét általába n30-al jön 65 helyett :( -
Braveheart #899 lemaradt a végéről az után szó -
Braveheart #898 Jó rendben akkor bocs, de én mit szedtem akkor? Planetsidetrial... volt a neve, és nem nagyon működött mert megállt a please press OK when installation is finished vagy mi -
Braveheart #897 De neked legalább működik! Én már másodszor szedtem le rosszúl? Szerinted én mennyire vagyok ideges? Ráadásul holnap mehetek a korházba mert szétszedig a nagylábújjam! Mondjuk kit érdekel, ha rajtam kívűl mindenki játszik... -
#896 Mit csinálhatnék? Nekem közöm nincs az ftp-dhez. -
Braveheart #895 A key igenylő oldal az installkor jön csak be basszus! Nekem ne okoskodjál itt! És csinálj vmit a kibaszott ftp-vel mert 1.45 gigás fantomfájlt szedtem le! -
#894 Bocsi a stílusomért de kicsit ideges vagyok, hogy mindenki nyomatja én meg itt tökölök egy cdkulccsal. -
#893 1: én megkérdeztem, hogy hol van a kez igénylő oldal.
2: erre te benyögöd, hogy indítsam el az installt.
3: én szólok, hogy nekem le van törölve és a f*szom fog mégegyszer másfél gigát leszedni.
4: megint megkérdem, hogy hol van az oldal.
5: megkérded, hogy nem tudok olvasni.
no comment.
Amúgy már megoldódott. :P -
Braveheart #892 Mikor törölted le? ÉS akkor mit a rosseb kinjt töltök most? -
Braveheart #891 Hogy a faszba lenne letörölve most töltöm!!!! -
#890 Bazdmeg hányszor mondjam, hogy LE VAN TÖ-RÖL-VE? Tudsz olvasni? :PPP -
Braveheart #889 Lifeforce! 100000% hogy jó az a fájl? Mert nekem már másodszor nem jó pedig onnét szedtem... -
Braveheart #888 tudsz olvasni? -
#887 Halohóóóóó! Kellene a trial kulcs kérő oldal! Vki plZ! -
Braveheart #886 És ha Total Commanderrel szedem, és megszakítom este, és másnap folytatom a letöltést az is bezavarhat? Mert gondolom a kékhalál sok(k) volt neki... azt is kiírta egy idő után, hogy hibás a letöltött fájl, de ki gondolta volna... -
#885 de én máér letöröltem az install file-t minek foglalja a helyet. én most nem szedem le mégegyszer. :PPPP -
Braveheart #884 Azt azér hozzáteszem hogy kb. 700 MB-nál kékhalál volt, de folytatta újraindításnál... -
Braveheart #883 Jó. Hát ez nem megy. Kezdhetem immár 3-szor is újra. Most olyat tudnék mondani hogy kitiltanának az SG-ről... Lifeforce, esküszöl, hogy jó az a fájl amit mondtál, mert megpróbálom harmadszor is, de ez lesz a legutolsó... -
Braveheart #882 csak inditsd el az instalt... :( -
Braveheart #881 Még mindig ugyanaz. Asszem megint le kell töltenem, de az lesz az utolsó. -
#880 Na csinaltam uj station nevet uj filplanet accot, de innen hova? Kellene az az oldal, ahhol a cdkulcsot igénylehetek. LÉCI GYORSAN! :( -
#879 Hát nekem nem tökölt ennyit, az biztos... De nincs bekapcsolva valami vírusirtó? Azt írták az is bekavarhat. -
Braveheart #878 Na most is ez a szöveg, fölötte: installation is in progress...
ok én várok, csak működjön... -
Braveheart #877 Igen-igen, de nekem miután megkapom a kódot nyomok a nextre, homokóra, 5 perc után bejön a please press ok when installation is ready... DE NEM CSINÁL SEMMIT! Vagy a háttérben dolgozik? -
Lifeforce #876 Pedig biztos lehetsz benne, hogy jó mert mint mondtam mi is onnan töltöttük és nekünk tökéletesen műxik.
Jah azért az hozzá kell tegyem, hogy a telepítés a 2.4-es intelemmel 512ddr-el csekély 10-15 perc :)
Nos viszonyíts és légy türelmes. -
Braveheart #875 Előtte viszont hallok egy windowsos hangot, ilyen kis rövid "beep"-et. Ugye le kell töltenem 3-szorra is? -
Braveheart #874 Csak nyugi mert amikor kiírja hogy please press ok when instalaltion is ready, nem történik semmi utána... csak várok és várok majd okot nyomok és semmi. -
#873 Hát jó, ha nektek ez így egybe jobban tetszik... Eddig minden online játéknál amivel nyomultam normális külön fórumra írogattam és teljesen jól működött. -
#872 Woahh gratula! :DD -
Braveheart #871 arról a progiról már hallottam...pont 2 napja asszem. Hogyan tudok segíteni vhogy? És minek kéne történnie? -
#870 NA JÓLVAN én elmentem játszani. /tell dikki te egy fasz vagy és válaszolok :DD -
#869 Nem tudunk segíteni nincs Remote Desktop accessünk a gépedre. -
Braveheart #868 Nem történik semmi, megnyomom az ok-ot aztán semmi. Asszem vmi nem jó. Vki segítsen lécci!