4140
-
#952 Mit tudom én. 3 téglabaszás kellett volna a BR 8ig, most 3 téglabaszásom van.
Talán a majdnem-TKkért is, de én arról nem tehetek hogy benyomom a grenade launcher 2nd fireját, kinyomom a 6 rocketot és egy parasztgyerek beáll elém. -
#951 Visszaugrott?? Mire vonnak le xp-t?? -
#950 Na igen, ez a Vanu, de az hogy van hogy neked 4-5 fps-ed van csak? Eddig mi volt akkor?
Amúgy most kb. nekem is azt van mint neked csak nem az fps-el hanem a lag-al, és a packet lossal van bajom, a rohadt chello miatt.
De nemsokára kötik a Datanet ADSL-t ;) -
#949 Jólvan basszameg ennyi. Faszomat.
Ma kb. 5 kistéglát ment vissza a BR-em bazmeg. K***a ******* .!..
4-5 fps között nem lehet lelőni senkit. Ami egyszerűen RÖHEJES, az a szájbaqrt VANUK FEGYVERE. Beállok a fal, egy fa, egy épület mögé, AZ MEG CSAK TENYEREL A TŰZGOMBRA, EL SEM ENGEDI EGÉSZ CSATÁBAN, ÉS MEGHALOK MERT A MELLÉM LŐTT LÖVEDÉK IS TÖBBET SEBEZ MINT AZ ÉN TELITALÁLATOM.
SZÁNALMAS.
A másik kurva király dolog, hogy én senkit nem tudok elütni, mert érdekes módon ELUGRÁL. Én is ELUGRÁLOK a gyökér köcsögbuzi VANUK elől, de amikor a fa mögött állok már egy másodperce, és megnyugodtam, HŰ, nem ütött el! Egyszercsak előpattanok és már jelenik is meg az a takony ikon jobbra fenn : gyökérvanu kiskocsi/tank/AMS dikki
Azt bazmeg. -
#948 Pont te mondtad, hogy ujra kellett rakni a gépedet, szóval egy szimpla reggel nem sokra mész. -
KisKolok #947 Nem maradt érző szívű Terran e vidéken?
Kérlek küldjetek már reget. Nem akarok még egyszer szívni... PLEASE! -
#946 Terrans forever!
MAXs forever!
-
djcom #945 Ment egy üzi a jk3 topicba -
#944 :DDD -
#943 nah leszedem mar -
#942 Hey! Egész végig abban az überbrutál terminátor-páncélban rohangáltam, neked meg sikerült elkapnod azt az egyetlen pillanatot, amikor kicsit szellőztettem a lassan bepáló tökeim... :) -
#941 #938
Jo lenne tényleg. :) -
#940 Valamikor már engem is lefényképezlhetnél :D -
#939 bááááááááá qrva jót gémeztem :D -
#938 Asszem csinálok egy fansiteot. :D -
#937 Újra itt van, újra itt van, újra itt van a nagy csapat. :D
Nézd már, van aki még alap páncéllal kimerészkedik a főbázisról? Vajon ki lehet? :D
A nagy vezérünk személyesen.
A teljes galériát ITT lehet megnézni. -
#936 Engem riaszt ez az egyszeri tízenx ezer ft + a havi 3-4 e,- pénz :(( -
KisKolok #935 Plz valaki küldjön már egy full Planetside-os reget, mert újra kellett rakni a gépet, és az install file már nincs meg :(
Szóval kérlek titeket, valaki legyen olyan jóságos, hogy megszán egy reggel, hogy ne kelljen újra chellóval letölteni... -
#934 Figyusztok. Most maxra állítottam a grafikát, úgyhogy majd egyszer minden egyes magyar játékos össze kellene szedni egy helyre a főbázison és úgy lefényképeznék mindenkit. -
#933 Ez most nekem se tetszett. Túl nagy ping,kevés fps,nagy ploss.:(( Remélem lesz ma még jobb is. -
#932 Hát nem csodálom, egy ilyen szerencsétlenkedés után :) Ettől mostani "csatától" nagyságrendekkel jobbak szoktak lenni... -
#930 Eddig nem ragadott magával bevallom őszintén, de azért még próbálkozom majd. :) -
#929 Áh, lusta vagyok :P És egyébként hogy tetszett?
