4140
  • Hmuda
    Hip-hip. Hurrá!
    Hip-hip. Hurrá!
    Hip-hip. Hurrá!
    :DDD
  • Lacc
    Igen. "Szvsz" :DD
  • I.C.ram
    Én voltam NCkel is! :D Szvsz én vagyok a legbátrabb!! :D
  • Lacc
    Na ezek nagyon jól hangzanak!

A másik meg hogy egyet kell értenem Hmudával, és hiába ugattok, akkor is gyávának tartom őket én is :D
  • Petko
    patchelésről nemtudok, mer én vegig bennvoltam délután, és nem dobott ki... azt megtutdtam hogy a lodestar az egy nagy légijármű lessz ami járműveket tud szállítani.. a map grid, meg arra lessz jó hogy a tankok tudnak majd távolra tüzérkedni kordinátákkal
  • Blasta
    Köszi szépen! Majd kiprószálom
  • Braveheart
    na én most már be tudtam menni a wernerre
  • Braveheart
    Na látom sokat fejlődött, most már tényleg jó a lapod! Bár kicsit furcsa volt, hogy a vanu fegyverek lassúak és gyengék vagy vmi ilyen olvastam... sztem lassúak DE kib****úl erősek...
  • DarkHorSe
    na mivel nekem pont ma járt le elmesélem hogy csinaltam .. kell egy key ami még nincs aktivalva ezt egy új fileplanet accountal meg is kapod,ezutan már csak elinditod a gamet es bemasolod a key-t.. nem kell új planetside account!
  • Hmuda
    Ja most nézzétek meg az oldalt, őszintén remélem mostmár mindenki izlésének megfelelő.
  • Hmuda
    Ha jól emlékszem, három órás a leállás.
  • Hmuda
    Tuti patchelnek. A szerverválasztásnál kettő van. Egy teszt server és egy public, gondolom mindkettőn próbálják belőni a dolgot.
  • DarkHorSe
    király :) már kezdtem megilyedni hogy a hiba nálam van ..
  • Hmuda
    Úgylátszik előbbrehozták az update-et.
  • Braveheart
    hé mivan a szerverekkel, nem mennek? Épp patchelés van?
  • Hmuda
    csak a Lasherrel tudnak frageket szerezni

Itt már ki van véve, hogy minden vanu, hányszor írjam le? Tegnap este óta nem józanodtál ki? :DDD
  • Hmuda
    Bakker most bemásoljam?
  • Blasta
    Srácok! valaki segítsen, hogy aktiválhatnám a loginom újra, hogy ne vesszen el az eddig elért XP-m??? :-D

Plíz!
  • I.C.ram
    Ja és nem lehet, hogy azért használnak Lashert, mert nincs más fegyver? :D
  • Krinyo
    nemtudok csatlakozni!
  • I.C.ram
    Vanu vagyok, de még soha nem fogtam kézben Lashert csatában. Szóval ne itélj mindenkit.
  • Krinyo
    de ha kirakod a nyilvános honlapra akkor az már nem csak rád tartozik
  • Hmuda
    Ez nem tükrözi másnak a véleményét, csak az enyémet.
  • Hmuda
    Olvasd el mégegyszer:

"Én szerényen kimondom a véleményem"
  • Krinyo
    nem ,igy sem jó.
    Mért lenne gyáva?Ha van rá lehetőség akkor azt használom én is mert JÓ.
    Ird azt hogy majd kijavitják...ennyi
  • Hmuda
    Na, kijavítva, remélem mostmár nektek is beveszi a gyomrotok.
  • Hmuda
    Márcsak azért, mert minden ellen megvan a védelem, de a Lasher ellen nincs.
  • Hmuda
    Jó akkor majd átjavítom arra, hogy 'személy szerint gyávának tartom azokat a Vanukat akik csak a Lasherrel tudnak fraget gyüjteni, azokat, akik nem hajlandóak becsületes harcban kivívni a győzelmet'. Ez így jobb?
  • Krinyo
    nem én irtam a cikket...
  • Hmuda
    De nem feltünő, hogy ha vnut látsz, azok 90%-a Lashert használ, és alig lehet őket kinyírni. Az a különbség a NC+TR és a VS között, hogy amíg a NC+TR-nél minden fegyver csak egyvalami ellen használható igazán, a többi ellen kevésbé, addig a Lasher szó szerint mindent lesöpör a pályáról, kocsikat, gyalogságot, MAX-okat, repülőket, mindent. VS=Lasher.
  • I.C.ram
    NCk oldalán harcoltam eddig a legtovább, most álltam csak át Vanukhoz, mert úgyis új accot kellett csinálnom. Akkor most gyáva vagyok? :D Inkább az a gyáva, aki kapásból nem a leggyengébb csapathoz áll :)
  • Hmuda
    De kell uj kulcs, véletlenül a régi Fileplanetes accom volt belogginolva, mikor igényeltem.
  • Krinyo
    sztem tulzásba vitted.
    "szerint csak az olyan emberek állnak Vanunak, akik gyávák rendes közelharcban kivívni a győzelmet és inkább bivalyerős fegyverek mögé bújnak"
    Ez még mindig egy játék..nem hiszem hogy gyávaságról lehet beszélni.Ha lelőnek ujrateremsz...
    Szal nincs mitől félni.
    Másrész mért ne lehetne kedvem a vanukkal lenni?
    Sztem a vanuknál a legfeelingesebb ott az igazi Sci-fi érzés.(márcsak a szinek miatt is :D )
    Ki nem akar bivalyerős fegyverek mögé "bujni"?Ha szintet lépsz te is a legjobb fegyot/hajót/járgányt/stb-t fogod venni.
    Az egy dolog hogy erős, de attól még nem kell rögtön CS-s módon megvetni azokat a játékosokat akik a vanut választották.
  • I.C.ram
    Érdekes nekem ment simán :D
  • dikki*yysw
    De kell.
  • dikki*yysw
    Nem tok jönni, mert mind már más topicokban ezerszer elmondtam, egy haveromnál vagyok egy hétig lanolni. ADSL-t osztjuk 4 felé, mindenkinek van nete, de a PS aminek még a pure dsl is kevés, igényelné az egész sávszélességet.
    Itt meg mindig netezik valaki, szal netes gammát nem nyomok inkább.
  • Lacc
    Lesz ma patch? Hát remélem a Vanukat fogják nerfelni...

Még új kulcs se kell ahhoz hogy meghosszabbítsd a trialt? Hát ilyen nincs :D
  • Hmuda
    Az acc kulcsról nem szóltam semmit. Úgylátszik mégiscsak jobban eltérő emilt kell használnom, nemcsak egy síma szám eltéréssel.
  • Hmuda
    Nem. Nyilván csak akkor tud meghívni, ha online.

Más: rájöttem, hogy fölös folyton új kulcsot igényelni. Ma járt le a 2. hetem és igényletem megint, de ugyanazt kaptam más emailre, szóval erröl ennyit.

Más: fölös squadleaderekkel kijelölgetni WP-ket Hart ugrásnál, egyszerűen csak még kilövés előtt kimész a térképre, ott megnyomod a 'G' gombot, az behozza a globális térképet és ott szabadon benézhetsz olyan kontinensekre is, amik zárva vannak. Még kilövés előtt beraksz egy saját WP-t jobb klikkel és máis van egy élő WP-d a zárt kontinnensen. :)
  • Xboxman
    annál már csak az jobb ha a server is offline:)