4140
-
#1869 Hip-hip. Hurrá!
Hip-hip. Hurrá!
Hip-hip. Hurrá!
:DDD -
#1868 Igen. "Szvsz" :DD -
#1867 Én voltam NCkel is! :D Szvsz én vagyok a legbátrabb!! :D -
#1866 Na ezek nagyon jól hangzanak!
A másik meg hogy egyet kell értenem Hmudával, és hiába ugattok, akkor is gyávának tartom őket én is :D -
Petko #1865 patchelésről nemtudok, mer én vegig bennvoltam délután, és nem dobott ki... azt megtutdtam hogy a lodestar az egy nagy légijármű lessz ami járműveket tud szállítani.. a map grid, meg arra lessz jó hogy a tankok tudnak majd távolra tüzérkedni kordinátákkal -
#1864 Köszi szépen! Majd kiprószálom -
Braveheart #1863 na én most már be tudtam menni a wernerre -
Braveheart #1862 Na látom sokat fejlődött, most már tényleg jó a lapod! Bár kicsit furcsa volt, hogy a vanu fegyverek lassúak és gyengék vagy vmi ilyen olvastam... sztem lassúak DE kib****úl erősek... -
#1861 na mivel nekem pont ma járt le elmesélem hogy csinaltam .. kell egy key ami még nincs aktivalva ezt egy új fileplanet accountal meg is kapod,ezutan már csak elinditod a gamet es bemasolod a key-t.. nem kell új planetside account! -
#1860 Ja most nézzétek meg az oldalt, őszintén remélem mostmár mindenki izlésének megfelelő. -
#1859 Ha jól emlékszem, három órás a leállás. -
#1858 Tuti patchelnek. A szerverválasztásnál kettő van. Egy teszt server és egy public, gondolom mindkettőn próbálják belőni a dolgot. -
#1857 király :) már kezdtem megilyedni hogy a hiba nálam van .. -
#1856 Úgylátszik előbbrehozták az update-et. -
Braveheart #1855 hé mivan a szerverekkel, nem mennek? Épp patchelés van? -
#1854 csak a Lasherrel tudnak frageket szerezni
Itt már ki van véve, hogy minden vanu, hányszor írjam le? Tegnap este óta nem józanodtál ki? :DDD -
#1853 Bakker most bemásoljam? -
#1852 Srácok! valaki segítsen, hogy aktiválhatnám a loginom újra, hogy ne vesszen el az eddig elért XP-m??? :-D
Plíz! -
#1851 Ja és nem lehet, hogy azért használnak Lashert, mert nincs más fegyver? :D -
#1850 nemtudok csatlakozni! -
#1849 Vanu vagyok, de még soha nem fogtam kézben Lashert csatában. Szóval ne itélj mindenkit. -
#1848 de ha kirakod a nyilvános honlapra akkor az már nem csak rád tartozik -
#1847 Ez nem tükrözi másnak a véleményét, csak az enyémet. -
#1846 Olvasd el mégegyszer:
"Én szerényen kimondom a véleményem" -
#1845 nem ,igy sem jó.
Mért lenne gyáva?Ha van rá lehetőség akkor azt használom én is mert JÓ.
Ird azt hogy majd kijavitják...ennyi -
#1844 Na, kijavítva, remélem mostmár nektek is beveszi a gyomrotok. -
#1843 Márcsak azért, mert minden ellen megvan a védelem, de a Lasher ellen nincs. -
#1842 Jó akkor majd átjavítom arra, hogy 'személy szerint gyávának tartom azokat a Vanukat akik csak a Lasherrel tudnak fraget gyüjteni, azokat, akik nem hajlandóak becsületes harcban kivívni a győzelmet'. Ez így jobb? -
#1841 nem én irtam a cikket... -
#1840 De nem feltünő, hogy ha vnut látsz, azok 90%-a Lashert használ, és alig lehet őket kinyírni. Az a különbség a NC+TR és a VS között, hogy amíg a NC+TR-nél minden fegyver csak egyvalami ellen használható igazán, a többi ellen kevésbé, addig a Lasher szó szerint mindent lesöpör a pályáról, kocsikat, gyalogságot, MAX-okat, repülőket, mindent. VS=Lasher. -
#1839 NCk oldalán harcoltam eddig a legtovább, most álltam csak át Vanukhoz, mert úgyis új accot kellett csinálnom. Akkor most gyáva vagyok? :D Inkább az a gyáva, aki kapásból nem a leggyengébb csapathoz áll :) -
#1838 De kell uj kulcs, véletlenül a régi Fileplanetes accom volt belogginolva, mikor igényeltem. -
#1837 sztem tulzásba vitted.
"szerint csak az olyan emberek állnak Vanunak, akik gyávák rendes közelharcban kivívni a győzelmet és inkább bivalyerős fegyverek mögé bújnak"
Ez még mindig egy játék..nem hiszem hogy gyávaságról lehet beszélni.Ha lelőnek ujrateremsz...
Szal nincs mitől félni.
Másrész mért ne lehetne kedvem a vanukkal lenni?
Sztem a vanuknál a legfeelingesebb ott az igazi Sci-fi érzés.(márcsak a szinek miatt is :D )
Ki nem akar bivalyerős fegyverek mögé "bujni"?Ha szintet lépsz te is a legjobb fegyot/hajót/járgányt/stb-t fogod venni.
Az egy dolog hogy erős, de attól még nem kell rögtön CS-s módon megvetni azokat a játékosokat akik a vanut választották. -
#1835 Érdekes nekem ment simán :D -
#1834 De kell. -
#1833 Nem tok jönni, mert mind már más topicokban ezerszer elmondtam, egy haveromnál vagyok egy hétig lanolni. ADSL-t osztjuk 4 felé, mindenkinek van nete, de a PS aminek még a pure dsl is kevés, igényelné az egész sávszélességet.
Itt meg mindig netezik valaki, szal netes gammát nem nyomok inkább. -
#1832 Lesz ma patch? Hát remélem a Vanukat fogják nerfelni...
Még új kulcs se kell ahhoz hogy meghosszabbítsd a trialt? Hát ilyen nincs :D -
#1830 Az acc kulcsról nem szóltam semmit. Úgylátszik mégiscsak jobban eltérő emilt kell használnom, nemcsak egy síma szám eltéréssel. -
#1829 Nem. Nyilván csak akkor tud meghívni, ha online.
Más: rájöttem, hogy fölös folyton új kulcsot igényelni. Ma járt le a 2. hetem és igényletem megint, de ugyanazt kaptam más emailre, szóval erröl ennyit.
Más: fölös squadleaderekkel kijelölgetni WP-ket Hart ugrásnál, egyszerűen csak még kilövés előtt kimész a térképre, ott megnyomod a 'G' gombot, az behozza a globális térképet és ott szabadon benézhetsz olyan kontinensekre is, amik zárva vannak. Még kilövés előtt beraksz egy saját WP-t jobb klikkel és máis van egy élő WP-d a zárt kontinnensen. :) -
Xboxman #1827 annál már csak az jobb ha a server is offline:)