4140
-
KisKolok #1483 Hm. Már vannak csítek? -
#1482 melyikre? csak a Werner Eu-i a többi amcsi! Azon meg high ping.. -
#1481 hogy védted meg? -
Braveheart #1480 Na, gondoltam egyet, és ellopakodtam egy ellenséges bázisig, nem volt ott senki csak 2-3 gyerek meg egy max. A hegyről elkezdtem sniperezni, lett is vagy 3-4 fragem, aztán belopakodtam a bázisba egyedül és elfoglaltam... 15 percig egyfolytában jöttek a másik bázisokról a manuszkák nagy bőszen, de megvédtem és 1500 xp-t kaptam... ezt meglátta a többi terran, odaözönlött mindenki és lerohantuk egész Searhus-t... na az ilyen pillanatokért érdemes játszani :) -
Braveheart #1479 Te áruló! :) -
#1478 Hát kellett neked másik serverre menni -
#1477 átmentem egy másik szerverre, Vanuval voltam, legnagyobb csata bazz erre kifagy... :\ -
#1476 Igazából nem is tudom, hogy mi a fenének írtam oda a pontos időt, kezdek lelassulni, késő van, vagy mifene. :) -
#1475 Igazad van, csak gondoltam így jobban hangsújozza azt, hogy még ilyen késő este is áldozok az időmböl. :) -
#1474 8.11.2003 hajnali 0:05
Híreknél... Mi az, hogy hajnali 0:05?? van délután 0:05 is? :D Ezt is amerikában tanultad? :D
Egyik játékban egy amerikai csávó kérdezte, hogy mennyi az idő itt nálunk Magyarországon erre mondtam, hogy 18:25. Ő meg visszakérdezett, hogy delután, vagy délelött. :D Hát no komment ez a sok okos amcsi :D -
KATT A KÉPRE -
#1472 Mi az oldal címe? -
#1471 Na még gyorsan befirkantottam a hirekbe, de mostmár huzok aludni, nehéz napom volt. :) -
#1470 Na immáron akkor a vanu és a conglomerate MAX-okat leszámítva teljes a fegyverlista, van 11 screenshot. Mára ennyi. -
dashed_ #1469 -
Xboxman #1468 -
dashed_ #1467 hmm.. opera volt a gaz ie alol siker.. -
Xboxman #1465 Mr.Paint Brush huszár:P
Ez már nálam egy (félig meddig betartott)tradició:)
-
#1464 Más nick, stb. próbáld meg. -
#1463 ok :) -
#1461 Majd beraklak az impressumba :) -
#1460 Ha gondolod, másold. Szerző: dikki, forrás: behun.try.hu :) Alul elrejtve, vhol, apróbetűvel. -
Xboxman #1459 :D
na de fejezzük abba mert végülis ez egy hmuda nem SoDi -
#1458 :DD -
#1457 Ez mind szép de mi lenne ha egyszer olyan logód lenne amibe a neved is benne van? :D -
#1456 Nana, el ne kezd. :D -
#1455 Amerikai agymosás :D -
Xboxman #1454 Akkor odabent valami bagy baj van:P -
#1453 olvasom, de még mindig nem jöttem rá :) -
Xboxman #1452 Huhaha alma ha olvasnád a mailjeidet tudnád ,hogy nem úgy gondolom -
#1451 Hát egészségedre. Azért mert védem az amerikai sulimat már bunkó vagyok. Gratula... -
Xboxman #1450 Where were you in '62?
Cruisin
American Graffiti
Ennyi... -
Xboxman #1449 TE BUNKÓ ALMA:PPPPP
-
#1448 Dikki: ha gondolod, akkor bemásolom a leírásokat az oldalamra. -
#1447 Box én még mindig nem tudom elolvasni a logód :( -
#1446 Na ki van javítva a logo. -
#1445 Ha kell NChez help szólj és segítek!
ps.: te szemét terran! :D -
#1444 Most nézd meg -
#1443 Xboxman, ha csak bunkózni tudsz, akkor menk a halál jóbüdös f*szára. :PPP
Petko: az a legkevesebb, rögtön kijavítom, amúgy pont azért raktam, ki, hogy az ilyesmiket megtaláljátok. :)
Lacc: azok a fegyverek a közösek, a többi birodalmanként változó. Mostmár minden okés, szét vannak válogatva a skulók, de a vanu és conglomerate MAX-ok még hiányoznak, na majd holnap. -
KisKolok #1442 Szerintem azért nem írta bele, mert az minden oldalnál más és más.