4140
  • KisKolok
    Nekem kurvára nem működik az a dolog, ami állítólag neked megy.
    Mindig hibát ír ki, meg hogy próbáljam újra.

Azért is kértelek hogy írd már le részletesen. Most megkérlek újra...
  • Jacek
    hu megusztuk:P
  • dikki*yysw
    Most eszembe jutott egy régi anti-bonanza szám szövege, de nem idézek :DDD
  • Hmuda
    Hát Kovács Ákos. Tod, a Bonanza Banzai volt énekese és most szólókariert űz ezerel.
  • dikki*yysw
    Pedig arra gondolok.
    Egyébként a Sony-nak nem igazán (na jó a SOE-nek) van rálátása a trial cuccosra, ugyanis megkérdeztem tőlük, meddig lesz trial akció, és azt mondták, fogalmuk nincs, ez a fileplanet akciója.
  • Xboxman
    ha arra gondolsz ,hogy tölteléknek használnak minket az szerintem hülyeség:)
  • dikki*yysw
    Ez nem biztonsági hiba :)
  • Xboxman
    akkor biztonsági hiba leszarom:)
  • dikki*yysw
    Ez nem bug.
  • Xboxman
    Gondoltatok már arra mi lesz ha rájönnek a bugra és megszűnik ez a lehetőség?
    Én személy szerint nem szívesen adnám mostmár föl a karim:/
  • Lacc
    És felajánlom ,hogy írok valami cikket is vagy hasonlót az oldalra :)
  • Lacc
    Ki az az Ákos?
  • Hmuda
    Na megjöttem a Balatonról. Ákos nagyot alaktott Siofokon. Ma este tutira leszek. Az oldalrol anyit, hogy még az út előtt elkészült a menürendszer, márcsak tartalommal kell feltölteni.
  • dikki*yysw
    Most egy hétig haveromnál vagyok LANon, csak 4-en vagyunk de ez egy haveri társaság nem is a CPL-t akarjuk koppintani; szóval, nem tudom a 4 emberből hányan szeretnék használni a netet, úgyhogy nem tudom mennyire leszek Planetside-aktív, de majd próbálok jönni.

Tudom, nem szerettek, de talán néha nyomok 1-2 grief pointot :PPPP

MOST 500 VAN :DDDD
  • dikki*yysw
    Igen, én is így magyarázom mindenkinek a Planetside-ot :D "Bazzeg beszállhatsz a dzsippbe és lőheted az embereket mint a terminátorban!!" :D

És M313R -el én is dzsippeltem, nagyon jól vezet :P
  • dikki*yysw
    :D
  • Lacc
    Hát már nem emlékszem, lehet :D
  • KisKolok
    Lehet errefelé csoportosították az adatforgalmat, mert a tegnapi leállások után KURVAJÓ lett a chello :))))))
    Hát ez ilyen.., ez nem köszön...
  • DarkHorSe
    ahhh asszem most lefexem, planetside rulz egyebet nem tudok mondani..
  • I.C.ram
    Egész véletlenül nem Aton vagy Mont közelében? :D
  • Lacc
    Na most jót csatáztunk az NC-vel, jött az xp is rendesen ;) Meg már felvettem az infantry irtós mozsaras MAX-et :)
  • Jacek
    ja mar kijutottam mondom hosiesen vissza megyek:))
  • CarajoEsp
    Jujj tényleg. Az nemsemmi volt. kereslek azt látom gyalogolsz:D Namondom ezt megjártuk:D
  • Lacc
    Ja az a Galaxys commandozás az király volt :) De nem ajánlom neked én se a Galaxy-t, mert bár nekem a kedvencem, tényleg nem nagyon lehet vele pontokat szerezni. Bár azért elég jókat szoktam kaszálni miután találok egy jó parkolóhelyet neki :) Illetve kaszálNÉK, ha már adsl-em lenne. Érdekes, a karbantartás után csak szarabb lett a packet loss...
    Ha nem hagytam volna ott a br7-es karim, akkor most én is lennék 9es már szerintem, de hát evvan, majd feltornászom magam ;)
  • Jacek
    :DDDD az se volt rossz amikor szoltal hogy jossz:)) vissze megyek erted es hemzsegnek a basen az enemyk:))) egybol meghaltunk:)
  • CarajoEsp
    Huhh.M313R-nek szeretném megköszönni a Harraserrel való 1szeri mászkálást. Hihetetlen volt. Olyan volt mint a Terminátroban mikor jönnek a repülő szarok. Ilyen élvezetes(már volt) ,de ma is isten volt a gamma!!
  • I.C.ram
    Ma pedig nem is játszottam :) Nincs semmi féle párhuzam jóvan dikki?! :)
  • [HUN]PAStheLoD
    nah most bemegyek :) mivel most értem haza :)
  • dikki*yysw
    Nekem majdnem mind AA MAX-el, azért említettem.
  • CarajoEsp
    En nekem ma 38frag(nem mintha tulságosan számítana). Abból amit tudok az kb:10Max-el. Nem rosz ,de nem meggyőző.
  • dikki*yysw
    OMG! NC 52%, Vanu 34%, TR 14%?????
  • dikki*yysw
    MAX. Egyértelműen! A GAL-al nem szerzel se XP-t, se fraget.
  • dikki*yysw
    Én : 1024*768, 16 bit, majdnem mindent kikapcsoltam csak a részletesebb talajtextúrát nem, mert úgy szebb; és elég jól megy most.
  • dikki*yysw
    (AA MAX-el)
  • dikki*yysw
    Mondom, én 43-at fraggeltem ma.
  • Braveheart
    Amúgy itt meg lehet nézni, hogy 2 óra után pár percel hogyan elkezdtük visszafoglalgatni a bázisokat Ishundar nyugati felében:)
    http://myplanetside.station.sony.com/worlds.jsp?action=change_world&worldId=21
  • Braveheart
    Igen, nekem is nagyon tetszett a mai játék :) Főleg az a commandós akció, ahogy bevettük a nyugati bázist(Baalt asszem) a galaxy segítségével:) Igen jó volt :) Most azonban választanom kell: vmilyen MAX vagy Galaxy. Szerintetek?
    Ja és nincs vmilyen megoldás a szaggatásra (ne molyanra gondolok hogy pl. vegyél még 2GB ramot meg ilyenek)
    A gépem: Athlon XP 2000+ (1670mhz) 512 MB 400MHZ DDRram, gef3Ti, a játék 1024*768*16-ban megy medium grafikán és eléggé szaggat, pl bázisostromnál már játszhatatlan... nemtom miért csak 256 ramot mondtak a készítők minimumnak, sztem 512 a minium és 1500 az optimális :)
  • CarajoEsp
    Hát énis felvettem Aamaxet. 4reaver,3Mosq. De csak 2gyalogos. 1szóval ha nincs mellette olyan aki gyalogosok ellen bevédje akkor egy sima Vanu is kiszedi a legócskább fegyverrel.
  • Xboxman
    Sajna nem az benne a szar:)De már csak 10napom van hátra:PPP
  • Jacek
    ez meg viszont mindegyikre igaz:)))