4140
-
#1685 Gondolom majd squadokat rendezik platoonokba és ez is extra xp. -
KisKolok #1684 #1404
x2
-6
ennek a 3/4-ede
-1000
felfele kerekíte
+300
+(5x2)
és ott a megoldás
MUHAahahaa -
#1683 Gondolom akkor lessz szakaszvezető stb. Akkor még szervezetteb lesz:D -
#1682 Igen, azt értettem, mert hülye nem vagyok, de pl fogalmam sincs hogy mi az a platoon. Azonkívül hogy szakasz, most nem elég a squad vagy mi van? -
Petko #1681 én a platoons os elsőt, 2. az outfit base meg a facility benefits... a lodestar nemtom mi lessz -
#1680 Bakker. Ez azt kérdete, hogy milyen sorrendben tartod fontosnak a lehetőségeket. Én azt jelöltem meg, amelyiknek az outfit bázisok volt az elején, mert az a legfontosabb most nekem. :) -
#1679 Én kitöltöttem, de a felét se értettem, hogy mi az :D Szóval valahol középtájt választottam egyet azt' had szóljon :D -
#1678 Töltsétek ki plz. :) -
#1677 nem kapsz semmit.Menny a szobádba! :D -
#1676 Háddde.....HÁDDDE én csak diszrétk............dikszrét..............dirksz.........DISZKRÉT akartam maradni.
Na
:-DDD -
#1675 -
#1674 most mit önzőzöl?nem kapsz mailt az istenit már...mindent kiakarsz sajátítani? -
#1673 Vadevör!
I need that info! :-DDDDDDDDD -
#1672 Hát egyáltalán nem hétpecsétes :D Nyílt titok. -
#1671 Provát=privát -
#1670 Szasztokz!
A nyaralásom elvette a játékra szánt időmet, így a 7 napom is letelt már asszem!
Ha valaki lenne olya kedves és kisegítene egy provát méllel, hogyan tudnám azt a bizonyos HÉTPECSÉTES trükköt megcsinálni, akkor az ne fogja vissza magát! Plíz segítsetek!
Előre is köszönöm! :-) -
#1669 vanukkal mar a pupom tele van:) -
#1668 vanu roxorz -
#1667 Anyád! :D -
#1666 Vagy késsel -
#1665 nem igazán... azt írja hogy anniyt kapsz amit kapsz majd ettől függetlenül minden squad tag is negkapja ugyan azt a mennyiséget.
Pl. ha egy AA max szed le egy kövész nélküli galaxy-t az nem sok de egy inflator suitos hacker szed le egy 2 lövészes galaxy-t akkor dől az XP... -
#1664 komoly! :D -
#1663 jaja! Hmuda oldalán a VS "gyengébb" fegyverekkel rendelkezik ... szerintem a Vanu a túltápolt köcsögökkel rendelkezik :) -
#1662 próbáltam, de ha be is enged a képernyőre, a szerverrre már nem. csak egyszer volt, de ki is dobott. :( -
#1661 Hát Quick Conenctel menj be :) -
#1660 Bakker kidobott mostmeg nem enged vissza, mert minden tele van és csatlakozni a szerverlistára alig tud (kb minden 5. proóba sikeres). -
#1659 Bemutatom neked a Vanu Lashert :P -
#1658 Vanu roxx!vanu foreva! nyehehe -
#1657 Nem tudom most hirtelen hibiknek vagy midiknek van-e az a kék genyát lődöző fegyvere, de az kibszás szerintem!
Kapott a pofa az arcába egy rakétát tőlem, meg egy másik terrán sorozta géppityóval. Erre a rohadék kinyírt mindkettőnket, ráadásul én egy lövés voltam neki.
Ez azért már olyan dolog, amit nem lehet csak a bénaságra fogni, durván túl van tápolva az egyik fegyver. -
#1656 :DD -
#1655 ne szojjá be -
#1654 Mi lenne ha elolvasnád a guideot amit Dikkma írt? -
#1653 és miaza cert? :D -
#1652 hol lehet ezt a kasztot felvenni?nem is láttam még.
-
#1651 3 felvehető kaszt van! engineer, hacker, medic. Eek CERT pontba kerülnek, darabja 3-ba. Ezekután van Advenced fokozat, ami további 2 pontba kerül. -
#1650 azt meg honnan? :D
implants? -
#1649 engienernek kell lenni hozzá. -
#1648 hogy, mivel?
odamegyek a szikrázo generátorhoz és mivel csak szimplán szereljem meg? -
#1647 Szereld meg a generátort. -
#1646 jah, bázison irta hogy no power...