Most visszanéztem megint, de nagyon nagy a ping meg a packet loss is szóval hagytam. De sorry mindenkitől aki a squadban volt a GALok miatt, de önhibámon kívül történt minden... -
#928 Na én megyek jáccani, gyertök ppl! -
#927 LOL :DD -
#926 Nem. -
#925 Cseréld le a téli logód, nyár van. :) -
#924 Hát ez kész bazzeg. Most ku*vára felbaszta az agyam ez a játék. Szállítom a magyar squadot GAL-al, próbálok leszállni a sűrű bozótba miután kidobtam őket, erre VALAMI LÁTHATATLAN ERŐ behúz a fák közé és felrobbanok. Jó, 2 WP-n keresztül kell hoznom még egy istenverte GAL-t. Ok, spwn, recall, sanc. Mégegy gal, áthozom az első WP-n, ahogy megérkezek újra valami LÁTHATATLAN ERŐ lehúz a földre, felrobbanok. Spawn, recall, sanc. 3. GAL-t hozom át, áthozom az 1. WP-n, félúton a 2. WP-hez kidob a deskopra.
Jó, 4. GAL. Őt már sikerült áthoznom vissza a csapathoz, leszállok a legsűrűbb bozótos ősdyzungel közepén szépen egy kis tisztásra, beszáll valaki, kivéve valami lámát. Várunk ré 2 percig, de ennyi idő alatt megtalált valamelyik reaver és fossá lőtt minket rakétával. Meghal mindenki, 5!!. GAL. Őt is sikerült áthoznom mindenhol, de ahogy szállnék le, kidob a deskopra. Mindezt AKKOR DE CSAK AKKOR ÉS SOHA MÉG VÉLETLENÜL SE MÁS ALKALOMMAL CSINÁLJA, csakis ha valami jó nagy, frankó csata van. Ebbe benne van a chello is meg a bugok is de most ehhez szóljatok hozzá. -
#923 dikki, nem a tied az ftp?
mert most leállt ez a szutyok és nemlehet ujraindítani -
Braveheart #922 Ha megállítom a flashgettel ma és holna preggel újraindítom akkor ugye a fileplanet engedni fogja és nem lesz corrupt az a szar? Most kérdezem utoljára, mert 3-szor leszedni nem kis dolog... -
Braveheart #921 Csekély 21 óra és lejön a fileplanetről -
Braveheart #920 Dikki Te nem néznéd meg hogy milyen számokat ad ki az a program neked? -
Braveheart #919 Nekem elég fontos hogy menjen, hidd el... -
#918 Szerintem Lacc fórumába az ilyen installal kapcsolatos dolgokat kéne megbeszélni, és itt a fontosakat... nem fordítva :) -
Braveheart #916 Mi? Honnét? Béta? -
Braveheart #914 Csak úgy próbaképpen: a 44.03-as win Xp-s detonator driver install file-a nekem ez lett:
72e0aeb353b76ec366183c8e34e71d01 44.03_win2kxp_international.exe
vki nézzem eg lécci akinek ilyen drivere van hogy ugyanezt kapta-e, és ha igen akkor majd meg tudjuk nézni a PSTRIAl installfájlát is. -
Braveheart #912 ÉS ha a fileplanetről flashgettel 1-2 megszakítással töltöm majd le, akkor annak attól még jónak kell lennie, nem? -
#911 AMD 2ghz 512 ddr (mostmar 1giga! :D) max 7 perc votl az install :D -
Braveheart #910 Ja működik elég egyszerű használni, de ez hogyan megy? Mi alapján adja meg a számot? -
Braveheart #909 Igen ez tényleg jó lenne, mert így már rögtön a letöltés után lehetne látni, hogy jó lesz-e. Én már leszedtem!