4140
  • Lacc
    Na meg is van.
  • Hmuda
    lol
  • Hmuda
    Ne fáradja. Csinálhatok. Csak mond meg, hogy milyen logót, és milyen színű betűt. :D
  • Hmuda
    Namost. Nagyon kellene egy olyan tárhely, ahhol nincsenek embertelen kikötések és lehetőleg minimum 5 megaás legyen a filekorlát, de korlátlan tárhely.
  • Lacc
    Hát én se nagyon értem hogy minek kellett egy harmadik fórumot is nyitni ha csak egybe írunk, de legalább van mááásik :D

A vanu gyengítést pedig még nem nagyon volt alkalmam letesztelni, többnyire csak nc ellen harcoltam az utóbbi időkban, a server statokat meg nem nézem.

Csinálok én is mindjárt ilyen logót :D
  • Hmuda
    Ott külön kell regisztrálni, de mellékesen pontosan az a baja. Még kreálás után be voltam jelentkezve, meg is csináltam a topicocat, de aztán kampec.
  • Jacek
    marmint ok csak nem lehet bejelenkezni:)))
  • Hmuda
    Meg a Joharin se tűnik úgy, hogy a Vanuk olyan nagyon sanyarú sorsúak lennének.
  • Hmuda
    Ja, nézz rá a markov szerver live térképére. Ennyit a Terranok túltápoltságárol.
  • Jacek
    nyugi fasza:)) csinald csak az oldalt:))
  • Hmuda
    Amúgyis szar az sg ingyenforum, szóval még ugyse lehetne érdemben használni, de akkoris.
  • Hmuda
    Csak rohadtul nem tesz jót a lelki világombak, ha napokat (heteket) szenvedek vmivel és nem ez a fogadtatása.
  • I.C.ram
    Nyugi már. :) Nem azt mondtam, hogy töröld, csak azt hogy >>SZERINTEM<< felesleges. Úgyis mindenki ide fog írni.
  • Hmuda
    B*zd, ha nem tetszik, törölhetem az egészet és csak egy sz*ros bemutatkozó oldalam lesz és akkor nem lesz PS oldal magyar nyelven. Megfelel?
  • Hmuda
    Azért mert gondoltam nem fogom veszendőbe menni a forum gombor. :P
    Nem kötelező oda írni, csak gondoltam szólok.
  • I.C.ram
    Minek csináltál új fórumot, mikor Lacc is csinált mar egy ugyanilyet. Egyébkén tök fölösleges, amíg ezen az SGs fórumon pezseg az élet.
  • Hmuda
    De csak azért mert végre volt lehetőségem felrakni a fileokat. Tököm tele van már a tarral.
  • Hmuda
    Az oldaon egy kis ajándék várja a látogatókat. :)
  • Jacek
    hat nem tudom engem egy vanu ugyan ugy par lovessel elintes en meg lovom mint allat es nem doglik emg jo gyenge:)
  • Hmuda
    Emeraldon és Kopnrieden is tegnap mindkettőn NC volt a győztes. :P (Emeraldon toronymagasan)
  • I.C.ram
    NCk meg soha :D Őket erősítenék inkább a többiekhez. :( Tök szar, hogy a MAX használhatatlan.
  • Hmuda
    Én meg pont az ellenkezőjét vettem észre. A tach kiadása előtt hetente 5 napon mindig Vanuk voltak a szervergyőztesek a Werneren.
  • I.C.ram
    NCket bezzeg nem erősítik... Mindig csak gyengitsük a másiakt, de erősítés soha. Ha erősítették volna NCket, akkor a Vanukat sem kellett volna gyengíteni, mert akkor a Vanuk ellen is két erős empire megy nem pedig egy erős egy hurka.
  • I.C.ram
    Az ok, hogy erős volt, de azért annyira nem, hogy esélyed se legyen. viszont ezt mindig elfelejti mindenki, hogy a Vanuknak nem valami nagy szaám a tankjuk/maxuk.
  • WiNters
    szerinted mért vették vissza a vanuk fegyverzetét?biztos nem azért mert erre a fórumra irogatták hogy hú de erősek.
    ezt biztos az egész világon nehezményezték ezért változtatták meg.most akik eddig terrannak altak idővel (1-2hét) átszivárognak a vanukhoz(szerintem)
  • I.C.ram
    Talán én vagyok az egyetlen, aki mindhárom empiret kipróbálta. Empire maxok hihetetlen durvák a többihez képest. Eddig a rangsor úgy volt, hogy Vanu, kicsivel mögötte terran, végén NC. Most: Terran, NC, nc mögött kicsivel Vanu.
  • Petko
    az megeshet hogy te nem is a werneren játszassz esetleg:)
  • Petko
    egyszerüen nem értem honnan szedsz ilyen dolgokat... az égvilágon semmi se utal arra amit te mondassz, se a statisztika, se azoknak a tapasztalalta akik itt fórumoznak.. semmi jel nincs arra hogy a terran tul lenne tápolva, és hogy a vanu ici egy picit is elmaradna a többiektől. inkább az egyetlen dolog ami megfigyelhető és nem változik hogy kevés az nc.. ennyi összivssz
  • I.C.ram
    Az is árulkodó egy kicsit, hogy Vanuból hirtelen a legnépesebb empireből a legkarcsúbb lett, és minden szerveren Vanuk kellenek.
  • I.C.ram
    Inkább küzdenék marha keményen minthogy könnyen megszerezzem a bázisokat. :( Én már visszasírom a van ufegyókat.
  • I.C.ram
    Azt csak is magatoknak köszönhetítek, mert a Vanu egy impotens banda lett. Ha NCkel sima lekaparjuk őket egy szigetről, ahol marhasokan voltak, akkor ott valami nincs rendben.
  • Petko
    nemtudom honnan szeded ezeket, ma is solsaron delelott nc ket letoroltuk északról délre, erre jöttek a vanuk és amit mi ncktől nagynehezen elvettünk ezek pillanatok alatt befoglalták egy lerohanással. gyakorlatilag egész solsart
  • I.C.ram
    Érdekes, hogy eddig is a Terran vezetett majdnem mindig, még a patch elött is. Ne gyertek a szervezett terran dumával, mert minden empireben ugyanolyan képesség-átlag van. Olyan nincs, hogy az übercsocsesz playerek csak terranhoz mennek.
  • I.C.ram
    Ehhh... Visszafogjátok még sirni a vanu fegyvereket. Érdekes minden szerveren Vanuból lett hirtelen a legkevesebb. Sikerült a béka segge alá tolni egy empiret... NCkel oly könnyedén foglalunk Vanukat, hogy csak na, míg régen vért izzadtunk. Most egyértelműen a Terran a legtápabb banda. NC feljött második helyre, viszont a Vanu lecsúszott utolsóra. Utálom mikor ilyen szinten legyengítenek egy népet, mert az elindít egy hullámot.
  • Rincewind
    No, csak nem a barbár fivérek...? ;)
  • Hmuda
    Na így már tuti nem lesz gáz. :)
  • Petko
    hát ha vki nem tud olvasni az tuti:)
  • Hmuda
    Van egy olyan rossz érzésem, hogy így esetleg lesznek akik összetévesztenek mindket. Asszem lecserélem a betűszínt pirosra nálam.
  • Hmuda
    Amúgy szivesen. Na hamár így belejöttem, kinek kell még? Vállalok NC és VS logókat is. :DDD
  • Hmuda
    Mindig is szerettem volna StarCraft betűkkel logót csinálni és most sikerült. :D