4140
  • Hmuda
    Kián nézel ki. :-)
  • Petko
    haha kiraly lett, köszi szépen:)
  • Hmuda
    Jaja, a te tehetségedhez földi halandó nem érhet fel, te lógóistenség. :DDD
  • Hmuda
    Elküldtem Mailben
  • Petko
    az frankó lessz, ugyanolyat mint neked. THX:)
  • Hmuda
    Megnéztem a heb logot, de tul reszletes es kivehetetlenul elmosodik ilyen kiscsi meretben, de TR logoval megcsinalhatom :D
  • Petko
    bár lehet ez a TR es logo szebebn illik oda... ha nagyszépen megkérlek csinálsz nekem is ugyanilyet, ugyanezzel a betütípussal?;)
  • Hmuda
    Ja télleg. Ne olyan nehéz. Photoshopal átméretezed a logót és kész, csak be kellilleszteni.
  • Petko
    hát az outfit
  • Hmuda
    Miazaheb?
  • Petko
    király, de miert nem rakod inkabb rá a heb logoját, és akkor csinalhatnál már nekem is:)
  • Lacc
    Hát nem rossz, de még sokat kell fejlődnöd. Főleg pl. hozzám képest :P
  • Hmuda
    Na milyen az új logóm? :D
  • Hmuda
    Akinek nem egyértelmű, hogy merre keresse a cikket, kiraktam a linket az oldalam hírei közé.
  • Petko
    ott a natural selection, az tisztara alien hangulat...
    egyebkent ne aggodjatok mar a kiegeszito miatt mer gondolom azt nem a heten adjak ki, hanem talan januarban vagy vmi ilyesmi
  • CarajoEsp
    Jó lenne ha tényleg az Alient raknák bele:D Nem tudom ,hogy menne bele a játékba ,de nekem tetszene:D
  • WiNters
    lehet kapni a mediaban?kiraly!akkor ha nem lesz 7naposa a kiegnek megveszem.
    mennyibe kerül?
  • Jacek
    thx megnezem majd
  • Lacc
    De lehet kapni. Még a Media Marktban is.
  • Jacek
    itthon a simat em lehet kapni gondolom:)
  • Gnome
    Nah én erre vártam...Nem csak harc harc harc hanem alien városokat is fel lehet fedezni...szal felfedező expediciot lehet inditani egy alien technológia megszerzéséért..nagyon jó lesz...kár, hogy nem fogom látni:(
  • Lacc
    Hmm föld alatti csaták, jól hangzik... Kár hogy még csak a fegyvereket mutatták be, azok annyira nem jönnek be, de van köztük radiátor is :D
  • Hmuda
    Kár, hogy erröl le fogunk maradni, hacsak nem vesszük meg a fullt, a kiegészítőt és fizetünk elő rendesen, hacsak a fileplanet nem csinál erre is 7napos trialt.
  • Hmuda

na most jo
  • Hmuda
    olvassátok, el, erröl valszeg lemaradunk a trialrés miarr.
  • Hmuda
    Ma megint lesz peccs. A launchpadon olvastam.
  • Jacek
    egesz egyszeru elmondom megegyszer egyszeruen a regi login nevemmel es passomal nem lehet belepni!!!
    helytelen pass es login name:)))) szoval nem udok mit csinalni most sem tudok vele belepni.

• I.C.ram
    Ok írjuk le még n+1-edszerre is :)
  • Jacek
    egyebkent is szoptam volna:))
    ugyanis nem tudtam soha belepni a station.com os accomal:) ne kerdezd mert nem megkertem emailben a felhasznalo nevet meg a passzt es ugy sem:PP

De ha megolhato akkor elkezdem megint csak egy 5 kari volt az nem annyira gaz:) a mostani cucc mukodik:)
  • Hmuda
    Na a mai játék marha jó volt. Egyrészt végre megvan a Cm1-em, és emellett mondjon bárki bármit, én kimondottan élveztem a Zal védelmét.
  • KisKolok
    Jacek: hehe nem STATION.COM-os új cucc kell, hanem Gamespy-os!
    Ha kapsz egy új kódot a gamespy-os fileplanetről (amikor a betű-számkombi van), azt ne az új account alá rakd, hanem amikor a régivel bejelentkezel, akkor fogja kérni.

Más felhasználónévvel ne csodálkozz hogy nem marad meg a karid. Az a szerencsétlen game honnan tudja, hogy te vagy az, ha más névvel mész be?!
  • Lacc
    Lol, hát akkor én majd azt fogom csinálni hogy felveszek certet warith-re meg inf suitra és elgázolok mindenkit :D
  • Jacek
    jo csak kicsit gaz elolrol kezdeni nem tudom van e egyaltalan ertelme:) biztos en lamultam mindegy
  • Hmuda
    Akor fogalmam sincs. Én soha nem csináltam új station nevet a Sonynál, és eddig nem is volt gond.
  • Jacek
    ok en megcsinaltam es a faj valaszto kepernyo fogadott:)
  • Hmuda
    De ne csinálj új station nevet, mert akkotr ne csodálkozz. Csak a fileplaneten rtegisztrálj, és a régi Station nevet aktiváld újra. Nem a fileplanet accokban, nem a gépeden, hanem a station nevekben vanak elraktározva a karakterek
  • Hmuda
    Nekem is megmaradt, mindkét alkalommal. Reggelsz Fileplaneten egy új accot és bejelentkezel vele. Aztán behozod az installt, beírod az új emitcimet erre behozza az oldalt és innen már gyerekjáték. Elindítod a launchpadot, és félkézel lehet aktiválni a cuccot és a karaktered is megmarad.
  • Jacek
    uj pass es login nev beleptem es egybol nep valasztas
  • Jacek
    nekem nem maradt
  • Hmuda
    Szerintem jó gyalogság ellen a Skyguard, mert tegnap egy MAXot nyírtunk ki és nem sokáig állta a sarat. Ha meg végképp nem megy, üsd el, nekem mindig beválik (főleg mióta egy Wratihel gázoltam el egy MAX-ot :D).