4140
-
#1235 Anyád! :D -
#1234 Igaz, lehet nem kéne attól lámának tartani minden NC-t, hogy két általam ismert (és magamban minősített ember) átment hozzájuk. Bocsi.
:DD -
#1233 Én a Terran maxokról beszéltem. Vanukkat eleve próbálom kerülni :) -
KisKolok #1232 Megnézném Vanu-max-ez hogy lősz le :)
Felrepül és próbáld meg leszedni :))) -
#1231 ...és ahogy a magyar "csapatmunkát" nézem meggyőződésem, hogy ellenkezője a dolog :DDDD
Mikor terranokkal voltam, és veletek mentem ezt ment a mikrofonba állandóan, hogy "bazdmeg" "büdős isten faszát" "kurva köcsög" stb stb :) Arról nem is beszélve, hogy a társaság kb. 3 különböző szigeten volt :) Érdekes, hogy egy külföldi csapattal sokkal könnyebben, és gördülékönyebben megy minden, pedig egy rakás vadidegen ember, szerte Európából. :) -
KisKolok #1230 Shotgunnal hogy cloakolom magam?
Vagy viszek pót-armort? :) -
#1229 Hát ne mondd már nekem, hogy az NCbe direkt a lámák mennek, és ezért szopunk mindig :) Olyan nincs, hogy ez a csapat sokkal szervezetteb, hisz ugyanolyan emberek vannak mindehol. Inkább azt mutatja, hogy nincsenek túltápolva a felszereléseik, meg hogy kevesen vannak. -
#1228 Terranok nem azért nyernek, mert olyan hűdeerősek. Magasan a legjobb szervezettségű empire, kiegyensúlyozott fegyverzettel. (NC lehet gyengébb, nem próbáltam). -
#1227 Shotgun helyes alkalmazása:
cloakolod magad
megvárod, amíg az ellenfél hackelni/equipment terminalozni/reloadozni kezd
mögémész, és fossá lövöd. Sajna ellenem már csinálták, pl. ma is.. :// -
#1226 Nem is beszélve arról, hogy a tanjuk kurva ronda! Mint egy sportkocsi. -
#1225 Épp azért álltam ide, mert semmi kihvívás nincs Terránoknál, úgyis mindig nyernek. -
#1224 Meg sem tudom számolni, hogy hány szaros MAXot öltem le simán Shotgunossal. A Marhák letámasztják magukat, én meg megkerülöm, aztán seggbelövöm. :D és röhögök egy sort, hogy mekkora láma :D -
#1223 Ühüm csak volt itt haverom és azt mondta a MAXja tudott repülni. Azt nem mondta, hogy Vanu volt :D -
KisKolok #1222 Ha pont az orra elé tudsz kerülni, jó. De ha már kicsit is távolabb van, kegyetlenül kell trükközni, hogy ő ne kapjon téged, de te közel tudj kerülni. -
KisKolok #1221 De lassabb...
Nem a cyclernél gyengébb, hanem úgy általában.
Én a tesztpályán gyakoroltam, és messze az NC volt a leghatástalanabb... -
#1220 Shotgunos meg leehtő legdurvább közelre! 3-5 lövés közvetlen közelre és megdöglött. Direkt torony vagy bázis berohanásra jó. Belterekben nagyon király, csak uyge tudni kell használni. -
#1219 Nagy baromságoakt írtál :D Gauss sokkal többet sebez mint a Cycler. -
#1218 Semleges, mikor épp hackeleik a bázist de még nem hackelték fel teljesen, akkor lesz semleges. -
#1217 Amúgy mi az a Neutral? mert van vanu terran Nc meg neutral:D Az mi? -
#1216 Én nekem is bejön Nc-de mivel mindenki Terranban van Outfitből én sem maradhatok ki. persze jobban örülnék ,ha egy S-ban lehetnénk 20-an akkor minden magyar együtt szórhatná az ellent. -
KisKolok #1215 NC az fos!!
Most nézegettem, miket kaphatnak.
Fegyvereik:
Gauss - tűrhető, ugyanolyan mint a cycler vagy a másik. Csak hát gyenge :)
Jackhammer - szerintem fosabb mint a terran HA-ja, mivel ez csak és kizárólag közelre jó, VISZONT ott sem tökéletes. Sokkal többet vártam tőle!
