4140
  • Devilke
    Én próbáltam az Swg de az szerintem nincs olyan jó mint a PS. Most ezzel nem akkarok senkit meg bántani tudom hogy más a 2 műfaj , de a Psben én írányitom és van esélyem megölni bárkit ha ügyes vagyok. Viszont az SWG egy magasabb szintűt soha nem ölsz meg egyedül.
  • antijedi
    szerintem is jó game, és ha nem lenne havidij hanem csak egyszer kéne megvenni =tehát nem full ingyenes azért) még akkor is sokkal többen nyomnák szvsz...
    viszont havidijas cucoknál meg szvsz mo-n aki hajlando fizetni iylesmiért az már befizettet másra (swg és társai) annyira meg még azok sincsenek szvsz eleresztve hogy egyszerre több előfizujuk legyen :/
  • Tyler
    a petko csak azon akadt ki(meg én is),hogy ennyi ember közül csak 5-6 fix játékos marad egy ekkor országban.egyszerűen képtelenek vagyunk elhinni,hogy másnak nem tetszik.bár az anyagi részét megértem mert én sem vagyok eleresztve túlzottan.szeretnénk ha legalább 10-20 ember nyomná fixen.
    ezért akinek bármi kérdése van vagy help kell nézze a faq oldalunkat mert folyamatossan bővül.a játék is elérhető innen és biztositunk 10 napos triált.
  • Devilke
    "a viszonylag lagmentes játék" Nem tudom ,hogy régen milyen volt a ps de most már nem lagzik (extra nagy csatában amikor mind a 3 nép/faj 1 bázist támad) akkor is megy 30-40 fps-sel a ping max80 a belső mérő szerint amiről kiderűlt ,hogy jó.
  • Devilke
    Akkor végre neked is meg lesz a BFR . JAh amúgy már Collosusod már nem lesz mert állitólag kiszedik és csak Invader és a Jurgenaut marad. Majd megyek akkor hozzád gunnernek.
  • mistixx
    Tiszteletem bajtársak!
    Ezúton szeretném kérni ideiglenes felmentésemet a frontszolgálat alól a vizsgaidőszak tartamáig, meg az accom is lejárt!
    De februártól valószínűleg már sokkal aktívabb lehetek mert lesz a Szegeden is gépem meg netem úgyhogy nem csak 7végén leszek fenn!
    Addigis kellemes ünnepeket minden kedves PS fannak:)!
    bye
  • guardian hero
    Én se tűntem el, csak lejárt az accountom, és elfogyott a kártyámról is a pénz, így nem tudta automatikusan meghosszabbítani az előfizetést. Holnap remélhetőleg eljutok a bankba, teszek a kártyámra pénzt, és este már tudok menni harcolni (kezdenek elvonási tüneteim lenni, már így két nap kihagyás után is...)
  • M313R
    Sziasztok!
    Külön egy nagy helló Petkónak! :)))
    Bocs, hogy beleszólok a beszélgetésetekbe, csak azért teszem mert részben én is hibás vagyok a 3 uriember planetside-os eltünésében.
    CsabSz már régóta, Dilmor és JTamás pedig mostanában került a klánunkhoz.
    Rendszeresen játszanak továbbra is, csak a CoD:UO szerverünkön és emelett -gondolom- nem nagyon jut idejük a PS-re.
    Miután én is nyomtam az alap planetsideot tudom mekkora élmény, az új kiegekkel meg még inkább buli lehet.
    Az előbb említett 3 srác is vérbeli csapatjátékos és esténként a ventrin nálunk is vagyunk 7-8-an néha még többen is taktikával megtámogatva. Igaz csak egy 20 fős szerveren nyomjuk együtt ami nem ugyanaz az élmény mint 600-800 playerrel együtt játszani, de ezt kompenzálja a viszonylag lagmentes játék, ami lehetővéteszi a pontlövő fegyverek használatát is például, vagy említhetném a különböző játékmódokat, a különböző pályákat, a könyedén változtatható csapattagságot és így a változatos fegyverarzenált.
    Szóval nem tüntek el csak (általam) igazoltan eltávon vannak :)
  • Devilke
    Igen mert a legtöbb játékos az egyjátékos illetve a 20 fős körüli multis játékon mást nem tudnak elképzelni. Oké elismerem , hogy fizetős játék ,de basszus szerintem havonta mindenki tud eltenni 3000Ft arra, hogy jót szórakozon. Mert ha már csak cigizik akkor többet költ mint 3000Ft havonta és relatívan azért semmit nem kapsz.
    A Planetside-ot az bírálat éri, hogy 2 hónap után unalmasá válik, de a Bfvietnam vagy a COD vagy a CS nem lesz az???? A Ps a járművek száma illetve a terep nagysága az emlitett játékoknak a többszöröse jah és nem beszélve a játékosok számával. Pl: Volt olyan front ahol alsó hangon szerintem 500-600 ember harcolt egymással illetve ellen (és volt vagy 3-4 ilyen front .)
    Szerintem az a baj ,hogy sokkan nem ismerik vagy sajnálják rá a pénzt remélem ez a nézet változni fog.
  • Petko
    gyorsan lemorzsolodtak ők is szó nélkül, mint általában minden magyar

Hányszor elmondtam hogy nem egyedül kell grindelni, mert különben 1 hónap és megunja az ember. Úgylátszik valami óriási gond van a magyar játékosok hozzáállásával...
  • guardian hero
    CsabSz, Dilmor, JTamas - nem láttunk titeket mostanában, végleg leszereltetek, vagy azért még számíthatunk rátok a jövőben?
  • Zotyoo
    Megoldódott.
    Leszedtem újra, és kiderült több mint 100 MB hiányzott...
  • Zotyoo
    Köszi!

