Planetside
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért jó volt a mai játék csak sajnos ezek a rohadt nck sokkal erõsebbek, és nem lehet sehol se ellenük valódi harcal nyerni, csakha nem védekeznek😞
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
_Remélem_ hogy csak a 1sec-es ping miatt szívtam :-(
Régebben jobban ment.
Mára egyenlõre ennyi.
Remélem kijavítják holnapra.
Fél BIX és a külföldi sávszél eltünt.... 😞
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Armored Assault 1 - Lightning Tank - 2 pont
Armored Assault 2 - Prowler - 1 pont (az Armored Assault 1 kell hozzá)
Flail - Flail - 1 pont (az Armored Assault 2 kell hozzá)
BattleFrame Robotics - 2 pont (az Armored Assault 2 kell hozzá)
A Harraser atkerült az Assault Buggy cert be is.
A Light Scout Vehicles certre már elvileg nem lenne szükség de bennthagyják alternativaként.
), összeszedtem, egyelõre a PS web által mutatott aktivitás alapján, mi áll a csapat rendelkezésére.
Certification
Standard 10
Medium Assault 10
Heavy Assault 5
Anti-Vehicular 2
Sniping 1
Special Assault 5
Armor
Standard ExoSuit 10
Agile ExoSuit 10
Reinforced ExoSuit 7
Infiltration Suit 2
TR Dual Cycler MAX 0
TR Dual Pounder MAX 1
TR Dual Burster MAX 0
Uni-Max 0
Vehicles
Advanced Nanite
Transport 0
Air Cavalry 0
Air Support 1
ATV 1
Assault Buggy 1
Armored Assault 2
Scout 0
Tactical Support 1
Transport 0
Harasser 0
Mosquito 0
Equipment
Hacking 2
Advanced Hacking 1
Medical 2
Advanced Medical 1
Engineering 4
Combat Engineering 2
Attól tatok, hogy a robik miatt szétszakítják a társaságot, illetve arra kényszerítenek mindenkit, hogy megvegyék a CC-ot is.
"6F25E742C2FF4f8dBE7C2FB5A8FB3105"
Majd megtaláltok :p
Letöltõdött a merevlemezemre...
Ha ma korábban jöttök (fél 7 körül)
,akkor leszünk vagy 14-en 😊
Most is bent vagyunk.
Lifeforce
Petko
Dilmor
CsabSz
Mystyxx
GuardianHero
+ ti ketten 😊 Meg még kihagytam egy csomó mindenkit sztem...
én megvettem annó, csak eltüntek a magyarok így én is abbahagytam a befüzetét
ha lennénk 8an sztem aktiválnám megint az acot, ha le nem törölték karim, vagyunk páran?😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Sõt.
Több van belõle.
), de sajna a játék memóriakezelése akkoriban eléggé alátett a játékélménynek.
Tényleg, azóta kijavították ezt a memóriaszemetélési hibát?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Hamarosan sort is kerítek rá, hogy kipróbálom
Csinált toborzóképeket. Sztem itt a fórumban is megvan, valahol tavaly elsõ félévben... 😛
csak gyere fel majd TS-re
A HQ ötletet támogatom. Ha kellenek a képek, amiket Meier csinált anno, megvannak még eredetiben. :-) Kérek tõle licencet és felhasználhatók lesznek ;-)

A hungs.hu -n csináltam egy kis reklámot neki annak idején, és jöttek is egy páran.
Sajnos a trialnal õk sem jutottak tovább.
Valóban kellene egy jól megírt faq, hogy hogyan kezdjék a játékot.
Sokan azért nem játszottak tovább, mert nem tudták,hogy a tréningel szerezhetnek annyi pontot, hogy normálisan fel tudják tápolni a kariukat.
És ha mégis akkor nem tudták, hogy milyen elosztásban érdemes elosztani apontokat, hogy normális felszereléshez jussál.