4140
  • I.C.ram
    Anyád! :D
  • dikki*yysw
    Igaz, lehet nem kéne attól lámának tartani minden NC-t, hogy két általam ismert (és magamban minősített ember) átment hozzájuk. Bocsi.

:DD
  • I.C.ram
    Én a Terran maxokról beszéltem. Vanukkat eleve próbálom kerülni :)
  • KisKolok
    Megnézném Vanu-max-ez hogy lősz le :)
    Felrepül és próbáld meg leszedni :)))
  • I.C.ram
    ...és ahogy a magyar "csapatmunkát" nézem meggyőződésem, hogy ellenkezője a dolog :DDDD

Mikor terranokkal voltam, és veletek mentem ezt ment a mikrofonba állandóan, hogy "bazdmeg" "büdős isten faszát" "kurva köcsög" stb stb :) Arról nem is beszélve, hogy a társaság kb. 3 különböző szigeten volt :) Érdekes, hogy egy külföldi csapattal sokkal könnyebben, és gördülékönyebben megy minden, pedig egy rakás vadidegen ember, szerte Európából. :)
  • KisKolok
    Shotgunnal hogy cloakolom magam?
    Vagy viszek pót-armort? :)
  • I.C.ram
    Hát ne mondd már nekem, hogy az NCbe direkt a lámák mennek, és ezért szopunk mindig :) Olyan nincs, hogy ez a csapat sokkal szervezetteb, hisz ugyanolyan emberek vannak mindehol. Inkább azt mutatja, hogy nincsenek túltápolva a felszereléseik, meg hogy kevesen vannak.
  • dikki*yysw
    Terranok nem azért nyernek, mert olyan hűdeerősek. Magasan a legjobb szervezettségű empire, kiegyensúlyozott fegyverzettel. (NC lehet gyengébb, nem próbáltam).
  • dikki*yysw
    Shotgun helyes alkalmazása:

cloakolod magad
    megvárod, amíg az ellenfél hackelni/equipment terminalozni/reloadozni kezd
    mögémész, és fossá lövöd. Sajna ellenem már csinálták, pl. ma is.. ://
  • I.C.ram
    Nem is beszélve arról, hogy a tanjuk kurva ronda! Mint egy sportkocsi.
  • I.C.ram
    Épp azért álltam ide, mert semmi kihvívás nincs Terránoknál, úgyis mindig nyernek.
  • I.C.ram
    Meg sem tudom számolni, hogy hány szaros MAXot öltem le simán Shotgunossal. A Marhák letámasztják magukat, én meg megkerülöm, aztán seggbelövöm. :D és röhögök egy sort, hogy mekkora láma :D
  • dikki*yysw
    Ühüm csak volt itt haverom és azt mondta a MAXja tudott repülni. Azt nem mondta, hogy Vanu volt :D
  • KisKolok
    Ha pont az orra elé tudsz kerülni, jó. De ha már kicsit is távolabb van, kegyetlenül kell trükközni, hogy ő ne kapjon téged, de te közel tudj kerülni.
  • KisKolok
    De lassabb...
    Nem a cyclernél gyengébb, hanem úgy általában.

Én a tesztpályán gyakoroltam, és messze az NC volt a leghatástalanabb...
  • I.C.ram
    Shotgunos meg leehtő legdurvább közelre! 3-5 lövés közvetlen közelre és megdöglött. Direkt torony vagy bázis berohanásra jó. Belterekben nagyon király, csak uyge tudni kell használni.
  • I.C.ram
    Nagy baromságoakt írtál :D Gauss sokkal többet sebez mint a Cycler.
  • I.C.ram
    Semleges, mikor épp hackeleik a bázist de még nem hackelték fel teljesen, akkor lesz semleges.
  • CarajoEsp
    Amúgy mi az a Neutral? mert van vanu terran Nc meg neutral:D Az mi?
  • CarajoEsp
    Én nekem is bejön Nc-de mivel mindenki Terranban van Outfitből én sem maradhatok ki. persze jobban örülnék ,ha egy S-ban lehetnénk 20-an akkor minden magyar együtt szórhatná az ellent.
  • KisKolok
    NC az fos!!
    Most nézegettem, miket kaphatnak.

Fegyvereik:
    Gauss - tűrhető, ugyanolyan mint a cycler vagy a másik. Csak hát gyenge :)
    Jackhammer - szerintem fosabb mint a terran HA-ja, mivel ez csak és kizárólag közelre jó, VISZONT ott sem tökéletes. Sokkal többet vártam tőle!

