4140
  • dronkZero
    Hm?
  • dronkZero
    Kérhetek valamelyikőtöktől egy trial passt?
    Köszi!
  • Lacc
    Nem bonyolult az, az elején se, csak el kell olvasgatni mindent :)
  • guardian hero
    Vannak úgynevezett outfitek a játékban, amik a klánoknak felelnek meg. A magyar outfit a Hungarian Elite Brigade, írd be a játékbeli neved, és Petko majd felvesz. A csetben /o előtaggal tudsz az outfited tagjainak üzenni, majd segítünk eligazodni. Elsőre tényleg bonyolult kicsit, de hamar bele lehet jönni :).
  • Lacc
    De van.
  • kalimpa
    Nos, kb fél óra játék után a totális káosz élménye maradt meg bennem...nincs valami magyar tömörülés?
  • guardian hero
    Elvileg kiírja, hogy kb. mennyi idő. De 1-2 óra biztos lesz... Ha leáll, indítsd újra nyugodtan az egészet, tudja folytatni.
  • kalimpa
    Oszt most meg megállt, se jobbra, se balra.
  • kalimpa
    Bazz...már egy órája csak peccsel...meddig csinálja még? Elfogy a 15 gigás korlátom...
  • Lacc
    Én a minap láttam egy Buzzi nevű gyereket.
  • Bat
    Jabocs, le van kopva az ef meg a té is, és nemtudtam melyik melyik. Monitort meg nem nézek gépelés közben. -zavart köhögés-
  • guardian hero
    De igen, ugyi vagy Főleg, ha a BFR-re gondolsz!
  • Bat
    Az senkit nem érdekel, hogy megöltem, egy BTR-t? :-( :-p
  • guardian hero
    Őt én is láttam, de se nekem, se Petko-nak nem válaszolt tell-re. Láttam még korábban egy "MAGYAR" néven futó játékost, meg egy "TKovacs"-ot, de utóbbiról kiderült hogy nem magyar, hanem valami könyvből vette a nevét...
  • Lifeforce
    Ma is kiszurt Stoto egy Magyart...
    Valami Sándor volt.
    Illene már összeszedni a teljes Magyar csapatot.
    Van egy csomó külsős aki nincs bent az outfitbe és Terran
  • Bat
    Megöltem ma reggel első BTR-em. Moszkítóval :-p
    Amugy kiteszteltem.
    A sok mukitól esik nagyon le az FPS.
    Azért láttam már játékban több embert ennél egy helyen, úgy hogy sokkal szebb FPS-t produkált...
  • guardian hero
    Küldtem!
  • kalimpa
    khm...hát akkor én rekvirálnék egy trial [email protected]

Köszi annak, aki adja!
  • Petko
    a graphics beallitasoknal a preload texturet all ra erdemes kapcsolni, alatta pedig ahol kulon van egy ablakban csomo bejelolheto textura semmit sem szabad benégyzetelni (nem tudom ezek mire is lennének jók pontosan de nagyon belassítja)
  • dronkZero
    Köszönöm a linket!
    Hét vége felé valószínűleg jövök még trial pass-t lejmolni. :)
  • Bat
    Dinamikulás LOD értékétől független.
    Ált ha nincs nagy muri, akkor 38-40 FPS, ha van akkor 10-re is leesik.
    LOD 0-val is, és pl LOD 60-al is.
    Nettől független, ez renderelési szar. Ping olyankor lehet 70-400ig bármi. Ált 70-100 körül szokott mozogni.

