4140
-
KisKolok #1401 Nekem kurvára nem működik az a dolog, ami állítólag neked megy.
Mindig hibát ír ki, meg hogy próbáljam újra.
Azért is kértelek hogy írd már le részletesen. Most megkérlek újra... -
#1400 hu megusztuk:P -
#1399 Most eszembe jutott egy régi anti-bonanza szám szövege, de nem idézek :DDD -
#1398 Hát Kovács Ákos. Tod, a Bonanza Banzai volt énekese és most szólókariert űz ezerel. -
#1397 Pedig arra gondolok.
Egyébként a Sony-nak nem igazán (na jó a SOE-nek) van rálátása a trial cuccosra, ugyanis megkérdeztem tőlük, meddig lesz trial akció, és azt mondták, fogalmuk nincs, ez a fileplanet akciója. -
Xboxman #1396 ha arra gondolsz ,hogy tölteléknek használnak minket az szerintem hülyeség:)
-
#1395 Ez nem biztonsági hiba :) -
Xboxman #1394 akkor biztonsági hiba leszarom:) -
#1393 Ez nem bug. -
Xboxman #1391 Gondoltatok már arra mi lesz ha rájönnek a bugra és megszűnik ez a lehetőség?
Én személy szerint nem szívesen adnám mostmár föl a karim:/ -
#1390 És felajánlom ,hogy írok valami cikket is vagy hasonlót az oldalra :) -
#1389 Ki az az Ákos? -
#1388 Na megjöttem a Balatonról. Ákos nagyot alaktott Siofokon. Ma este tutira leszek. Az oldalrol anyit, hogy még az út előtt elkészült a menürendszer, márcsak tartalommal kell feltölteni. -
#1387 Most egy hétig haveromnál vagyok LANon, csak 4-en vagyunk de ez egy haveri társaság nem is a CPL-t akarjuk koppintani; szóval, nem tudom a 4 emberből hányan szeretnék használni a netet, úgyhogy nem tudom mennyire leszek Planetside-aktív, de majd próbálok jönni.
Tudom, nem szerettek, de talán néha nyomok 1-2 grief pointot :PPPP
MOST 500 VAN :DDDD -
#1386 Igen, én is így magyarázom mindenkinek a Planetside-ot :D "Bazzeg beszállhatsz a dzsippbe és lőheted az embereket mint a terminátorban!!" :D
És M313R -el én is dzsippeltem, nagyon jól vezet :P -
#1385 :D -
#1381 Hát már nem emlékszem, lehet :D -
KisKolok #1379 Lehet errefelé csoportosították az adatforgalmat, mert a tegnapi leállások után KURVAJÓ lett a chello :))))))
Hát ez ilyen.., ez nem köszön... -
#1378 ahhh asszem most lefexem, planetside rulz egyebet nem tudok mondani.. -
#1377 Egész véletlenül nem Aton vagy Mont közelében? :D -
#1376 Na most jót csatáztunk az NC-vel, jött az xp is rendesen ;) Meg már felvettem az infantry irtós mozsaras MAX-et :) -
#1375 ja mar kijutottam mondom hosiesen vissza megyek:)) -
#1374 Jujj tényleg. Az nemsemmi volt. kereslek azt látom gyalogolsz:D Namondom ezt megjártuk:D -
#1373 Ja az a Galaxys commandozás az király volt :) De nem ajánlom neked én se a Galaxy-t, mert bár nekem a kedvencem, tényleg nem nagyon lehet vele pontokat szerezni. Bár azért elég jókat szoktam kaszálni miután találok egy jó parkolóhelyet neki :) Illetve kaszálNÉK, ha már adsl-em lenne. Érdekes, a karbantartás után csak szarabb lett a packet loss...
Ha nem hagytam volna ott a br7-es karim, akkor most én is lennék 9es már szerintem, de hát evvan, majd feltornászom magam ;) -
#1372 :DDDD az se volt rossz amikor szoltal hogy jossz:)) vissze megyek erted es hemzsegnek a basen az enemyk:))) egybol meghaltunk:) -
#1371 Huhh.M313R-nek szeretném megköszönni a Harraserrel való 1szeri mászkálást. Hihetetlen volt. Olyan volt mint a Terminátroban mikor jönnek a repülő szarok. Ilyen élvezetes(már volt) ,de ma is isten volt a gamma!! -
#1370 Ma pedig nem is játszottam :) Nincs semmi féle párhuzam jóvan dikki?! :) -
#1369 nah most bemegyek :) mivel most értem haza :) -
#1368 Nekem majdnem mind AA MAX-el, azért említettem. -
#1367 En nekem ma 38frag(nem mintha tulságosan számítana). Abból amit tudok az kb:10Max-el. Nem rosz ,de nem meggyőző. -
#1366 OMG! NC 52%, Vanu 34%, TR 14%????? -
#1365 MAX. Egyértelműen! A GAL-al nem szerzel se XP-t, se fraget. -
#1364 Én : 1024*768, 16 bit, majdnem mindent kikapcsoltam csak a részletesebb talajtextúrát nem, mert úgy szebb; és elég jól megy most. -
#1363 (AA MAX-el) -
#1362 Mondom, én 43-at fraggeltem ma. -
Braveheart #1361 Amúgy itt meg lehet nézni, hogy 2 óra után pár percel hogyan elkezdtük visszafoglalgatni a bázisokat Ishundar nyugati felében:)
http://myplanetside.station.sony.com/worlds.jsp?action=change_world&worldId=21 -
Braveheart #1360 Igen, nekem is nagyon tetszett a mai játék :) Főleg az a commandós akció, ahogy bevettük a nyugati bázist(Baalt asszem) a galaxy segítségével:) Igen jó volt :) Most azonban választanom kell: vmilyen MAX vagy Galaxy. Szerintetek?
Ja és nincs vmilyen megoldás a szaggatásra (ne molyanra gondolok hogy pl. vegyél még 2GB ramot meg ilyenek)
A gépem: Athlon XP 2000+ (1670mhz) 512 MB 400MHZ DDRram, gef3Ti, a játék 1024*768*16-ban megy medium grafikán és eléggé szaggat, pl bázisostromnál már játszhatatlan... nemtom miért csak 256 ramot mondtak a készítők minimumnak, sztem 512 a minium és 1500 az optimális :) -
#1359 Hát énis felvettem Aamaxet. 4reaver,3Mosq. De csak 2gyalogos. 1szóval ha nincs mellette olyan aki gyalogosok ellen bevédje akkor egy sima Vanu is kiszedi a legócskább fegyverrel. -
Xboxman #1358 Sajna nem az benne a szar:)De már csak 10napom van hátra:PPP -
#1357 ez meg viszont mindegyikre igaz:)))