4140
-
#1725 Az 1ik toronyban 2 centire járkáltam körülötte ő meg qrva lassan fordult, LOL! -
#1724 LOL!!!!
Kinyirtam agy MAXes Vanut agile armorral és cycler géppityuval!!!
5 tár ment bele!!
Azaz 250 golyó!! :DDD -
#1723 Brutalis Magyar Gyilkosok? :DDDD
jóva csak vicc volt :) -
#1722 Azt gondoltam :P Már megtaláltam.. Mi a ti outfitetek neve? -
#1721 www.planetside.com :P -
#1720 Ez pont olyan mint amit Gaben mondott Lalinak.
Ha most a darázs lenne, pont olyan lennék mint a többi. Ha kard akkor más vagyok, nem az általános séma. -
#1719 Ahonnan a képet linkelted ott 404 errort ír ki. -
#1718 hol lehet megnézni a logokat? -
#1717 Tényleg durvábbra számítottam, de szvsz a szúnyogos sokkal mókásabb :) Nemtom miért kell midnig a komolyságra menni, hogy "huhh brutál kard, meg égő koponya!" ezek olyan lejárt cuccok :) -
Vagy még ez is. -
vagy még ez is. -
Nekem ebben semmi kommersz nincs. Egyedi.
Na ez már az, mivel én ezt láttam a legtöbbet. Szinte az outfitek 50%-ának ez van. -
#1713 Jó azért kiforgatni a szavaimat nem kéne! :D -
Petko #1712 hát csak abból kifolyólag gondoltam, mivel a világon ritka aki magyarul beszél, és mégse magyar.. és ahogy elnézem itt az irásokat ez magyar nyelvnek tűnik.. és külföldi írást megy egy szemet se látok, ugyhogy itt sajnos csak velünk találkozhatsz akármennyire is terhedre vagyunk -
#1711 Nah jó, nem kell gizdulni. -
#1710 Ez nem csak a töketlen magyarok fóruma, hanem mindenkié, aki Planetsideozokik :) -
Petko #1709 nah hát akkor miert pazarlod a drága időd a töketlen magyarok fórumának látogatásával?:) -
#1708 Nekem ugyan nem. :) Úgyis elegem lett a magyar "töketlenkedésből" :)) -
Petko #1707 megkérdeztem a többieket is hogy jó e nekik, aszonták jó, de ha nem lenne ki is cserélhetném.. szal remélem így már nem fájdítja a csőrőd -
#1706 Kicsit fura, hogy elvielg a magyar outfitben mindenki ugyanolyan régen játszik a játékkal, és akkor egyedül kiválasztod a logót :) Mondjuk engem nem érint, de akkor is :) -
Petko #1705 csak dísz -
#1704 gondoltam :D hihi :D -
#1703 Ejha, nem tudtam hogy így lehet gyűjtügetni a védeszerkót. És adnak valami bónuszt is a páncélra, vagy csak dísz? A CR-ek tudom hogy adnak bónuszokat, főleg az Air Strike érdekes :) -
Petko #1702 én -
#1701 Hihi :D Ki választotta ki? -
Petko #1700 már rég van, egy ss kardhoz hasonlít, felfele áll és villam van elötte -
#1699 Tényleg kiváncsi vagyok a logóra :D
Tuti valami olyan, amit írtam :D -
#1698 Huhh van Lábszárvédőb. Én a herevédőre izgulnék:D -
Petko #1697 CR1 = egy lábszárvédő
CR2 = két lábszárvédő
CR3 = egy karvédő
CR4 = két karvédő
CR5 = hátizsák szerűség amit hmuda fényképezett
-
#1696 Lefogadom, hogy valami kommersz halálfej+kard/lőfegyver párosítás :/ -
Petko #1695 ez pl. konkrétan cr5 os -
Petko #1694 azt a vállvédőt a cr rankért lehet kapni... ahogy nő a cr rank úgy kap az illető bizonyos cuccokat a ruhájára -
#1693 a server leállás, időkiesés!Ezt ugye levonják a trialból -
KisKolok #1692 Lehet, hogy egy Outfit tagja?
Tényleg a magyar outfitnek van már logója? És ha nincs mitől függ, hogy lehet-e? -
Petko #1691 a platoon az 3 squad lessz, ennyit tudok rola.. a bovitett bazisdefense az pedig force field el lezárt kapukat fed asszem.. a sarkcsillagrol gozom nincs, talan valami uj jarmu -
#1690 Vajon mit Updatelnek? Kiváncsi lennék. -
#1689 Szerintem annak a manusnak magasabb a command rankja. -
#1688 Erröl beszéltem:
Más: holnap este 11-kor szerverleállás lesz update miatt. -
#1687 Nemtom. Fogalmam sincs mi lehet, majd elválik. -
KisKolok #1686 Lodestar vajon mi?
Mert platoon-okról már hallottam régebben, az is fasza. De ez a lodestar sarkcsillagot vagy mit jelent. De a játékban mit fog akarni? :)
Mindenesetre én a megerősített bázisdífenzt írtam elsőnek :)