Planetside

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
jaja repcsik ownzolnak né meg megyek is 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Lacc
A repülõknek nem olyan rossz az irányítása szerintem. Nem egy szimulátor de legalább nem kell órákig tanulni õket vezetni 😊

A Bradcasttal lehet olyan üzeneteket küldeni, de ne várd azt hogy mindenki a te szavadra figyel, hogy mikor lesz ambush 😄

Ha elfejeltesz egyet akkor tudsz majd mégegyet 24 óra múlva igen 😊

Onnan tudod, hogy megnézed a globális térképen 😛 Ahol harc van ott ilyen kis animáló robbanás ikon van. Persze elõtte a térképen kapcsold ki a w-vel az idõjárást, mert a felhõktõl nem látsz semmit 😊

Úgy lehet egy bázist elfoglalni, hogy meg kell hekkelni a CC-t azaz a Command Console-t (valami ilyesminek a rövidítése). Ez általában a pincében van és a térkép kis zászlóval jelzi, és te is meghekkelheted, nem kell hozzá képzettség, csak neked több ideig tart. Miután meg van hekkelve, 15 percig tart az átállás és addig tartani kell. A másik a generátor, ezt fel lehet robbantani, és akkor elméletileg leállnak a tornyok a falon, de ez lehet hogy hülyeség, ebben nem vagyok biztos.
Nekem az elsõ fragem úgy lett, hogy Lightinggal bahajtottam a csata közepébe, és elémugrott egy ellenséges troop 😊))

War. War never changes.

NA gyerekek megyek megint hamelni, de van pár észrevételem:
ha egy bázisból kimegyek a szabadba, ott tölt egy jó 10 mp-t
A repülõk irányítása egyszerûen borzalmas... ez az eddigi legszarabb, amit láttam, nem értem miért lett ilyen gagyi, de ellenben a többi jármû király...
A lilák túl erõsek szerintem is...
Hogyan lehet olyan üzenetet küldeni, amit az összes terran hall, hogy pl gyûlekezõ ambushra negyed óra múlva, meg ilyenek

Zoli néven vagyok, de eddig csak PastheLodot, Blasta007-et és cbLifeforcet láttam, õket beraktam a friends listába. A nevem Zoli
Ha "elfelejtek" egy cert-et, akkor ugye akkor tudok legközelebb "megint elfelejteni egyet", ha lejár a 24 óra.
Honnét tuhatom hogy hol vannak e legnagyobb harcok?
Hogyan lehet elfoglalni egy bázist? Mert én csak követem a többieket és lõdözök.
Na most, hirtelen ennyi. Megyek gamelni

War. War never changes.

[HUN]PAStheLoD
jah és instant action helyett a Reaveremmel oda megyek ahova akarok 😊

[HUN]PAStheLoD
az a poén hogy ez a game is olyan mint a RtCW ! Szar a célzása! Jáccol egy fél óra SoF II-t rájössz mi a heccsát meg hogy kikukucskál a fal mögül és megeresztet efelé 1 tárat aztán meghal... persze ott ilyen nincs! Szal lehet hogy valami atompontos fegyverre van szükségem hogy meglegyen az I. fragem 😊)

I.C.ram
Az a poén, hogy reggel mikor megnéztem a mapet, még az NCk vezettek nagy elõnnyel, delutánra me lemorzsolták õket 😊 Mindegy. ûzdök a mocskos toyota supra tulajok ellen!! 😄
Lacc
Hát engem rohadtul nem érdekes az a game, a 2k3-at még megnéztem de semmi különös szvsz 😛 Lehet hogy lesz benne ilyen mod, de egy rohadt kis mapen, itt meg jánéhány négyzetkilométeren irthatjuk egymást 😄
Lacc
Hát úgy néz ki, hogy ez a Werner server egy Terran-Vanu server, az NC meg rendesen el van nyomva 😞 Hát ezt sajnálom, mert más serveren meg õk a legerõsebbek. Szóval én lehet hogy meggondolom magam és inkább küzdök a Vanuk ellen újra, de még azért próbálkozok nc-vel.
dikki*yysw
Ut2k4? piha... le sem fogom tölteni.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

