4140
-
KisKolok #1564 ne lol-ozz már mert az az én lelkemet sérti te köcsögh áááarhghy!!! :)))))))
tényleg a lolozás már annyira kiment a divatból, miért nem "hehe"-ztek? :) -
#1563 Lol több kell ettől hogy beletaposs a kis lelkembe :D -
KisKolok #1562 Neem én nem azokat akartam "leszólni"! Csak ehhez képest szerintem gyökerek. Már így visszatekintve. Én is játszogattam velük, tényleg jók világháborús fps-ek tekintetében.
Szóval bocsika srácok, ha beletapostam lelketekbe, nenm volt szándékom... Bocsánat! -
#1561 Szerintem a mohha-nak és a bf-nek is jobb harcrendszere van, de ez egy mmofps, szóval ezt el lehet neki nézni. Ember, itt még hitboxok sincsenek! -
#1560 Lehet neked gyökér, de nekem az volt a második FPS-em, amivel többett játszottam, és nagyon szerettem! :) -
KisKolok #1559 Ne akarjon mán minden játék mohaa-ra hasonlítani :)
Tök gyökér az a játék, meg a bf is. Ez a jó, a legjobb a mostani fps piacon, többit nem érdemes hozzá hasonlítani :) Csak a való életet, vagy inkább azt se -
dashed_ #1558 kivan kapcsolva.. elso dolgom volt xp telepites utan kiloni :)
+ amit hasznalok [personal wirefaqll] az is kivan love de nem megy -
Petko #1557 xpben halozati kapcsolatok, ott beallitasok a netkapcsolatodon, es kapcsold ki a tuzfalat.. hatha az segit -
dashed_ #1556 KisKolol : koszi de kisbetuvel van regelve a user/pass is.. connecting el kb 4-5 percig majd a lejebb is emlitett uzenetet..Could not connect to login server..
mintha nem latna a szervert es timeout lenne... -
#1555 Planetside és a valóvilág két külnböző dolog :) Ha Mohaaban is így votl megoldva, akkor PSben miért ne lehetne? :D -
#1554 Ja! 6 lövés kb. és kampec. -
KisKolok #1553 A való életben márpedig így működik :)
Nem úgy hogy elkezded jobbra balra mozgatni és amikor ott van a célkereszt, lősz :) -
#1552 Igen ezt tudom. Denem arról beszéltem, hanem hogy sok idő bevárni amíg megnyugszik az ember és pontsan lehet lőni. -
KisKolok #1551 Mindent PONTOSAN ugyanúgy írsz be, ahogyan megtetted előbb?
Probald ki, hogy station.com-ra csak csupa kisbetűvel írod be a usert is és passt is, úgy nem lehet baj.
-
#1549 Scatter pistol? Az borzalmasan sebez nem? -
dashed_ #1548 nem modemes vagyk.. [cabelnet]
mar otletem sincs mer szarakodik -
Braveheart #1547 Megnéztem a cloac armor leírását, csak pisztolyt lehet vele vinni... -
Braveheart #1546 talan vmilyen internetbeállítási gondod van? ugye nem modemes vagy? ;) -
dashed_ #1545 1508-ra senkinek nincs otlete???
csinaltam uj station.comos passt azzal is ezt csinalja .. megneztem tuzfal nelkul xp alol ugyan ez.. megneztem friss win98 alatt es ugyan ezt csinalja.. Mi lehet a gond??? 2 napig szenvedtem mire letoltottem most meg 1 napja ezzel szivok pedig mar kivancsi lennek a gamere...
-
#1544 lul -
#1543 jó! -
#1542 jó? -
#1541 Jó. -
#1540 jó -
#1539 Jó. -
#1538 Na ezt a pisztoly megnézem magamnak :) -
#1537 Jaja! Scatter Pistol a legjobb!! Nem is kell más epületben! -
#1536 Jó. -
#1535 Sehányszor :) -
#1534 Jó. -
#1533 Mondom, hogy scatter volt. Az shotgun pisztoly. -
#1532 Nem tom 3 lövéstől nem szoktam meghalni pisztolytól. -
#1531 Hát én egyszer felvettem a snipert, de nem tudtam használni, mert mindig be kellett várni amíg megnyúgszik az emberem, mert csak úgy lehet pontosan lőni. Sokkal jobb lenne szerintem ha itt is mozogna a célkereszt mint más fps-ekben, és nem lenne ekkora hangsúly azon, hogy várni kell 10 secet egy pontos lövéshez. -
#1530 Hát cloakol csóka biztos hogy nem shotgunnal ölt meg téged. Azok vagy késelnek, vagy pisztollyal puffogtatnak. Max gránátozhatnak még de az nem túl jellemző :D -
KATT A KÉPRE -
#1528 Az meg valszeg scatter pistolos volt. -
#1527 kb. úgy írod mintha 5-10 pedig úgy nézem még nem nagyon mert akkor most nem vitatkoznánk. -
#1526 "Hát én megölök mondjuk 5-6 embert, akkor is már 5k expeket kapok mindig."
lol háynszor foglaltál el egyedül bázist? -
#1525 Én abból indulok ki hogy engem már többször lőttek le shotgunnal cloakolt emberek >>AZT<< hogy hogyan nem tudom, de valószínűleg nem lehetetlen. -
#1524 Na akkor ha gondolod, akkor fordítsd le a szövegeket, én majd megcsinálom a képeket.