4140
  • Lacc
    Energiát visszakapcsolni?
  • Krinyo
    valaki mondjamá meg hogy lehet az energiát visszakapcsolni.
    na meg hogy hogy lehet elfoglalni egy bázist vagy mi kell hozzá.
  • Krinyo
    qrvajó volt.egy gyerek felvett bombernek, szétbombáztunk egy helyet aztán ránktapadt e fighter.Katapultáltunk és ugy lőttük tovább, isten volt :D
  • Lacc
    Én megírnám szívesen, de /pillanat most nyakig ülök a fordítanivalóban, szóval erre most nem nagyon van időm, még játszani se nagyon tudok most :(
  • Xboxman
    lol:D
  • Hmuda
    ???
  • Hmuda
    Lacc: okés, de akkor ezt olyannak kellene megírnia aki többet játszott a gémmel. Pl te. :)

Krinyo: ok. :)
  • Xboxman
    csvida
  • Krinyo
    jviccsad
  • Lacc
    Hát tőlem maradhatnak, de kellene egy átalános leírás is az egyes birodalmakról, amikbe tényleg le van írva, hogy milyenek a gyakorlatban, mik az erősségeik, és mik a hátrányaik.
  • Hmuda
    Mostakkor javítsam ki a toborzódumákat, vagy kidobjam őket?
  • Krinyo
    a birodalmi infokban vannak szép dolgok :D
  • Hmuda
    Vagy a toborzószöveget kihagyhatom?
  • Hmuda
    Tudom mivel sietem. Nyilván később még kozmetikázok minden szövegen, de egyenlőre úgyis mindenki tudj, hogy miröl van szó. :)
    Különben is az első bekezdés a birodalmaknál toborzóduma.
  • I.C.ram
    Tegnap kaptam 300-at egy MAX megöléséért.
  • Kandurex
    nem -e ...ne keress skizót..elég ezen a fórumon egy is :)....
  • Krinyo
    a szövegek kissé furcsán vannak megfogalmazva
  • Lacc
    Mozgékonyak és nem erősek. HA!
  • Petko
    ja a a leírásban ez van a hivatalos oldalon.. bár igaz hogy már nem up-to-date :)
  • Xboxman
    "Mozgékonyság. Ebböl áll a Vanu Sovereignity. Talán a fegyvereikböl hiányzik az erő és gyorsaság ami a másik két fénél megvan"

Ehh???
  • Hmuda
    Oldal frissitve.
  • HuAn82
    baj?
  • Lacc
    Miket észre nem veszel :D
  • KisKolok
    Nem!
    PANZERS topic.
  • dikki*yysw
    Érdekes, ahol Knadurex megjelenik, ott van HuAn82 is.
  • KisKolok
  • HuAn82
    Akkor 14 nap...
  • KisKolok
    Hát ha én 7 nap után elfelejteném, akkor biztosan nem olvasnám ezt a fórumot és biztosan nem hallottam volna arról hogy tökingyen meg lehet hosszabbítani a 7napos trialt még egy 7napos kulccsal de tökmindegy aki ezt elfelejti 7nap után csak azért mert nem képes olvasni az meg is érdemli.
    Baz ez egy mondat :)))
  • Kandurex
    ne aggódj 7 nap után innen majd mindenki hirtelen, gyorsan fogja elfelejteni....tudod keleten vagyunk...pénzt adni? hüle vagy!? soha :))
  • Lacc
    Ha csellós vagy, akkor állítsd be proxynak a chellósat. Akkor mennie kell elméletielg.
  • dashed_
    illetve azt meg lehet vhogy tudni hogy mi a szerver ipje ahova loginolna ???
    mert megpingetnem vagy tracelnem es lehet hogy a netszolgaltatom kaki es nincs oda net vagy nem tom ? vagy ez hulyeseg ?? :))
  • dashed_
    koszi KisKolok.. de nics eredmeny..
    En innen feladom mert a tuzfal is atenged mindent a planetsidenak de nem loginol be..
    ugylatszik sose tudom meg milyen jo kis game ez..
    ha kell vkinek egy 7 napos kulcs az irjon mailt..
  • dikki*yysw
    Asszem vhogy úgy van páncéltól és fegyverzettől függ az XP. És ha egyedül vagy, egy emberért 20 XP-t kapsz, ha ketten vagytok a squadban 13-13 mindkettőtöknek, és így tovább. De ezt nem tom pontosan hogy van meg hogy meg tovább külföldiek mondták.
  • Hmuda
    az oldal frissült, részletek a hirekben
  • KisKolok
    Aham. Az elsővel, amit küldtél, megy.
    Csak nem volt Planetside subscriptionod, de csináltam egy új gamespy accot és az ottani kódot beírtam. Próbáld meg most, hátha!
  • dashed_
    KisKolok megnezted az adatokat??
  • Lacc
    Hát ezt én se nagyon értem... Szerintem az is számít hogy mekkora BR-e volt annak akit megöltél, milyen páncélja volt, meg hogy te squadban vagy-e, meg ilyesmi. Valahonnan ki kéne ezt deríteni.
  • KisKolok
    Mitől függ, hogy mennyi xp-t kapok egy emberért?
    Pl. Burster MAX-al csak 5-10 xp-t kaptam.
    Vagy ez azért van, mert squadban vagyok, és azt a 100 xp-t elosztha x felé?
  • Hmuda
    Következő dolgom valszeg a többi oldal befűzése 'comming soon' feliratokkal. :)
  • Hmuda
    Amúgy szerintem elég gáz, hogy az kapja a full XP-t aki kinyírja az ellenfelet. Az lenne a legjobb, ha a bevitt sebzés alapján szépen elosztogatná az XP-ket.