I.C.ram
Percegik?? Mirõl beszélsz? 😊 30 sec a respawn vagy kevesebb. Egy napot is végigjátszhatnál, úgy, hogy instant actionözöl! Folyamatos csata van.
Azért nem igazán.
Meg ez real valahol, vagyis õk is sokan, mi is sokan, és kurva kevesen élik túl a nagyobb összecsapásokat, aztán percekig csak ül az ember és nézi a monitort...
I.C.ram
És? Várok 😊 Úgyis csak szeptember környéken veszem meg.
I.C.ram
Itt sem kell várni 😊 Benyomod Istant Actiont, aztán olyan mintha egy ut2k4 szerverre csatlakoztál volna 😊
Arra még várhatsz, nem a Future Plans-nál olvastad az augusztus végi peccsben?
Én azt mondom, hogy Planetside-dal kihúzzuk Ut2k4-ig.
Teljesen ugyanilyen lesz, ahogy az új infók kijöttek róla, kivéve egy valamit:
Nem kell várakozni, hogy mikor mehessünk támadni, "instant action" lesz az egész.

Írják, hogy az új "nagy"játékmódban lesznek bázisok, amiket be kell venni, és az összeköttetésben lesz a HQ-val. Így kell szépen elfoglalgatni a bázisokat, amíg egy kapcsolva nem lesz az ellenfél HQ-jával, és oda betámadni. Amíg nincs kapcsolat a bázisukkal, addig sérthetetlen az számunkra.
I.C.ram
Juhejj!! Belépek egy Outfitbe gyorsan 😊

In addition, we will be implementing the Base Ownership System. This will allow Outfits to stake their claim on a friendly base and claim certain benefits as long as it remains under their Empire's control. Outfits will be able to quickly recall to Outfit-owned bases, similar to recalling to Sanctuary. An Outfit-owned base will always be available as a respawn point to players on the same continent, regardless of their proximity to the base. Of course, controlling your own turf isn't half as cool if no one knows the base is yours. This will warn enemies of who they're about to attack upon entering an Outfit-owned SOI. The Outfit's logo will appear on the Empire hologram flag and be visible over the base SOI on the Continental Map.
dikki*yysw
Én is gondolkoztam rajt egy sort tegnap este, hogy a múltkor vmit elnézhettem, de ma megint megcsinálta valamelyik pöcsarcú.

I.C.ram
dikki*yysw
Nos.. most hogy így mondod, tegnap (gy.k. amíg ott voltál) fos volt a csapatmunkánk outfit szinten, így éreztem én is, és a fórumozók is.

Ma valahogy más volt.. mindenki kurva jónak nevezte, megtellt a squad és teljesen egy helyszínen volt mindenki...

...csak én látom a párhuzamot? 😄

I.C.ram
Anyád! 😄
dikki*yysw
Igaz, lehet nem kéne attól lámának tartani minden NC-t, hogy két általam ismert (és magamban minõsített ember) átment hozzájuk. Bocsi.

😄D

I.C.ram
Én a Terran maxokról beszéltem. Vanukkat eleve próbálom kerülni 😊
Megnézném Vanu-max-ez hogy lõsz le 😊
Felrepül és próbáld meg leszedni 😊))
I.C.ram
...és ahogy a magyar "csapatmunkát" nézem meggyõzõdésem, hogy ellenkezõje a dolog 😄DDD

Mikor terranokkal voltam, és veletek mentem ezt ment a mikrofonba állandóan, hogy "bazdmeg" "büdõs isten faszát" "kurva köcsög" stb stb 😊 Arról nem is beszélve, hogy a társaság kb. 3 különbözõ szigeten volt 😊 Érdekes, hogy egy külföldi csapattal sokkal könnyebben, és gördülékönyebben megy minden, pedig egy rakás vadidegen ember, szerte Európából. 😊
Shotgunnal hogy cloakolom magam?
Vagy viszek pót-armort? 😊
I.C.ram
Hát ne mondd már nekem, hogy az NCbe direkt a lámák mennek, és ezért szopunk mindig 😊 Olyan nincs, hogy ez a csapat sokkal szervezetteb, hisz ugyanolyan emberek vannak mindehol. Inkább azt mutatja, hogy nincsenek túltápolva a felszereléseik, meg hogy kevesen vannak.
dikki*yysw
Terranok nem azért nyernek, mert olyan hûdeerõsek. Magasan a legjobb szervezettségû empire, kiegyensúlyozott fegyverzettel. (NC lehet gyengébb, nem próbáltam).

dikki*yysw
Shotgun helyes alkalmazása:

cloakolod magad
megvárod, amíg az ellenfél hackelni/equipment terminalozni/reloadozni kezd
mögémész, és fossá lövöd. Sajna ellenem már csinálták, pl. ma is.. ://

