4140
-
#2364 okés -
#2363 jo de az mar csak holnap lesz:) -
#2362 Ok, zippeld össze és küld a mialemre. Majd ha lesz időm, a jobbakat felrakom. -
#2361 kellenek kepek szoljal nalam van shotolva eleg sok ha kell elkuldom:)) par biztos tetszik belole. -
#2360 Én most Infiltrator vagyok, nekem az jön be nagyon :) Persze csak addig, amíg nem jön egy fószer akinek darklight implantja van... De jó nézni ahogy össze-vissza lövöldözik egy NC csaj, mert nem tudja hogy ki késelte hátba az előbb a társát, aki vissza akarta hackelni a CC-t :)) -
#2359 odaalsz a gal mögé és nyomsz egy G-t erre kinyilik a hatso ajto es begurulsz. -
#2358 Eleinte nem jött be de aztán nekem is megtetszett...Sniper/Shotgun/Medic kombináció nekem nagyon bejön...
Ja és hogy lehet Galaxyba járművet betenni?
CSa' -
#2357 Ehh kurva jó ez a sniperkedés, nagyon rákaptam. Sikerült is párral emelni a kill-jeim számát. :D -
#2356 Csináljak? :) -
Xboxman #2355 nekem nem volt -
#2354 Kötözködsz? :) -
#2353 nekem is :) -
#2352 Nekem is volt :) -
#2351 Én is. -
#2350 Hát én is emlékszem ám arra mikor a fel SG az én krikszkraksz logóimat hordta :D -
#2349 Ja, Gnom elküldtem a megadott címre. -
#2348 Eddig (engem is beleszámíva) nyolc embernek van ilyen stílusú logója. :DDD -
#2347 Nyilván attól, hogy milyen páncélú volt az ellenfél, mi volt nála, hány épületet hackeltél meg, stb. -
#2346 Vanguard miatt, mert az egy igen erős tank, de mind3 maxjuk egy kalap szar :) -
#2345 Hát szerintem az NC-k és a Terranok nagyjából egyforma erősek lettek. Most elég sokat csatáztam NC-kkel, és igencsak megizzasztanak minket, nagyon jó kis csaták voltak. És területben is jönnek fel az NC-k, szóval nem tudom hol itt a probléma :D A Vanuk, na ők már csak hátul küllognak a Magriderükkel amivel nem lehet 10 métert megtenni anélkül, hogy ne menj neki 3 sziklának és 4 fának. -
#2344 Azert irtam az infok koze + ezt a cimet mert az axeleros mar nem el el tudnad kuldeni [email protected]
Elore is kossz!
Még valami...Az Outfit tagok pontozása mitől függ?..Mert vagy négynek több total killje van mint nekem, pontban viszont nekem van több. -
#2343 Lesöprünk titeket! :D -
#2342 Nekem csak 5 van :) Mondjuk engiener vagyok, és az egyetlen fegyver nálam az egy pisztoly :) -
Xboxman #2341 Nemhiszem,az NC-k idáig nem voltak képesek egy nagyobb területet sem birtolkolni.Most a Vanuk szerencsétlenkedését kihasználva sikerült csak karcolnotok,holnap már megint 10%-otok lesz:P -
Xboxman #2340 Rince a mosquitoval történő fa írtásra specializálodott:P -
#2339 Azért szép az a 17 kill ;D -
#2338 Ebből ne nyissunk vitát, mert úgyis a terran maradna alul :) -
#2337 Woooooooooooow! :DDD -
#2336 hat akkor en bolond vagyok:) de tagnap volt ket base kozott egy uton csata rengetegen szerintem terranok voltunk tobben:)) megse mentunk elore egy metert sem:) -
Xboxman #2335 Hát mondasz valamit!Szellemileg tényleg a leggyegébbek:P -
#2333 Hát igenis őa leggyengébb, aki ezt nem ismeri el, az bolond :) De ezt már rég beismerte mindenki. -
#2332 tegnap qrva jó volt az nc, este 3körül NC 76%,Terran 3%! 4 db bazisunk volt összesen .. Vanu 20% télleg nc a leggyengébb =) -
#2331 Melyik progival csináltad? -
#2330 Megtörtént. Télleg jó. Be is raktalak az Impresszumba. :D -
Csak én vagyok csajjal? :) -
#2327 A beállításaiknak maradniuk kellett. -
Rince itt az ID-kártyád. :D -
#2325 Nem. Csak kicsomagoltam, és kimásoltam a képeket. -
#2324 Gnome elküldtem az axeleros cimedre. -
#2323 Ettöl féltem. Hiába rakod be htlm kódként, mikor el akarja menteni, automatikusan képként lesz berakva.