4140
  • dikki*yysw
    Mit tudom én. 3 téglabaszás kellett volna a BR 8ig, most 3 téglabaszásom van.
    Talán a majdnem-TKkért is, de én arról nem tehetek hogy benyomom a grenade launcher 2nd fireját, kinyomom a 6 rocketot és egy parasztgyerek beáll elém.
  • Lacc
    Visszaugrott?? Mire vonnak le xp-t??
  • Lacc
    Na igen, ez a Vanu, de az hogy van hogy neked 4-5 fps-ed van csak? Eddig mi volt akkor?
    Amúgy most kb. nekem is azt van mint neked csak nem az fps-el hanem a lag-al, és a packet lossal van bajom, a rohadt chello miatt.
    De nemsokára kötik a Datanet ADSL-t ;)
  • dikki*yysw
    Jólvan basszameg ennyi. Faszomat.

Ma kb. 5 kistéglát ment vissza a BR-em bazmeg. K***a ******* .!..

4-5 fps között nem lehet lelőni senkit. Ami egyszerűen RÖHEJES, az a szájbaqrt VANUK FEGYVERE. Beállok a fal, egy fa, egy épület mögé, AZ MEG CSAK TENYEREL A TŰZGOMBRA, EL SEM ENGEDI EGÉSZ CSATÁBAN, ÉS MEGHALOK MERT A MELLÉM LŐTT LÖVEDÉK IS TÖBBET SEBEZ MINT AZ ÉN TELITALÁLATOM.

SZÁNALMAS.

A másik kurva király dolog, hogy én senkit nem tudok elütni, mert érdekes módon ELUGRÁL. Én is ELUGRÁLOK a gyökér köcsögbuzi VANUK elől, de amikor a fa mögött állok már egy másodperce, és megnyugodtam, HŰ, nem ütött el! Egyszercsak előpattanok és már jelenik is meg az a takony ikon jobbra fenn : gyökérvanu kiskocsi/tank/AMS dikki

Azt bazmeg.
  • Hmuda
    Pont te mondtad, hogy ujra kellett rakni a gépedet, szóval egy szimpla reggel nem sokra mész.
  • KisKolok
    Nem maradt érző szívű Terran e vidéken?
    Kérlek küldjetek már reget. Nem akarok még egyszer szívni... PLEASE!
  • Hmuda
    Terrans forever!

MAXs forever!
  • djcom
    Ment egy üzi a jk3 topicba
  • Hmuda
    :DDD
  • magus
    nah leszedem mar
  • Rincewind
    Hey! Egész végig abban az überbrutál terminátor-páncélban rohangáltam, neked meg sikerült elkapnod azt az egyetlen pillanatot, amikor kicsit szellőztettem a lassan bepáló tökeim... :)
  • Hmuda

Jo lenne tényleg. :)
  • Lacc
    Valamikor már engem is lefényképezlhetnél :D
  • DarkHorSe
    bááááááááá qrva jót gémeztem :D
  • Hmuda
    Asszem csinálok egy fansiteot. :D
  • Hmuda
    Újra itt van, újra itt van, újra itt van a nagy csapat. :D

Nézd már, van aki még alap páncéllal kimerészkedik a főbázisról? Vajon ki lehet? :D

A nagy vezérünk személyesen.

A teljes galériát ITT lehet megnézni.
  • Kandurex
    Engem riaszt ez az egyszeri tízenx ezer ft + a havi 3-4 e,- pénz :((
  • KisKolok
    Plz valaki küldjön már egy full Planetside-os reget, mert újra kellett rakni a gépet, és az install file már nincs meg :(

