4140
-
#1951 Ja és kloakos ugyan felveheti, de nem tud álcázódni. -
#1950 Ja az az új féreg, ami a win biztonsági hibájára alapul? Nekem fent vana javítás. :DDD -
#1949 Ja akit érdekel az LLU:
Ez afféle CTF, a spec bázisokon fel kell törni vmit, ez kiad egy tárgyat, ezt felveszed (nem foglal inventory heylet) és el kell vinni egy meghatározott friendly bázisra (csak szomszédost jelölnek ki). Ha elvittétek, nyomás vissza és már csak egy gombnyomással aktiválni kell a konzolt és el is van foglalva.
A szállításra 15 percetek van, de csak gyalog, vagy egy jármű utasaként, de nem lehet légijármű és MAX ruhát se viselhetsz. Ha a hordozó meghalt akkor az LLU-t csak friendly katona veheti fel, ellenséges nem. Ha jól vettem ki, akkor úgy lehet ezellen védekezni, hogy az ellenfélnek újra fel kell hackelnie a konzolját és akkor elvileg nem sikerülhet, de nem biztos.
Tehát: Felhackelés, felveszi a LLU-t. rakat ember ott marad védeni a konzolt és egy másik csapat elviszi a cuccot a bázisra. Ha elvitték, üzennek, hogy 'MOST!' és azok csak aktiválják a konzolt. Foglalás kész. -
#1948 Akárhogy terjedhet nem csak mailben. Ha felkerül a gépedre, akkor, ahogy bejön a Win kb 1-5 perc után feljon egy ablak, hogy a win resetelni 1 perc múlva, és nem lehet mit csinálni. -
#1947 Miért, ez a vírus hogy terjed, mit csinál? -
#1946 Blaster ellen nem sokat érsz Nortonnal :D -
#1945 Bár betartaná, mert már a t*köm kivan ezzel a hülyeségével. -
#1944 Ja akkor nem szóltam. Szerencsére nem vagyok még olyan helyzetben, hogy vírusneveket kellene megjegyeznem. Gondolom amiatt, hogy folyamatos Norton AV megy, meg a spameket alapból törlöm és csak az olyan leveleket olvasom el, amik a haveroktól jönnek, de ha forwardolt vagy olyan a címe ami nem a gyerekre vall, akkor azonnal törlöm is. Na mindegy.
Bocsi Blasta, csak a neved és a virus neve közötti összefüggés alapján következtettem. :) -
#1943 Különbenis nem azt igérte Krinyo, hogy nem ír ide többet? :D -
#1942 Ehh te láma! :D Nem ő ír virust, hanem ő kapta be a Blastert! :D Érdekes, hogy ismerősöm, alig netezik és beszopta a blastert, én meg elég gyakran fent vagyok, és semmi. Bár nem szeretném, így elkiabálni :) -
#1941 Nemtudom te biztos szereted azt, mikor egy játék játszhatatlan egy ilyen hiba miatt.
De mi a f*sznak kell felhozni, már mindenki túltette magát !!!!!!AZ ÉN VÉLEMÉNYEMEN!!!!!! de te még mindig ezen vagy leakadva. Gratula... :PPP -
#1940 szar lasher pfuj...szar is ez a gém...Hmuda te milyen drukker vagy?Terran? -
Hát nem is tudom. Kicsit off, de érdekesnek igérkezik. -
#1938 Most miröl beszélsz, ez AZ ÉN SAJÁT MAGÁNVÉLEMÉNYEM volt, f*szért kell állandóan felhozni. Különben is, ki van javítva már egy napja. :PPP
Így talán jobban észreveszed. -
#1937 Most miröl beszélsz, ez AZ ÉN SAJÁT MAGÁNVÉLEMÉNYEM volt, f*szért kell állandóan felhozni. Különben is, ki van javítva már egy napja. :PPP -
#1936 Aki mostantol nem használ lashert az gyáva.Aki páncélt használ az gyáva...stb stb -
Xboxman #1935 Nem is kell újjat csinálni,jó a kamu cím is.Nekem pl. [email protected]:P -
#1934 Vírust írsz? Most kimondhatatlanul nagyot csökkentél a szememben... -
#1933 Nehogymár olyan sok munka legyen egy új freemailes fiokot csinálni és azt regisztrálni a Fileplaneten. :P -
#1932 Nerfelték a lashert? YEEEAAAHH!! :DD
De mi van ezekkel az új bázisokkal? Mit kell elhozni onnan? -
KisKolok #1931 Miazhogy nem akarsz? :)))
Mintha valami kötöttséggel vagy anyád halálával járna úgy mondod -
Braveheart #1930 A franc én nem akarok új email címet csináltatni... azt muszály?
