Planetside
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Fõleg, ha a BFR-re gondolsz!Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Valami Sándor volt.
Illene már összeszedni a teljes Magyar csapatot.
Van egy csomó külsõs aki nincs bent az outfitbe és Terran
Amugy kiteszteltem.
A sok mukitól esik nagyon le az FPS.
Azért láttam már játékban több embert ennél egy helyen, úgy hogy sokkal szebb FPS-t produkált...
Hét vége felé valószínûleg jövök még trial pass-t lejmolni. :)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ált ha nincs nagy muri, akkor 38-40 FPS, ha van akkor 10-re is leesik.
LOD 0-val is, és pl LOD 60-al is.
Nettõl független, ez renderelési szar. Ping olyankor lehet 70-400ig bármi. Ált 70-100 körül szokott mozogni.
De a toronyokért a csatákban játszhatatlan.
Amúgy XP2000+, Geforce FX5900
Nekem megy mint állat.
Amúgy nagyon igényli az 1gb ramot és az FX5600, 9600Pro vagy a feltti vga-kat
De ebbõl a játékból azthiszem nem csinálok rendszert :-(
Azért vki elárulhatná, hogy lehet 30 fps fölé bírni mégha le is van csumpítva a grafika, meg is van neki adva az igényelt ram, stb.
Gépkonfigot nem írok, mert nem akarok felvágni :p
Köszi!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szerintem csak annyi, hogy mindenki használhatja (nem csak a CC és ne kell hozzá a CC foglalás)
A Cert szerintem kell hozzá.
Nem sámli volt a mai csaták.
Fõleg a CC-s.
Holnap jönnek a robik :D
Elvileg használhatja mindenki egy darabig.
Már csak a "feltételekre" leszek kíváncsi.
Amúgy múltkor a föld alatt egy Prowler nagyágyújának egyetlen lövésével leszedtem egy világító vonalon csúszó vanut, pedig jó messze volt! Marha jól nézett ki, ahogy lezuhant, és nagyon elégedett voltam magammal :).
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Megvettem vagyis digital dowloadoltam a CC-ot! De nem tudom hogyan kell letölteni...!
A bejelentkezés után viszont vagy 1 óráig updatel a LaunchPad, meg ki van írva hogy 1 expansion enabled.
Namost akkor az updateket tölti ilyen sokáig vagy a CC-t is?
azért nem mentem vissza. Este leszek...
Ez lol gondoltam magamban.
Erre leesett, hogy Ami idõ szerint... :D
Erre rá 5 percre 12Órakor kivágott a szerver.
Most dobott ki a szerver, hogy 1 óra pachelés következik....
Kifagytam a végére, azért nem mentem már vissza.
Nemtom hogy vagy vele, de a mai nap nem tetszet..
3 ellenféllel találkoztam a 2 óra alatt.
Én harcolni szeretek, úgyhogy holnap belevágunk a legnagyobb csatába.