MAX-ek:
    Anti-Air frankó, teszi a dolgát, viszont csak lég ellen jó.
    Anti-Infantry: shotgun ez is, szarra sem elég. Közelre nehéz célozni, messzire meg iszonyat lassú.

Anti-Vehicle: röhej, rakétái keveset sebeznek, lassúak, másik 2 csapat MAX-ja szétszedi a gépeket, ez addig nézi.

Szóval Terran magasan veri színvonalban a NC-t. Vanu áll a csapat tetején.

Ja, és a max-ek hülyén néznek ki :) Jóhogy nem adnak egy konzervnyitót, ha ki akarsz szállni belőle ;-)
  • Lacc
    Nem, nem az NC maxoknak pajzsuk van ;) A Vanuk tudnak repkedni.
  • I.C.ram
    Miért tudna repülni? :) Max a Vanus. sima rakétája van, ami a repcsikre hőkövetős.
  • dikki*yysw
    Your throughput 67390 cps

most nem töltök
  • dikki*yysw
    És jó? Az csak 2 cert, én is gondolkozom rajt. Tud repülni, nem?
  • I.C.ram
    A nagy szart :) Engem mindig a hülye reaverek szednek le egy sorozatból, ha MAX armorban vagyok. De beújítottam a legvedlmi maxzsal, így jöjjenek csak :D
  • AirborneRanger
    Ja bocsesz. Figyelmetlen voltam. Már nyálazom is a guidet.:P
  • dikki*yysw
    NC-ket tényleg elnyomják, de engem egyelőre nem érdekel :) Ha megjön a fegyverpaccs akkor sok láma Vanu fog szétosztódni a Terranok NC-k között mert nem értik miért nem elég aznaptól, ha tenyerelnek a tűzgombra.
  • KisKolok
    Új station.com-os accal megy az új trial kulcs.
    Hát akkor max nem leszek 20-as BR, de játszani fogok mindhalálig!!!! :))))
  • Lacc
    Mi ICrammal már átálltunk NC-be, erősítjük a gyengébbeket. Szerencsétlenet nagyon elnyomják ezen a serveren...
  • dikki*yysw
    Váá, ezt megjegyzem, király :DD
  • dikki*yysw
    A mai harc KEGYETLEN jó volt. ÚGY! Hogy nem voltun kegyértelmű erőfölényben!

Ennyit számít, hogy nem a Vanuk ellen játszottunk! 31 fragem lett, ebből 5 max, 11 reinforced exo suit. Lelőttem a levegőből egy repcsit, meg egy lightningot és egy dzsippet is felrobbantottam. Pedig semmit nem csináltam máshogy, mint tegnap, amikor 1 fragem volt egész nap...

Egyetlen ellenséges bázis maradt a végére, de amíg azt befoglaltuk, majdnem egy óra alatt, 5 másikat vesztettünk a hátországban. Mindegy, megvan a 8as BR, van 3 cert pontom. Ma kb. 15x lőtt le sniper, mert olyan volt az átlagszitu hogy 300 méterről lődöztük egymást --> asszem ezt a 3 pontot sniping assaultra költöm.

Bár nem lenne rossz vmi jármű.. :/ vagy egy hack.
  • KisKolok

óóó hogy a nyári villám b*szna bele abba a rúdparizernyi csiklódba... :)))))
  • dikki*yysw
    Az volt a játék readme-jében lámáknak nem ajánlják...
  • Krinyo
    persze persze :D én meg planetside-ozok
  • dikki*yysw
    Your throughput 18260 cps

Csak én közben letöltöttem 63 k/seccel :DD
  • KisKolok
    Nem állunk át NC-nek?
    Ott aztán lenne kihívás ;-))

Egyébként műxik még valakinek Dikki-n kívül a másik-trialkulcs-berakás?
    Vagy csak "sajátgép" szar?
  • Krinyo
    figy van egy jó ftp...
  • AirborneRanger
    Mennyi a jéték előfizetési or havidijja? Ezt a próbaverziót honnan lehet megszerezni? A leírtak alapjén kezd teccceni!
  • Hmuda
    Hehe nézzetek rá a hiv oldalon az élő térképre. Már majdnem sajnálom a NC-seket. :)