4140
-
#1441 Nekem most dolgom van, sajna nem tudok menni pedig úgy mennék foglalni néhány bázist :(
Az oldal fasza, de a fegyverek kicsit még hiányosak :) Pl. a medium assultnál kihagytad az egyik fegyvert aminek nem tudom a nevét de mindig azzal vagyok és 4x-es zoomja van :D Meg kétféle pisztoly van és csak az egyiket látom ott. De tudom hogy ez még csak alfa változat szóval nem kötök bele :) A design meg tetszik! -
Xboxman #1440 Tipikusan az a dolog ami nem jó semmire,max arra ,hogy több legyen mint másnak:) -
Xboxman #1439 Amerikába biztos így tanították:PPP -
Petko #1438 frankó az oldal csak a hungarian ban gyorgépelés miatt felcserélted az i-t az r-rel:) -
#1437 Nekem mindkét oldalra azt írja, hogy session error. -
#1436 Nekem 223 votl a rekordom :D -
#1435 Hogy lehet az, hogy vasárnap este senki sincs a szervereken? Elvándoroltatok vagy mivan? -
KisKolok #1434 Ja!
Ha lejár a Trial period, és kéri, hogy aktivájjá vazz, akkor kell az új gamespy-os kód!
Egyébként #1412 -
#1433 csá
ez a qrva chello leállt 2 napja, :(
meglehet hosszabbitani a gammát? -
#1432 Kircsi :)
Az összes fegyver, és jármű fordítását planetside.com-on levő infók alapján megtalálod a behunon. A guide-ban is említettem a két cikket.
Sőt, a guide-t is említsd meg légyszi :) -
#1431 Naszóval. Akit érdekel, az nézzen el IDE. Frisítettem, elindult, bla bla. -
#1430 MAX-ért 120-at ad. -
#1429 Nekem egyszer egy manusért adott 114-et mikor lelőttem sniperrel :) -
Braveheart #1428 Na vegre megvan a 3. cert pontom, visszavette msnipert, majd eladom a MAX-ot és veszek az árából. Az ANT meg igen jó (főleg ha megvédik, volt hogy fél órás út után a legelső kis baromarcú vanú kinyiffantott... hát mondogattam) De sok XP-t ad, ha töltjük az energiát (mp-ként kb. 20-at) Ja és ma az egyik emberért 199 XP-t kaptam! Nálatok mennyi volt a legtöbb? -
KisKolok #1427 Jé ez ezt is Mary?
És van haszna? :)) -
Xboxman #1426 Katt a logómra:) -
KisKolok #1425 He?! -
Xboxman #1424 4500:) -
Xboxman #1423 Flame 4 -
Xboxman #1422 FLAME 3 -
#1421 hogy allunk ma? vanuk erositenek? -
Xboxman #1420 FLAME 2 -
#1419 :PP -
Xboxman #1418 FLAME 1 -
#1417 Lol :)) -
Xboxman #1416 Hüle Kolok,már kezdtem megijedtni -
#1415 Lám, felesleges billentyűzetet koptatni, amikor az emberek maguktól is megoldják a problémáikat.
Megspóroltam pár percet :)
Egyébként nem tudom, ki találta ki hogy nekem már sikerült. Nekem még nem is járt le.
De azt !!MÉGIS!! tudtam, hogy így fog működni, hiába no, vadnak születtem :) -
KisKolok #1414 De hülye vagyok!
Azt nem mondta senki, hogy meg kell várni, míg letellik a trial period!!!
Így már elfogadta, hogy tegnap lejárt... :)))))))
Aug 17-ig free game. Juhijj.
Eddig bevallom azért nem játszottam, mert úgyis elveszett volna a karakterem, hisz a hét közepén próbáltam ezt a módszert de nem ment.
-
Xboxman #1413 Lehet ,hogy eddig tartott... -
KisKolok #1412 Azon kívül, hogy:
új gamespy accot hozol létre
a fileplanet megfelelő oldalán (http://www.fileplanet.com/betas/verify.aspx?b=800&u=http://www.fileplanet.com/betas/planetside_trial.aspx)
kapott kódot
beírod az "edit subscription" menüpont alatt lévő Activate New Account-ba
mit csinálsz? :)
mert nekem ez így mindig error-t ír. -
#1411 Leadhatod a Certedet ha akarod, de naponta csak egyet. -
Xboxman #1410 Írd ki ,hogy "kattints ide" mert így nem elég egyértlemű:PPP -
#1409 Hi.
Van.
Altopik.
Szívesen.
Szia. -
#1408 hi!
Van valami kiprobálható időszak?
Ha igen meddig, honnét lehetne letolni?
Köszi
Sziasztok -
#1407 Fene enné meg. Egy hatalmas lag miatt a Reavert vettem fel pedig eszem ágában sem állt. Namost első érzések: nem rossz lehet vele írtani rögtön leszedtem 2max-ot. De nagyobb harcban hatástalan. Senkinek nem ajánlom csak Terminátor fanoknak:D -
#1406 Nem. -
#1405 Mire gondolsz? -
#1404 Ne mond már, hogy nem ismered. :D -
#1403 Hát lassan nekem is lejár az egy hét, szóval engem is érdekelne hogy kell meghosszabbítani :)
A másik meg, ha én most megveszem a full dobozost, akkor dobhatom a karim, kezdhetek újat? -
#1402 Micsoda? Bonzana? Az valami zenekar?