4140
  • Braveheart
    A fileplanetről honnét érdemes szedni? Olyan szerverről, ahol sokan vannak (talán mert jobb, gyorsabb szerver) vagy a kisebbekről (ahonnét 30-al jött tegnap)
  • Braveheart
    Ugye még fogtok egy ideig ezzel játszani? Mert csak 1-2 nap múlva lesz meg :(
  • Braveheart
    Azt sem kérdezte meg, hogy hova akarja rakni.
  • Braveheart
    7 giga a 80-ból... És hány ablak jött be? Nekem csak az a ... press ok...-os, Folyamatjelző meg ilyenek nem.
  • Hmuda
    Nekem ott elkezdte felrakni a gamet. Tuti volt elég heyl a vincsiden?
  • Braveheart
    Na nekem nem ért el semmi sem 100 %-ot, mert nem is indult el semmi csak egy kattanás volt, vmilyen windowsos hang a háttérben... le kell szednem harmadszorra is :(
  • Hmuda
    Én ott vártam egy kicsit és mikor elérte a 100%-ot megynomtam az OK-t. Kicsit érdekes installja van. Már nem emlékszem, hogy pontosan hogyis ment, cak mindig szót fogadtam az installnak.
  • Braveheart
    Aszem holnap maradta Fileplanet, de onnét általába n30-al jön 65 helyett :(
  • Braveheart
    lemaradt a végéről az után szó
  • Braveheart
    Jó rendben akkor bocs, de én mit szedtem akkor? Planetsidetrial... volt a neve, és nem nagyon működött mert megállt a please press OK when installation is finished vagy mi
  • Braveheart
    De neked legalább működik! Én már másodszor szedtem le rosszúl? Szerinted én mennyire vagyok ideges? Ráadásul holnap mehetek a korházba mert szétszedig a nagylábújjam! Mondjuk kit érdekel, ha rajtam kívűl mindenki játszik...
  • Hmuda
    Mit csinálhatnék? Nekem közöm nincs az ftp-dhez.
  • Braveheart
    A key igenylő oldal az installkor jön csak be basszus! Nekem ne okoskodjál itt! És csinálj vmit a kibaszott ftp-vel mert 1.45 gigás fantomfájlt szedtem le!
  • Hmuda
    Bocsi a stílusomért de kicsit ideges vagyok, hogy mindenki nyomatja én meg itt tökölök egy cdkulccsal.
  • Hmuda
    1: én megkérdeztem, hogy hol van a kez igénylő oldal.

2: erre te benyögöd, hogy indítsam el az installt.

3: én szólok, hogy nekem le van törölve és a f*szom fog mégegyszer másfél gigát leszedni.

4: megint megkérdem, hogy hol van az oldal.

5: megkérded, hogy nem tudok olvasni.

no comment.

Amúgy már megoldódott. :P
  • Braveheart
    Mikor törölted le? ÉS akkor mit a rosseb kinjt töltök most?
  • Braveheart
    Hogy a faszba lenne letörölve most töltöm!!!!
  • Hmuda
    Bazdmeg hányszor mondjam, hogy LE VAN TÖ-RÖL-VE? Tudsz olvasni? :PPP
  • Braveheart
    Lifeforce! 100000% hogy jó az a fájl? Mert nekem már másodszor nem jó pedig onnét szedtem...
  • Braveheart
    tudsz olvasni?
  • Hmuda
    Halohóóóóó! Kellene a trial kulcs kérő oldal! Vki plZ!
  • Braveheart
    És ha Total Commanderrel szedem, és megszakítom este, és másnap folytatom a letöltést az is bezavarhat? Mert gondolom a kékhalál sok(k) volt neki... azt is kiírta egy idő után, hogy hibás a letöltött fájl, de ki gondolta volna...
  • Hmuda
    de én máér letöröltem az install file-t minek foglalja a helyet. én most nem szedem le mégegyszer. :PPPP
  • Braveheart
    Azt azér hozzáteszem hogy kb. 700 MB-nál kékhalál volt, de folytatta újraindításnál...
  • Braveheart
    Jó. Hát ez nem megy. Kezdhetem immár 3-szor is újra. Most olyat tudnék mondani hogy kitiltanának az SG-ről... Lifeforce, esküszöl, hogy jó az a fájl amit mondtál, mert megpróbálom harmadszor is, de ez lesz a legutolsó...
  • Braveheart
    csak inditsd el az instalt... :(
  • Braveheart
    Még mindig ugyanaz. Asszem megint le kell töltenem, de az lesz az utolsó.
  • Hmuda
    Na csinaltam uj station nevet uj filplanet accot, de innen hova? Kellene az az oldal, ahhol a cdkulcsot igénylehetek. LÉCI GYORSAN! :(
  • Lacc
    Hát nekem nem tökölt ennyit, az biztos... De nincs bekapcsolva valami vírusirtó? Azt írták az is bekavarhat.
  • Braveheart
    Na most is ez a szöveg, fölötte: installation is in progress...
    ok én várok, csak működjön...
  • Braveheart
    Igen-igen, de nekem miután megkapom a kódot nyomok a nextre, homokóra, 5 perc után bejön a please press ok when installation is ready... DE NEM CSINÁL SEMMIT! Vagy a háttérben dolgozik?
  • Lifeforce
    Pedig biztos lehetsz benne, hogy jó mert mint mondtam mi is onnan töltöttük és nekünk tökéletesen műxik.
    Jah azért az hozzá kell tegyem, hogy a telepítés a 2.4-es intelemmel 512ddr-el csekély 10-15 perc :)
    Nos viszonyíts és légy türelmes.
  • Braveheart
    Előtte viszont hallok egy windowsos hangot, ilyen kis rövid "beep"-et. Ugye le kell töltenem 3-szorra is?
  • Braveheart
    Csak nyugi mert amikor kiírja hogy please press ok when instalaltion is ready, nem történik semmi utána... csak várok és várok majd okot nyomok és semmi.
  • Lacc
    Hát jó, ha nektek ez így egybe jobban tetszik... Eddig minden online játéknál amivel nyomultam normális külön fórumra írogattam és teljesen jól működött.
  • Lacc
    Woahh gratula! :DD
  • Braveheart
    arról a progiról már hallottam...pont 2 napja asszem. Hogyan tudok segíteni vhogy? És minek kéne történnie?
  • dikki*yysw
    NA JÓLVAN én elmentem játszani. /tell dikki te egy fasz vagy és válaszolok :DD
  • dikki*yysw
    Nem tudunk segíteni nincs Remote Desktop accessünk a gépedre.
  • Braveheart
    Nem történik semmi, megnyomom az ok-ot aztán semmi. Asszem vmi nem jó. Vki segítsen lécci!