4140
-
#1911 VISSZA TÉREK! :-D -
#1910 Vazze, most nem regisztrálok be, mert lehet, hogy szombaton elutazok 4-5 napra nyaralni és akkor feleslegesen regeltem le magam.
Majd utána, ha vége a szabinak....
VÁRJATOK MEG! :-DDDDDDDDD -
#1908 Ja és a másik lol: Bejelentik, hogy szerverupdate lesz, erre egy srac [global]-ban beszól, hogy 'haha, a lashernek annyi'. :DDD -
#1907 Na csak lesz update. Nemrég beszóltak a szerveren. :)
Ja és ma nagyon lol napom volt. Cloakos cuccban követtem két NC-s MAXot és néha néha beléjük döftem a késemet. Minden alkalommal forgológtak, tanakodtak, hogy mi a fene van. :D Aztán velük együtt besurantam egy olyan útkereszteződéshez, ahhol Vanguardok voltak dögivel. Láttam, hogy vki nagyban szerel, aztis megdöfködtem, de aztán kinyírtak. A maxoknál nemegyszer miliméterekre kerültek el. :DDD -
#1906 Valszeg a leállt szerverek utáni töküres bázisfoglalásnak köszönhetően. -
#1905 Warpgate-et? azt nem lehet elfoglalni... -
#1904 NC 3%os terület birtoklásuk van
lol -
#1903 hogy lehet elfoglalni a warp gate-et? -
#1902 látom azért nyomod rendesen, te vagy a 2. az outfitben, émmeg az első :P ....hátulról :)))
kb 0 ponttal :))) -
#1901 Nem értem, miért kérdezi el mindenki 25x is ezt az újraaktiválást. Az 1900 hozzászólásból legalább 150 erről szól. Nekem egyszer elmondták és megértettem. -
#1900 Én emlékszem :DD de nem én voltam a másik :D
M313R meg tényleg jól vezet, mint már mondtam :D -
#1899 csak mondom...ha valaki xtra-nak akar panaszkodno rólam ;] -
#1898 Mindegy, a lényeg, hogy ezek a nevek vannak, végülis minden név ami a listán rajta volt én beírtam. -
#1897 Fileplanet. Csinálsz új Fileplanet Accot új emillel és az install elején bejövő oldalo igénylesz újat. -
#1896 vagyis xtra -
Braveheart #1895 Csak vicc volt ;) hol kell újraregisztráltatni magam? -
Braveheart #1894 na pá holnap ma jár le a 7napom... ég veletek
-
#1893 Hát elképzelhető. :) -
Braveheart #1892 ráadásul mellettem futkostak Petkoék is lehet rá célzott :) -
#1891 hmuda :)
az outfitben a 30. tag aza xtreme...az is én vagyok :) -
Braveheart #1890 olyan messziről hogy a tank kb fél cm volt a 19 inches monitoromon? -
#1889 Ja és mellesleg oldal frissítve, fegyverek MAXimálisan készen vannak. :))) -
#1888 Hidd el nem volt az véletlenszerű. Csak implant kérdése. :) -
Braveheart #1887 ja asszem az lesz még 1 cp :) -
#1886 Hát ez pech :) Vedd fel mellé a wraithet is ;) -
Braveheart #1885 na felvettem az infiltration armort a sniper helyett, és miután kiértem Petkoékhoz a harcmezőre, mi volt az első dolog ami történt? kb 2 km-ről egy vanguard lőtt egyet véletlenszeűen, ami az én képemben landolt!
(szó szerint) -
Petko #1884 franc egye meg már hogy lerobbant a szerver, és még pontot se kaptam a nehéz foglalásér amit épp csináltam -
#1883 -
#1882 ÍGEEEN! Megjavult végre az a k*rva NC logo a birodalmak leírásánál! Wooohooo! :D -
#1881 Jaja:D Mi már csak ilyenek vagyunk:D -
#1880 Nem tud vki egy olyan tarhelyet, ahol egyszerű a feltöltés és nincsenek drasztikus korlátozások, mert a tar.hu-val most van tele a tököm. -
#1879 Hmm, ismerős. :D -
#1878 This page will alert you to when servers will be undergoing maintenance or game updates.
Scheduled Update for 8/14/2003 has been canceled.
08/13/2003 09:41 PM
This update has been canceled and as such all servers will be up through out the night for your enjoyment. Have fun and best of luck. The SOE Game Operations Team
Nem kell mindjárt megilyedni:D -
#1877 Na mostmeg ez:
Scheduled Update for 8/14/2003 has been canceled.
08/13/2003 09:41 PM
This update has been canceled and as such all servers will be up through out the night for your enjoyment. Have fun and best of luck. The SOE Game Operations Team -
#1876 Nemtudom már ki volt, de gondolom a delikvens még emllékszik, milyen szépen vezettem bele a Harassert a szakadékba a lőtorony mellett. :D -
#1875 Scheduled Downtime: Thursday, August 14th, at 3AM Pacific, (-7:00 UTC)
08/12/2003 10:49 AM
On Thursday, August 14th, at 3AM Pacific, (-7:00 UTC), all PlanetSide servers will be brought down for a scheduled update. The estimate downtime is 2 hours.
The SOE Game Operations Team
Azaz helyi időre átszámítva este 11-kor lesz. -
#1874 -
#1873 M313R mindíg is szívesen ülök be abba a kocsiba mit te vezetsz. A multkori élmény óta megváltozott a véleményem és az eddigi Isten játék átalakult Isten játékra ahol isten magyarok játszanak!!! -
Braveheart #1872 Miért te lány vagy? Ezt ne vedd sértésnek, az én húgom pl. majdnbem megver Heroes of Might and MAgic 4-ben... :) -
Braveheart #1871 Na most halt be éppen a Werner
előtte egy csomó furcsaság volt... nem tudtam senkit inviteolni, nem fulladt meg egy gyerek víz alatt eg egyéb bugok...