Planetside

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most patchel

War. War never changes.

Nem, nem 😊 nemtom hogy miért, de egy igen erõs ütés a billentyûzetnek és rögtön elindult az install 😊) asszem az entert kellett volna megnyomni, mert a 2 rugója közûl az egyik eltöröttt de legalább mûködik a Planetside 😊))

Loál ilyen még newm volt velem 😊 na megyek gamelni a wernerre, ha minden jól megy Templar néven

War. War never changes.

Blasta
Na kurva kiváncsi vagyok! Biztos nagy láma voltál! :-DDDDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

El nem hiszitek hogy sikerült... 😊 mindjáért elmesélem !!! 😊

War. War never changes.

igen, de mi a baj? Elindítom az installt, végigmegy az elsõ folyamatjelzõ. Végez, bejön egy új ablak, skip, next majd bejön egy weblap egy kóddal, azt beírom éls megkapom a kódot. Eközben továbblép az install, rányomok hogy next, és asszem itt kéne jönnie a rendes installnak, amikor a programfájlokat felpakolja a gépre. De én csak egy prüntyögést hallok (windowsos hang) majd bejön egy ablakj, hogy please press ok when the installation is ready, de a ledek elhalványulnak, nem történik semmi, hiába várok... megnyomom az OK-ot, és ott a windows én meg csak lesek... mi lehet a baj?

War. War never changes.

Blasta
XM-mem= XP-men

Blasta
Fehér mappa

Blasta
Ha a fileplanet-es letöltés se jó, akkor javaslom nézz utána a rendszerednek!
XP nem sûrûn dobálja a kékhalált, ezt a saját példámból tudom (még egyszer se láttam az XM-men kék halált), és ennek valami oka lehet!

3 különbözõ file nem lehet rossz, pláne, ha mindannyian ugyan azt a file-t használták amit aztán megosztottak neked!

A probléma szerinem 100% hogy a te rendszereddel van!

Nincs valami ötletetek, hogy mi lehet a baj? Ja és lécci nézze meg vki, hogy az install fájlnak az ikonja egy fehér mappa vagy egy számítógép, mert ez fontos!

War. War never changes.

DarkHorSe
én is ugyan onann szedtem mint te és mûxik simán szal a hiba a te gépedbe van ...

Swedish people are albino monkeys

Na, természetesen harmadszori letöltés után sem jó, kiírja hogy installation in progress de nem történik semmi. Egyetlen egyetlen egyszer- legutoljára még leszedem a fileplanetrõl, aztán ha akkor sem megy, akkor le se szarom.

War. War never changes.

Jacek
aaameg csak 350 mb-nal jatok😞( fileplanet jo gyors

dikki*yysw
FTP-rõl ha töltöttétek, kizárt dolog hogy resume után megszakad. Én mindent ftp-rõl töltök, rengetegszer resumeolok, de nem volt soha gond.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Krinyo
najó most 6 óráig nemülök gép elé,megvárom mig lejön

Képzeld el, hogy nekem már 2-szer kifagyott, most töltöm 3-szorra de 3-szor disconnectolt a szerver...

War. War never changes.

Krinyo
ehh, leszedtem 1,2 gigát erre kifagy 😄
folytatni meg nemlehet

Így tuti nem lesz jó hogy már 2x megszakadt, de azért megvárom azt a 300 MB-t már. Na többet nem írok ide ilyen letöltési problémával, mert legközelebb a fileplanetrõl fogom szedni.

War. War never changes.

legalábbis most

War. War never changes.

MEgint megállt! Lifeforce, sztem tényleg nem jóü vmi nálatok!

War. War never changes.

jól mondtam én, és ahogy lacc is mondja, a gate tuloldalán levõ bázisnak saját kézben kell lennie.. tegnap azért nem tudtunk foglalni, mert igaz hogy tulolalon a mienk volt, de mar epp elkezdtek hackelni... az összekötõ vonalak következõ szinekkel következõt jelentik: -piros, kék, lila - 2 azonos birodalomhoz tartozó bázis összeköttetése, sárga - 2 ellenséges birodalom közötti összeköttetés (lehetséges foglalás mindkét irányból), szürke - warp gattel, és közömbös bázissal való összeköttetés (csak egy irányból lehetséges foglalás)
most megint elindult... nem lesz hibás a file???

War. War never changes.

A jó kurv....
Na elmentem a fileplanetre, és amint rákattintottam arra hogy wait, rögtön elindult a letöltés... na elég volt ebbõl, megvárom míg onnét lejön. LOÁL

War. War never changes.

Blasta
LOÁL

Brave, ez a játék nem akar téged! Fogadd el! :-DDDDDD

Lifeforce! Nem tudok csatlakozni az ftp-re, mivan?

War. War never changes.

MEGSZAKADT!!!

War. War never changes.

