4140
-
#2074 Kián nézel ki. :-) -
Petko #2073 haha kiraly lett, köszi szépen:) -
#2072 Jaja, a te tehetségedhez földi halandó nem érhet fel, te lógóistenség. :DDD -
#2071 Elküldtem Mailben -
Petko #2070 az frankó lessz, ugyanolyat mint neked. THX:) -
#2069 Megnéztem a heb logot, de tul reszletes es kivehetetlenul elmosodik ilyen kiscsi meretben, de TR logoval megcsinalhatom :D -
Petko #2068 bár lehet ez a TR es logo szebebn illik oda... ha nagyszépen megkérlek csinálsz nekem is ugyanilyet, ugyanezzel a betütípussal?;) -
#2067 Ja télleg. Ne olyan nehéz. Photoshopal átméretezed a logót és kész, csak be kellilleszteni. -
Petko #2066 hát az outfit -
#2065 Miazaheb? -
Petko #2064 király, de miert nem rakod inkabb rá a heb logoját, és akkor csinalhatnál már nekem is:) -
#2063 Hát nem rossz, de még sokat kell fejlődnöd. Főleg pl. hozzám képest :P -
#2062 Na milyen az új logóm? :D -
#2061 Akinek nem egyértelmű, hogy merre keresse a cikket, kiraktam a linket az oldalam hírei közé. -
Petko #2060 ott a natural selection, az tisztara alien hangulat...
egyebkent ne aggodjatok mar a kiegeszito miatt mer gondolom azt nem a heten adjak ki, hanem talan januarban vagy vmi ilyesmi -
#2059 Jó lenne ha tényleg az Alient raknák bele:D Nem tudom ,hogy menne bele a játékba ,de nekem tetszene:D -
#2058 lehet kapni a mediaban?kiraly!akkor ha nem lesz 7naposa a kiegnek megveszem.
mennyibe kerül? -
#2057 thx megnezem majd -
#2056 De lehet kapni. Még a Media Marktban is. -
#2055 itthon a simat em lehet kapni gondolom:) -
#2054 Nah én erre vártam...Nem csak harc harc harc hanem alien városokat is fel lehet fedezni...szal felfedező expediciot lehet inditani egy alien technológia megszerzéséért..nagyon jó lesz...kár, hogy nem fogom látni:( -
#2053 Hmm föld alatti csaták, jól hangzik... Kár hogy még csak a fegyvereket mutatták be, azok annyira nem jönnek be, de van köztük radiátor is :D -
#2052 Kár, hogy erröl le fogunk maradni, hacsak nem vesszük meg a fullt, a kiegészítőt és fizetünk elő rendesen, hacsak a fileplanet nem csinál erre is 7napos trialt. -
na most jo -
#2050 olvassátok, el, erröl valszeg lemaradunk a trialrés miarr. -
#2049 Ma megint lesz peccs. A launchpadon olvastam. -
#2048 egesz egyszeru elmondom megegyszer egyszeruen a regi login nevemmel es passomal nem lehet belepni!!!
helytelen pass es login name:)))) szoval nem udok mit csinalni most sem tudok vele belepni.
-
#2047 Ok írjuk le még n+1-edszerre is :) -
#2046 egyebkent is szoptam volna:))
ugyanis nem tudtam soha belepni a station.com os accomal:) ne kerdezd mert nem megkertem emailben a felhasznalo nevet meg a passzt es ugy sem:PP
De ha megolhato akkor elkezdem megint csak egy 5 kari volt az nem annyira gaz:) a mostani cucc mukodik:) -
#2045 Na a mai játék marha jó volt. Egyrészt végre megvan a Cm1-em, és emellett mondjon bárki bármit, én kimondottan élveztem a Zal védelmét. -
KisKolok #2044 Jacek: hehe nem STATION.COM-os új cucc kell, hanem Gamespy-os!
Ha kapsz egy új kódot a gamespy-os fileplanetről (amikor a betű-számkombi van), azt ne az új account alá rakd, hanem amikor a régivel bejelentkezel, akkor fogja kérni.
Más felhasználónévvel ne csodálkozz hogy nem marad meg a karid. Az a szerencsétlen game honnan tudja, hogy te vagy az, ha más névvel mész be?! -
#2043 Lol, hát akkor én majd azt fogom csinálni hogy felveszek certet warith-re meg inf suitra és elgázolok mindenkit :D -
#2042 jo csak kicsit gaz elolrol kezdeni nem tudom van e egyaltalan ertelme:) biztos en lamultam mindegy -
#2041 Akor fogalmam sincs. Én soha nem csináltam új station nevet a Sonynál, és eddig nem is volt gond. -
#2040 ok en megcsinaltam es a faj valaszto kepernyo fogadott:) -
#2039 De ne csinálj új station nevet, mert akkotr ne csodálkozz. Csak a fileplaneten rtegisztrálj, és a régi Station nevet aktiváld újra. Nem a fileplanet accokban, nem a gépeden, hanem a station nevekben vanak elraktározva a karakterek -
#2038 Nekem is megmaradt, mindkét alkalommal. Reggelsz Fileplaneten egy új accot és bejelentkezel vele. Aztán behozod az installt, beírod az új emitcimet erre behozza az oldalt és innen már gyerekjáték. Elindítod a launchpadot, és félkézel lehet aktiválni a cuccot és a karaktered is megmarad. -
#2037 uj pass es login nev beleptem es egybol nep valasztas -
#2036 nekem nem maradt -
#2035 Szerintem jó gyalogság ellen a Skyguard, mert tegnap egy MAXot nyírtunk ki és nem sokáig állta a sarat. Ha meg végképp nem megy, üsd el, nekem mindig beválik (főleg mióta egy Wratihel gázoltam el egy MAX-ot :D).