4140
  • Hmuda
    okés
  • Jacek
    jo de az mar csak holnap lesz:)
  • Hmuda
    Ok, zippeld össze és küld a mialemre. Majd ha lesz időm, a jobbakat felrakom.
  • Jacek
    kellenek kepek szoljal nalam van shotolva eleg sok ha kell elkuldom:)) par biztos tetszik belole.
  • Lacc
    Én most Infiltrator vagyok, nekem az jön be nagyon :) Persze csak addig, amíg nem jön egy fószer akinek darklight implantja van... De jó nézni ahogy össze-vissza lövöldözik egy NC csaj, mert nem tudja hogy ki késelte hátba az előbb a társát, aki vissza akarta hackelni a CC-t :))
  • DarkHorSe
    odaalsz a gal mögé és nyomsz egy G-t erre kinyilik a hatso ajto es begurulsz.
  • Gnome
    Eleinte nem jött be de aztán nekem is megtetszett...Sniper/Shotgun/Medic kombináció nekem nagyon bejön...
    Ja és hogy lehet Galaxyba járművet betenni?

CSa'
  • Rincewind
    Ehh kurva jó ez a sniperkedés, nagyon rákaptam. Sikerült is párral emelni a kill-jeim számát. :D
  • Lacc
    Csináljak? :)
  • Xboxman
    nekem nem volt
  • Rincewind
    Kötözködsz? :)
  • Rincewind
    nekem is :)
  • I.C.ram
    Nekem is volt :)
  • Dikkma
    Én is.
  • Lacc
    Hát én is emlékszem ám arra mikor a fel SG az én krikszkraksz logóimat hordta :D
  • Hmuda
    Ja, Gnom elküldtem a megadott címre.
  • Hmuda
    Eddig (engem is beleszámíva) nyolc embernek van ilyen stílusú logója. :DDD
  • Hmuda
    Nyilván attól, hogy milyen páncélú volt az ellenfél, mi volt nála, hány épületet hackeltél meg, stb.
  • I.C.ram
    Vanguard miatt, mert az egy igen erős tank, de mind3 maxjuk egy kalap szar :)
  • Lacc
    Hát szerintem az NC-k és a Terranok nagyjából egyforma erősek lettek. Most elég sokat csatáztam NC-kkel, és igencsak megizzasztanak minket, nagyon jó kis csaták voltak. És területben is jönnek fel az NC-k, szóval nem tudom hol itt a probléma :D A Vanuk, na ők már csak hátul küllognak a Magriderükkel amivel nem lehet 10 métert megtenni anélkül, hogy ne menj neki 3 sziklának és 4 fának.
  • Gnome
    Azert irtam az infok koze + ezt a cimet mert az axeleros mar nem el el tudnad kuldeni [email protected]

Elore is kossz!

Még valami...Az Outfit tagok pontozása mitől függ?..Mert vagy négynek több total killje van mint nekem, pontban viszont nekem van több.
  • I.C.ram
    Lesöprünk titeket! :D
  • I.C.ram
    Nekem csak 5 van :) Mondjuk engiener vagyok, és az egyetlen fegyver nálam az egy pisztoly :)
  • Xboxman
    Nemhiszem,az NC-k idáig nem voltak képesek egy nagyobb területet sem birtolkolni.Most a Vanuk szerencsétlenkedését kihasználva sikerült csak karcolnotok,holnap már megint 10%-otok lesz:P
  • Xboxman
    Rince a mosquitoval történő fa írtásra specializálodott:P
  • Lacc
    Azért szép az a 17 kill ;D
  • I.C.ram
    Ebből ne nyissunk vitát, mert úgyis a terran maradna alul :)
  • Rincewind
    Woooooooooooow! :DDD
  • Jacek
    hat akkor en bolond vagyok:) de tagnap volt ket base kozott egy uton csata rengetegen szerintem terranok voltunk tobben:)) megse mentunk elore egy metert sem:)
  • Xboxman
    Hát mondasz valamit!Szellemileg tényleg a leggyegébbek:P
  • I.C.ram
    Hát igenis őa leggyengébb, aki ezt nem ismeri el, az bolond :) De ezt már rég beismerte mindenki.
  • DarkHorSe
    tegnap qrva jó volt az nc, este 3körül NC 76%,Terran 3%! 4 db bazisunk volt összesen .. Vanu 20% télleg nc a leggyengébb =)
  • Hmuda
    Melyik progival csináltad?
  • Hmuda
    Megtörtént. Télleg jó. Be is raktalak az Impresszumba. :D
  • I.C.ram

Csak én vagyok csajjal? :)
  • Hmuda
    A beállításaiknak maradniuk kellett.
  • Hmuda

Rince itt az ID-kártyád. :D
  • Hmuda
    Nem. Csak kicsomagoltam, és kimásoltam a képeket.
  • Hmuda
    Gnome elküldtem az axeleros cimedre.
  • Hmuda
    Ettöl féltem. Hiába rakod be htlm kódként, mikor el akarja menteni, automatikusan képként lesz berakva.