4140
-
#2154 -
#2153 örök hálám. -
#2152 Tökéletes lenne Carajoval is. -
#2151 Carajo: elküldtem, de az ESP nem fért ki -
:D -
#2149 Nem fér ki a carajoesp teljesen. Csak carajo okés? -
#2148 Na én is megnéztem és nagyon baró. Tuti be fogom rakni. De pont most ment toálisan tönkre az egerem most i segy selejtet használok helyette, úgyhogy még játszani se tudnék. Azért Carajo logojat meg megpróbálom összehozni és elküldeni. -
Petko #2147 illetve myplanetside.station.sony.com -
Petko #2146 erre az oldalra kell berakni a linkjét a myplanetside.station.com on az illető statjának... http://www.planetsidegaming.com/psgaming/features/stats.php -
#2145 tessék enyitmet is belinkelni :)
-
#2144 de mégsincs csak a szöveges van meg :/ -
#2143 megvan .. -
Petko #2142 -
#2141 hogy lehet eztet megnézni ? -
#2140 Ezt hogyan csináltad? Nekem az oldalon csak szövegesen adja ki.
Carajo, ok pillanat megcsinálom. -
#2139 Na goyrsan megnézem az én statomat is :) -
#2138 522 killed van? Azta:D -
#2137 Hmuda találtam egy elég pofás lehetőséget a magyar outfit rész felturbózására, mindenkinek ott lehetne az online stat-ja ilyen formában:
Van lehetőség egyedi képek készítésére is, de szerintem ez a legegyszerübb, ha a már készet rakod be :))) -
#2136 Na tenyleg van a Media Marktban:) 12990 gondolkoztam rajta csak maig megy a trial :DD
Meg masnak nincs addig nem:) -
#2135 Hmuda csinállnál nekem is egyet zöldel?:D CarajoEsp olyan szépen mutatna ott:D -
Petko #2134 ez első -
#2133 Na mentem PS-ezni. -
#2132 Ja hogy ez a te saját céged, vagy alkalmazot vagy? -
Petko #2131 az én cégem gépe, ami webhostingal is foglalkozik. Miér ne illene rajta webet hostolni? -
#2130 Mindegy, egyenlőre hegyjuk, majd elválik, hogy mi lesz a tar.hu-val, hátha csak szabadságra mentek és emiat van ennyire szétb*szva az oldaluk. Majd mondjuk ha októberben is ilyen, akkor váltok, bár remélem addigra felfigyel rám vki, mondjuk a supergamez vagy a HW, de addig még kisebb arculatváltáson kell átesnie az oldalnak. -
#2129 Ha lenne szerverem nem kérnék tárhelyet. De mivel nincs... :DD -
#2128 Ha lenne serverem adnék neked tárhelyet. De mivel nincs... :DD -
#2127 Nem, csak céges gépekre nembiztos, hogy illik. :) -
Petko #2126 he? hogyhogy bajba, warezolni akartál? -
#2125 Á hagyjuk. Egyrészt nem akarom, hogay emiatt bajbakerülhess, másrészt jobban kedvelem az ingyenes de nyilvánosabb tárhelyeket. -
Petko #2124 ez az én szerverem (illetve céges)... neked ingyenes, és annyit raksz rá amennyit akarsz, de azér emberi mértékkel (mondjuk azér néhány gigánál álj meg) -
#2123 Ez ingyenes? Mekkora tárhely? Stb. -
#2122 várj, megnézem előbb magamnak -
Petko #2121 hát mi legyen a neve? http://xy.unisoftnet.hu, ahol az xy ra lennék kiváncsi -
#2120 Mármint? -
Petko #2119 csinálok én neked csak mondj egy nevet -
#2118 Ja hát szmoru, hogy nem csak a tar.hu van elhanyagolva. :( -
#2117 ez ok en ismerem:) regisztraltam megvaltoztattam a jelszavam utanna bejelentkztem, siekrult de amikor belepek topickba nem vagyok bejelentkezve:)) -
#2116 nekem meg egy perc se lenne megcsinálni, de az nem tenne jót az imidzsednek :D -
#2115 2 perc alatt megvolt :)