4140
-
#1645 Energiát visszakapcsolni? -
#1644 valaki mondjamá meg hogy lehet az energiát visszakapcsolni.
na meg hogy hogy lehet elfoglalni egy bázist vagy mi kell hozzá. -
#1643 qrvajó volt.egy gyerek felvett bombernek, szétbombáztunk egy helyet aztán ránktapadt e fighter.Katapultáltunk és ugy lőttük tovább, isten volt :D -
#1642 Én megírnám szívesen, de /pillanat most nyakig ülök a fordítanivalóban, szóval erre most nem nagyon van időm, még játszani se nagyon tudok most :( -
Xboxman #1641 lol:D -
#1640 ??? -
#1639 Lacc: okés, de akkor ezt olyannak kellene megírnia aki többet játszott a gémmel. Pl te. :)
Krinyo: ok. :) -
Xboxman #1638 csvida -
#1637 jviccsad
-
#1636 Hát tőlem maradhatnak, de kellene egy átalános leírás is az egyes birodalmakról, amikbe tényleg le van írva, hogy milyenek a gyakorlatban, mik az erősségeik, és mik a hátrányaik. -
#1635 Mostakkor javítsam ki a toborzódumákat, vagy kidobjam őket? -
#1634 a birodalmi infokban vannak szép dolgok :D -
#1633 Vagy a toborzószöveget kihagyhatom? -
#1632 Tudom mivel sietem. Nyilván később még kozmetikázok minden szövegen, de egyenlőre úgyis mindenki tudj, hogy miröl van szó. :)
Különben is az első bekezdés a birodalmaknál toborzóduma. -
#1631 Tegnap kaptam 300-at egy MAX megöléséért. -
#1630 nem -e ...ne keress skizót..elég ezen a fórumon egy is :).... -
#1629 a szövegek kissé furcsán vannak megfogalmazva -
#1628 Mozgékonyak és nem erősek. HA! -
Petko #1627 ja a a leírásban ez van a hivatalos oldalon.. bár igaz hogy már nem up-to-date :) -
Xboxman #1626 "Mozgékonyság. Ebböl áll a Vanu Sovereignity. Talán a fegyvereikböl hiányzik az erő és gyorsaság ami a másik két fénél megvan"
Ehh??? -
#1625 Oldal frissitve. -
#1624 baj? -
#1623 Miket észre nem veszel :D -
KisKolok #1622 Nem!
PANZERS topic. -
#1621 Érdekes, ahol Knadurex megjelenik, ott van HuAn82 is. -
KisKolok #1620 -
#1619 Akkor 14 nap... -
KisKolok #1618 Hát ha én 7 nap után elfelejteném, akkor biztosan nem olvasnám ezt a fórumot és biztosan nem hallottam volna arról hogy tökingyen meg lehet hosszabbítani a 7napos trialt még egy 7napos kulccsal de tökmindegy aki ezt elfelejti 7nap után csak azért mert nem képes olvasni az meg is érdemli.
Baz ez egy mondat :))) -
#1617 ne aggódj 7 nap után innen majd mindenki hirtelen, gyorsan fogja elfelejteni....tudod keleten vagyunk...pénzt adni? hüle vagy!? soha :)) -
#1616 Ha csellós vagy, akkor állítsd be proxynak a chellósat. Akkor mennie kell elméletielg. -
dashed_ #1615 illetve azt meg lehet vhogy tudni hogy mi a szerver ipje ahova loginolna ???
mert megpingetnem vagy tracelnem es lehet hogy a netszolgaltatom kaki es nincs oda net vagy nem tom ? vagy ez hulyeseg ?? :)) -
dashed_ #1614 koszi KisKolok.. de nics eredmeny..
En innen feladom mert a tuzfal is atenged mindent a planetsidenak de nem loginol be..
ugylatszik sose tudom meg milyen jo kis game ez..
ha kell vkinek egy 7 napos kulcs az irjon mailt.. -
#1613 Asszem vhogy úgy van páncéltól és fegyverzettől függ az XP. És ha egyedül vagy, egy emberért 20 XP-t kapsz, ha ketten vagytok a squadban 13-13 mindkettőtöknek, és így tovább. De ezt nem tom pontosan hogy van meg hogy meg tovább külföldiek mondták. -
#1612 az oldal frissült, részletek a hirekben -
KisKolok #1611 Aham. Az elsővel, amit küldtél, megy.
Csak nem volt Planetside subscriptionod, de csináltam egy új gamespy accot és az ottani kódot beírtam. Próbáld meg most, hátha! -
dashed_ #1610 KisKolok megnezted az adatokat?? -
#1609 Hát ezt én se nagyon értem... Szerintem az is számít hogy mekkora BR-e volt annak akit megöltél, milyen páncélja volt, meg hogy te squadban vagy-e, meg ilyesmi. Valahonnan ki kéne ezt deríteni. -
KisKolok #1608 Mitől függ, hogy mennyi xp-t kapok egy emberért?
Pl. Burster MAX-al csak 5-10 xp-t kaptam.
Vagy ez azért van, mert squadban vagyok, és azt a 100 xp-t elosztha x felé? -
#1607 Következő dolgom valszeg a többi oldal befűzése 'comming soon' feliratokkal. :) -
#1606 Amúgy szerintem elég gáz, hogy az kapja a full XP-t aki kinyírja az ellenfelet. Az lenne a legjobb, ha a bevitt sebzés alapján szépen elosztogatná az XP-ket.