4140
  • I.C.ram
    De megmarad.
  • Jacek
    ez ok meg is csinaltam de anno azt mondtak itt hogy megmarad a kari! hat az nem marad meg ugy latom
  • I.C.ram
    Gamespynál új account, új maillel. Elég ha van két mail címed, és azokat cserélgeted a két account között. Aztán kérsz egy trial kulcsot azzal az accounttal, amelyiknek nem az a mail van megadva, amivel az épp lejárt 7 napot regelted anno.
  • Jacek
    na akkor ezt el is bactam mert kari sehol
  • Jacek
    en is lama vagyok olvasgattam de nem vagom mit kell csinalni a hosszabitashoz:)
  • I.C.ram
    Skyguard agyúja jó tankok ellen is?? Vagy gyalogság ellen is? Kár, hogy nincs olyan VR pálya, ahol a járművek fegyvereit lehetne kipróbálni.
  • CarajoEsp
    Nekem meg mikor a Harrasereden mentem:) Mond mikor mész és számíthatsz rám. Felvettem prowlert szóval énis vezethetek:D
  • I.C.ram
    NC dzsip phoenix rakétával, ami szvsz szart sem ér :D
  • ricsik
    kira
  • ricsik
    mwgvolt, mondom, fileplaneten log out, uj account létrehozása, bejelntkezés, kiirta az uj nevet h be van jelentkezve, ezután ps trial kódkérés a számsor beirása után nem ad ki semmi keyt, csak ujra bejön az oldal
  • DarkHorSe
    enforcer az mi ?
  • DarkHorSe
    jelentkezz ki és csinálj új hozzáférést..
  • I.C.ram
    Melyik a jobb?? Az enforcer vagy a Skyguard vagy a Harasser?
  • ricsik
    az volt, ott tartok, hogy a képen vannak random betuk/számok, azt kell beirni alá és erre adna uj keyt- de nem ad, csak ujra beugrik a kép más sszámokkal/betukkel ....
  • ricsik
    lejárt a 7 napom, regeltem egy uj accot a fileplaneten és akkor sem ad uj key-t, mia teendő?
  • I.C.ram
    Én sima pisztollyal rohangáltam engineerként, tudod milyen szar mikor tudod, hogy csak Lasherrel tudod megfingatni az ellent, ahhoz meg csomo cert kell?? soha nem votl a kezemben Lasher. Most azok szívták meg, akiknek közük nem volt Lasherhez, mert a Support megszünt létezni.
  • I.C.ram
    Visszamegyek NCkhez, mert ha már mindkét csapat gyenge, (Vanu, NC) akkor inkább NC a kinézet miatt.
  • Hmuda
    Mert a Vanuk nincsenek hozzászokva, hogy vki visszalő. :D
  • I.C.ram
    Én egy hétig voltam NCkel, és egy-egy terran offenzíva alatt, mindenhol csak NC hátizsákok voltak. Esélye nem volt a Terran MAxok ellen egy NC maxnak sem. A rakéták olyan gyengék, hogy egy gyalogost sem bírnak leszedni, max 4-5 telibe lövéstől.
  • I.C.ram
    Nézzétek meg a Statisztikát!! Vanu a békasegge alatt, együtt cammog az NCkel. Terran meg torony magassan első helyen.
  • Hmuda
    LINK
  • Petko
    majd kifejlődik mostantól a normális vanuk generációja akik egal körülmények között is sikereket tudnak elérni, és szépen beáll az egyensúly. Én eddig kifejezetten utáltam vanuk ellen harcolni, mert nem volt szorakoztató hogy vagy 8x túlerővel lerohanni őket, hogy egy vanut 5 ember támad le, vagy esély sincs ellenük egyenlő létszámban. Nc sek ellen sokkal szivesebben mentem mert ott igazi face 2 face harc volt.
  • Hmuda
    Azért most se kell a Vanukat félteni. Nézzétek meg az élő térkép 24H-s visszajátszásán (www.planetside.com, werner kiválaszt, klikk a térképre) Amerisht. Mindig kivertek mindket. Egyszer sikerült teljesen elfoglalni, de pillanatok múlva megint kisöpörték a Terranokat.