Már csak 1 bibi van, leszedtem a 1,5 giga filet, és elindítom és nem történik semmi :((
    Az SFV amit csináltam belőle:
    ; Generated by WIN-SFV32 v1.0
    ; (Compatible: Total Commander 6.01)
    PlanetSide_Trial.exe 9637D880

(Vagy MD5: 8848B849ED421C7DCF25FFDD8EC80462)

Valaki meg tudja erősíteni?
  • Lifeforce
    Ment privátban...
  • Lifeforce
    Igen van.
    Holnap küldöm a kulcsot.
  • Zotyoo
    Van még ez a 10 napos cucc? Ha igen, akkor valaki megdobhatna egy kulccsal.
  • DonPapa
    hova lettek a magyar játékosok ????

senki nem szed itt Béres cseppet csak mi néhányan ??
  • Devilke
    Annyira nem is durva "friss hús a darálóba" csak néha.
  • Stotoo
    Toborozzál csak, kell a friss hús a darálóba :).
  • Devilke
    Ha minden igaz hacerom szombaton fogja kiróbálni. Én toborzom az embereket :).
  • guardian hero
    Onnan nem is lehet letölteni, de #3950-ben találhatsz letöltési linket.
  • CarajoEsp
    Hmm.Az istennek sem tudom leszedni a hivatallos oldalról:(
  • guardian hero
    Jaja, 10 napos, előfizetett játékosoktól kérhetsz trial-key-t.
  • Hmuda
    Megint van trial? :DDD
  • CarajoEsp
    Köszönöm.
  • CsabSz
    Küldtem
  • CarajoEsp
    Valaki Privátba küldene egy keyt? Mert régen nyomtam és szeretném kipróbálni mert vettem új gépet.
  • CsabSz
    Kicsit sok volt a héten a munka, meg a teendő, nem maradt erőm estére játszani. Remélem, a hétvégén már "találkozunk"...
  • guardian hero
    Meg az újoncokra is, nem nagyon tolongtok trial key-ért gyerekek!

A Terran Köztársaságnak esélye sincs a győzelemre a Hungarian Elite Brigade közreműködése nélkül, a HEB-nek pedig szüksége van az erősítésre! Minden erőnket mozgosítanunk kell, hogy megállítsuk az NC férgek és a Vanu giliszták egyre erősődő támadásait, és helyreállítsuk a rendet az Auraxis-on.

Ezennel tehát felszólítok minden 14 és 70 év közötti egészséges magyar férfit és hölgyet, hogy jelentkezzen a HEB hadkiegészítő tisztjénél (vagyis nálam) trial keyert!
  • Petko
    csabsz, dilmor?
    mi ez a több napos passzivitás?
    a birodalomnak szüksége van rátok!
  • Stotoo
    http://web-g.kontiki.com/zodiac/servlet/zodiac/action/util.GetContent/PlanetSide_Trial.exe?moid=6b2ffe19-b1b3-d172-8c25-b0d3e208887f&logdata=&fallback=true

ha minden igaz akkor ez még működik
  • Lifeforce
    download.com -on még fent van.
    Én megcsináltam a már frissített változatu telepítőt, de feltölteni nem tudom.
    Ha valamelyik nap bemegyek a szerverhez akkor feldobom.
  • mistixx
    Halihó!
    Bajtársak honnan lehet még letölteni a Ps-t mert az alábbi link nem működik. Legalábbis eddig nem sikerült beüzemelni..:(!
    Thx !
    Bye!
  • guardian hero
    Sztem onnantól tíz nap, hogy aktiválod (vagyis megadod a launchpad-on).
  • dronkZero
    Hopp, lehet, hogy már későn kérdezem, de akkor ez mostantól 10 nap, vagy majd én aktiválom valamikor, és onnantól 10 nap? Mert sztem hétvégéig nem fogok nagyon ráérni...
  • Lacc
    Gyere gamelni :)
  • dronkZero
    Köszi szépen!
  • guardian hero
    Rosszul tudtam, bocsi. Egy ember 10 trial key-t igényelhet, úgyhogy küldtem neked is egyet privátban.
  • dronkZero
    Egy ember egyetlen trialt adhat csak?
  • guardian hero
    Én az enyémet már felhasználtam, de majd szólok a többieknek este a játékban, ha addig nem találnak ide.