Szóval kérlek titeket, valaki legyen olyan jóságos, hogy megszán egy reggel, hogy ne kelljen újra chellóval letölteni...
  • Hmuda
    Figyusztok. Most maxra állítottam a grafikát, úgyhogy majd egyszer minden egyes magyar játékos össze kellene szedni egy helyre a főbázison és úgy lefényképeznék mindenkit.
  • CarajoEsp
    Ez most nekem se tetszett. Túl nagy ping,kevés fps,nagy ploss.:(( Remélem lesz ma még jobb is.
  • Lacc
    Hát nem csodálom, egy ilyen szerencsétlenkedés után :) Ettől mostani "csatától" nagyságrendekkel jobbak szoktak lenni...
  • Rincewind
    Eddig nem ragadott magával bevallom őszintén, de azért még próbálkozom majd. :)
  • Lacc
    Áh, lusta vagyok :P És egyébként hogy tetszett?
    Most visszanéztem megint, de nagyon nagy a ping meg a packet loss is szóval hagytam. De sorry mindenkitől aki a squadban volt a GALok miatt, de önhibámon kívül történt minden...
  • dikki*yysw
    Na én megyek jáccani, gyertök ppl!
  • dikki*yysw
    LOL :DD
  • dikki*yysw
    Nem.
  • Rincewind
    Cseréld le a téli logód, nyár van. :)
  • Lacc
    Hát ez kész bazzeg. Most ku*vára felbaszta az agyam ez a játék. Szállítom a magyar squadot GAL-al, próbálok leszállni a sűrű bozótba miután kidobtam őket, erre VALAMI LÁTHATATLAN ERŐ behúz a fák közé és felrobbanok. Jó, 2 WP-n keresztül kell hoznom még egy istenverte GAL-t. Ok, spwn, recall, sanc. Mégegy gal, áthozom az első WP-n, ahogy megérkezek újra valami LÁTHATATLAN ERŐ lehúz a földre, felrobbanok. Spawn, recall, sanc. 3. GAL-t hozom át, áthozom az 1. WP-n, félúton a 2. WP-hez kidob a deskopra.
    Jó, 4. GAL. Őt már sikerült áthoznom vissza a csapathoz, leszállok a legsűrűbb bozótos ősdyzungel közepén szépen egy kis tisztásra, beszáll valaki, kivéve valami lámát. Várunk ré 2 percig, de ennyi idő alatt megtalált valamelyik reaver és fossá lőtt minket rakétával. Meghal mindenki, 5!!. GAL. Őt is sikerült áthoznom mindenhol, de ahogy szállnék le, kidob a deskopra. Mindezt AKKOR DE CSAK AKKOR ÉS SOHA MÉG VÉLETLENÜL SE MÁS ALKALOMMAL CSINÁLJA, csakis ha valami jó nagy, frankó csata van. Ebbe benne van a chello is meg a bugok is de most ehhez szóljatok hozzá.
  • Krinyo
    dikki, nem a tied az ftp?
    mert most leállt ez a szutyok és nemlehet ujraindítani
  • Braveheart
    Ha megállítom a flashgettel ma és holna preggel újraindítom akkor ugye a fileplanet engedni fogja és nem lesz corrupt az a szar? Most kérdezem utoljára, mert 3-szor leszedni nem kis dolog...
  • Braveheart
    Csekély 21 óra és lejön a fileplanetről
  • Braveheart
    Dikki Te nem néznéd meg hogy milyen számokat ad ki az a program neked?
  • Braveheart
    Nekem elég fontos hogy menjen, hidd el...
  • dikki*yysw
    Szerintem Lacc fórumába az ilyen installal kapcsolatos dolgokat kéne megbeszélni, és itt a fontosakat... nem fordítva :)
  • Braveheart
    Mi? Honnét? Béta?
  • Braveheart
    Csak úgy próbaképpen: a 44.03-as win Xp-s detonator driver install file-a nekem ez lett:

72e0aeb353b76ec366183c8e34e71d01 44.03_win2kxp_international.exe

vki nézzem eg lécci akinek ilyen drivere van hogy ugyanezt kapta-e, és ha igen akkor majd meg tudjuk nézni a PSTRIAl installfájlát is.
  • Braveheart
    ÉS ha a fileplanetről flashgettel 1-2 megszakítással töltöm majd le, akkor annak attól még jónak kell lennie, nem?
  • I.C.ram
    AMD 2ghz 512 ddr (mostmar 1giga! :D) max 7 perc votl az install :D
  • Braveheart
    Ja működik elég egyszerű használni, de ez hogyan megy? Mi alapján adja meg a számot?
  • Braveheart
    Igen ez tényleg jó lenne, mert így már rögtön a letöltés után lehetne látni, hogy jó lesz-e. Én már leszedtem!