Planetside

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda

vagy még ez is.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda

Nekem ebben semmi kommersz nincs. Egyedi.

Na ez már az, mivel én ezt láttam a legtöbbet. Szinte az outfitek 50%-ának ez van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

I.C.ram
Jó azért kiforgatni a szavaimat nem kéne! :D
hát csak abból kifolyólag gondoltam, mivel a világon ritka aki magyarul beszél, és mégse magyar.. és ahogy elnézem itt az irásokat ez magyar nyelvnek tûnik.. és külföldi írást megy egy szemet se látok, ugyhogy itt sajnos csak velünk találkozhatsz akármennyire is terhedre vagyunk
Lacc
Nah jó, nem kell gizdulni.
I.C.ram
Ez nem csak a töketlen magyarok fóruma, hanem mindenkié, aki Planetsideozokik :)
nah hát akkor miert pazarlod a drága idõd a töketlen magyarok fórumának látogatásával?:)
I.C.ram
Nekem ugyan nem. :) Úgyis elegem lett a magyar "töketlenkedésbõl" :))
megkérdeztem a többieket is hogy jó e nekik, aszonták jó, de ha nem lenne ki is cserélhetném.. szal remélem így már nem fájdítja a csõrõd
I.C.ram
Kicsit fura, hogy elvielg a magyar outfitben mindenki ugyanolyan régen játszik a játékkal, és akkor egyedül kiválasztod a logót :) Mondjuk engem nem érint, de akkor is :)
csak dísz
I.C.ram
gondoltam :D hihi :D
Lacc
Ejha, nem tudtam hogy így lehet gyûjtügetni a védeszerkót. És adnak valami bónuszt is a páncélra, vagy csak dísz? A CR-ek tudom hogy adnak bónuszokat, fõleg az Air Strike érdekes :)
én
I.C.ram
Hihi :D Ki választotta ki?
már rég van, egy ss kardhoz hasonlít, felfele áll és villam van elötte
I.C.ram
Tényleg kiváncsi vagyok a logóra :D

Tuti valami olyan, amit írtam :D
CarajoEsp
Huhh van Lábszárvédõb. Én a herevédõre izgulnék:D

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CR1 = egy lábszárvédõ
CR2 = két lábszárvédõ
CR3 = egy karvédõ
CR4 = két karvédõ
CR5 = hátizsák szerûség amit hmuda fényképezett
I.C.ram
Lefogadom, hogy valami kommersz halálfej+kard/lõfegyver párosítás :/
ez pl. konkrétan cr5 os
azt a vállvédõt a cr rankért lehet kapni... ahogy nõ a cr rank úgy kap az illetõ bizonyos cuccokat a ruhájára
Krinyo
a server leállás, idõkiesés!Ezt ugye levonják a trialból

Lehet, hogy egy Outfit tagja?
Tényleg a magyar outfitnek van már logója? És ha nincs mitõl függ, hogy lehet-e?
a platoon az 3 squad lessz, ennyit tudok rola.. a bovitett bazisdefense az pedig force field el lezárt kapukat fed asszem.. a sarkcsillagrol gozom nincs, talan valami uj jarmu
CarajoEsp
Vajon mit Updatelnek? Kiváncsi lennék.

Lacc
Szerintem annak a manusnak magasabb a command rankja.
Hmuda
Erröl beszéltem:

Más: holnap este 11-kor szerverleállás lesz update miatt.

Hmuda
Nemtom. Fogalmam sincs mi lehet, majd elválik.

Lodestar vajon mi?
Mert platoon-okról már hallottam régebben, az is fasza. De ez a lodestar sarkcsillagot vagy mit jelent. De a játékban mit fog akarni? :)
Mindenesetre én a megerõsített bázisdífenzt írtam elsõnek :)
Hmuda
Gondolom majd squadokat rendezik platoonokba és ez is extra xp.

x2
-6
ennek a 3/4-ede
-1000
felfele kerekíte
+300
+(5x2)

és ott a megoldás
MUHAahahaa
CarajoEsp
Gondolom akkor lessz szakaszvezetõ stb. Akkor még szervezetteb lesz:D

Lacc
Igen, azt értettem, mert hülye nem vagyok, de pl fogalmam sincs hogy mi az a platoon. Azonkívül hogy szakasz, most nem elég a squad vagy mi van?
én a platoons os elsõt, 2. az outfit base meg a facility benefits... a lodestar nemtom mi lessz
Hmuda
Bakker. Ez azt kérdete, hogy milyen sorrendben tartod fontosnak a lehetõségeket. Én azt jelöltem meg, amelyiknek az outfit bázisok volt az elején, mert az a legfontosabb most nekem. :)

Lacc
Én kitöltöttem, de a felét se értettem, hogy mi az :D Szóval valahol középtájt választottam egyet azt' had szóljon :D
nem kapsz semmit.Menny a szobádba! :D

Blasta
Háddde.....HÁDDDE én csak diszrétk............dikszrét..............dirksz.........DISZKRÉT akartam maradni.

Na

:-DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Krinyo

Krinyo
most mit önzõzöl?nem kapsz mailt az istenit már...mindent kiakarsz sajátítani?

Blasta
Vadevör!
I need that info! :-DDDDDDDDD

Lacc
Hát egyáltalán nem hétpecsétes :D Nyílt titok.
Blasta
Provát=privát

Blasta
Szasztokz!

A nyaralásom elvette a játékra szánt idõmet, így a 7 napom is letelt már asszem!
Ha valaki lenne olya kedves és kisegítene egy provát méllel, hogyan tudnám azt a bizonyos HÉTPECSÉTES trükköt megcsinálni, akkor az ne fogja vissza magát! Plíz segítsetek!

Elõre is köszönöm! :-)

Jacek
vanukkal mar a pupom tele van:)

Krinyo
vanu roxorz

I.C.ram
Anyád! :D
Lacc
Vagy késsel