I.C.ram
Nem is beszélve arról, hogy a tanjuk kurva ronda! Mint egy sportkocsi.
I.C.ram
Épp azért álltam ide, mert semmi kihvívás nincs Terránoknál, úgyis mindig nyernek.
I.C.ram
Meg sem tudom számolni, hogy hány szaros MAXot öltem le simán Shotgunossal. A Marhák letámasztják magukat, én meg megkerülöm, aztán seggbelövöm. 😄 és röhögök egy sort, hogy mekkora láma 😄
dikki*yysw
Ühüm csak volt itt haverom és azt mondta a MAXja tudott repülni. Azt nem mondta, hogy Vanu volt 😄

Ha pont az orra elé tudsz kerülni, jó. De ha már kicsit is távolabb van, kegyetlenül kell trükközni, hogy õ ne kapjon téged, de te közel tudj kerülni.
De lassabb...
Nem a cyclernél gyengébb, hanem úgy általában.

Én a tesztpályán gyakoroltam, és messze az NC volt a leghatástalanabb...
I.C.ram
Shotgunos meg leehtõ legdurvább közelre! 3-5 lövés közvetlen közelre és megdöglött. Direkt torony vagy bázis berohanásra jó. Belterekben nagyon király, csak uyge tudni kell használni.
I.C.ram
Nagy baromságoakt írtál 😄 Gauss sokkal többet sebez mint a Cycler.
I.C.ram
Semleges, mikor épp hackeleik a bázist de még nem hackelték fel teljesen, akkor lesz semleges.
CarajoEsp
Amúgy mi az a Neutral? mert van vanu terran Nc meg neutral😄 Az mi?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
Én nekem is bejön Nc-de mivel mindenki Terranban van Outfitbõl én sem maradhatok ki. persze jobban örülnék ,ha egy S-ban lehetnénk 20-an akkor minden magyar együtt szórhatná az ellent.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

NC az fos!!
Most nézegettem, miket kaphatnak.

Fegyvereik:
Gauss - tûrhetõ, ugyanolyan mint a cycler vagy a másik. Csak hát gyenge 😊
Jackhammer - szerintem fosabb mint a terran HA-ja, mivel ez csak és kizárólag közelre jó, VISZONT ott sem tökéletes. Sokkal többet vártam tõle!

MAX-ek:
Anti-Air frankó, teszi a dolgát, viszont csak lég ellen jó.
Anti-Infantry: shotgun ez is, szarra sem elég. Közelre nehéz célozni, messzire meg iszonyat lassú.

Anti-Vehicle: röhej, rakétái keveset sebeznek, lassúak, másik 2 csapat MAX-ja szétszedi a gépeket, ez addig nézi.

Szóval Terran magasan veri színvonalban a NC-t. Vanu áll a csapat tetején.

Ja, és a max-ek hülyén néznek ki 😊 Jóhogy nem adnak egy konzervnyitót, ha ki akarsz szállni belõle ;-)
Lacc
Nem, nem az NC maxoknak pajzsuk van 😉 A Vanuk tudnak repkedni.
I.C.ram
Miért tudna repülni? 😊 Max a Vanus. sima rakétája van, ami a repcsikre hõkövetõs.
dikki*yysw
Your throughput 67390 cps

most nem töltök

dikki*yysw
És jó? Az csak 2 cert, én is gondolkozom rajt. Tud repülni, nem?

I.C.ram
A nagy szart 😊 Engem mindig a hülye reaverek szednek le egy sorozatból, ha MAX armorban vagyok. De beújítottam a legvedlmi maxzsal, így jöjjenek csak 😄
AirborneRanger
Ja bocsesz. Figyelmetlen voltam. Már nyálazom is a guidet.😛

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

dikki*yysw
NC-ket tényleg elnyomják, de engem egyelõre nem érdekel 😊 Ha megjön a fegyverpaccs akkor sok láma Vanu fog szétosztódni a Terranok NC-k között mert nem értik miért nem elég aznaptól, ha tenyerelnek a tûzgombra.

Új station.com-os accal megy az új trial kulcs.
Hát akkor max nem leszek 20-as BR, de játszani fogok mindhalálig!!!! 😊)))
Lacc
Mi ICrammal már átálltunk NC-be, erõsítjük a gyengébbeket. Szerencsétlenet nagyon elnyomják ezen a serveren...