Ja és még van 1 jó dolog: A basilsiket és a wraithet is lehet vezetni a 3 certes ATV jogsival. -
Braveheart #1929 Nekem már lejárt tegnap az 1 hetem, mégis tudok még játszani új kód nélkül, ez miért van? -
#1928 Húúúúú, az sux, mert a vírusom (a Blaster :-DDDD) szétkúrta az én masinámat is és reinstall már megvolt. De a gém még fenn van a régi XP-ből, csak nemtudom, hogy elindul-e ha nem installálom fel szabályosan... -
#1927 Akkor nem. Fölös új station nevet csinálni, egyszerűen csak csinálsz egy új Fileplanet accot új emillel (ez fontos) és installnál beírod az új emilt, behozza az igénylőlapot és ott megkapod a kulcsot és egyszerűen csak aktiválod a LunchPadban. -
#1926 Király! Srácok, ha újraraktam az XP-met és a planetside-ot reinstallálom, meg csinálok új fileplanet-es accountot akkor is tudom folytatni a karakterem?
Azért kérdem, mert holnap vélhetőleg elutazom és nem akarok regelni új acc-ot. Ha nem vagyok itthon semmi értelme. Így nem tudom kipróbálni sem.
Szal?
Vanu SUX! :-DDDDDDDD -
#1925 Lets celebrate! Haha, a vanuknak mostantól kampec. :D -
#1924 2. The Lasher now has damage degradation. While the projectile still goes the same maximum distance, it now degrades in its strength, as does the lash itself. Lasher damage against armor (MAXes, vehicles) has been reduced by 30%.
YiiiHaaa!!! -
#1923 lli rendszer annyit takar hogy vannak a 'régi' hackelni való bázisok ezeknek a neve melett egy ora van és lett egy új fajta bázis aminek a neve melett egy zászló van na ezeknél egyfajta ctf lett .. el kell vinni vmi szart . -
#1922 Jee! :DD komolyan "nincs már" lasher? Erről álmodoztam. Jee! Valóra vált!
Még mondja vki, hogy nem tudok őszintén örülni :) -
#1921 lli rendszer az mit takar? -
Petko #1920 jo lett a patch... maris beindult az "operation revenge on the vanu".. leasherrel nemlehet kulteren snipolni, meg tankokat maxeket pillanatok alatt kiloni... jelenleg szerintem korrekt... az llu rendszer is feldobja a dolgokat.. meg sajnos a poplockot mar nem lehet kijatszani a wp kkel:) -
#1919 Többett vártam a patchtől :( -
#1918 Vanuk betamadtak az usat:)))))))) -
Petko #1917 hálistennek a soe szerverei californiaban vannak ugyohgy meg patchet tudok tölteni:) -
Petko #1916 haha emerald nem megy:) és szerintem nem a patch miatt:) ugy kell rohadt amcsiknak -
#1915 Már mennek a serverek! Valaki tudja, hogy mit újítottak? -
#1914 A hiv. oldalon egy órát mondanak. -
#1913 middig tart ezaz upgrade, mert épp mikor letettem a sniper vizsgát és a max páncélt, gondoltoam kipróbálom, aztán fél orat szenvedtem a föld alatti buggal, majd mikor visszaértem leállt a server .))))) -
#1912 lol :D