4140
  • Rincewind
    nem is tudnak na :P
  • Rincewind
    Keményen ott volt az NDA, mikor az SWG bétateszteltük. Nem is nyomtunk képeket csak infókat.
    Egyébként a te oldalad nem hivatalos, a PS-eseknem is tudnak róla, szvsz is nyugodtan kiírhatnád. Kevesebbet kell majd utána magyarázgatni.
  • Xboxman
    Hát azért keményen ott volt az NDA amiért megbaszhattak volna jónéhány embert!
  • Lacc
    Úgyértem nem hagynak benne a rendszerbe ekkora hibát VÉLETLENÜL.
  • Lacc
    Szerintem ez a biztonsági rés szándékos. Egy ekkora szarvashibát azért mégsem hagynak a készítők benne a rendszerbe, pláne ha kemény pénzek forognak kockán!
  • Hmuda
    Akit érdekel az nézzen rá az oldalra. Dikkma, lécci javjtsd a fenti linket planetside.uw.hu ra. kösi.
  • Hmuda
    De van egy ICIKE-PICIKE különbség egy nyilvános béta (mikor már nincs titoktartási nyilatkozatse), meg egy minden bizonnyal törvénytelen, biztonsági rések kijátszását közzétevő info.
  • Xboxman
    Nem értem mitől nyílvánosabb mint a fórum!
    SWG fan syteon is ment Beta alatt azt info és semmi sem történt(pedig 'hivatalos' hq)
  • Lazarus
    Láttam egy R1nc3t és egy Rincewindet
  • Lacc
    Én jövök neked lövésznek :)
  • Hmuda
    A fileplaneten csinálsz mégegy accot totál új (akár kamu) emillel és h azal a reggel vagy bejelentkezve, igényelhetsz méegy kulcsot.
  • Hmuda
    Azon gondolkozz el, hogy majd pont egy nyilvános oldalra fogok ilyen infót kirakni? Azért az egy kicsit nyilvánosabb mint egy az istenhátamögötti fórum (tekintve, hogy magyar).
  • dikki*yysw
    HÁÁÁ! LhaltJock még él! :DDD
  • dikki*yysw
    Azta.. :))
  • Rincewind
    Ha lejár az egy heted, tudsz kérni egy másik CD-keyt és azzal upgradeelheted az accod. Így játszhatsz tovább.
  • Rincewind
    Reggel még nem voltam ilyen optimista, de mióta 3-an foglalunk bázisokat és még be is védjük, azóta ez változott... :)
  • Lacc
    Az igazi optimista :D
  • zippofcy
    Nem nvidia kartyad van veletlenul? Nekem azzal a DAoC csinalt hasonlot, miota ATIra csereltem semmi gond.
  • Xboxman
    Szerintem ki kéne bővíteni a hq-t:P
  • Jacek
    Hmuda 7 mega a kepek elfer az email fiokodban?
  • Gnome
    Háát nemtudom..nekem 800x600 ban legtöbbször 60-90 fps szokott lenni de előfordul hogy másodpercekre lemegy 0.8 utánna visszaáll...de 1024ben nállam egy idő után élvezhetetlenül lelassul..De már megszoktam:)
  • Rincewind
    Képzeld azt, hogy egy MAX-ből kuksizol kifelé és a monitorok elfoglalják a kilátást. :D
  • Jacek
    na ezert nem vagyok hajlando lejebb venni 1024-nel mert akkor ami latszik a gamebol game boy:)
  • Lacc
    Hát bizony nekem is :P De már hozzászoktam hogy a Chat-ablaktól nem látom a kép 1/4-éd, a térképtől a másik 1/4-edé, alulról attól a sávtól meg a kép 1/5-ét, szóval én mindenféle ablak mögül kis réseken látom hogy mi történik körülöttem :DD
  • Hmuda
    Nagyon király, bárscak én is tudnék ilyen felbontásban játszani, de meg kell elégednem a 800*600-al. :P
  • Hmuda
    Hát a tar.hu-s képtár igazából a legtökéletesebb erre célra, nekem a webtár szolgáltatásainak hibái kerge4ttek az őrületbe. Egyszerűen q képkezelőben töltsd fel a képet, ráklikkelsz és a fenti linket be'imgsrc'-zed. :)
  • I.C.ram
    Tehát az igért kép!! Thx to Scythe:

• I.C.ram
    Nem tudnal valami tárhelyet biztosítani, ahova feltölthetném?
  • Hmuda
    Ha mindenképpen ragaszkodsz a tar.hu-hoz, akkor a képeket a képtárba rakd, mert akkor milliárdszor egyszerűbbb.
  • I.C.ram
    Istenit már!!
  • I.C.ram
  • I.C.ram
    Na ide süssetek! :D Ha Napoleonnak is ilyen katonai lettek volna a sortűznél...

• Jockey
    és mikora várható az a gyári cd akármi?:)
    és meddig tart még az ingyenes időszak, az is kérdés:)
    meg amúgy is, lövöldöznik szeretnék picit már, nem csak kardal hadonászni, valamit találjunk..:)
  • Jockey
    grr, máshogy kérdem: akkor nem megoldható cd-re kiírva áthozni? mert nekem egy sima winfos iunstall is bonyolult művelet:P
    vagy ha abszolute nem megooldható, akkor mennyi helyet csináljak neki vinyón?
    mert nem lesz egyzserü a dolog..:P
  • Pelgrin
    Ha meg jonn a gyari CD akkor oda tudom majd adni es arrol fel tudod isntallni.
  • Pelgrin
    Nem vagyunk egy formak, igy kerek a vilag.:)
  • Pelgrin
    1.4 giga.:)
  • Hmuda
    Ja és ha az installfileokat kicsomagolta, attol még nem fogod tudni törölni a letöltött file, mivel arrol megy az egész install folyamat.
  • Hmuda
    Másfél gigás és mégkétszer ennyit foglal installkor (számítva, hogy egyszer foglal az install file, mégegyszer a kicsomagolt installfileok és mégegyszer a játék. De az EnB-vel durvább volt a helyzet (egyszer az install file, egyszer a csomagolás, egyszer az isntallshield indítása (igen az is felrakott még emellett másfelet), egyszer a játék. Összesen 5 giga körüli volt az install)).
  • Jockey
    most volt winxp reinstallom, vincsim 13-g-s, szal eleg régi darab, meg öszintén megmonodm fingom nics hogy kell kiszedni:P
    mekkora ez igy cakkli pakli? nem lehetne kiírni cd-re valahogy??