4140
-
#1991 Szerintem meg csak a vanuk hozzászoktak, hogy nem kell pontosan lőni és úgy zsebelik be a 2frag/mp-et. Mostmár el vannak puhulva, majd rájönnek, hogy mit jelent a harc fogalma. :D -
#1990 Na akkor ez is lerendezve. :D -
#1989 Most akkor viszont a Terran lett egyértelműen túl tápolva. :) Eddig sem értem, hogy mit paráztatok, mikor majdnem mindig a Terran nyert. Inkább az NCket erősítenék. Vanunak: szar a tankja (gyenge pancél, szar irányíthatóság), szarok a fegyverei (lassú tűzgyorsaság, korlátozott lőtáv), MAXjai tök átlagosak, bár a terranokétől nagyon levannak maradva. -
Xboxman #1988 Szerintem csak idő kérdése és belejönnek.Nekem is fura volt annó Lasheről áttérni ,de végülis belejöttem -
Petko #1987 haha lol a jelenlegi szerverhelyzet a werneren: terran - 72%; vanu - 17%; nc - 9%; neutral - 1%... ennyit jelentett a leasher normalizálása -
#1986 jó, én befejeztem.Ha nem szólsz be én se szövegelek... -
#1985 De én nem is mondtam, hogy téma lezárva! -
#1984 Persze te megmondtad... -
#1983 a véleményemet rólad elmondtam, csak reagálok a faszságaidra.
Egyébként ha igy nézzük te sem fejezed be... -
#1982 Nem megmodntam, hogy nem fogod lezárni?! :) -
#1981 Szerintem jó lesz, mert így van esélyük a vedőknek, mivel ha már a támadók elfoglalták a bázist, akkor semmi esély nincs az ellentámadásra. Ha ezt a CTFet berakják, akkor miután már a bázis kertje csak ellenséggel van tele, még azután is lehet partizánharcokat csinálni. Tehát bekempeljük az ellenség környező bázisait, hogy egyetlen egy katona se jusson át. -
#1980 "úgyis azt fogja majd mondani, hogy én mint patkány nem tudom felhúzni) :D"
Mieza hülye gyerekes duma?
Te hány éves vagy?
Miért nem irsz egy 3 pontba foglalt válasz lehetőséget, én meg majd beírom melyik tetszik...
Mindent megválaszolsz, még a saját kérdéseidet,állitásaidat.Ez kissé beteges...
-
#1979 Ez már Jerry Springer kategória :D -
#1978 LOL :DD -
Braveheart #1977 Sztem ez csak megbonyolítja a játékot, de én még nem próbáltam. -
Xboxman #1976 Tulajdonképen miről is van szó?Esetleg tudok segíteni megnéztem vagy 2 Dr.Phel-t:P -
#1975 Én tök higgadt vagyok, de elképzelem, hogy krinyonak pattank már szét az ideigei. (úgyis azt fogja majd mondani, hogy én mint patkány nem tudom felhúzni) :D
Valaki próbálta már ezt az LLUt?? Jó móka? -
Braveheart #1974 BAz nyugodjatok már le mindketten, vagy menjetek és beszéljétek meg ezt a chaten! Ha így folytatjátok hamarosan utolérjük a CS-t a hozzászólások számában! -
#1973 Mert elegem lett a képmutató emberekből, veled az élen! -
#1972 Úgyis folytatni fogod. Mintahogy azt is megigérted, hogy nem jössz ide többet, és tessék... -
#1971 örülök hogy kineveted magad, kb ennyit is érsz mint ember -
#1970 Tőlem ok :DDD -
#1969 részemről lezárva -
#1968 De azért belátod hogy egy nagy patkány vagy. -
#1967 Kinek a háta mögött??? Miről beszélsz te? Nem néztél kicsit túl sok valóságshowt??? -
#1966 Jóvan na, én meg poénnak szántam :-DDDDDDDDD
Engem is igy hyvtak fel, hogy "már a hiradóban is beszélnek a vírusodról..." :-DDDDDDDDDD -
#1965 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hmuda vazzeg. A "vírusom" az a BLASTER ami most szétkúrta a fél világot.
Tudod, csak szóvicc Blasta=blaster
(amúgy meg nézd meg az e-mail címem....) :-))))))) -
#1964 Valóvilág rulz ugye? -
#1963 Jókedvű vagyok! :D -
#1962 Ekkora sunyi embert még nem láttam mint te.Ugy csinálsz mintha jópofiznál ,aztán meg sunyi módon az ember háta mögött geci módon viselkedsz.
Szar ember vagy!
-
KisKolok #1961 Viszont az megállítja, ha a tűzfalnak nem engeded, hogy az svchost.exe dumáljon. -
#1960 egy olyan patkánynak mint te nem igérek semmit!
-
#1959 #1948 :D -
#1958 te szoktál néha olyan mondatot irni aminek a végén nincs egy vigyorgó szmájli ? -
#1957 nem allitja meg -
#1956 Akkor ezért nem kaptam be :) Látjátok! Mindig érdemes az autoupdatet bekapcsolni :) -
#1955 Gyűlölj csak :D De akkor ne igérgess marhaságokat a levegőbe! :) -
Petko #1954 ez a virus a 135 os porton terjed, és minden gép bekapja amelyik nem rakta fel a jul 16. windowsupdatet, egymást hackelik a virusos gépek... elvileg tűzfalnak meg kell állítania, bár én már semmin se lepődök meg mióta a router mögé bemerészkedett, és én is elkaptam -
#1953 nem okozok neked örömet -
#1952 ne félj az irántad érzett gyűlöletem még megvan