4140
  • KisKolok
    Nagyon változó, hogy hogy lehet őket lőni...
    Nekem van úgy hogy 10 perc alatt 20 frag, de akár csatában órákig is csak meghalni lehet frag nélkül. Akárhogy lövök :)
  • Jacek
    nem tom en le tudtam loni az embereket:)
  • Lacc
    Ilyen nekem is sokszor volt :) Valszeg a packet loss az oka meg a magas ping. Rosszul számítja ki a gép hogy merre is akartál volna menni ha éppen jött volna tőled csomag, és szépen beleszámít a betonba aztán felrobbansz warpnál. Lutri hogy mikor jó meg mikor nem :)
  • dikki*yysw
    Magusnak
  • dikki*yysw
    És ez a játék baja? Vegyél gépet? :)
  • dikki*yysw
    Lehet ütköztél..
  • magus
    kosz:))

az a baj, hogy kurvara szaggat, es telle gsemmit sem latok
  • dikki*yysw
    Mondjuk úgy, ez a két véglet. SoFII-ben ugrásból osztod a heccsátot, nyomod a tűzgombot és alig van szórás. Planetside-ban akármit csinálsz, úgys találod el a célpontot.
    CS-ben szépen megcsinálták ezt, annyi biztos.
  • I.C.ram
    Ha generátor meghal, akkor semmit nem lehet használni a bázisban. Csak a respawn Tubeot.
  • KisKolok
    Jó a game :)
    Megyek moszkítóval a warp gate-be, betölt, "choose respawn location"
    Semmit nem csináltam, csak meghaltam. A warp bubble-n belül, ahol ugye lőni se lehet.
  • Jacek
    Petkoval talalkoztam csak egy epulet belsejeben es meghalt pont elottem:))) utanna en is:))

Jacekvacek neven vagyok.
  • Jacek
    en lelottem az elso enemyt aki meglattam:)) igaz jarmubol agyuval:PPP
  • Jacek
    benn benazok csak hova kene itt mennem:P
  • Krinyo
    micsoda?
  • Jacek
    na megvan nekem is:)
  • Krinyo
    dikki neked sikerült a 7napot eltolnod?
  • KisKolok
    akkor chello rulez ismét :)
  • Lacc
    Hát nekem ilyen sose volt. 20-30 sec múlva mindig visszatérek ha meghaltam ;D
  • KisKolok
    ahaa 30 sec..
    nekem 30 sec mire rákattint a gombra (nem swap miatt, eltűnik a gomb, aztán várhatok a térképre)
    térképen meg kattinthatok mint a huzat, nem reagál.
  • Hmuda
    Na húztam a Balcsira. Majd csak vasárnap leszek legközelebb.
  • [HUN]PAStheLoD
    jaja repcsik ownzolnak né meg megyek is :)
  • Lacc
    A repülőknek nem olyan rossz az irányítása szerintem. Nem egy szimulátor de legalább nem kell órákig tanulni őket vezetni :)

A Bradcasttal lehet olyan üzeneteket küldeni, de ne várd azt hogy mindenki a te szavadra figyel, hogy mikor lesz ambush :D

Ha elfejeltesz egyet akkor tudsz majd mégegyet 24 óra múlva igen :)

Onnan tudod, hogy megnézed a globális térképen :P Ahol harc van ott ilyen kis animáló robbanás ikon van. Persze előtte a térképen kapcsold ki a w-vel az időjárást, mert a felhőktől nem látsz semmit :)

Úgy lehet egy bázist elfoglalni, hogy meg kell hekkelni a CC-t azaz a Command Console-t (valami ilyesminek a rövidítése). Ez általában a pincében van és a térkép kis zászlóval jelzi, és te is meghekkelheted, nem kell hozzá képzettség, csak neked több ideig tart. Miután meg van hekkelve, 15 percig tart az átállás és addig tartani kell. A másik a generátor, ezt fel lehet robbantani, és akkor elméletileg leállnak a tornyok a falon, de ez lehet hogy hülyeség, ebben nem vagyok biztos.
  • Braveheart
    Nekem az első fragem úgy lett, hogy Lightinggal bahajtottam a csata közepébe, és elémugrott egy ellenséges troop :)))
  • Braveheart
    NA gyerekek megyek megint hamelni, de van pár észrevételem:
    ha egy bázisból kimegyek a szabadba, ott tölt egy jó 10 mp-t
    A repülők irányítása egyszerűen borzalmas... ez az eddigi legszarabb, amit láttam, nem értem miért lett ilyen gagyi, de ellenben a többi jármű király...
    A lilák túl erősek szerintem is...
    Hogyan lehet olyan üzenetet küldeni, amit az összes terran hall, hogy pl gyűlekező ambushra negyed óra múlva, meg ilyenek