Blasta
Nekem is sorba kellett állni 25 percet, de ez nagyon szépen csökkent, nem tartott tovább mint írta.
Utána meg tény, hogy ingadozott a sávszélesség, de cirka 10 óra alatt lejött szépen

Lacc
Na jó vanna 😄D Gondoltam hogy van valami összefüggés de komolyan azt hittem hogy az öccse vagy vagy ilyesmi 😄D
Lacc
Ilyet nemrég csináltam egy squaddal, onnan tudom hogy hogy kell 😊 Szal ha nincs egy bázis se egy szigeten, akkor a Warpgate és a hozzá kapcsolódó elsõ bázis lnikjét a mapet úgy lehet elsárgíteni, ha a warpgate "túloldalán" is el van foglalva a hozzá linkelt bázis. Nem tudom, érthetõ-e, de jobban nem tudom most leírni 😊)
Az elsõ letöltésnél megállítottam, és máshonnét kezdtem el tölteni (Fileplanet)n nem lett jó, el sem indult
A másodiknál Lifeforcetól kezdtem el szedni, de lefagyott a gép gondloom ezért lett corrupt, de itt már elindult és ment is egy ideig az install, de végül nem lett jó
Most is tõle szedem, de elhiszem neki hogy jó a fájl, és most nem csinálok semmi olyat amitõl lefagyhatna
A fileplanet meg egy nagy fos. 20-30-al szedi max, és ÓRÁKAT kell sorban állni... volt olyan, hogy kiírta, 5 perc vanb hátra, fél óra múlva kezdhettem a letöltést...
úgyhogy most csak imádkozni tudok 😊 remélem nem megy el az áram 😊

War. War never changes.

Blasta
Az valószinü.
De másodjára vajon miért lett szar?

És most harmadjára miért nem a fileplanet-tõl szeded, az tuti jó lenne!

win XP, és nálam nem simán leállt a letöltés, hanem szarrá fagyott a gép... gondolom amiatt lett corrupt.

War. War never changes.

Blasta
De milyen oprendszerrel nyomatod?
Mert én az XP-n elkezdtem a fileplanettõl tölteni flashget-tel ment kb estétõl hajnalig, akkor egy laza kikapcsológomb-nyomással lelõttem a rendszert, majd reggel folytattam tovább és délutánra lenn volt...
Hiba nélkül...

Na még 4 óra és ha minden jól megy már veletek játszok.

War. War never changes.

Hát ja remélem fog sikerülni de most már nagyon valószínû... nem is jáétszok meg ilyenek, nehogy megszakadjon a download....
ugyanis észrevételem szerint elég egy kicsi kis programhiba vagy kékhalál vagy downloa-megszakadás, a letöltött, 1.45 GB-s fájl corrupt lesz, és lehet újra letölteni...

War. War never changes.

AndrewCB
Egy szigeten, ahol nincs saját bázis, csak ellenséges, hogy lehet elfoglalni az elsõ bázist? Mert bárhogy küzködünk, nem tudjuk azt a kibaszott utat elsárgítani, hogy foglalni lehessen!

Blasta
Lové soha nem gond! Abból van annyi mint a szemét...:-DDDDDDDD

dikki*yysw
Értem én. Nekem szeptember második hetéig tart az élet, utána suli. De szerintem ki fog alakulni itt is egy DAoC szintû, erõs közösség.

Jacek
jol hangzik nem a love a gond hanem tenyleg csak akkor eri meg ha van scene

dikki*yysw
Csak az SG-fórumról te lennél már a 18. emberke, meg még jön Braveheart ha sikerül neki az install. Van már elõfizetõ is, reméljük lesz is még.

Jacek
😊))

Blasta
Segond, inditottak egy saját servert a magyar parasztoknak is, ahol jelbeszéddel kommunikál mindenki! :-DDDD

Jacek
😄DD

Blasta
Helyes!!! .-DDDD

A tied lehet a subaru skin! :-DDDDDDD

Jacek
Nekem az a problemem hogy csak akkor erdemes elofizetni mar ha bejon😊 hogyha van azert par magyar , mert igaz hogy tobb magyar nyelvjarast beszek😛PPP de sajna az angolt nem mivel egy paraszt vagyok😄

Jacek
na huzom😊

Jacek
mar olvasom😊 mielott valaki lelamazna😊

dikki*yysw
Topic alcímében megtalálsz minden kérdésre választ, elég hosszú de amíg leér a másfél giga, ráérsz olvasgatni 😊

dikki*yysw
Ménem? 😄

Jacek
honnan huzzam sracok dobjon mar valaki egy linket😊) akkor emgyek meszarolni😛

dikki*yysw
Alapjában véve helyes a meglátás, de az arányokon változtatnék.
Megjelenése hetében az USA-ban 4. legtöbb eladott játék a Planetside volt, szerintem ez eleve jelent 50-100.000 játékost. Szóval nem 1-2 ezer, hanem 20-30 ezer elõfizetõ már biztos van. Hogy ebbõl egy idõben mennyi játszik éppen? A 6 szerveren sztem kb. 10 ezren vannak még éjszaka is.