4140
  • Xboxman
    huhuháhá beszurók neked 25.000 címet ahova az Axelero fos
  • Jacek
    lejon a Shadowbane trial es megyek hentelni:)
  • dikki*yysw
    Kegyetlen király volt a mai játék. SEMMI szaggatás, semmi lag, semmi. Pedig population lock volt a szigeten! Hatalmas harcok folytak, és egyszerre 3-4-5 bázisnál kellett mindig helyt állnunk, mert amíg bevettünk egyet, NC-k sunyin befoglaltak 5-6ot.
    Mostanra visszavertük őket, idő kérdése és miénk lesz ismét egész Ishundar. Csak vmiért 4-5 óra folyamatos játék után kilépett :((
    De megvan a BR9! Az egészet ma szedtem össze, brutkó sok pontot kaptunk!

Az AA MAX tényleg nagyon jó, lelőttem 5 reavert, 3 mosquitot, egy liberatort. De a mai játék során kb. 300 gyalogosra és járműre (a jármű olyan 70-80 körül lehet) lőttem rá, és csak kb. 20-30 repcsire. Egyszóval nagyon limitált a felhasználási területe, így a 43 frag, és 4 földi jármű kilövése csak töredéke annak, amit egy AP vagy AV MAX-el elérhettem volna.

Asszem le is adom, és szerzek egy AV-t. Marad egy certem, abból majd snipert szerzek, ha még jön hozzá.
  • dikki*yysw
    Datanet adsl a legjobb :)
  • Jacek
    igy van:)) nemetben BF 40 korul ping Planetside 80-90 egyszer netem:)
  • I.C.ram
    Nem tudom mit szarakodtok... MAtáv Axelero ADSl a legjobb!! 2 éve ez van és még nem volt vele soha bajom!!! Nekem még csak 384-es van, de már ugyanannyiért adják az 512-est is. Teljesen jó pingek külföldre. UPC ne vicceljetek már...
  • Lacc
    Hát jó neked, engem meg megint levágott mikro most játszottam. Utána megnzétem az pinget az SG-re, és 3100 volt :PP De a Datanetesek már nemsokára jönnek (remélem), aztán azzal ettől már csak jobb lehet.
  • Jacek
    aaa lejar a 7 nap:)) es most az UBI a shadowbane adott ki 10 napos Trialt:)))
  • KisKolok
    Jó most a chello.
    60400 cps-t értem el azon az előző teszten a 18k helyett :)
  • Lacc
    Hát de ha egyszer nincs senki aki védje a bázist, nincs ki ellen küzdened, meghekkeled, vársz negyed órát oszt csá? Most mire adjon pontot? :D
  • Lacc
    Na most jött vissza ez a rohadt Chello.

Na szóval én is biztos fizetni fogom, megveszem a fullost, szerintem megéri.
  • Jacek
    nem tom de tegnap volt attack rendesen:)
  • Braveheart
    Na mikor tegnap lelépotem este 10-kor, hogyan folytatódott az offenzívánk Bevettétek Forseralt?
  • CarajoEsp
    Majd énis megyek csak reggelt egy bázisért 0pontot kaptunk. nem mondom ellent se láttam ,de akkoris. Felőlem le is vonhat csak ne adjopn 0-t.
  • dikki*yysw
    Na én betünedezem a játékba, úgy nézem elég jól állunk.
  • dikki*yysw
    100 ft naponta? A netért 3-400-at fizetsz. Egyáltalán nem sok szerintem.
  • Pelgrin
    Ez havi dijas dolog nem uj talalmany, minden MMO jatek igy mukszik, es 3K havonta kurvara nem sok, csak el kell felejteni warezt.
  • Pelgrin
    En.
  • CarajoEsp
    Tényleg ki az aki Trial lejárta után is fizetni fogja?
  • Jacek
    Nalam meg az szamit mennyi magyar jatszana sajna szerintem keves+mennyire fejlesztik tovabb:)
  • [HUN]PAStheLoD
    hát akár milyen fullos de én nem fizetek érte... nagy szívfájdalommal de simán abbahagyom...
  • HuAn82
    Jah magyar viszonylat...
  • HuAn82
    7 nap és KONEC!Jó ha az 50%-a továbbra is "fizető vendég" marad...
  • Jacek
    hat ma igen sokat jatszottam vele:)) azert mashol ilyen csatakat nem igazan latsz ugy hogy meg jatszhato is:))
  • TheGOro
    Na megint jöttem okoskodni! :)) Az én meglátásom szerint nagyon nagy bizniszt csinált a sony, avval hogy nemcsak meg kell venned a játékot, még azért is folyamatosan fizetned kell hogy végülis játsz vele. Nah ez az a játék ami magyarorszgon nem lesz bestseller... Pedig nekem is tetszik az ötlet, illetve az interneten megnézhető birodalmi mozgások [LIVE MAP]
  • I.C.ram
    Hát nekem 5 perc múlva se lehetett :)
  • dikki*yysw
    Idő kell hozzá, kb. egy perc mire aktivizálódik, akkor lehet enabledre rakni.
  • I.C.ram
    Beszereltem magamba Targeting Implantot, de miután egyszer meghaltam nem lehetett aktiválni sehogy. Miért?
  • I.C.ram
    Várlak szerettel :D
  • I.C.ram
    Az a baj vele, hogy gyalogság ellen nagyon szar :( Igaz tankok ellen sem jó, de repcsik ellen a legjobb! :)
  • dikki*yysw
    Persze, beállhatok az ICramot írtó reaverek sorába is :) És asszem inkább ez lesz.
  • dikki*yysw
    Hű. Akkor lehet én is beújjítok egy olyanra, mert idegesítenek a repcsik. És csak 2 cert.
  • I.C.ram
    AntiAircraft MAX :)
  • dikki*yysw
    Írtam a Sonynak mailt, írtak is vissza de elég balfaszul/figyelmetlenül, visszaírtam nekik. Ha megválaszolják a kérdéseim, holnap majd beírom őket.
  • dikki*yysw
    Az szép :p mivel?
  • I.C.ram
    Megint megvotl a Reaer termés! Sikerült 8 Reavert 2 Liberatort és egy Galaxyt leszedni egy csata alatt :D
  • dikki*yysw
    Kimondom! Tudom mire gondolsz! AZ NEM EMBER! :DD
  • Xboxman
    Hát aki szerint az EQ-ban sok lehetőség van...
  • dikki*yysw
    Gondolkoztatok már azon, milyen brutális vas lehet pl. a Werner?
    Most kérdeztem meg a sonytól milyen a gepa, egyelőre ködösítenek, de kihúzom belőlük ;)
  • dikki*yysw
    Sztem nem.
    :)