  • Hmuda
    Azért most se kell a Vanukat félteni. Nézzétek meg az élő térkép 24H-s visszajátszásán (www.planetside.com, werner kiválaszt, klikk a térképre) Amerisht. Mindig kivertek mindket. Egyszer sikerült teljesen elfoglalni, de pillanatok múlva megint kisöpörték a Terranokat.
  • I.C.ram
    Az lehet, de mit érek vele, ha egy közönséges akna leszakítja az alvázát.
  • I.C.ram
    Nem egyszer futottam aknára vele, mert nem tudtam megállni elkanyarodni. Erőds területen meg lemegy az 50% páncélja, mire kikeszemreg.
  • Petko
    ja persze, ez nem manőverezőképesség, de a lényeg hogy sokkal jobban bírják a terepváltozást mint a kerekes tankok
  • I.C.ram
    Most meg 100%ban a terránok lesznek. Melyik a jobb?? Az hogy van 20% a győzelemre, és rengeteg kihívás/kaland vagy az, hogy úgy lekezelik a vanukat, mint az NCket??
  • Petko
    nincs manőverező képessége? bár nem próbáltam de kifejezetten a vanu járművek arról hiresek hogy jól manőverezhetőek, még a vízen is átrepülnek, mert lebegnek
  • I.C.ram
    Magridert sima kilehet játszani. Volt mikor Lightinggal löttem szét. Magrider max 100 méterig lő el, mig a többi tank belövi az egész látóteret. Ráadásul semmi manőver képessége nincs, max az oldalazás, de akna mező csúnyán megfingatja, mert lehetetlen hirtelen megállni vele, vagy hirtelen kanyarodni vele. Páncélja meg elég karcsú.
  • Hmuda
    Tekintve, hogy a patch előtt a napvégi győztesek 80%-ban Vanuk voltak.
  • Petko
    nem volt érdemlegesség? a magrider milyen kurvajó tank már... csomóan arra is ki voltak akadva mert az is picit túl van tápolva. A maxuk se gyenge az ide oda repkedésével, szal most szerintem pont korrekt.
  • I.C.ram
    Majd meglássuk. Eddig is tök egyensúly volt a vanu/terranok között, felváltva nyertek mindig. Inkább az NCnek kellett volna valamit tápolni.
  • Hmuda
    Elvileg sokkal mozgékonyabbak, mint a többiek, és ezt kellene kihasználni. Vagy hagyni a fenébe a mozgékonyságot és rendes fegyvereket adni nekik.

Terran maradna a gyorsan tüzelő, de gyenge, Vanu lenne a normál tűzgyorsaság, normál sebzés (de akkor levennék a mozgékonyságukat) és az NC maradna az erős, de lassú (de azt javíthatnák, hogy Jackhammerrel egyetlen jövéssel kivégeznek egy Reinforced páncélos mukit (engem)).
  • I.C.ram
    Szerintem a Terran MAXok messze a legtáposabbak. NC max nevetséges, Vanu max egy fokkal jobb, de az se valami nagy szám.
  • I.C.ram
    Talán úgy hogy le volt már sérülve... A csatamezőn nem mindenku full hp/armorban járkál.
  • Petko
    haha egyáltalán nincs a terran tultápolva, csak mivel nekik voltak a legszarabb fegyvereik eddig, ők tanultak meg a legszervezettebben játszani (mindíg nagy hadsereggel tamadnak), és alkalmazkodtak a körülményekhez. persze előbb utóbb gondolom a vanusok is rákényszerülnek az alaposabb játékra, és egyensúly lessz
  • Braveheart
    Tényleg ?Akkor hogyan tudott egy cloakos vanu kinyírni alap pisztollyal egy maxet a szemem láttára?
  • I.C.ram
    Hát ezt nem hinném, mert a vanuknak semmi érdemlegesük nem volt a Lasheren kívül, akárcsak az NCknek. Habár az NCknek van Vanguardjuk.
  • Hmuda
    Amúhy az lenne a jó, ha a birodalmak spec fegyvereinek a sebzései csak minimális mértékben térnének el, és a spec dolgaikon igazítanának.

Pl a Minigun pont ugyanannyi sebzést okozzon annyi idő alatt, amíg egy Jackhammer újra lőhet, mint a JH egyetlen lövéssel, stb.