MAX-ek:
Anti-Air frankó, teszi a dolgát, viszont csak lég ellen jó.
Anti-Infantry: shotgun ez is, szarra sem elég. Közelre nehéz célozni, messzire meg iszonyat lassú.
Anti-Vehicle: röhej, rakétái keveset sebeznek, lassúak, másik 2 csapat MAX-ja szétszedi a gépeket, ez addig nézi.
Szóval Terran magasan veri színvonalban a NC-t. Vanu áll a csapat tetején.
Ja, és a max-ek hülyén néznek ki :) Jóhogy nem adnak egy konzervnyitót, ha ki akarsz szállni belőle ;-) -
#1214 Nem, nem az NC maxoknak pajzsuk van ;) A Vanuk tudnak repkedni. -
#1213 Miért tudna repülni? :) Max a Vanus. sima rakétája van, ami a repcsikre hőkövetős. -
#1212 Your throughput 67390 cps
most nem töltök -
#1211 És jó? Az csak 2 cert, én is gondolkozom rajt. Tud repülni, nem? -
#1210 A nagy szart :) Engem mindig a hülye reaverek szednek le egy sorozatból, ha MAX armorban vagyok. De beújítottam a legvedlmi maxzsal, így jöjjenek csak :D -
#1209 Ja bocsesz. Figyelmetlen voltam. Már nyálazom is a guidet.:P -
#1208 NC-ket tényleg elnyomják, de engem egyelőre nem érdekel :) Ha megjön a fegyverpaccs akkor sok láma Vanu fog szétosztódni a Terranok NC-k között mert nem értik miért nem elég aznaptól, ha tenyerelnek a tűzgombra. -
KisKolok #1207 Új station.com-os accal megy az új trial kulcs.
Hát akkor max nem leszek 20-as BR, de játszani fogok mindhalálig!!!! :)))) -
#1206 Mi ICrammal már átálltunk NC-be, erősítjük a gyengébbeket. Szerencsétlenet nagyon elnyomják ezen a serveren... -
#1205 Váá, ezt megjegyzem, király :DD -
#1204 A mai harc KEGYETLEN jó volt. ÚGY! Hogy nem voltun kegyértelmű erőfölényben!
Ennyit számít, hogy nem a Vanuk ellen játszottunk! 31 fragem lett, ebből 5 max, 11 reinforced exo suit. Lelőttem a levegőből egy repcsit, meg egy lightningot és egy dzsippet is felrobbantottam. Pedig semmit nem csináltam máshogy, mint tegnap, amikor 1 fragem volt egész nap...
Egyetlen ellenséges bázis maradt a végére, de amíg azt befoglaltuk, majdnem egy óra alatt, 5 másikat vesztettünk a hátországban. Mindegy, megvan a 8as BR, van 3 cert pontom. Ma kb. 15x lőtt le sniper, mert olyan volt az átlagszitu hogy 300 méterről lődöztük egymást --> asszem ezt a 3 pontot sniping assaultra költöm.
Bár nem lenne rossz vmi jármű.. :/ vagy egy hack. -
KisKolok #1203
óóó hogy a nyári villám b*szna bele abba a rúdparizernyi csiklódba... :))))) -
#1202 Az volt a játék readme-jében lámáknak nem ajánlják... -
#1201 persze persze :D én meg planetside-ozok -
#1200 Your throughput 18260 cps
Csak én közben letöltöttem 63 k/seccel :DD -
KisKolok #1199 Nem állunk át NC-nek?
Ott aztán lenne kihívás ;-))
Egyébként műxik még valakinek Dikki-n kívül a másik-trialkulcs-berakás?
Vagy csak "sajátgép" szar? -
#1198 figy van egy jó ftp... -
#1197 Mennyi a jéték előfizetési or havidijja? Ezt a próbaverziót honnan lehet megszerezni? A leírtak alapjén kezd teccceni! -
#1196 Hehe nézzetek rá a hiv oldalon az élő térképre. Már majdnem sajnálom a NC-seket. :)