• guardian hero
    Dinamikus LOD nem árt ha be van kapcsolva. Nekem is belassul időnként, de azért játszható. Neted milyen van?
  • Bat
    Csak az ő kedvéért van 1g benn.
    De a toronyokért a csatákban játszhatatlan.
    Amúgy XP2000+, Geforce FX5900
  • Lifeforce
    Nemtom..
    Nekem megy mint állat.
    Amúgy nagyon igényli az 1gb ramot és az FX5600, 9600Pro vagy a feltti vga-kat
  • Bat
    Nekem lassan lejár a triál ha jól számolom.
    De ebből a játékból azthiszem nem csinálok rendszert :-(
    Azért vki elárulhatná, hogy lehet 30 fps fölé bírni mégha le is van csumpítva a grafika, meg is van neki adva az igényelt ram, stb.
    Gépkonfigot nem írok, mert nem akarok felvágni :p
  • Lifeforce
    innen letölthető: http://hungs.hu/PlanetSide_Trial.exe
  • guardian hero
    A planetside.com-on volt, hogy egy ideig még cert sem kell hozzájuk. Ez a BFR-Mayhem event, vagyis ma este már előreláthatólag mindenki BFR-el fog nyomulni, aki képes lesz kivárni a sort a kiadónál :). Persze az újrafelhasználási idő elég hosszú lesz.
  • Lifeforce
    Már is linkelek nekd egy Magyar letöltő helyet. (10perc)
  • dronkZero
    Ehm. Most kezdem el negyedszer tölteni a trial-t... Ha megint nem sikerül, valaki, aki szélessávú nettel rendelkezik meg tudna szánni? Adnék egy ftp címet, egyetemi hálón 2 perc alatt átjönne... (remélem van köztetek koleszos :) )

Köszi!
  • Lifeforce
    Ezt hol olvastad, hogy nem kellenek hozzá pontok?
    Szerintem csak annyi, hogy mindenki használhatja (nem csak a CC és ne kell hozzá a CC foglalás)
    A Cert szerintem kell hozzá.
  • Lacc
    Feltételekre? Cert se kell majd hozzájuk, néhány napig az megy velük aki akar.
  • guardian hero
    Bármelyik játékos tud neked igényelni egy 10 napos próbakódot. Ha gondolod, küldök neked, csak írj egy privit.
  • Lifeforce
    Up-Up :)
    Nem sámli volt a mai csaták.
    Főleg a CC-s.
    Holnap jönnek a robik :D
    Elvileg használhatja mindenki egy darabig.
    Már csak a "feltételekre" leszek kíváncsi.
  • kalimpa
    Hm...letöltöttem a lenti linkről, de nem tudom kipróbálni, mert egyből valami kódot kér miután regisztráltam magam...akkor mégsem lehet ingyen kipróbálni?
  • guardian hero
    Az miért van, hogy össze-vissza írja a killjeimet a játék? Úgy értem, egy darabig számolja rendesen, aztán odanézek, és látom hogy öttel kevesebb van, mint korábban.

Amúgy múltkor a föld alatt egy Prowler nagyágyújának egyetlen lövésével leszedtem egy világító vonalon csúszó vanut, pedig jó messze volt! Marha jól nézett ki, ahogy lezuhant, és nagyon elégedett voltam magammal :).
  • Stotoo
    bfrek csak hetfotol lesznek elesben, de a trainingben mar most is kiprobalhatod oket
  • mistixx
    Hi! Vazz tegnap bedöglött a net a városban...:(( ugyhogy ma reggelig kellett várnom hogy befejezzem a letöltést..de mind1 ma már földerítem hogy miújság a földalatt meg a BFRek házatáján!:)
  • Stotoo
    aztan ovatosan mert eleg bonyi a fold alatt :D
  • guardian hero
    A CC-t tölti le a launchpadon keresztül, ha pedig kiírja, hogy 1 exp. enabled, akkor már le is jött, mehetsz a föld alá :).
  • mistixx
    Hi all!..:)
    Megvettem vagyis digital dowloadoltam a CC-ot! De nem tudom hogyan kell letölteni...!
    A bejelentkezés után viszont vagy 1 óráig updatel a LaunchPad, meg ki van írva hogy 1 expansion enabled.
    Namost akkor az updateket tölti ilyen sokáig vagy a CC-t is?