4140
-
#1825 Írd be a chat ablakba:
/tell petko meghívnál az outfitbe? :)
Nekem eddig bejött. :D
Onnan már tuti lesznek akik elnavigálnak. -
#1823 Ja igen, így mindenkinek megfelel a Vanuk leírása? -
#1822 Tudjátok mit hiányolok? Az igazi éjfekete estéket. Milyen kira lenne már éjszaka villódzó fények között irtani a vunkat. -
#1821 Naugye. :) -
#1820 Micsoda problémamegoldó képesség :P -
#1819 Hátakkor játszál és nem maradsz le semmiröl. :D -
#1818 Hát külföldi squadokba én még nem nagyon láttam komolyabb káromkodást, még broadcasba sem. Igaz hogy mostanában nem nagyon játszok szal lehet lemaradtam valamiről :D -
#1817 Bakker szarakodik de hihetetlenül. Hiába tölöm le az NC logóját, és rakom fel az újat, még mindig a régi háttérképes van ott. Kicsit gáz. -
#1816 Na bocsi, de kicsit sz*rakodott a tar.hu, szóval mostmár elvileg jó az oldal. -
#1815 Ja és tudjátok, már Krinyo is mondta, hogy prcelánérzékeny kis lelkem van :D -
#1814 Voice chatről beszélek :) -
#1812 Azért azt ne mondjátok, hogy nem megy non-stop a káromkodás, mert ugyse hiszi el senki :D -
#1811 Ezekszerint fejlődött, de nekem az íelítő is elég volt, hogy kcisit elegem legyen belőle :D -
#1810 Felettébb érdekes :) -
#1809 Nekem se tünt fel. Mindig szépen megbeszéljük, hova, aztán harc közben megbeszéljük az ügyes bajos dolgainkat, néha kicsit anyázzuk a gyáva Vanukat, de nem egymást, vagy ha igen, akkor is csak marhulunk. -
#1808 FRISSÍTVE -
#1807 nekem erdekes ez nem tunt fol itt a planetside alatt volt amikor 2 magyar squad volt de lenyegeben akkor sem volt problem. -
#1806 Nincs menekvés földi halandók! Az alienocalypszis közeledik!! :D -
#1805 Hát pedig az lesz :D -
#1804 Viccnek szántam a töketlenkedést, mert véleményem szerint nagyon kevés magyarral lehet hatékonyan játszani, "bazmeg" "kurva Isten faszát" "kurva életbe" szavak nélkül. Állandóan ment a vita, hogy erre, vagy arra menjünk. Bemegyek egy A-Z-ig minden országot tartalmazó squadba/outfitbe, és kapásból megérti az embert. Erről az állandó káromkodásról meg lekéne szokni a magyaroknak, mert marhára idegesítő, hogy ahelyett, hogy valami értelmes beszéd lenne, helyette mindig a másikat anyázzuk. -
#1803 Mi a neved a játékban? Remélem Terranokkal vagy a Werneren. :) -
#1802 Mi a neved a játékban? Remélem Terranokkal vagy a Werneren. :) -
#1801 dikki. Azonnakl menjél fel a szervrre ,ha nem akarod ,hogy a Vanuk meghódítsanak mindent. Mi az ,hogy nncs kedved:D -
#1800 Én se játszok nagyon mostanában de nem azért mert nincs kedvem, hanem mert időm nincs sajna :( -
#1799 Hát nem tudom mi volt ez a hepaj tegnap este, de attól eltekintve 4-es :D -
#1796 gyertek jatszani minel tobbet.. altalaban 2-3 magyar van fent egyszerre csak :/ -
#1795 4 napja nem játszottam, mert nincs kedvem. :) -
#1794 Én ma reggel olyan 6körül felmentem és kirakott egy Vanu bázisra. Késsel öltem meg 2fickót akik valamiért még ilyenkor is fent voltak. Tök jó mikor hirtelen nem érti mivan csak hallja ,hogy bzzzzzzz.... -
#1793 Hát ma este nélkül a 4. De ez így jó. Majd lesz jobb is. -
#1792 Inkább beszéljünk a PS-röl.
Ma elgázoltam egy MAX-ost Wraithel.
Na, na? :D -
#1791 Poll:
"A topic színvonala szerény véleményem szerint az elmúlt napokban:
1. jelentős mértékben emelkedett
2. kicsit emelkedett
3. stagnál, de jó ez így
4. kezd hígulni
5. nagyon visszaesett"
Várom mindenkinek a véleményét.
És a ma estét légy szíves ne vegyétek bele az ítéletbe. -
#1790 Ne szórakozatok már Fasza ,hogy 100hozzászólás óta nem volt szó Ps-ről. Mit kell szenvednI? Menjetek játszani. Nah ilyen későn nem idegesítem magam:( -
#1789 Küldöm neked a porcelánérzékeny kis popómból Ugye nem kell hangutánzó szavakkal "színesítenem" ? -
#1780 jólvan akkor csináld -
#1778 Ki mondta, hogy én poénkodtam? -
#1776 Ez durva, nem is tudtam róla. -
#1775 -
#1774 Ugye tudod milyen büntetést érdemelsz ezért!
Igen, igen, azt!
Pukkk... pröttty... púúúáá -
#1774 Akkor beszívtál :D -
#1772 Törd!