Zoli néven vagyok, de eddig csak PastheLodot, Blasta007-et és cbLifeforcet láttam, őket beraktam a friends listába. A nevem Zoli
    Ha "elfelejtek" egy cert-et, akkor ugye akkor tudok legközelebb "megint elfelejteni egyet", ha lejár a 24 óra.
    Honnét tuhatom hogy hol vannak e legnagyobb harcok?
    Hogyan lehet elfoglalni egy bázist? Mert én csak követem a többieket és lődözök.
    Na most, hirtelen ennyi. Megyek gamelni
  • [HUN]PAStheLoD
    jah és instant action helyett a Reaveremmel oda megyek ahova akarok :)
  • [HUN]PAStheLoD
    az a poén hogy ez a game is olyan mint a RtCW ! Szar a célzása! Jáccol egy fél óra SoF II-t rájössz mi a heccsát meg hogy kikukucskál a fal mögül és megeresztet efelé 1 tárat aztán meghal... persze ott ilyen nincs! Szal lehet hogy valami atompontos fegyverre van szükségem hogy meglegyen az I. fragem :))
  • I.C.ram
    Az a poén, hogy reggel mikor megnéztem a mapet, még az NCk vezettek nagy előnnyel, delutánra me lemorzsolták őket :) Mindegy. űzdök a mocskos toyota supra tulajok ellen!! :D
  • Lacc
    Hát engem rohadtul nem érdekes az a game, a 2k3-at még megnéztem de semmi különös szvsz :P Lehet hogy lesz benne ilyen mod, de egy rohadt kis mapen, itt meg jánéhány négyzetkilométeren irthatjuk egymást :D
  • Lacc
    Hát úgy néz ki, hogy ez a Werner server egy Terran-Vanu server, az NC meg rendesen el van nyomva :( Hát ezt sajnálom, mert más serveren meg ők a legerősebbek. Szóval én lehet hogy meggondolom magam és inkább küzdök a Vanuk ellen újra, de még azért próbálkozok nc-vel.
  • dikki*yysw
    Ut2k4? piha... le sem fogom tölteni.
  • I.C.ram
    Percegik?? Miről beszélsz? :) 30 sec a respawn vagy kevesebb. Egy napot is végigjátszhatnál, úgy, hogy instant actionözöl! Folyamatos csata van.
  • KisKolok
    Azért nem igazán.
    Meg ez real valahol, vagyis ők is sokan, mi is sokan, és kurva kevesen élik túl a nagyobb összecsapásokat, aztán percekig csak ül az ember és nézi a monitort...
  • I.C.ram
    És? Várok :) Úgyis csak szeptember környéken veszem meg.
  • I.C.ram
    Itt sem kell várni :) Benyomod Istant Actiont, aztán olyan mintha egy ut2k4 szerverre csatlakoztál volna :)
  • KisKolok
    Arra még várhatsz, nem a Future Plans-nál olvastad az augusztus végi peccsben?
  • KisKolok
    Én azt mondom, hogy Planetside-dal kihúzzuk Ut2k4-ig.
    Teljesen ugyanilyen lesz, ahogy az új infók kijöttek róla, kivéve egy valamit:
    Nem kell várakozni, hogy mikor mehessünk támadni, "instant action" lesz az egész.

Írják, hogy az új "nagy"játékmódban lesznek bázisok, amiket be kell venni, és az összeköttetésben lesz a HQ-val. Így kell szépen elfoglalgatni a bázisokat, amíg egy kapcsolva nem lesz az ellenfél HQ-jával, és oda betámadni. Amíg nincs kapcsolat a bázisukkal, addig sérthetetlen az számunkra.
  • I.C.ram
    Juhejj!! Belépek egy Outfitbe gyorsan :)

In addition, we will be implementing the Base Ownership System. This will allow Outfits to stake their claim on a friendly base and claim certain benefits as long as it remains under their Empire's control. Outfits will be able to quickly recall to Outfit-owned bases, similar to recalling to Sanctuary. An Outfit-owned base will always be available as a respawn point to players on the same continent, regardless of their proximity to the base. Of course, controlling your own turf isn't half as cool if no one knows the base is yours. This will warn enemies of who they're about to attack upon entering an Outfit-owned SOI. The Outfit's logo will appear on the Empire hologram flag and be visible over the base SOI on the Continental Map.
  • dikki*yysw
    Én is gondolkoztam rajt egy sort tegnap este, hogy a múltkor vmit elnézhettem, de ma megint megcsinálta valamelyik pöcsarcú.
  • I.C.ram
  • dikki*yysw
    Nos.. most hogy így mondod, tegnap (gy.k. amíg ott voltál) fos volt a csapatmunkánk outfit szinten, így éreztem én is, és a fórumozók is.

Ma valahogy más volt.. mindenki kurva jónak nevezte, megtellt a squad és teljesen egy helyszínen volt mindenki...

...csak én látom a párhuzamot? :D