4140
-
Braveheart #867 Ha tudnád hogy mennyit szenvedtem míg lejött...
de vmit nem éártek.... megvan a kód, majd bejön egy ablak hogy please press ok when the installation is complete. De nem történik semmi... most mivan? -
#866 ÉLLLJENN!!Grat -
#865 Sirály!!! .-DDD -
Braveheart #864 MŰKÖDIK!!!!!!!!!! HAHAHAHA
na végre!
Este együtt harcolunk! -
Braveheart #863 Na most lesz az igazság pillanata... most installom másodszor...
Ha megint nem jó akkor....... -
#862 Bazze.
Én is!Télleg ingyé lehet azt nyomatni??? :-D -
#861 Ingyen tudom az ANT-ot vezetni? Én meg gyalog járok:D -
#860 Van két GAlosunk is. Lacc (Scythee) meg Hmuda. -
#859 Szerintem felesleges új fórumot nyitni!
Az sG-re sokan járnak, és a másik topikban is lenne sok nem teljesen oda illő h.sz.-s szerintem. -
#858 Ok akkor asszem valami frankó Max-et veszek fel ,csak tegnap azzal volt a gond ,hogy nem tudtunk gyorsan eljutni Galaxy hiányába. -
#857 Azta. Ez elég jól hangzik! -
#856 Neem, nem elszigetelve, szépen berakjuk a fórum címét is oda az itteni alcím mellé, meg a te oldaldról linket oda, és akkor nem kell ömlesztve olvasni 200 napi hozzászólást amiket még a screenshotok is széthúznak.
Persze, ha nektek ez így jó... De akkor 10 percnyi munkám veszne kárba :D -
#855 Én nem szeretnééék :D BF42-nek, SoF2-nek, ezer másik játéknak jó az SG fórum, mi meg elszigetelten beszélgessünk? A newbie-k nem fognak jönni, stb. -
#854 Na, szóval emberek, szerintem majd át kéne vándorolni ide ni . Így szervezettebben meg lehetne dumálni a dolgokat, meg ilyesmi, majd valahova kirakjuk a linket is (mondjuk a magyar nyelvű guide mellé? :)), meg ilyesmi. -
#853 Hát Galaxyra már nem érdemes letenned ha magyar csapatot akarsz szállítani, Hmudának meg nekem már van rá, és valamelyikőnk azért mindig fent szokott lenni. De először inkább valami harci képzettséget vegyél fel, mert ha kilövik alólad a járgányt, nem tudsz mindig újat szerezni, aztán na a kis vacak alapfegyverrel menj küzdeni. -
#852 Hát én nem tudtam róla :) Leírások meg bánom is én felőlem lehetnek ott, de akkor nyomj be az oldaladra egy linket a fórumhoz, amit most regeltem :P Még majd kicsit igazítok rajta, pl. a fejlécek színein. -
#851 Megvan a 6.szint és van 3pontom. Érdemes felvennem a galaxy-ra a vezetési engedélyt és akkor tudnám szállítmányozni a csapatot.Szerintetek jó a Heavy Assault képesség? mert 4pontot esz csak 1 fegyvert ad és ahelyett fel tudnék venni 2kocsit vagy a Reavert. -
#850 nah, akkor leszek kemény egy hétig :DD -
#849 nem a galaxy ra gondolok .. az a repkedő a galaxy igaz ? :) hanem arra a páncélra .. mad vagy mac nemtom mi a neve -
#848 hess! -
#847 Nem. Pont ez benn a vicc :) -
#846 hát jah, nem gondoltam volna :D -
#845 www.planetside.com
Meglepő mi? :-DDDDDDDD -
#844 Csak kezdheted újra a karakteredet, mi? :-) -
#843 de honnan lehet leszedné magát a gémet? -
#842 Működik? :o)) ma hadilábon állok a html-el... -
#841 Hol? A behunon? Ott már van Planetside topic. Ha nem a behunra gondoltál, akkor felejtsd el! :-)
Kész a preview, vagyok annyira pofátlan, hogy a topic alcímébe is berakjam.
-
Petko #840 kodcsinalo oldal:
http://www.fileplanet.com/betas/verify.aspx?b=800&u=http://www.fileplanet.com/betas/planetside_trial.aspx
csianlsz fiktiv logint pillanatok alatt, es adja a kodot -
#839 A Galaxy-ra gondolsz? Mert azt nem szidni! :P -
#838 Nem, ott nem lehet jogsit szerezni. De Dikki már írja a kezdőknek a tutorilat, abban minden le lesz írva remélhetőleg ;)
Én meg regisztrálók egy fórumot a Planetside-nak, hogy szervezettebben meg tudjuk dumálni a dolgokat. -
#837 én vagyok de naon n00b vaok .. még :) -
#836 az a baszottnagy izéé az a mac nem ? :) -
#835 valaki mondja má meg miez? :D
honnan lehet leszedni és hogy mennyi a havi dij? -
#834 Jelenlegi emberek:
Petko
Tylerwolf
cblifeforce
WintersCB
Petyus
Hmuda
Scythee
dikki
CarajoEsp
Andrew
ChandlerBing
Blasta007
ki van még? írja! -
#833 Mac? -
#832 na megtaláltam végre :) medium assault lettem meg rágyúrtam a mac re amit már meg is bántam .. -
#831 Nah végülis nem sikerült túl lépni a második tutoriálon :),de interneten leteszteltem,ott is csak a tutorial részt,és tetszik,grafikai is egész jó és nem szaggat,szóval megvagyok vele elégedve :).Internetes tréningbe ugye lehet jogsit szerezni? -
#830 Eddig 20ezer leütésnél tart a kezdőknek íródó PS-preview-m, de lassan a végére érek :D -
#829 Bázisokban is van persze. -
#828 Az más, az a Certificate terminal, a főépületben van az is keresd meg.